2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Düşünme bunları artık oldu bitti o dönemler geçti canım önümüze bakalım ipektoş koşuyor mu artık
Yordu canım ama şükrediyorum da ne bileyim oğlanı büyütmek de güzel bir fırsat oldu bana diyorum ama evde de iş hiç mi bitmez be ya.
Mis ben okurken yoruldum sen ne yapıyorsun öyle. Niye bu kadar hırpaliyorsun kendini. 10 kilo süt birde üstüne sütlaç. Valla ne bilim isin cok zor, birde ekstra is çıkarıyorsun kendine.
Oyyy oyy dünürüm her hafta 5 kg alıyorum bitiyor 5 günde süt yoğurt. Bu hafta da gözümü kararttım aldım 2 şişe sıcak kapattım onları 4 gün sonra falan tekrar mayalarım. Sütlaxı da 15 yıldır tutturamazdım eşim isteyip dururdu bir tarif buldum fırında sütlaç yapıyorum çok güzel oluyor ah boğaz dursa ben de boğazlıyım ya dün İzmir bomba yaptık betüşle. Hergün bir tatlı tabi gitmez bu kilolar
Sağlık olsun da napalm akşam yemekten sonra bir e bebeğe kaçayım diyorum eşimin traşa kaçtığı gibi tekstillerde indirim varmış bikaç bişey alacam oğlana.

Enerjine hayranım maşallah diyeyim sana. Bu kadar isin üstüne e bebek iyiymiş. Bari akşam azıcik dinlen. Seni okuduktan sonra şoyle bir düşündüm, kalksam yapacak is varmı diye. Ve say say bitmedi, ve ben tel elimde, tvde esra erol meğer ben hiçbir iş yapıyormuşum.

Ahh canim ya kıyamam..2. Bebitoyu biraz beklet tam toparlansin vucut. Allah diger dogum ya da dogumlarinda kolaylik versin.hizli dogum olmuş.boyle de tehlikeli diyorlar..benim de aksilikler oldu ama hic soramadim.ama doktorum hep dibimdeydi.neydi noldu anlayamiyor insan..ikinci doğumda ogrendim.ki birinci dogum epey kotu gecmis.bakinca anliyorlar ameliyatta..aman neyse bak birinci kotuyken ikinci guzel gecti.senin de ikinci daha guzel gecsin insAllah ❤ bu olayi hatirlamamakla birlikte cok halsiz oldugunu kalkamadigini vs yazdigini anımsıyorum.hatta tutturmustun bi b3n kotu anneyim cok halsizim falan diye..kiz ölümden dönmüşsün bi de kendine üzüntü yapmissin..ahh bebegim benim kiyamam gecmis gitmis olsun..
Allah diger dogumunda kolayliklar versin ❤

Ya evet ben de cok etkilendim.bu yasıma geldim böyle biseyden haberim yoktu Allah islerinizi hayra cevirsin canim
Ah ali bir genç kızın kokoşluğuna engel oldu desene yok valla ben ilk defa duydum
Klasik abi egosu işte
şükür daha iyi canim. doktor randevusunu iptal ettik. bir iki gün daha gözleyecegim bakalım

sagolasin, valla bugun bayağı çalıştırdım. çocuğu uuuturken, yemek yaparken o da temizlik yaptı.
Hayırlı ugurlu olsun canim..güzel günlerde kullanin insAllah ❤

Ah kıyamam Rabbim evladına sevdiklerine bağışlasın inşallah

Bende de sözde ağız yok angarya demem asla falan diye geziyorum ortada köprüyü göprü kriteri griter yapan angaralı ölmemiş içimde

Sağol balım hepsi pek tatlı gerçi bugün ikindi uykusunu uyumadı delirdikberaber ama olsun

Normal krem sürsem bile açarrengi geçmiş kuzucum bin şükür gözünedenk gelmemiş kötü olmuş ama

Sen gonzalesim kendine gel bunlar dokunmaz sana

Ne zor anne olmak doğum yapmak ahh... Geçmiş gitmiş şükür ama sana nasıl geçti kim bilir eşin ne korkmuştur benim normal olmadı ona rağmen 7 saat önce olması bile eşimin annemin gözüne korku verdi düşün

Aynı yürümelere devam. Koşmuyor ama napıyor şaşkoloz biliyor musun, babası ayağıyla topa vurdura vurdura ayakla topa vurmayı öğrenmiş. Sen daha yeni ayakta duruyorsun yeni yürüyorsun bi de topa vurmaya çalışmak nedir yaa deliricem ve yiyeceğim ben bu çocuğu hatta hafta sonu babası o kadar koşturdu ki top oynayıp oynayıp uyumuş kucağında yorgunluktan

Ama senin enerjine maşallah ne diyeyim Ben 1 kilo alıyorum onu da ikiye bölüp yapıyorum sadece ipeğe kadar
Öyle mi demiştim ya hiç hatırlamıyorum amaan geçti gitti o günler gerçekten. Çok şükür sağlıkla yanıbaşımızda minnoşlarımız

Amin canım benim zaten hiç acelem yok hatta belki ihtimal bile yok ama işte insan düşünmeden edemiyor.

Ne güzel haber Rabbim anneyle yavruyu birbirine bağışlasın
Büyük geçmiş olsun ne zor ya Allah korumuş annemde kv de de çok zor doğumlar yapmışlar doğum esnasında ölmüş yavruları o zamanın şartlarında doğup ölen olmuş kendi hayatları tehlikeye girmiş onun için kesinlikle normal doğum yapmamı istemediler Ayşe de zaten yüksek tansiyondan ötürü plesantanın kopma riski vardı anne ve bebek hayatı tehlikeye girer demişlerdi o yüzden 37.haftaya zor bekletmişti doktorumun şimdi anlatırken dile kolay da ne zor günlerdi çok şükür geçti gitti meleklerimiz sağlıkla yanımızda şimdi
şükür daha iyi canim. doktor randevusunu iptal ettik. bir iki gün daha gözleyecegim bakalım

sagolasin, valla bugun bayağı çalıştırdım. çocuğu uuuturken, yemek yaparken o da temizlik yaptı.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan robocop s6 yı mı aldın fiyatı düştü diyorlardı Bi kullan bakalım tavsiye edecekmisin
Hay maşallah sana ve enerjine bende bu akşam tekrar süt sipariş ettim kv oradayken aldığım sütle mayalayamadım bende mi sütte mi sıkıntı vardı bilmiyorum kefir gibi oldu kıvamı bakalım yarın tekrar deniyeceğim ıımmm fırın sütlaç bayılırım ablamda geldi çok güzel yapar hemen bu haftanın menüsüne ekleyelim ben de gittim bugün e bebeğe ama talan olmuş kalmamış hiç bişey yazlık tşört şort tulum falan aldım bende çok çok uygun mağaza indirime girmiş üzerine birde %28 olunca baya ucuza geldi ama ben alt üst falan istiyordum onlardan kalmamış hiç int baktım ama mağaza fiyatlarını görünce orası pahalı geldi

misskokulumm okurken ben yoruldum bacim. Allah yardımcın olsun. ben sütü sali günü 5lt, cuma 2.5lt diye alıyorum. diğer türlü tencerem bile yok, maşallah iyi halletmişsin
Aman bir günde çıksın aradan diye alıyorum canım. Büyük 2 tencerem var sütlaç lar bitti yarın tekrar istiyor kızlar

Yavrum yaa kıyamam nasıl morrr

Yoook bunca işin arasında sıvışan koca kişisine karşı yumusamaaa hep yapar bak ben de yangına körükle gidiyo olabilirim ama unutma kavgani
Yemeği yedik kaçtım aslı yengem gelmişti dedim yürü yürü foruma gidiyoz indirim bahane intikam şahane noluyo kız akşam akşam diyor dedim traşın rövanşını alıyorum ohh ben dünya varmış elimde kolumda bebe olmadan çıkmak

insallah öyle olur canim. çok düşündük çok.hesapladik deneyecez bakalım inşallah Allah yürü ya kulum der

Bazen vucut yorulsa da kafa dinlenir ya canım benim de o hesap bir saat çıkıp gelmek de dinlendiriyor beni valla iş bitmez asla bir şeyi yapsan biri kalıyor boşver aman. Ben iş bulamazsam hamur çıkarıyorum normalde çalışan anne olduğumdan tempolu yaşama alışkınım. Tempo düşünce ruh halim bozuluyor
Yaaa yerim o böcüğüüü ben çok tatlı çıtır pıtır maşallah bir de topa mı vuruyor demek
Senin doğum muhtemelen hızlı ilerlediği için kanama çok olmuş canım. 2 doğumda olmaz belki
Sıcak suya oturtsaydın tekrar canım katılaşırdı belki kefir de yapıyorum ben yiyoruz güzel oluyor tadı.
Oo iyiymiş demek çifte indirim varmış. Valla burayı da talan etmişlerdi ama ben aradığımı buldum şükür çok bişey almıycaktım zaten. Çoraplı pantolonlardan aldım 2 yaş bir de uygun bir gömlek pantolon takım aldım 40 liraya geldi. Bir de çorap e bebeğin kumaşlarını pek beğenmiyorum ben renkleri soluyor Lcw ye girdim sonra cıvıl cıvıl rengarenk ama pahalıya geliyordu tek kot pantolon 49 liraydı minicik şey mesela. Bakalım netten indirim takip edip almalı. Soobe vardı oranın da renkleri kumaşları güzel olurdu kapandı buradaki mağazası

Ne güzel ifade etmişsin. Ne zaman hazırsa anne baba o zaman doğru zaman. Anneli babalı sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Baharcım sabah kahvaltı yapıyor uyandıktan yarım saat sonra falan mutlaka yumurta ve labne bazen yeşil zeytin ve tahin pekmez. Uykuya geçerken emip mama yiyor. Memede birşey yok ama o yine emiyor. Kalkınca yemek çorba ne yapmışsam ona bir küçük kase açlık derecesine göre yiyor. Sonra yine ıyuyacağında mama uyandığında yoğurt ve yemek. Yatmadan meyve ya da meyveli irmik, muhallebi tarzı bişeyler. Ne kadar istiyorsa istemiyorsa tutar sarı inadı açmaz ağzını zaten
Canım şükürüm güneşimiz nasıl oldu. İyidir umarım
Baharım Allah gücünü arttırsın ne hoşlar maaşallah. Umut kuzumun sünnet işi ne aşamada
Hayır olsun kuzum. Rabbim kötülüklerden uzak etsin. Öperim prensesimi
O İpek Kozamın ayağına taş gözüne yaş değmesin maaşallah
Dilzarım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl Aşım paşam. Bu arada annemlerin bir ucu Selanik Makedonya bir ucu Bulgaristan hemşeriyiz oralardan
Kuzum gelin çiçeğim şimdi nasıl. Nasıl koruyacağız kuzuları hiç kıyamıyorum
Oyyy çiçeğim oy
Ata da uyumuyor ağlıyor uykuda ağlıyor. Diş de çıkmadı ne dişmiş ne zaman çıkacak hiç bilmiyorum
Burda Çukurova’da köstek kırma yaparlar. Bebeğin iki bacağına simit geçirip çocukları koştururlar hızlı gelen simiti böler bebek daha rahat yürür düşmez denir. Yani adeti böyleymiş özellikle Adana’da. SonsuzUmut kayınvalidenler bilir. Diş için de hedik yapılır. Buğday kaynatılır. Şekerle süslenir ikram edilir. Bebeğin önüne çeşitli objeler konup ne yöne emeklerse geleceğe dair ipucu vereceği söylenir. Dişimiz çıksa yapacaktım bende ama. Çıkmıyor yoruyor. Hep ağlıyor uyumuyor. Sağlık olsun da.
Kıyamam Asım paşama
Şükürüm Ata da ne bulsa ağzına alıyor. Evde ultra temiz değil yetişemiyoruz. Dışaridian toz uçuyor. Bir de bizim bahçe faslımız var. Ekstradan yerden koparıp ot yiyor. Yetişirsen çıkarıyorsun ama basıyor yaygarayı.
Göçmenlikten de hemşeriyiz bea dünürüm. Annemin anneannesi şiveli konuşurmuş Kırklarelinde . Kızçeme yap tüm adetleri. Şaşalı olsun ervamın herbişeyciği. Kaynanası da sever ritüelleri.
Aslıcım çok dua ediyorum. Nasıl oldu anne çıktı mı yoğun bakımdan. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Umudum ya o boncuk gözlere nazar değiyor. Kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…