İşe girme aşaması daha zor girince alışırımGözün aydın ilk başlar gözünde büyür ama biranda yerlesirsin İş toplanmada. En güzel yanı, yeni ev yeni anılar.yeniden Yerleşiliyor diyede tertemiz ev. Yeni eviniz hayırlı olsun mutluluk getirsin sizlere
Ben şuan düşünmüyorum ama 2 yaşa doğru bilmiyorum canım minik bi küpe alırsan rahatsız olmaz neden olsunPrenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Kızlarınkini 1,5 yaşta deldirdim canım ben. Uyurken rahatsızlık vermedi büyük kızımınkinin biri bikaç kez çıktı sonra takmadım ağlıyordu kıyamadım. Biraz aklı erince 3 yaş gibi kendi istedi gittik onu da deldirdik. Zaten o delme tabancasının kendi küpesi oluyor ya onunla epey süre kalıyor rahatsız da etmedi benimkileri.Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Teşekkür ederiz canım benim evet haftada 2 gün gidiyorum idare ediyoruz ya sen nasılsın@BKGK
Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun
Jadesi
Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.
Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun
@Aslihaydo
Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden
Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.
O ogretmen61
Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.
minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.
@hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.
@Sonsuz umut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi
@dilzar
Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.
@ebru_can_ebru
Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
Teşekkürler helincim sizin pozlara da bayıldım abi kardeş çok coollar ya yerim
Ooo hadi gözün aydın canım içine sindiyse ne mutlu kolaylıklar diliyorum yardıma gelebilecek birileri var mı aileden dikkat et beline de daha fazla zorlama
Oyyy bakın hele siz benim yakışıklı kaptanıma nesi varmış annesi koskoca kaptan biraz ciddi olacak tabiMaşallah benim yakışıklı damadıma
Allah ım plere bak sen hele hazır tencereye girmişken azcık yeseydiniz . O abiye nasıl bir bakıştır öyle hele pasta yemesine ne demeli Maşallahhhh yakışıklılara
Yaaa amaaa yaaaabizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Canım evet Elifim biraz sakarTam okuyamadjm yije kizlar afola.
@Nehir8077
Nasil oldunuz bahar.
Duru da iyileşti mi.
Basladi mi kavgalar yaramazlıklar
Kalppare
Nasılsın canım.
Elif de cok düşüyor gunes gibi sanirim.
Nasil oldu simdi.
Gece ağlaması bitti mi.
Aali nasil neler yapiyorsunuz.
Umuta eskisi gibi ettkinlik yaptıramaz oldum anaokuluna da girmeyecek seneye 1.sınıf insallah zorlanmaz ama napayim zorla zorla nereye kadar
misskokulumm
Naber miss nasil gidiyor. okullar da basladi evde misin bu sefer.
Kizlar nasil.
Göktuğ bey neler yapiyor.
Dogumgununuz yaklasti sanirim simdjden tebrik ediyorum canim
@Zeyay1420
Canli dersler decam mi okula mi gidiorsun hocam nasilsiniz.
Kizlar nasill.
Cok yoğunsundur Sanirim.
nzh99
CCanim Yesimcim nasilsinn.
Is yeri yogun mu.izin almissin galiba col iyi olmus oh insallah dinlenebilirsin.
Ata beyler nasil.
Disler cikti mii canim.
@Susam_tanesi
Nasilsin susamcim ipek nasil. Sen ise ipek bakiciya alisabildiniz dimi insallah guzel gidiuordur her sey.
Yuruuyorsunuz dimi hareketlilik devam.
Bana diyorlar beline bagla sen gunesi arkami dönsem tepelerrde hep.
@Umudum-
Sena hanim nasil canim.
Masallah yuruyormus macera simdi basliyor desene.
Okula gidiyor musun esin mi bakiyor senaya
Helinnnnn
Masallah yakisiklilara helincim ya
Esini bosver ya hepsi soylenir zaten her seye.
Nasil da tatlilar kavgalari da basladi mi.
Sen nasilsin. Yogun geçiyor degil mi
Evet canım...yıllar önceydi.çok yakin bir arkadaşım okulda ona sapkınca aşık olan mdr yrd tarafından öğrencileri gözü önünde katledildi.o gün çok ağladım çoookk..o kadar aşırı gitmişim ki Yaradan benim kafama tas düşürdü.tas düştüğünde arkadaşımın cenazesi gömülüyordu ve ben aglamaktan gidememistim..aglarken sızmışım bu olay oldu.. simdi yuzumdeki ize bakıp hicbir şeye aşırı aglamamak gerektigini hatırlıyorum..hee yuzumdeki iz deyince de korkmayın hamd olsun çok minkk bir iz. Ama o zamanlar yine de cok üzmüştü beni.alıştım zamanla
Sağol canim benim.. o zaman ki evimiz sobaliydi.. soba mı çatlattı o alçıyı nasil oldu bilmem.. nasipAman Allahım ucuz atlamışsın şekerpare Ayyy çok fena
Ee peki şimdi nasıl asyakuşÜşebir miyim Aaa aşk olsunyarına gelirim artık teklifler artıyor bi kaç gün beklesem gün sofrası kurarsın yok mu artıran ne tatlısın ya
Baktım kız yoktu bir şey geçti de zaten mikroskopla inceleyecektim az kalsın da evde yoktu
Canım ekimde 2 yaş bittigine göre 2 yaş sendromu olmayadabilir..belki gecicidir..ama anahtar kelime inatlaşmadan dikkat dagitmaya çalış..bizim o döneme hamilelik ve dogum eklenince epey uzamıştı.siz de oyle olmaz sanırım..civan da oldugu icin bol bol eglesir unutur niye agladigini insAllahyoğun canim nasıl sabah oluyor nasıl akşam bilmiyorum yetişemiyorum da . Allahtan eşim temizlik yemek sıkıntı etmez hatta gelir yardım eder halimizi biliyor işte daha az yoruluyorum diyor. sen ilaç demissin üzüldüm ya neden kendini mutsuz hissediyorsun bu kadar ? cok yorucu ama bugünler gelmeyecek sabır şükür ile geçsin sıkma canını bu kadar
ya 723 tane çekmiş hangi birine bakam çok komikler yeğen de sağolsun bol video çekmiş. ani oldu işte öyle böyle
Kalppare canim oldu aşıyı ekimde yani öyle çok sıkıntı olmamıştı.
Ayy Allahim bu ne tatlış bir kaptaaaaannnBen çekmiştim bunu
Ben biraz büyümesini bekleyeceğim canım..korkuyorum çıkarır da yutar falan diye..Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Biz yedik bileeeGünaydın kızlar
Bir kar yağdı maşşallah dün gece önce sağanak yağmur ardından şiddetli kar. Epey birikmiş göktuğ uyanınca ne yapacak acabageçen kar demeyi öğretmiştim dışarı bakıp bakıp kkkaaaa kkkaaaa diyordu. Kar eriyince bıraktı söylemeyi bakalım unutmuş mu
Ev ahalisine sessizce bir sıcak poğaça mı yapsam hazır uyanmışken diyorum yoksa yatsam mı geriyatınca biliyorum zırt diye uyanır benim oğlan
Hayırli ugurlu olsun canım arkadaşımKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
HahahAyy Allahim bu ne tatlış bir kaptaaaaannngemilerde taliim var bahriyeli oğluuum vaaar diyesim geldi oooh masAllah Deniz Kaptana nasıl da poz vermiş...sanki boş zamanlarında kaptanlik yapıyor oyle de yakışmış
gelecek ay 2bucuk yaşında olacak. bay hayir oldu valla bi de mizmiz allahim. drdigin gibi baska birşeyler gösterip unutturuyorum zor olmuyor ama bazen bunaltıcı oluyorYaaa amaaa yaaaacivaaanin o masum bakışına mı Arelin o cool tavrına mı yoksa o tencerede pişen en bi tatlı yemeğe mi bayılayım..ayılıp ayılıp bayıltırsınız insanı siz Allah nazardan saklasın ikisi de ömür boyu el ele gönül gönüle olsun
Canım evet Elifim biraz sakarmaalesef ki yani garantici degil..lambur lumbur derler burada iste oyle lambur lumbur gidiyor...
Genelde de kafayi çarpıyor ona üzülüyorumtrt eba ilkokul izletsene canım Tv den Umut'a... Çizgi filme ara verip 1. Sınıf derslerine baktır istersen arada.anaokulu etkinlikleri de var hem..belki ilgisini çeker..Ali küçük oldugu icin baktırmiyorum ben ama Umut bakabilir belki güneş nasıl? O da çok düşüyor mu?
Evet canım...yıllar önceydi.çok yakin bir arkadaşım okulda ona sapkınca aşık olan mdr yrd tarafından öğrencileri gözü önünde katledildi.o gün çok ağladım çoookk..o kadar aşırı gitmişim ki Yaradan benim kafama tas düşürdü.tas düştüğünde arkadaşımın cenazesi gömülüyordu ve ben aglamaktan gidememistim..aglarken sızmışım bu olay oldu.. simdi yuzumdeki ize bakıp hicbir şeye aşırı aglamamak gerektigini hatırlıyorum..hee yuzumdeki iz deyince de korkmayın hamd olsun çok minkk bir iz. Ama o zamanlar yine de cok üzmüştü beni.alıştım zamanlainsan neye alışmıyor ki ben de senin iyi olmana sevindim canım
Sağol canim benim.. o zaman ki evimiz sobaliydi.. soba mı çatlattı o alçıyı nasil oldu bilmem.. nasip
Ee peki şimdi nasıl asyakuş
Canım ekimde 2 yaş bittigine göre 2 yaş sendromu olmayadabilir..belki gecicidir..ama anahtar kelime inatlaşmadan dikkat dagitmaya çalış..bizim o döneme hamilelik ve dogum eklenince epey uzamıştı.siz de oyle olmaz sanırım..civan da oldugu icin bol bol eglesir unutur niye agladigini insAllahbizim 2 yas öncesi başlamıştı..ama herkesin farklı oluyor.belki Arel yeni giriyordur bu sendroma
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Bir kar yağdı maşşallah dün gece önce sağanak yağmur ardından şiddetli kar. Epey birikmiş göktuğ uyanınca ne yapacak acabageçen kar demeyi öğretmiştim dışarı bakıp bakıp kkkaaaa kkkaaaa diyordu. Kar eriyince bıraktı söylemeyi bakalım unutmuş mu
Ev ahalisine sessizce bir sıcak poğaça mı yapsam hazır uyanmışken diyorum yoksa yatsam mı geriyatınca biliyorum zırt diye uyanır benim oğlan
Daha kötüsünü yaşatan yavru kedi annesi var burdaKamera arkask hiç hoş değldi jadem
Güle güle oturun inşallah. Taşınmak da pek zor kolay gelsin sana. Yardımcın olur inşallah ailelerden gelen falan.Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Ah aşk değil. U hem de öğrencilerin önünde ne korkunçYaaa amaaa yaaaacivaaanin o masum bakışına mı Arelin o cool tavrına mı yoksa o tencerede pişen en bi tatlı yemeğe mi bayılayım..ayılıp ayılıp bayıltırsınız insanı siz Allah nazardan saklasın ikisi de ömür boyu el ele gönül gönüle olsun
Canım evet Elifim biraz sakarmaalesef ki yani garantici degil..lambur lumbur derler burada iste oyle lambur lumbur gidiyor...
Genelde de kafayi çarpıyor ona üzülüyorumtrt eba ilkokul izletsene canım Tv den Umut'a... Çizgi filme ara verip 1. Sınıf derslerine baktır istersen arada.anaokulu etkinlikleri de var hem..belki ilgisini çeker..Ali küçük oldugu icin baktırmiyorum ben ama Umut bakabilir belki güneş nasıl? O da çok düşüyor mu?
Evet canım...yıllar önceydi.çok yakin bir arkadaşım okulda ona sapkınca aşık olan mdr yrd tarafından öğrencileri gözü önünde katledildi.o gün çok ağladım çoookk..o kadar aşırı gitmişim ki Yaradan benim kafama tas düşürdü.tas düştüğünde arkadaşımın cenazesi gömülüyordu ve ben aglamaktan gidememistim..aglarken sızmışım bu olay oldu.. simdi yuzumdeki ize bakıp hicbir şeye aşırı aglamamak gerektigini hatırlıyorum..hee yuzumdeki iz deyince de korkmayın hamd olsun çok minkk bir iz. Ama o zamanlar yine de cok üzmüştü beni.alıştım zamanlainsan neye alışmıyor ki ben de senin iyi olmana sevindim canım
Sağol canim benim.. o zaman ki evimiz sobaliydi.. soba mı çatlattı o alçıyı nasil oldu bilmem.. nasip
Ee peki şimdi nasıl asyakuş
Canım ekimde 2 yaş bittigine göre 2 yaş sendromu olmayadabilir..belki gecicidir..ama anahtar kelime inatlaşmadan dikkat dagitmaya çalış..bizim o döneme hamilelik ve dogum eklenince epey uzamıştı.siz de oyle olmaz sanırım..civan da oldugu icin bol bol eglesir unutur niye agladigini insAllahbizim 2 yas öncesi başlamıştı..ama herkesin farklı oluyor.belki Arel yeni giriyordur bu sendroma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?