Sağol güzel kalplimHayırli ugurlu olsun canım arkadaşımgözünde büyütme..ufak ufak toplan gerekirse canım.. muhtemelen tayinci olduğunuz icin evinizi ona göre kurmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum.ivir zıvır cok yoktur herhalde eşin de yardımcı olur.bir kere eve girdi mi dahası kolay..ufaktan yerlesirsin.kolaylıkla diliyorum sana canım
Yaaa tam yakışıklı çapkın bahriyeli değil mii?Ben çekmiştim bunu
Ay be büyük tehlike atlatmışsın Allah korumuş hiç böyle bişey duymamıştım. Nemden mi oluyormuş bu durum? Hep nemden dert yanıyorsun ya.Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaaben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün . Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin
Allahım o nasıl pasta yemektir çook tatlıydı. Bizim de yarın bakalım nasıl olacak. Pasta yiyeceği benim de biraz içime dert oluyor. Fotoğraf için çocuğa sağlıksız şey yedircez diye ama bakalım artık anı dedik sevimli oluyorlar dedik.selaâmmmmm. valla 3 saat süren bir çekim oldu ve bittik. siz korkmayın sakin çünkü tek bebekle böyle zor olmamıştı ve uzun da sürmemişti. bi ciddi başladık ama cıvanı tencereye oturdukça keyfi yerine geldi hele de onune pasta gelince aman tanrimmmm. sadece eşimle gerildim çocukları yıprattın uzun sürdü şeker yedi felan diye söylendi baya. bi daha da sadece dış çekim kabul edermiş
bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Kuzum inşallah allah içini feraha çıkarır seni hep sıkıntılı hep dertli görüyorum. Emzirmeyi bırakır bırakmaz mutlaka bir destek al. Böyle mutsuz bir hayat zor çocukların için zor her şeyden önce.. inşallah sıkıntıların biter kalbin feraha erer.Kizlar selam.nasilsiniz.
inşallah iyisinizdir.
Bebekler aileleriniz de iyidir umarım.
Ne var ne yok
Yaş günleri geliyor cocuklarin vay be.
Ben de iyi sayılırım iste olabildiği kadar.
Bunaldigim seyler var insallah rabbim merhamet eder de feraha cikartir.
Gines 2saattir em uyu yatır ağla döngüsünde simdi de memede catladim uyandiramadim da resmen.
Baba oğul tablette oyun oynuyor arka odada. Boyama top sayi harf öğret diorum takan yok.
Eve salincak yaptim.
Tavana.
Yanina da hoppala. Parka döndü salon.
Uyuyorlar sallaninca alınca uyanıyorlar.
Ust öncekilere komşu dişler gelmis gunese.
Yürüyor zaten akıllara zarar pesinden kos koşum hep.
Cok yaramaz hep tehlikeli islerde.
Bugün de korkuluğu takılı beşikten dustu kendini şarkıya şarkıya baya yüksek parkeye rabbim korudu koruyor hep cok sukur. Hep korusun insallah hepsini.
Mutsuz hissediyorum kendimi ilac mi içsem diyorum ama emmeyi de sveiyor gunes bakalim hayırlısı olsun.
Oğlumun da keratini biraz yükselmişti yapacak da bir sey yok.insallah rabbim çalıştırır bobreklerini kurtarır.
Ya kizlar düşünsem kendimi salsam mutluluk icin iki evladından başka bir seu yok onlar icin kendimi salmiycam rabbimin vardir bir bildiği.
Ne dertler var napalim bunlara da sukur.
Çok baska hayatım hayallaerim vardi aslinda 10 sene omce nasip değilmiş olsun napalim.
Alıştık çok şükür düzenimiz kuruldu iyice. İpek yürüyor her an her yerde çok da düşüyor ama tepelerde değil bizimki çok şükür. Bu ara hızlı yürüyeceğim diye düşüyor genelde. Ne acelesi varsa koşacak hanımTam okuyamadjm yije kizlar afola.
N Nehir8077
Nasil oldunuz bahar.
Duru da iyileşti mi.
Basladi mi kavgalar yaramazlıklar
@sekerpare5939
Nasılsın canım.
Elif de cok düşüyor gunes gibi sanirim.
Nasil oldu simdi.
Gece ağlaması bitti mi.
Aali nasil neler yapiyorsunuz.
Umuta eskisi gibi ettkinlik yaptıramaz oldum anaokuluna da girmeyecek seneye 1.sınıf insallah zorlanmaz ama napayim zorla zorla nereye kadar
misskokulumm
Naber miss nasil gidiyor. okullar da basladi evde misin bu sefer.
Kizlar nasil.
Göktuğ bey neler yapiyor.
Dogumgununuz yaklasti sanirim simdjden tebrik ediyorum canim
Zeyay1420
Canli dersler decam mi okula mi gidiorsun hocam nasilsiniz.
Kizlar nasill.
Cok yoğunsundur Sanirim.
@nzh99
CCanim Yesimcim nasilsinn.
Is yeri yogun mu.izin almissin galiba col iyi olmus oh insallah dinlenebilirsin.
Ata beyler nasil.
Disler cikti mii canim.
S Susam_tanesi
Nasilsin susamcim ipek nasil. Sen ise ipek bakiciya alisabildiniz dimi insallah guzel gidiuordur her sey.
Yuruuyorsunuz dimi hareketlilik devam.
Bana diyorlar beline bagla sen gunesi arkami dönsem tepelerrde hep.
@Umudum-
Sena hanim nasil canim.
Masallah yuruyormus macera simdi basliyor desene.
Okula gidiyor musun esin mi bakiyor senaya
@Helinnnnn
Masallah yakisiklilara helincim ya
Esini bosver ya hepsi soylenir zaten her seye.
Nasil da tatlilar kavgalari da basladi mi.
Sen nasilsin. Yogun geçiyor degil mi
Ooo afiyet olsunBen biraz büyümesini bekleyeceğim canım..korkuyorum çıkarır da yutar falan diye..
Biz yedik bileeeama dün yapmıştım simdi uyuyoruz.kahvaltiyi 6 da yaptık kargalarla
Günaydın bu aradademek kayseri bembeyaz oldu ne güzel
Yaaa yerimmmKızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyorAy gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar
Hadi gazan mübarek olsun arkadaşımGazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Aynenn ben de öyle düşünüyorum. Henüz çocuğum yokken işte şöyle yapıcam böyle yapıcam odasında da yatsın vs vs derdim. Şimdi aman büyüyünce yatmaz nasılsa modundayım. Sarılıp yatayım diyorum. Şimdi bile yanıma alınca bana pek sokulmaz döner arkasını yatar ona bile bozuluyorum. Bazen kafasını kolumun altına sokuşturup uyumaya devam ediyor eriyorumOyyy bunları şimdi gördüm yaa o abiye ne işin var rol çalıyorsun bakışlarıçok güzel olmuşlar ikisi de canım hadi geçmiş olsun darısı başımıza insta ya aile konsepti de atsana bakalım papyonlu takımları nasıl oldu ki
Benimki beğişiğinde uykuya başlıyor ama gece yanıma alıyorum emiyor depişiyor beşik tarafına yatırıyorum. Biraz daha beraber yatmak istiyorum bu son bebe yakızlarıma çok kuralı davranmışım oğlumu büyütürken anlıyorum. Alışmasın lar diye almazdım pek yatağa. Ne olurdu alışsalar şimdi kocaman oldular aman zaman geçiyor bikaç yıl sonra da bakmışız kıllı kılçıklı delikanlı olmuş benim oğlan istesem de öptürmez şimdilik mıncıklıya mıncıklıya yatıyoruz bakalım
Hayırlı olsun jadee kolaylıklar diliyorum.Jadesi yakın olaydık gelirdim valla, hiç bir şey yapamasam çocuklarla eğleşirdim oh ne güzel sen atıyorsun taşınma derdini üstünden . Ben de bir kurtulamadım şu evden . Hiç sevmiyorum evimi . Eşim de hiç öncülük etmiyor taşınma konusuna . Ben kendi kendime ev bakıyorum
Biz bildiğin tek kişilik yatak aldık bizim yatakla birleştirip 3 kişilik yapıcaz ya ipeki duvara dayadığım kısma yatıracağım ya da ortamıza. Ayak ucuna da yer yatağını koyayım diyorum. Gündüzleri ve tek yatarken orda yatmaya devam eder. 2 gündüz dişten midir nedir sürekli beni yanında istiyor onun yanına yer yatağına iniyorum. Dün bir tutulmuşum ki yürüyemedim iş yerinde revire gittim krem falan sürdüler ilaç verdiler bugün daha iyiyim. Yanında üstüm açık yamuk yumuk yatıyorum. Böyle olursa daha iyi olur diyorum bakalım nasıl olacak. 1 hafta sonra gelecek bakalım yazarım sonuçları.S Susam_tanesi canim ya ben mesajini simdi gördüm. Ipek e nasil yatak aldiniz ?.ben simdi annemdeyin yere ince minderleri var birdd dosek flan serdik koltuk yastiklari flanniyice cevrdik ama.evde ne yapicam bilmiyorum. Bizde 1 tane daha yatak odasi var esim yatiyor orda ve o oda daha ufak. Biz karya ile buyuk.yatakta yatiyoruz esiminkide cift kişilik ama bizim yattigimiz daha buyuk. Esim kendi yattığı yataga karyayi yatıralım diyor ama orada rahat edemeyiz bence besiktede yatmiyor getci yatsa oda rskli ayaga kalkr vs. Off nd yapicaz blmyrum
Hah ben de bunu merak ediyorum. Şimdi bir de yeni bir görüş var ya çocuğun fikrini almadan kulağı deldirilmemeli diye ama benim bir arkadaşım var deldirmemişler yıllarca korkmuş kendi de deldirememiş hep klipsli küpeler takıyordu en son gitti 40 yaşından sonra kendi deldirdi. Bi de sonradan delinen delik hemen kapanıyor. Benim 3 deliğim vardı 2 si kapandı gitti halbuki sürekli küpe de taktım bir kaç yıl ama çıkardığım an kapandı. Yani erken deldirme taraftarıyım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum.Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Ohh kar manzarası ve mis gibi poğaça kokusu işte yaşayan bir ev ve işte mutlulukGünaydın kızlar
Bir kar yağdı maşşallah dün gece önce sağanak yağmur ardından şiddetli kar. Epey birikmiş göktuğ uyanınca ne yapacak acabageçen kar demeyi öğretmiştim dışarı bakıp bakıp kkkaaaa kkkaaaa diyordu. Kar eriyince bıraktı söylemeyi bakalım unutmuş mu
Ev ahalisine sessizce bir sıcak poğaça mı yapsam hazır uyanmışken diyorum yoksa yatsam mı geriyatınca biliyorum zırt diye uyanır benim oğlan
Evet canım 1 ay bedelli yapacak işte çok zorlamaz İnş kesinlikle çok zor ders yapmak ama inat ettim bayaAaa eşin askere mi gidecek hayırlı tezkereler olsun beklemek zor oluyor ben hem asker yolu bekledim hem de polis okuluna gidince ah size kıyamam
Kolay gelsin anne olup ders çalışmak zor valla bende napıyor um bilmiyorum ama bodoslama gidiyorum bakalım
N Nehir8077 S Susam_tanesiKızlarınkini 1,5 yaşta deldirdim canım ben. Uyurken rahatsızlık vermedi büyük kızımınkinin biri bikaç kez çıktı sonra takmadım ağlıyordu kıyamadım. Biraz aklı erince 3 yaş gibi kendi istedi gittik onu da deldirdik. Zaten o delme tabancasının kendi küpesi oluyor ya onunla epey süre kalıyor rahatsız da etmedi benimkileri.
Biz bildiğin tek kişilik yatak aldık bizim yatakla birleştirip 3 kişilik yapıcaz ya ipeki duvara dayadığım kısma yatıracağım ya da ortamıza. Ayak ucuna da yer yatağını koyayım diyorum. Gündüzleri ve tek yatarken orda yatmaya devam eder. 2 gündüz dişten midir nedir sürekli beni yanında istiyor onun yanına yer yatağına iniyorum. Dün bir tutulmuşum ki yürüyemedim iş yerinde revire gittim krem falan sürdüler ilaç verdiler bugün daha iyiyim. Yanında üstüm açık yamuk yumuk yatıyorum. Böyle olursa daha iyi olur diyorum bakalım nasıl olacak. 1 hafta sonra gelecek bakalım yazarım sonuçları.
Hah ben de bunu merak ediyorum. Şimdi bir de yeni bir görüş var ya çocuğun fikrini almadan kulağı deldirilmemeli diye ama benim bir arkadaşım var deldirmemişler yıllarca korkmuş kendi de deldirememiş hep klipsli küpeler takıyordu en son gitti 40 yaşından sonra kendi deldirdi. Bi de sonradan delinen delik hemen kapanıyor. Benim 3 deliğim vardı 2 si kapandı gitti halbuki sürekli küpe de taktım bir kaç yıl ama çıkardığım an kapandı. Yani erken deldirme taraftarıyım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum.
Ohh kar manzarası ve mis gibi poğaça kokusu işte yaşayan bir ev ve işte mutluluk
Dün şu yazıya denk geldim sizinle de paylaşayım
Eki Görüntüle 2800198
İstiyorsan erken değil canım artık kulakları, kıkırdakları şekillendi deldirebilirsin.ilk deldirme küpesini ben baya çıkarmamıştım ama sık sık oynat delik güzel açılsın. Sonra dediğin gibi top küpe aldım taktım. Şimdi canları sıkıldıkça küpe seçer takarlar. Ben kendi kulaklarımı üniversite de deldirmiştim sonra deli gibi küpe aldım taktım değişik değişik kapanınca da birkaçını sakladım gerisini verdim birilerine. Küpeyi çok severim kırmızı çizgimdirN Nehir8077 S Susam_tanesiJadesi en tecrübeli misss rahatsız olmaz dedi
Deldirsem mi acaba misss sence erken mi Bende mi 1,5 yaşı mı beklesem bende şu top küpeler oluyor ya onları almayı düşünüyorUm
sonsuzum ben görmemişim niyeyse alıntıni. sagolasin atlamamissin kimseleri. ne kadar ince bir yüreğin var. burada vakalar tavan. bazen ikinci bazen dördüncü derken hep ilk beşte yer alıyoruz.@BKGK
Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun
Jadesi
Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.
Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun
Aslihaydo
Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden
Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.
O ogretmen61
Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.
@minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.
@hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.
SonsuzUmut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi
D dilzar
Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.
@ebru_can_ebru
Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
O zaman yakında küpeli Minnak bir kulak fotosu atabilirimİstiyorsan erken değil canım artık kulakları, kıkırdakları şekillendi deldirebilirsin.ilk deldirme küpesini ben baya çıkarmamıştım ama sık sık oynat delik güzel açılsın. Sonra dediğin gibi top küpe aldım taktım. Şimdi canları sıkıldıkça küpe seçer takarlar. Ben kendi kulaklarımı üniversite de deldirmiştim sonra deli gibi küpe aldım taktım değişik değişik kapanınca da birkaçını sakladım gerisini verdim birilerine. Küpeyi çok severim kırmızı çizgimdir
Tam çapkın tamYaaa tam yakışıklı çapkın bahriyeli değil mii?Zeyay1420 ayşeye söyle aman diyim gözünü üstünden ayırmasın
Ay be büyük tehlike atlatmışsın Allah korumuş hiç böyle bişey duymamıştım. Nemden mi oluyormuş bu durum? Hep nemden dert yanıyorsun ya.
Allahım o nasıl pasta yemektir çook tatlıydı. Bizim de yarın bakalım nasıl olacak. Pasta yiyeceği benim de biraz içime dert oluyor. Fotoğraf için çocuğa sağlıksız şey yedircez diye ama bakalım artık anı dedik sevimli oluyorlar dedik.
Canım senin taktiklerle bime girince direk aktüel ürünlerin olduğu tarafa hızlı adımlarla ilerleyerek kalabalık bir ayy Bi tavaya bunca para mı verilirHadi gazan mübarek olsun arkadaşımkoşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin verme hayırlı haberlerle gel inşallah
Vaaaayýssssss bu nasıl bı karizmaaaa maşallah DenizcigimeBen çekmiştim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?