2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol güzel kalplim ben evlendiğimde eşim polis değildi ama ben minimalist yaşam seviyorum diye eşyaö az Allahtan aynen eve girersek kolay gerisi

Ben çekmiştim bunu
Yaaa tam yakışıklı çapkın bahriyeli değil mii? Zeyay1420 ayşeye söyle aman diyim gözünü üstünden ayırmasın
Ay be büyük tehlike atlatmışsın Allah korumuş hiç böyle bişey duymamıştım. Nemden mi oluyormuş bu durum? Hep nemden dert yanıyorsun ya.
Allahım o nasıl pasta yemektir çook tatlıydı. Bizim de yarın bakalım nasıl olacak. Pasta yiyeceği benim de biraz içime dert oluyor. Fotoğraf için çocuğa sağlıksız şey yedircez diye ama bakalım artık anı dedik sevimli oluyorlar dedik.
bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık

Kuzum inşallah allah içini feraha çıkarır seni hep sıkıntılı hep dertli görüyorum. Emzirmeyi bırakır bırakmaz mutlaka bir destek al. Böyle mutsuz bir hayat zor çocukların için zor her şeyden önce.. inşallah sıkıntıların biter kalbin feraha erer.
Alıştık çok şükür düzenimiz kuruldu iyice. İpek yürüyor her an her yerde çok da düşüyor ama tepelerde değil bizimki çok şükür. Bu ara hızlı yürüyeceğim diye düşüyor genelde. Ne acelesi varsa koşacak hanım

Kızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyor Ay gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar

Ooo afiyet olsun
Kalktım Bi koşu hamurunu içini hazırladım Göktuğ uyandı. Ona kahvaltı hazırladım önüne koydum yaptım bir yandan da poğaça lar pişti kızlar yiyor. Betüş okula gidecek beslenmesine koydum siz niye o kadar erken yaptınız ay eşine mi hazırladın
Yukarda anlattığın olaya da ayrıyeten şok oldum müdür yardımcısı öğrenciyi mi öldürdü okulda geçmiş olsun sana da büyük bir kaza atlamışsın

Yaaa yerimmm çok tatlı gözümün önüne geldi o halleri

Gazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Hadi gazan mübarek olsun arkadaşım koşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin vermehayırlı haberlerle gel inşallah

Aynenn ben de öyle düşünüyorum. Henüz çocuğum yokken işte şöyle yapıcam böyle yapıcam odasında da yatsın vs vs derdim. Şimdi aman büyüyünce yatmaz nasılsa modundayım. Sarılıp yatayım diyorum. Şimdi bile yanıma alınca bana pek sokulmaz döner arkasını yatar ona bile bozuluyorum. Bazen kafasını kolumun altına sokuşturup uyumaya devam ediyor eriyorum kv demişti eşimde erkenden odasını ayırmış çok küçüktü nasıl kıymışım diye görümcemi 10 yaşına kadar yanında yatırdı ayrı odası olmadığı için de oldu ama onu fırsat bildi sanırım o da. Şimdi anlıyorum onu
Hayırlı olsun jadee kolaylıklar diliyorum.

Biz bildiğin tek kişilik yatak aldık bizim yatakla birleştirip 3 kişilik yapıcaz ya ipeki duvara dayadığım kısma yatıracağım ya da ortamıza. Ayak ucuna da yer yatağını koyayım diyorum. Gündüzleri ve tek yatarken orda yatmaya devam eder. 2 gündüz dişten midir nedir sürekli beni yanında istiyor onun yanına yer yatağına iniyorum. Dün bir tutulmuşum ki yürüyemedim iş yerinde revire gittim krem falan sürdüler ilaç verdiler bugün daha iyiyim. Yanında üstüm açık yamuk yumuk yatıyorum. Böyle olursa daha iyi olur diyorum bakalım nasıl olacak. 1 hafta sonra gelecek bakalım yazarım sonuçları.
Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Hah ben de bunu merak ediyorum. Şimdi bir de yeni bir görüş var ya çocuğun fikrini almadan kulağı deldirilmemeli diye ama benim bir arkadaşım var deldirmemişler yıllarca korkmuş kendi de deldirememiş hep klipsli küpeler takıyordu en son gitti 40 yaşından sonra kendi deldirdi. Bi de sonradan delinen delik hemen kapanıyor. Benim 3 deliğim vardı 2 si kapandı gitti halbuki sürekli küpe de taktım bir kaç yıl ama çıkardığım an kapandı. Yani erken deldirme taraftarıyım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum.
Ohh kar manzarası ve mis gibi poğaça kokusu işte yaşayan bir ev ve işte mutluluk

Dün şu yazıya denk geldim sizinle de paylaşayım

Evet canım 1 ay bedelli yapacak işte çok zorlamaz İnş kesinlikle çok zor ders yapmak ama inat ettim baya

N Nehir8077 S Susam_tanesi Jadesi en tecrübeli misss rahatsız olmaz dedi
Deldirsem mi acaba misss sence erken mi Bende mi 1,5 yaşı mı beklesem bende şu top küpeler oluyor ya onları almayı düşünüyorUm

Paylaşım çok güzelmiş canım
Ben de size kar fotosu atam o zaman dedim

İstiyorsan erken değil canım artık kulakları, kıkırdakları şekillendi deldirebilirsin.ilk deldirme küpesini ben baya çıkarmamıştım ama sık sık oynat delik güzel açılsın. Sonra dediğin gibi top küpe aldım taktım. Şimdi canları sıkıldıkça küpe seçer takarlar. Ben kendi kulaklarımı üniversite de deldirmiştim sonra deli gibi küpe aldım taktım değişik değişik kapanınca da birkaçını sakladım gerisini verdim birilerine. Küpeyi çok severim kırmızı çizgimdir

sonsuzum ben görmemişim niyeyse alıntıni. sagolasin atlamamissin kimseleri. ne kadar ince bir yüreğin var. burada vakalar tavan. bazen ikinci bazen dördüncü derken hep ilk beşte yer alıyoruz.

küçük kizim okula gidiyor canim. çoğu kişi göndermiyormus ama benim çocuklarımın stres atacakları bir ortamları yok. biz burali değiliz. ne kuzen var ne anneanne babaanne. bakiyorum buralı olanlar en azından kök aileleri ile görüşüp biraz rahatlıyorlar. eve yakın bir yer var yeşillik genelde müstakil evlerin oldugu oraya doğru yürüyüşe gidiyoruz, inekler vs cikiyor kizim her seferinde köyü özledim diyor. azcik duygusal bir müzik çalsa yine ayni için için ağlıyor. beden sağlıklarını koruduk ama psikolojileri yara alıyor. insallah güçlenerek çıkarlar bu süreçten. zorluklara fırsat gözüyle bakıyorum. eger basedebilirsek bizi daha güçlü yapacaklar.

amaaann cok uzattım de mi? yani geniş aile eksikliğini az da olsa okulla gidersin, degisiklik olsun diye gönderiyorum velhasıli kelam.

diğer mesajlarını da okudum cancagizim bence artık yardim almalısın. kuzucuk büyüdü. hem belki emzirmeye engel olmayan hafif ilaçlar verirler. inan bana senin sağlığın simdi cok daha önemli. Allah yardimcin olsun canim.

hem hersey bitmiş gibi konuşmuşsun hayallerim vardı diye. daha yaşın genç. hayallerindeki sana ulaşabilirsin. belki biraz geç olur belki biraz zor olur ama olur. ya da hayallerinde bir takim revizyonlar yaparsın. bazen hayallerimiz bizi mutlu edecek şeyler olmuyor ama bunun cok sonra farkına variyoruz. sen değerlisin ve sen iyi olursan sevdiklerin iyi olur. kendini ihmal etme sonsuzum

O zaman yakında küpeli Minnak bir kulak fotosu atabilirim
Bende çok severim bende orta sonda deldirmiştim aynen bende çok sevrim Benimde her ikisi de 3 lü delikti en son geldiğim kapandı ikisinde de pek küpe takmadım diye şimdi iki delik var değişik değişik takıyorum ama Zara hanım çekiyor diye bıraktım takmayı yine şu ara

Tam çapkın tam Yoksa ipek kapabilir mi yoksaa

Hadi gazan mübarek olsun arkadaşım koşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin vermehayırlı haberlerle gel inşallah
Canım senin taktiklerle bime girince direk aktüel ürünlerin olduğu tarafa hızlı adımlarla ilerleyerek kalabalık bir ayy Bi tavaya bunca para mı verilir diyen kalabalık bir teyze grubu içerisinden kibarca tereyağından kıl çeker gibi aldım kaptım tavayı ve hızla uzaklaştım koşar adım geldim eve zafer edasıyla ablama teslim ettim tavayı top onda artık lahmacun mu yapar gözleme i yapar lavaş mı hazırlar ona kalmış bide dersim vardı ne cesaret gittiyse o ara markete Allah tan yakında derse yetişebildim ama çok heyecanlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…