Bende Zeynebimin aklı ersin isterse deliririm diyerek bekledim kendi çok istedi heves etti 3 yaş doğum gününde deldirdik anneannesi küpeleri i almıştı hediye olarak çok severek kullandı ama geçen yaz ben artık küpe takmak istemiyorum dedi Bi çıkarttı şimdi mümkün değil takmıyor deliğin kapanacak kızım sonra pişman olursun bir daha deldirmek zorunda kalırsın desekte benim tercihim takmak istemiyorum diyor küçük ergen o yüzden ayşenin de kulaklarını deldirmek istemiyorum büyüyünce isterse deldirsin ben hiç sevmem küpe takmayı ama delik kapanmasın diye abdest alırken hep küpe bulunduruyordum ve nefret ediyordum küpeden şimdi anneciğimle anneler gününde aldığım yıllarca kulağından hiç çıkarmadığı küpesi i takıyorum vefatından sonra onun anısı diye mi bilmiyorum öyle hafif ki mutlu oluyorum küpenin her varlığını hissettiğimdePrenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Deniz kaptanım demir attı Ayşecik sularına o çapa saplandı çıkmaz artık ordanYaaa tam yakışıklı çapkın bahriyeli değil mii?Zeyay1420 ayşeye söyle aman diyim gözünü üstünden ayırmasın
Ay be büyük tehlike atlatmışsın Allah korumuş hiç böyle bişey duymamıştım. Nemden mi oluyormuş bu durum? Hep nemden dert yanıyorsun ya.
Allahım o nasıl pasta yemektir çook tatlıydı. Bizim de yarın bakalım nasıl olacak. Pasta yiyeceği benim de biraz içime dert oluyor. Fotoğraf için çocuğa sağlıksız şey yedircez diye ama bakalım artık anı dedik sevimli oluyorlar dedik.
Ayşe de yapıyor onu ya tesbih çekiyorlar ablamla o ağız bıdı bıdı dönüyor bişeyler söylüyor ya tam yemelikKızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyorAy gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar
Şimdiden Allah kavuştursun canım bedelli bişey değil göz açıp kapayıncaya kadar geçer Allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın hanımağanın boncuk gözlümün şansına atanırsınEvet canım 1 ay bedelli yapacak işte çok zorlamaz İnş kesinlikle çok zor ders yapmak ama inat ettim baya
Yahu o bakış neebizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Hayırlı uğurlu olsun kuzum darısı mülkünü almana inşallah kolay kolay taşın hiç yorulmadan üzmeden inşallah yakın olsak yardım ederdikKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Tam dönemleri herhalde ata da agresif uyuttum uyansın yedirip giydirip gideceğiz iki gündür kök söktürdü umarım güzel geçer bugünBizimkide sabahtan beri huysuzdu ya eline ne versek attı bide asabi asabi tavırlar
Yaaa Deniz Beyimmm bey olasın paşa olasınBen çekmiştim bunu
Diş sanırım dünürüm gök gürültüsü gibi ses var görüntü yok dişte çekim 2 buçuk gibi hayırlısı bakalımTeşekkür ederim canim
2 yas sendromundan bahsetmissin canim.
Allah yardımcın olsun kuzumbişey merak ediyorum. 2 yaş aşısıni oldu mu? Ağir geldi mi? O da cok aglama yapıyor diye hatırlıyorum.
Canım Ata nasıl oldu? Dis çok mu zorluyor canımkiyamam ogluma ben ya
Hergun ayrı yoruluyorum valla..bir de calışsam bu tempoya dayanamazdım herhalde..Allah güç kuvvet versin canım...bugun cekim mi var?hadi bakalim güzel pozlar versin insAllah damadim
Masaallah ayagina tas gozune yas degmesin senakuş
Hıımmm anladım canım..bizim de ultrasonla bakıldı kemik yapısı düzgün ama beyni göremem dedi.ama nasıl dersen çıkıntı var kafa kemiğinde.basamak gibi.ama minimal.tam alnin sac baslangicinda ve sacinin döndüğü yerde oldugu icin anlayamamisim o zaman.sanki buyudukce iyice azaldi ama insan korkuyor.tam gecmedi belki de yapısaldır.ama içimde hep bir korku.az büyüsün emara sokmak istiyorum.simdi cok küçük korkar.
Ben de o uyuşmalar o parmakta titremeler ve ayak parmak uclarımda hissizlik oldu umudm yaaben bir kaza gecirdim genc kizken.. ben uyurken tavandan parça koptu yüzüme düştü.hatta dikisim bile var minicik. O zaman bakıldı bisey yok dendi.o gün ölümden dondum.o sene evin tavanlarini alciyla sivattirmistik.ama nasil olduysa koca parça koptu yüzüme.evin demirleri görünüyordu düşünün . Cok şükür bi hasar yok yüzümde kafamda. Ama sen boyle yazinca düşündüm de gorunmeliymisim o zaman.ben de de oldu bitti o bahsettiklerin.
Popo üstü düştüğü zaman hopppaa diye sesle soyle ve kahkaha at canim.oylelikle kendini nasil salmasi gerektigini öğrenecektir🏵🏵
Ben normal icme suyu veriyorum canım
Hepsi kurtlu bunların nisan kurtlularıNeyse iyiymis cok sukur Allahim korusun. Benim kiza kurt girmis gibi 5 dk poposunun üstünde durmuyor
Kuzularımmm çok güzelsiniz abisiyle hep göz göze gönül gönüle olsun Civanımmmbizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Hayaller hayatlar şükürüm . Annelik de çooook güzel be şükürümmm. Rabbim acılarını göstermesin anneli babalı şanslı sağlıklı mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallahKizlar selam.nasilsiniz.
inşallah iyisinizdir.
Bebekler aileleriniz de iyidir umarım.
Ne var ne yok
Yaş günleri geliyor cocuklarin vay be.
Ben de iyi sayılırım iste olabildiği kadar.
Bunaldigim seyler var insallah rabbim merhamet eder de feraha cikartir.
Gines 2saattir em uyu yatır ağla döngüsünde simdi de memede catladim uyandiramadim da resmen.
Baba oğul tablette oyun oynuyor arka odada. Boyama top sayi harf öğret diorum takan yok.
Eve salincak yaptim.
Tavana.
Yanina da hoppala. Parka döndü salon.
Uyuyorlar sallaninca alınca uyanıyorlar.
Ust öncekilere komşu dişler gelmis gunese.
Yürüyor zaten akıllara zarar pesinden kos koşum hep.
Cok yaramaz hep tehlikeli islerde.
Bugün de korkuluğu takılı beşikten dustu kendini şarkıya şarkıya baya yüksek parkeye rabbim korudu koruyor hep cok sukur. Hep korusun insallah hepsini.
Mutsuz hissediyorum kendimi ilac mi içsem diyorum ama emmeyi de sveiyor gunes bakalim hayırlısı olsun.
Oğlumun da keratini biraz yükselmişti yapacak da bir sey yok.insallah rabbim çalıştırır bobreklerini kurtarır.
Ya kizlar düşünsem kendimi salsam mutluluk icin iki evladından başka bir seu yok onlar icin kendimi salmiycam rabbimin vardir bir bildiği.
Ne dertler var napalim bunlara da sukur.
Çok baska hayatım hayallaerim vardi aslinda 10 sene omce nasip değilmiş olsun napalim.
İşler yoğun . Keşke EYT çıksa da emekli olsam kuzumu büyütürdüm. Hamdolsun bugünümüze şükürüm. Dün beni öpüyor dudağını yanağıma koyup salyalarını süre süre nasıl duygulandım anlatamam. Evlattt...rabbimesirgesinTam okuyamadjm yije kizlar afola.
@Nehir8077
Nasil oldunuz bahar.
Duru da iyileşti mi.
Basladi mi kavgalar yaramazlıklar
Kalppare
Nasılsın canım.
Elif de cok düşüyor gunes gibi sanirim.
Nasil oldu simdi.
Gece ağlaması bitti mi.
Aali nasil neler yapiyorsunuz.
Umuta eskisi gibi ettkinlik yaptıramaz oldum anaokuluna da girmeyecek seneye 1.sınıf insallah zorlanmaz ama napayim zorla zorla nereye kadar
misskokulumm
Naber miss nasil gidiyor. okullar da basladi evde misin bu sefer.
Kizlar nasil.
Göktuğ bey neler yapiyor.
Dogumgununuz yaklasti sanirim simdjden tebrik ediyorum canim
Zeyay1420
Canli dersler decam mi okula mi gidiorsun hocam nasilsiniz.
Kizlar nasill.
Cok yoğunsundur Sanirim.
nzh99
CCanim Yesimcim nasilsinn.
Is yeri yogun mu.izin almissin galiba col iyi olmus oh insallah dinlenebilirsin.
Ata beyler nasil.
Disler cikti mii canim.
S Susam_tanesi
Nasilsin susamcim ipek nasil. Sen ise ipek bakiciya alisabildiniz dimi insallah guzel gidiuordur her sey.
Yuruuyorsunuz dimi hareketlilik devam.
Bana diyorlar beline bagla sen gunesi arkami dönsem tepelerrde hep.
@Umudum-
Sena hanim nasil canim.
Masallah yuruyormus macera simdi basliyor desene.
Okula gidiyor musun esin mi bakiyor senaya
@Helinnnnn
Masallah yakisiklilara helincim ya
Esini bosver ya hepsi soylenir zaten her seye.
Nasil da tatlilar kavgalari da basladi mi.
Sen nasilsin. Yogun geçiyor degil mi
Yakın olsak bir yandan dağıtır bir yandan toplardıkSağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelinAman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya
Aynı kanıdayım missim büyüyene kadar öpücük bombardımanı sonra herif olacaklar inşallahOyyy bunları şimdi gördüm yaa o abiye ne işin var rol çalıyorsun bakışlarıçok güzel olmuşlar ikisi de canım hadi geçmiş olsun darısı başımıza insta ya aile konsepti de atsana bakalım papyonlu takımları nasıl oldu ki
Benimki beğişiğinde uykuya başlıyor ama gece yanıma alıyorum emiyor depişiyor beşik tarafına yatırıyorum. Biraz daha beraber yatmak istiyorum bu son bebe yakızlarıma çok kuralı davranmışım oğlumu büyütürken anlıyorum. Alışmasın lar diye almazdım pek yatağa. Ne olurdu alışsalar şimdi kocaman oldular aman zaman geçiyor bikaç yıl sonra da bakmışız kıllı kılçıklı delikanlı olmuş benim oğlan istesem de öptürmez şimdilik mıncıklıya mıncıklıya yatıyoruz bakalım
İnşallah gönlüne göre bir ev nasip olur kuzum. Evi sevmemek başlı başına stres sebebi. “Tebdil-i Mekanda ferahlık vardır “Jadesi yakın olaydık gelirdim valla, hiç bir şey yapamasam çocuklarla eğleşirdim oh ne güzel sen atıyorsun taşınma derdini üstünden . Ben de bir kurtulamadım şu evden . Hiç sevmiyorum evimi . Eşim de hiç öncülük etmiyor taşınma konusuna . Ben kendi kendime ev bakıyorum
Prenseslerin teyzesi olarak bunlar çok ellek zarar verirler mi ki kulaklara bilemedimPrenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
İpek böceğim düzenini severim dua okuyan dillerini Allahım korusunKuzum inşallah allah içini feraha çıkarır seni hep sıkıntılı hep dertli görüyorum. Emzirmeyi bırakır bırakmaz mutlaka bir destek al. Böyle mutsuz bir hayat zor çocukların için zor her şeyden önce.. inşallah sıkıntıların biter kalbin feraha erer.
Alıştık çok şükür düzenimiz kuruldu iyice. İpek yürüyor her an her yerde çok da düşüyor ama tepelerde değil bizimki çok şükür. Bu ara hızlı yürüyeceğim diye düşüyor genelde. Ne acelesi varsa koşacak hanım
Harika manzaraEki Görüntüle 2800260
Paylaşım çok güzelmiş canım
Ben de size kar fotosu atam o zaman dedimEki Görüntüle 2800282
Ben de çok severim şimdi minik taşlı küpelerim var onları bile asılıyordu en son artık alışkanlık yaptı onunla oynayarak ve emerek uyuyor minnoşO zaman yakında küpeli Minnak bir kulak fotosu atabilirim
Bende çok severim bende orta sonda deldirmiştim aynen bende çok sevrim Benimde her ikisi de 3 lü delikti en son geldiğim kapandı ikisinde de pek küpe takmadım diye şimdi iki delik var değişik değişik takıyorum ama Zara hanım çekiyor diye bıraktım takmayı yine şu ara
Yoook bizim başımız bağlı bizim de yakışıklı Asım ımımız varTam çapkın tamYoksa ipek kapabilir mi yoksaa
Tam yemelikler tamBende Zeynebimin aklı ersin isterse deliririm diyerek bekledim kendi çok istedi heves etti 3 yaş doğum gününde deldirdik anneannesi küpeleri i almıştı hediye olarak çok severek kullandı ama geçen yaz ben artık küpe takmak istemiyorum dedi Bi çıkarttı şimdi mümkün değil takmıyor deliğin kapanacak kızım sonra pişman olursun bir daha deldirmek zorunda kalırsın desekte benim tercihim takmak istemiyorum diyor küçük ergen o yüzden ayşenin de kulaklarını deldirmek istemiyorum büyüyünce isterse deldirsin ben hiç sevmem küpe takmayı ama delik kapanmasın diye abdest alırken hep küpe bulunduruyordum ve nefret ediyordum küpeden şimdi anneciğimle anneler gününde aldığım yıllarca kulağından hiç çıkarmadığı küpesi i takıyorum vefatından sonra onun anısı diye mi bilmiyorum öyle hafif ki mutlu oluyorum küpenin her varlığını hissettiğimde
Deniz kaptanım demir attı Ayşecik sularına o çapa saplandı çıkmaz artık ordan
Ayşe de yapıyor onu ya tesbih çekiyorlar ablamla o ağız bıdı bıdı dönüyor bişeyler söylüyor ya tam yemelik
Şimdiden Allah kavuştursun canım bedelli bişey değil göz açıp kapayıncaya kadar geçer Allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın hanımağanın boncuk gözlümün şansına atanırsın
Aa hadi kolaylıkla inşallah DünürcanKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Ben kızımın kulağını 1 buçuk yaşında deldirdim canım oylle tatli oluyor ki ama bir hata yaptım bı kere çıkardım temzileyeyim diye ağladı taktirmadi neyse yarın takarım dedim sadece bir günde kapandı ikinci kez deldirmistik aman diyeyim deliği boş bırakma anında yap ne yapcaksanPrenses anneleri size sorum var!!!!!
Ohh iyi ki kızı varmış ya oğlu olsaydıDarısı sana olsun kuzum ben evimi seviyorum ama napalım belki orayı daa çok severim burda hiç komşum yok koca site sorsanbelki orda olur bi kahveye birine giderim arada hem komşulardan birinin Asya dan 3 ay büyük kızı varmış arkadaş olurlar belki bakalım beni nasıl günler bekliyor
Offf nasıl bı olay bu yaa kanım donduYaaa amaaa yaaaacivaaanin o masum bakışına mı Arelin o cool tavrına mı yoksa o tencerede pişen en bi tatlı yemeğe mi bayılayım..ayılıp ayılıp bayıltırsınız insanı siz Allah nazardan saklasın ikisi de ömür boyu el ele gönül gönüle olsun
Canım evet Elifim biraz sakarmaalesef ki yani garantici degil..lambur lumbur derler burada iste oyle lambur lumbur gidiyor...
Genelde de kafayi çarpıyor ona üzülüyorumtrt eba ilkokul izletsene canım Tv den Umut'a... Çizgi filme ara verip 1. Sınıf derslerine baktır istersen arada.anaokulu etkinlikleri de var hem..belki ilgisini çeker..Ali küçük oldugu icin baktırmiyorum ben ama Umut bakabilir belki güneş nasıl? O da çok düşüyor mu?
Evet canım...yıllar önceydi.çok yakin bir arkadaşım okulda ona sapkınca aşık olan mdr yrd tarafından öğrencileri gözü önünde katledildi.o gün çok ağladım çoookk..o kadar aşırı gitmişim ki Yaradan benim kafama tas düşürdü.tas düştüğünde arkadaşımın cenazesi gömülüyordu ve ben aglamaktan gidememistim..aglarken sızmışım bu olay oldu.. simdi yuzumdeki ize bakıp hicbir şeye aşırı aglamamak gerektigini hatırlıyorum..hee yuzumdeki iz deyince de korkmayın hamd olsun çok minkk bir iz. Ama o zamanlar yine de cok üzmüştü beni.alıştım zamanlainsan neye alışmıyor ki ben de senin iyi olmana sevindim canım
Sağol canim benim.. o zaman ki evimiz sobaliydi.. soba mı çatlattı o alçıyı nasil oldu bilmem.. nasip
Ee peki şimdi nasıl asyakuş
Canım ekimde 2 yaş bittigine göre 2 yaş sendromu olmayadabilir..belki gecicidir..ama anahtar kelime inatlaşmadan dikkat dagitmaya çalış..bizim o döneme hamilelik ve dogum eklenince epey uzamıştı.siz de oyle olmaz sanırım..civan da oldugu icin bol bol eglesir unutur niye agladigini insAllahbizim 2 yas öncesi başlamıştı..ama herkesin farklı oluyor.belki Arel yeni giriyordur bu sendroma
Çok geçmiş olsun ya bu durum başlarda oluyo diye biliyodum demek sonradan da oluyoBen mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
Kız çitlembik ipeğimmmm ya ne güldümKızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyorAy gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar
Sen kiiii Nisan annesisin nasıl şeylerle mücadele etmiş kadınsın bim aktüel nedir ki Haydi zeyay almadan gelmeeee yapistiiiirrrrGazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Taktikler müthişHadi gazan mübarek olsun arkadaşımkoşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin verme hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım ya anne yadigarı olunca hafif ve güzlel olur tabiBende Zeynebimin aklı ersin isterse deliririm diyerek bekledim kendi çok istedi heves etti 3 yaş doğum gününde deldirdik anneannesi küpeleri i almıştı hediye olarak çok severek kullandı ama geçen yaz ben artık küpe takmak istemiyorum dedi Bi çıkarttı şimdi mümkün değil takmıyor deliğin kapanacak kızım sonra pişman olursun bir daha deldirmek zorunda kalırsın desekte benim tercihim takmak istemiyorum diyor küçük ergen o yüzden ayşenin de kulaklarını deldirmek istemiyorum büyüyünce isterse deldirsin ben hiç sevmem küpe takmayı ama delik kapanmasın diye abdest alırken hep küpe bulunduruyordum ve nefret ediyordum küpeden şimdi anneciğimle anneler gününde aldığım yıllarca kulağından hiç çıkarmadığı küpesi i takıyorum vefatından sonra onun anısı diye mi bilmiyorum öyle hafif ki mutlu oluyorum küpenin her varlığını hissettiğimde
Deniz kaptanım demir attı Ayşecik sularına o çapa saplandı çıkmaz artık ordan
Ayşe de yapıyor onu ya tesbih çekiyorlar ablamla o ağız bıdı bıdı dönüyor bişeyler söylüyor ya tam yemelik
Şimdiden Allah kavuştursun canım bedelli bişey değil göz açıp kapayıncaya kadar geçer Allah kolaylık versin inş emeklerinin karşılığını alırsın hanımağanın boncuk gözlümün şansına atanırsın
Ne güzel işte canım bizim öyle olsa 24 saat gezdirirdik arabadaArabaya binince güneş hanim aninda uyudu pes ya abisi de boyleydi
Bende bilemedim kuzum ya bakalım eserse artık dedireceğimHayırlı uğurlu olsun kuzum darısı mülkünü almana inşallah kolay kolay taşın hiç yorulmadan üzmeden inşallah yakın olsak yardım ederdik
Tam dönemleri herhalde ata da agresif uyuttum uyansın yedirip giydirip gideceğiz iki gündür kök söktürdü umarım güzel geçer bugün
Yaaa Deniz Beyimmm bey olasın paşa olasın
Diş sanırım dünürüm gök gürültüsü gibi ses var görüntü yok dişte çekim 2 buçuk gibi hayırlısı bakalım
Hepsi kurtlu bunların nisan kurtluları
Kuzularımmm çok güzelsiniz abisiyle hep göz göze gönül gönüle olsun Civanımmm
Hayaller hayatlar şükürüm . Annelik de çooook güzel be şükürümmm. Rabbim acılarını göstermesin anneli babalı şanslı sağlıklı mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
İşler yoğun . Keşke EYT çıksa da emekli olsam kuzumu büyütürdüm. Hamdolsun bugünümüze şükürüm. Dün beni öpüyor dudağını yanağıma koyup salyalarını süre süre nasıl duygulandım anlatamam. Evlattt...rabbimesirgesin
Yakın olsak bir yandan dağıtır bir yandan toplardık
Aynı kanıdayım missim büyüyene kadar öpücük bombardımanı sonra herif olacaklar inşallah
İnşallah gönlüne göre bir ev nasip olur kuzum. Evi sevmemek başlı başına stres sebebi. “Tebdil-i Mekanda ferahlık vardır “
Prenseslerin teyzesi olarak bunlar çok ellek zarar verirler mi ki kulaklara bilemedim
İpek böceğim düzenini severim dua okuyan dillerini Allahım korusun
Yaa her bebek aynı desene benim de beni okşayarak emiyprHarika manzara
Ben de çok severim şimdi minik taşlı küpelerim var onları bile asılıyordu en son artık alışkanlık yaptı onunla oynayarak ve emerek uyuyor minnoş
Yoook bizim başımız bağlı bizim de yakışıklı Asım ımımız var
Hehehehe ama disari gorsun diye cikiyoruz hanim uyuyor evde de cam.balkon tirmaliyor disari diyeeNe güzel işte canım bizim öyle olsa 24 saat gezdirirdik arabada
Tamam aklıma kazdımAa hadi kolaylıkla inşallah Dünürcangeleyim kız yardıma malum polis eşi olmak demek tasinmada usta olmak demek iki polis esi bir araya gelirse ohooo direk ışınlarız ama ben anlamam deme o Allah tarafından veriliyor adamlar polisse yükleniyor bünyeye bu özellik
Ben kızımın kulağını 1 buçuk yaşında deldirdim canım oylle tatli oluyor ki ama bir hata yaptım bı kere çıkardım temzileyeyim diye ağladı taktirmadi neyse yarın takarım dedim sadece bir günde kapandı ikinci kez deldirmistik aman diyeyim deliği boş bırakma anında yap ne yapcaksan
Ohh iyi ki kızı varmış ya oğlu olsaydı
Offf nasıl bı olay bu yaa kanım dondubüyük bişey atlatmissin bacım ya kıyamam sana neyse ki geçmiş gerçekten verilmiş sadakan varmış
Çok geçmiş olsun ya bu durum başlarda oluyo diye biliyodum demek sonradan da oluyo
Kız çitlembik ipeğimmmm ya ne güldümşirine ya maşallah hemen de kapmış
Sen kiiii Nisan annesisin nasıl şeylerle mücadele etmiş kadınsın bim aktüel nedir ki Haydi zeyay almadan gelmeeee yapistiiiirrrr
Taktikler müthiş
Canım inanır mısın biz Zara rahat etsin diye hiç bir zaman uyku saatinde dışarıda olmadık hep uyanınca çıktık uyku saatinde eve geldik son zamanlarda Kabızlıktan dolayı hastaneye gittik orada uyudu allahım ne güzel bir şey dışarıda uyuması diyoruz eşimle birçok işimizi hallettik gezdikHehehehe ama disari gorsun diye cikiyoruz hanim uyuyor evde de cam.balkon tirmaliyor disari diyee
Zara uyumuyor.mu arabaya binince
Bebek araabsinda da uyudu gunes
Evde uyumaz ama asla geec gündüz illa yaninda olucam
Hehehhe o da iyiymis canim güzel planmis. Gunesin evde uyku saati olmadigi icin ben hic oyle dusunemedim.Canım inanır mısın biz Zara rahat etsin diye hiç bir zaman uyku saatinde dışarıda olmadık hep uyanınca çıktık uyku saatinde eve geldik son zamanlarda Kabızlıktan dolayı hastaneye gittik orada uyudu allahım ne güzel bir şey dışarıda uyuması diyoruz eşimle birçok işimizi hallettik gezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?