2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Bende Zeynebimin aklı ersin isterse deliririm diyerek bekledim kendi çok istedi heves etti 3 yaş doğum gününde deldirdik anneannesi küpeleri i almıştı hediye olarak çok severek kullandı ama geçen yaz ben artık küpe takmak istemiyorum dedi Bi çıkarttı şimdi mümkün değil takmıyor deliğin kapanacak kızım sonra pişman olursun bir daha deldirmek zorunda kalırsın desekte benim tercihim takmak istemiyorum diyor küçük ergen o yüzden ayşenin de kulaklarını deldirmek istemiyorum büyüyünce isterse deldirsin ben hiç sevmem küpe takmayı ama delik kapanmasın diye abdest alırken hep küpe bulunduruyordum ve nefret ediyordum küpeden şimdi anneciğimle anneler gününde aldığım yıllarca kulağından hiç çıkarmadığı küpesi i takıyorum vefatından sonra onun anısı diye mi bilmiyorum öyle hafif ki mutlu oluyorum küpenin her varlığını hissettiğimde
Deniz kaptanım demir attı Ayşecik sularına o çapa saplandı çıkmaz artık ordan
Ayşe de yapıyor onu ya tesbih çekiyorlar ablamla o ağız bıdı bıdı dönüyor bişeyler söylüyor ya tam yemelik
Evet canım 1 ay bedelli yapacak işte çok zorlamaz İnş kesinlikle çok zor ders yapmak ama inat ettim baya
Şimdiden Allah kavuştursun canım bedelli bişey değil göz açıp kapayıncaya kadar geçer Allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın hanımağanın boncuk gözlümün şansına atanırsın

Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Hayırlı uğurlu olsun kuzum darısı mülkünü almana inşallah kolay kolay taşın hiç yorulmadan üzmeden inşallah yakın olsak yardım ederdik
Bizimkide sabahtan beri huysuzdu ya eline ne versek attı bide asabi asabi tavırlar
Tam dönemleri herhalde ata da agresif uyuttum uyansın yedirip giydirip gideceğiz iki gündür kök söktürdü umarım güzel geçer bugün
Ben çekmiştim bunu
Yaaa Deniz Beyimmm bey olasın paşa olasın
Diş sanırım dünürüm gök gürültüsü gibi ses var görüntü yok dişte çekim 2 buçuk gibi hayırlısı bakalım
Neyse iyiymis cok sukur Allahim korusun. Benim kiza kurt girmis gibi 5 dk poposunun üstünde durmuyor
Hepsi kurtlu bunların nisan kurtluları
bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Kuzularımmm çok güzelsiniz abisiyle hep göz göze gönül gönüle olsun Civanımmm
Hayaller hayatlar şükürüm . Annelik de çooook güzel be şükürümmm. Rabbim acılarını göstermesin anneli babalı şanslı sağlıklı mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
İşler yoğun . Keşke EYT çıksa da emekli olsam kuzumu büyütürdüm. Hamdolsun bugünümüze şükürüm. Dün beni öpüyor dudağını yanağıma koyup salyalarını süre süre nasıl duygulandım anlatamam. Evlattt...rabbimesirgesin
Sağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelin Aman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya
Yakın olsak bir yandan dağıtır bir yandan toplardık
Aynı kanıdayım missim büyüyene kadar öpücük bombardımanı sonra herif olacaklar inşallah
İnşallah gönlüne göre bir ev nasip olur kuzum. Evi sevmemek başlı başına stres sebebi. “Tebdil-i Mekanda ferahlık vardır “
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Prenseslerin teyzesi olarak bunlar çok ellek zarar verirler mi ki kulaklara bilemedim
İpek böceğim düzenini severim dua okuyan dillerini Allahım korusun

Eki Görüntüle 2800260
Paylaşım çok güzelmiş canım
Ben de size kar fotosu atam o zaman dedimEki Görüntüle 2800282
Harika manzara
Ben de çok severim şimdi minik taşlı küpelerim var onları bile asılıyordu en son artık alışkanlık yaptı onunla oynayarak ve emerek uyuyor minnoş
Tam çapkın tam Yoksa ipek kapabilir mi yoksaa
Yoook bizim başımız bağlı bizim de yakışıklı Asım ımımız var

Tam yemelikler tam
Annenin küpeleri olduğu için daha da rahat geliyordur sana Allahım cenneti mekanı etsin

Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Aa hadi kolaylıkla inşallah Dünürcan geleyim kız yardıma malum polis eşi olmak demek tasinmada usta olmak demek iki polis esi bir araya gelirse ohooo direk ışınlarız ama ben anlamam deme o Allah tarafından veriliyor adamlar polisse yükleniyor bünyeye bu özellik
Ben kızımın kulağını 1 buçuk yaşında deldirdim canım oylle tatli oluyor ki ama bir hata yaptım bı kere çıkardım temzileyeyim diye ağladı taktirmadi neyse yarın takarım dedim sadece bir günde kapandı ikinci kez deldirmistik aman diyeyim deliği boş bırakma anında yap ne yapcaksan
Ohh iyi ki kızı varmış ya oğlu olsaydı
Offf nasıl bı olay bu yaa kanım dondu büyük bişey atlatmissin bacım ya kıyamam sana neyse ki geçmiş gerçekten verilmiş sadakan varmış
Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
Çok geçmiş olsun ya bu durum başlarda oluyo diye biliyodum demek sonradan da oluyo
Kız çitlembik ipeğimmmm ya ne güldüm şirine ya maşallah hemen de kapmış
Gazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Sen kiiii Nisan annesisin nasıl şeylerle mücadele etmiş kadınsın bim aktüel nedir ki Haydi zeyay almadan gelmeeee yapistiiiirrrr
Hadi gazan mübarek olsun arkadaşım koşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin vermehayırlı haberlerle gel inşallah
Taktikler müthiş

S Sonsuzsukurler canım ya tek tek etiket yapmışsın yemin ediyorum hafizana ayrı enerjine ayrı hayranım ben okurken kaptırıp alıntıya basmayı unutuyorum sonra bir daha dönüyorum mesajı bulamıyorum falan haydoyu sormuşsun iyi bugün çok huzursuz tabi diş geliyo öyle işte senin neyin var bakalım neden mutsuz hissediyorsun anlat rahatlarsın belki

Coook coookkk teşekkür ederim kizlar.
Yazdiklarinizla hem agladim hem sevindim.

Tek tek yazip kimseyi bunaltmak uzmek de istemedim.

Esimle gitmek istiyorum aslinda aile terapisi olarak umut da gelir.

Insallah once saglik olur evlatlarimiz saglikli olsun bizler saglikli huzurlu olalim.

Aslinda güçlüydüm cok seyi de astim ama iste var bir bunaltilar icimde, disimda insallah gecer gider.dogru tespitler yazmissiniz gormeden bile nasil bu kadar yakinsiniz cok cok tesekuur ederim.Allah sizden razi olsun. Yalnizim dedigimde siz aklima gelin hep belki bir gun bulusuruz da kimbilir.

Baslasam yazarim cok da neyse.
Hakkınizi helal edin iyki varsiniz zahmet edip beni motive edecek seyler yazdınız tek tek cevap veremedim üzgünüm sıkmak istemiyorum hiçbirinizi. Sildim yazdiklarimi acikcasi.

Ben aslinda mutluydum bir ara yine olucam insallah iki evladim icin.

Disari cikti ailecek ama nereye gidicez bilmiyorum bakalim.
Nereye gitsekk bir aksilik bir pislik olur gorurum kesim takarım.
Gecen ozdilek oyun alanina gittik yenin silmislerdi girmistik de bugun cuma kalabaliktir.

Siz ne yapiorsunuz mesela cocuklarla cikinca

Kizlar ekstta bir sey yapmıyorum
Aklimda kaliyor bir kere okuyunca az
Ugrassam ezber oluyor okulda fayfasini col gordum bunun
Fotografik hafiza gibi gozume geliordu notlar
Ama iste its a gift and curse diyordu dizide mr..monk
Detayci olmak incr dusunmek beni cok yipratti acikcasi
Ama bakiniz Sevgi22884550
Sevgicimi unutmusum kusura bakma canim nasilsin sen insallah gecer mastit neden oldu emiyor diyordun azaldi mi emmesi oglunun.

Ilaclik mi oldun insallah geçer

Emmeyi kendi birakana kadar emziricez mi kizlar ya nasil oluyor

Canım ya anne yadigarı olunca hafif ve güzlel olur tabi
aynn canım 1 ay bir şey değil aminnnn kuzum inş

Bende bilemedim kuzum ya bakalım eserse artık dedireceğim

Yaa her bebek aynı desene benim de beni okşayarak emiypr

Ne güzel işte canım bizim öyle olsa 24 saat gezdirirdik arabada
Hehehehe ama disari gorsun diye cikiyoruz hanim uyuyor evde de cam.balkon tirmaliyor disari diyee

Zara uyumuyor.mu arabaya binince
Bebek araabsinda da uyudu gunes

Evde uyumaz ama asla geec gündüz illa yaninda olucam

Tamam aklıma kazdım

Hehehehe ama disari gorsun diye cikiyoruz hanim uyuyor evde de cam.balkon tirmaliyor disari diyee

Zara uyumuyor.mu arabaya binince
Bebek araabsinda da uyudu gunes

Evde uyumaz ama asla geec gündüz illa yaninda olucam
Canım inanır mısın biz Zara rahat etsin diye hiç bir zaman uyku saatinde dışarıda olmadık hep uyanınca çıktık uyku saatinde eve geldik son zamanlarda Kabızlıktan dolayı hastaneye gittik orada uyudu allahım ne güzel bir şey dışarıda uyuması diyoruz eşimle birçok işimizi hallettik gezdik

Kalppare

Cizgi filmden ziyade tabketten oyun oynuyor kuzenleriyle online oyun var ya da oynayanlari izliyor ogreniyor takipteyim.tabiki biliorum.ne oynuyor ne izliyor.
Deneyeyim canim ben eba tv yi.
ogrenmis zatem sayi harf falan da
Ben gunesten once ne etkinlikler oyunlar yaptırırdim ona da napalim saglik olsun illaki öğrenecek. Cok hâreketli ya dikkatini de vermiyor pek

misskokulumm

Ne güzelmiş missimm yaa
Burasi soguk olsa da güneşli orasi kar baya tutmuş şaşırdım biraz.

Poğaçan yumusak oluyor mu midemi yakiyor bemim mayali pogaca sonradan vsr midir bir puf noktası

Jadesi

Canim.asya buyuyunce o minimalist cesit çeşit renk renk bebekler tokalar oyuncaklar boncuklar kıyafetler olmadan taşınmaniz super oldu daha az yorulucaksin hehejej

Hehehhe o da iyiymis canim güzel planmis. Gunesin evde uyku saati olmadigi icin ben hic oyle dusunemedim.
Kabizlik duzeldi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…