- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Teşekkür ederim canım..bu akşam gene düştük gene kafamiz sistiKalppare yok canım ya tutunarak yürüyordu . Yürüme arkadaşından koltuğa geçiş yapmak istedi birden dengesini kaybedip arkasının üstüne düştü . Kafasının arkasını yere vurdu . Size de geçmiş olsun bu arada
Dis sadece alt iiki tanesi var... bilmiyorum neden ya..kac defa ciglikla uyandi..e her sefer direndi uyumak icin.bu gece de daha yeni uyutuyorum..hala dalamadıDişten dolayı canı yanıyordur herhaldedişler ne durumdaydı sizin ?
Ya güler söyler ayni Karya gibi bazen..ama dun gece cigliklar atınca korktum biraz
Ya benim oglanda kullanmsitim..bana cok zor gelmiştiBana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık
Kıyamam sana geçmiş olsun cancagzim..Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
Bu mesaji okuyunca benDökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktımne aldın sen bu hafta
Benim oglan ilk dogdugunda aglarken morariyordu..doktor sinirden dedi..kalp doktoruna bile goturduk..hala aglayinca dudaklari morariyor..kansizliktan mi? Kansizligi var..ilaci veriyorum ama genelde ustune yemek yiyor..ise yaramiyornmu acaba@Umudum- canim gecmis olsun Senaciga. biz uğunma deriz ağlarken dudakları vs morarir oyle mi oldu düştükten sonra? eger öyleyse baktirmadiysaniz kan değerlerine baktırin derim ben? kansızlık tetikliyor o durumu. en büyük yegenimde vardi. doktorlar kan değerlerine bakmislardi diye hatırlıyorum.
S Susam_tanesi nin meshur sözü hatırladım...sabir motoru devredeAnnelik sabrı en büyük yöntem başka da yok
Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.N Nehir8077
Cok gecmis olsun cok uzuldum bahar umut insallah hemen toparlar unutur ustesinden gelir bu yaşadıklarının.
O gerizekali doktora neler neler desek az cok sinirlendim.
ALLAH yanina bırakmayacaktır insallah.
Rabbim şifasını versin hemen iyilessin inşllah umutun baharcim.
ağrı kesicilerle geçirseniz bu geceyi yarina insallah daha iyi olur bahar ya
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.Yavrum kader midir nedir ya size de hiç iyi doktor denk gelmiyor. Neden daha dikkatli değiller ya çocuk bu psikolojisine etkisi olsa ne yapacaklargeçmiş olsun umarım korkusu da ağrısı da hemen geçer gider
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok zor geçmiş evet bende korkuyorum keşke 3 4 aylıkken yaptırsaydım diyorum
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşkeValla yazdım da hangilerini yapabildim durum güncellemesi yapayım . Sena yarım saat uyuyup uyandığı için sadece evi yarım yamalak topladım , okula gidemedim . 12:30 dersine girip çıktıktan sonra senayı doyurdum okula çıktım , 14:30 dersine yetiştim tekrar eve . Şimdi de yeni dersten çıktım yemek koyacağım . Sena ikinci uykuyu yine yarım saat yaptı . Dersim bitti Sena uyandı yine . Yemek koyacağım , 17:50 de tekrar dersim var . Eşim getirip kucağıma attı bile çocuğuyaaa işte böyle . Ne sandınız bir misskokulumm değilim ya valla kendi arkamı bile toplayamıyorum . Ama sonunda yazdığımı çok güzel uyguladım kaçam gidem kısmını Valla mesai kavramı kalmadı artık .
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.Çok geçmiş olsun ya nasıl bi doktor o yazık umuta kıyamam nasıl korkmuştur yavrumbikaç güne acısı geçer de korkusunun geçmesi için hep yanında olmaya çalış canım çok üzüldüm ya
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.Yaaa çok üzüldüm nasıl kötü olmuş yavrum yayazıklar olsun nasıl doktormuş araştırmadınız mı hiç? Kıyamam 1 haftaya geçer inşallah ağrı sızısı. Öyle geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.Ya nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorlar iyice uyustur sonra yap ya nasil üzüldüm ya
Hemen iyilesir insallah
Bu mubarek 3 aylar....Teşekkür ederim canım cok sağolun
Bizim sünnet kötü geçti doktor yüzünden. Ogluma uyuması icin igne yapıldı, birde pipisi uyussun diye pipiden igne yapıldı. Doktor uyumasını beklemeye gerek yok, yapalim hissetmez nasilsa dedi. Oğlum cok korktu 15 dk kada bitecek olan sey tam 1 saat sürdü. Aglamaktan ici disina cıktı. Oglum hissediyor uyusmadı dedim, ters bir doktora denk geldim. Uyustu ilgi icin numara yapiyor aglayarak bastirmaya çalışıyor dedi. Bende oyle bile olsa bu cocuk her seferinde kiyamet kopuyor birak yarim kalsin 15 dakika dediniz, 1 saat oldu. Uyuyacak dediniz uyanik yapiyorsun, acısız dedin oglum kıvranıyor ve dikemiyorsun dedim. Atestezi yapan geldi, ben hepsini yapmamistim, enjektron yarisini 15 dk sonra yapacaktim. Siz baslayincada bölmedim dedi. Son 2 dikiş kala bir kez daha igne yaptilar uyusturdular. Son 2 dikisi oyle attilar. Bedavadan iskence çekti cok korktu. Ve hala çok korkuyor beni hiç birakmiyor. Kendim icin bile tuvalete onunla gidiyorum. Ve pipisini koruyamiyor o yuzden acisida cok. Kisacası Mahfetti oğlumu. 2 yas uyumadan olursa piskolejisi bozulur fiyen doktor acita acita oydu, durmadigi icin 45 dk uzadı.
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke
canim yakiyi önermem. içeriği isotama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.
ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke
canim yakiyi önermem. içeriği isotama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.
ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş
Allah kolaylık güç kuvvet veBizde vaka sayıları çok artmış en fazla artış gösteren 5.il olmuşuz şaşırmadım herkes dışarda Bi biz evdeyiz
Aynı eş kişisinden bizde de var ya hiç mi tahammül edemez hiç mi oynatamaz yok hemen yanıma
Walla bizde ki model 6.5 yıldır böyle
Bu yılı kafamda hunilerle bitirmezsem iyidir bugün bide mdr yardımcısı aradı komşu okulda 8 saat açık varmış istermisiniz diye
Valla yazdım da hangilerini yapabildim durum güncellemesi yapayım . Sena yarım saat uyuyup uyandığı için sadece evi yarım yamalak topladım , okula gidemedim . 12:30 dersine girip çıktıktan sonra senayı doyurdum okula çıktım , 14:30 dersine yetiştim tekrar eve . Şimdi de yeni dersten çıktım yemek koyacağım . Sena ikinci uykuyu yine yarım saat yaptı . Dersim bitti Sena uyandı yine . Yemek koyacağım , 17:50 de tekrar dersim var . Eşim getirip kucağıma attı bile çocuğuyaaa işte böyle . Ne sandınız bir misskokulumm değilim ya valla kendi arkamı bile toplayamıyorum . Ama sonunda yazdığımı çok güzel uyguladım kaçam gidem kısmını Valla mesai kavramı kalmadı artık .
Nazara geldik kızOyy dünür gecmis olsuun kıyamam sana kiiiizzzzz ikimiz de pert olmuşuz desene
Geçmiş olsun canım nolfuysa böyle hepimizeBenim vertigodan çok kötüyüm bu aralar almila hiç durmuyor zaten inşallah herkes iyidir bende ihmal ediyorum gibi kusuruma bakmayın
Valla bende bilmiyorum ya rabbim beterinden korusun inşallahGeçmiş olsun canım nolfuysa böyle hepimize
Sağol canim benim yanimda suan uzanıyor sarıldı oyle duruyor. Insallah yarın daha iyi olur. Yarunda pansuman var onu düşünüyorum, nasil goturcem.Ahh umudum Ahhh yavrum öyle çok şey var ki söylemek istediğim Allah bildiği gibi yapsın o nedir ya sen anlatırken içim ezildi resmen kuzumu düşünemiyorum. Sen boşver şimdi herşeyi yavrum çok korkmuştur ona odaklan yanında ol güvende hissetsin Ahhh kuzum bir an önce toparlar inş. Çok üzüldüm çokkk
Konuştum kac defa söyledim Allah kimseyi dövmez dedim ağladı konusmuyor. Kesmeden hemen önce Allahü ekber dedi 3 defa sesli bir şekilde doktor. Umut Allah diye anlamış demekki o geliyor aklima. Ilk defa boyle birsey dedi. Yoksa ezan sesini duydugunda cama kosar Allah amin der iceri girerdi. Korktu ya ondan acısı gecince konusur belki.Ay yavrum ay yavrummmm...ben sana kıyamam....ağlıyorum vallahi..ayy yavrummmm...Allah beni dövdü mu dediAllah degil doktorun sucu de birrkac sefer Bahar..sonra da duymazdan gel..ayy bu gece uyuyamam sinirime..off
Aynen düzelir o merak etme zamanla daha iyi olur inşallah yanında çok konuşmamaya çalışın birine anlatırken falan çok etkilenir her seferindeSağol canim benim yanimda suan uzanıyor sarıldı oyle duruyor. Insallah yarın daha iyi olur. Yarunda pansuman var onu düşünüyorum, nasil goturcem.
Konuştum kac defa söyledim Allah kimseyi dövmez dedim ağladı konusmuyor. Kesmeden hemen önce Allahü ekber dedi 3 defa sesli bir şekilde doktor. Umut Allah diye anlamış demekki o geliyor aklima. Ilk defa boyle birsey dedi. Yoksa ezan sesini duydugunda cama kosar Allah amin der iceri girerdi. Korktu ya ondan acısı gecince konusur belki.
Anladim canim haklısın, bizim kimsemiz yokki ne gelen ne giden. Biz bizeyiz eşim ve ben ve hic konuşmuyoruz, bir iki arayan oldu oda geçmiş olsun dendi o kadar. Kimse içerigini merak etmedi, bizdede pek telde konusacak ortam olmadı. Oglan bende kiz babada konusunu bile açmıyoruz.Aynen düzelir o merak etme zamanla daha iyi olur inşallah yanında çok konuşmamaya çalışın birine anlatırken falan çok etkilenir her seferinde
Sen neden ağlıyorsun sayfaları henüz okuyamadım.Ben hr gece ağlıyorum almila 8-10 kez uyanıyor zaten sakin kalmaya çalışıyorum
Sağol canim inşallah yarın daha iyi olur. Ne yapalım oldu birkere Allah beterinden korusun, sonu hayırlı olsun, olan oldu sabırla beklicez yapacak birşeyimiz yok..
Sanada cok cok gecmis olsun. Hem kusma hem ishal, birseymi dokundu yoksa. En son ne yemiştinki.Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?