2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim canım..bu akşam gene düştük gene kafamiz sisti
.bu kez fındık kadar sanki deri altina bir findik yerlesmis gibi.emeklerken oldu ya
Dişten dolayı canı yanıyordur herhalde dişler ne durumdaydı sizin ?
Dis sadece alt iiki tanesi var... bilmiyorum neden ya..kac defa ciglikla uyandi..e her sefer direndi uyumak icin.bu gece de daha yeni uyutuyorum..hala dalamadı uyku reddi had safhada..
Kalppare Bizde uyanip sac cekiyoruz emzigi yataktan atip gülüyoruz üstümüzde ortu tutmuyoruz zaten
Ya güler söyler ayni Karya gibi bazen..ama dun gece cigliklar atınca korktum biraz aci acı sesi titriyordu
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık
Ya benim oglanda kullanmsitim..bana cok zor gelmişti sleeppy idi..ama tasiriyordu cogu zaman.ama belki teknoloji gelismistir
Kıyamam sana geçmiş olsun cancagzim.. Jadesi jadem ile sen nazara geldiniz galiba.birden oldu diyorsun..resmen nazar degmis..guzelim oku kendini..Allah korumuş..amma kem gözmüs.
Dökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktım ne aldın sen bu hafta
Bu mesaji okuyunca ben
Daha duuuuuuurrr...ikinci gelince deniz kiskandigi icin hepsini koltugun altina sürsün de sen gör
Benim oglan ilk dogdugunda aglarken morariyordu..doktor sinirden dedi..kalp doktoruna bile goturduk..hala aglayinca dudaklari morariyor..kansizliktan mi? Kansizligi var..ilaci veriyorum ama genelde ustune yemek yiyor..ise yaramiyornmu acaba
Annelik sabrı en büyük yöntem başka da yok
S Susam_tanesi nin meshur sözü hatırladım...sabir motoru devrede

Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Yavrum kader midir nedir ya size de hiç iyi doktor denk gelmiyor. Neden daha dikkatli değiller ya çocuk bu psikolojisine etkisi olsa ne yapacaklar geçmiş olsun umarım korkusu da ağrısı da hemen geçer gider
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok zor geçmiş evet bende korkuyorum keşke 3 4 aylıkken yaptırsaydım diyorum
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke

canim yakiyi önermem. içeriği isot ama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.

ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş
[/QUOTE]
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.
N Nehir8077 umut a da size de çok geçmiş olsun . Çocuk için travma resmen . İnşallah iyileşmesi hızlı olur .
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.
Ya nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorlar iyice uyustur sonra yap ya nasil üzüldüm ya
Hemen iyilesir insallah
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.

Bu mubarek 3 aylar....
Allahh onu bildigi gibi etsiiiiiiiiinnnnnnn......

Ayyy sinriimden öldüm burdaaaa....ayyy Allah onu bildigi gibi etsin...
Canim Umut şimdi nasıl

Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.

Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.

Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]

Ay yavrum ay yavrummmm...ben sana kıyamam....ağlıyorum vallahi..ayy yavrummmm...Allah beni dövdü mu dedi Allah degil doktorun sucu de birrkac sefer Bahar..sonra da duymazdan gel..ayy bu gece uyuyamam sinirime..off

[/QUOTE]
Ahh umudum Ahhh yavrum öyle çok şey var ki söylemek istediğim Allah bildiği gibi yapsın o nedir ya sen anlatırken içim ezildi resmen kuzumu düşünemiyorum. Sen boşver şimdi herşeyi yavrum çok korkmuştur ona odaklan yanında ol güvende hissetsin Ahhh kuzum bir an önce toparlar inş. Çok üzüldüm çokkk

Allah kolaylık güç kuvvet ve misskokulumm misss enerjisi versin bize
Oyy geçmişler olsun kuzum ya çok zor olur bel ağrısı ablamdan biliyorum çok acı çekiyor bence ihmal etme bir baktır bakalım
Özelden değil bize de yap aynıyız biz de hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Ben de tam işimi bitiririm nasıl anlarsa ya çay koyarım ya kahve hemen uyanır canım oğluşum
[/QUOTE]
Hayaller hayatlar olmuş kız ben o yarım saat uykuları uzattım şükür en az 1,5 saat uyuyor günde 2 kere. Dilimi ısırayım uyandıkça salladım uykuya devam ettirdim 1,5 saati tamamlayınca bıraktım öyle öyle alıştı şükür. Yarım saat uyusa ne iş yapılır ki yine Bi sürü iş yapmışsın zaten yemekle uğraşmak oyalayıcı.Bemim de kız kardeşim geldi annemlere göktuğ u doyurup gittim kızların dersi vardı 1 saat oturdum geri geldim uyuttum akşama eşime yemek yapıyorum kızların da dersi biter hepsini toplayıp gidecez tekrar bakalom
[/QUOTE]
Toplu bir terapi lazım bize
Aynen ben biliyorum başıma geleceği o yüzden hiç heveslenmiyor um sadece misskokulumm la beraber yaşadığım heyecan atraksiyon yetiyor
[/QUOTE]
Sağol canım baktırcam ya geçse bile valla çekilecek çile değil çünkü Allah ablana yardım etsin

Sağol canim benim yanimda suan uzanıyor sarıldı oyle duruyor. Insallah yarın daha iyi olur. Yarunda pansuman var onu düşünüyorum, nasil goturcem.
Ay yavrum ay yavrummmm...ben sana kıyamam....ağlıyorum vallahi..ayy yavrummmm...Allah beni dövdü mu dedi Allah degil doktorun sucu de birrkac sefer Bahar..sonra da duymazdan gel..ayy bu gece uyuyamam sinirime..off
Konuştum kac defa söyledim Allah kimseyi dövmez dedim ağladı konusmuyor. Kesmeden hemen önce Allahü ekber dedi 3 defa sesli bir şekilde doktor. Umut Allah diye anlamış demekki o geliyor aklima. Ilk defa boyle birsey dedi. Yoksa ezan sesini duydugunda cama kosar Allah amin der iceri girerdi. Korktu ya ondan acısı gecince konusur belki.

Aynen düzelir o merak etme zamanla daha iyi olur inşallah yanında çok konuşmamaya çalışın birine anlatırken falan çok etkilenir her seferinde

Aynen düzelir o merak etme zamanla daha iyi olur inşallah yanında çok konuşmamaya çalışın birine anlatırken falan çok etkilenir her seferinde
Anladim canim haklısın, bizim kimsemiz yokki ne gelen ne giden. Biz bizeyiz eşim ve ben ve hic konuşmuyoruz, bir iki arayan oldu oda geçmiş olsun dendi o kadar. Kimse içerigini merak etmedi, bizdede pek telde konusacak ortam olmadı. Oglan bende kiz babada konusunu bile açmıyoruz.

N Nehir8077 canım benim çok geçmiş olsun lk gün zor oluyo çişini yaparken aciyo ama sonra geciyo yarına rahat eder inşallah yazık kuzum işiniz de rast gitmemis
Sağol canim inşallah yarın daha iyi olur. Ne yapalım oldu birkere Allah beterinden korusun, sonu hayırlı olsun, olan oldu sabırla beklicez yapacak birşeyimiz yok..

Sanada cok cok gecmis olsun. Hem kusma hem ishal, birseymi dokundu yoksa. En son ne yemiştinki.

N Nehir8077 yaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kıyamam ya İnş biranömce atlatır bende bir şey yapamazdım bebeğim ağlarken Birde üste çıkmış haklı gibi Allah’a havale et küçüçük çoçuğa yapılacak şey mi böyle doktorları anlamıyorum ya senin için bir hasta ama annesi için öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…