2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşe girme aşaması daha zor girince alışırım deniz misali işte.. Evet ben değişiklik severim ya orda da manzaram güzel deniz görmese de uğurlu gelsin bereketli olsun bana iş getirsin inşallah eşime yakın olacağım en azından bi sorun olsa Allah korusun hemen gelir teşekkür ederim kuzum

Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Ben şuan düşünmüyorum ama 2 yaşa doğru bilmiyorum canım minik bi küpe alırsan rahatsız olmaz neden olsun

Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Kızlarınkini 1,5 yaşta deldirdim canım ben. Uyurken rahatsızlık vermedi büyük kızımınkinin biri bikaç kez çıktı sonra takmadım ağlıyordu kıyamadım. Biraz aklı erince 3 yaş gibi kendi istedi gittik onu da deldirdik. Zaten o delme tabancasının kendi küpesi oluyor ya onunla epey süre kalıyor rahatsız da etmedi benimkileri.

Günaydın kızlar
Bir kar yağdı maşşallah dün gece önce sağanak yağmur ardından şiddetli kar. Epey birikmiş göktuğ uyanınca ne yapacak acaba geçen kar demeyi öğretmiştim dışarı bakıp bakıp kkkaaaa kkkaaaa diyordu. Kar eriyince bıraktı söylemeyi bakalım unutmuş mu
Ev ahalisine sessizce bir sıcak poğaça mı yapsam hazır uyanmışken diyorum yoksa yatsam mı geri yatınca biliyorum zırt diye uyanır benim oğlan

Teşekkür ederiz canım benim evet haftada 2 gün gidiyorum idare ediyoruz ya sen nasılsın

ayşecik beğensin diye bu pozlar hep kaptan oldu pilot oldı oğlum yeterki ayşe evet desin

bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Yaaa amaaa yaaaa civaaanin o masum bakışına mı Arelin o cool tavrına mı yoksa o tencerede pişen en bi tatlı yemeğe mi bayılayım..ayılıp ayılıp bayıltırsınız insanı siz Allah nazardan saklasın ikisi de ömür boyu el ele gönül gönüle olsun
Canım evet Elifim biraz sakar maalesef ki yani garantici degil..lambur lumbur derler burada iste oyle lambur lumbur gidiyor...
Genelde de kafayi çarpıyor ona üzülüyorum trt eba ilkokul izletsene canım Tv den Umut'a... Çizgi filme ara verip 1. Sınıf derslerine baktır istersen arada.anaokulu etkinlikleri de var hem..belki ilgisini çeker..Ali küçük oldugu icin baktırmiyorum ben ama Umut bakabilir belki güneş nasıl? O da çok düşüyor mu?
Kalppare parça mı düştü şikayetlerinin geçmesine sevindim . Benimki de kendiliğinden geçti şükür .
Evet canım...yıllar önceydi.çok yakin bir arkadaşım okulda ona sapkınca aşık olan mdr yrd tarafından öğrencileri gözü önünde katledildi.o gün çok ağladım çoookk..o kadar aşırı gitmişim ki Yaradan benim kafama tas düşürdü.tas düştüğünde arkadaşımın cenazesi gömülüyordu ve ben aglamaktan gidememistim..aglarken sızmışım bu olay oldu.. simdi yuzumdeki ize bakıp hicbir şeye aşırı aglamamak gerektigini hatırlıyorum..hee yuzumdeki iz deyince de korkmayın hamd olsun çok minkk bir iz. Ama o zamanlar yine de cok üzmüştü beni.alıştım zamanla insan neye alışmıyor kiben de senin iyi olmana sevindim canım
Aman Allahım ucuz atlamışsın şekerpare Ayyy çok fena
Sağol canim benim.. o zaman ki evimiz sobaliydi.. soba mı çatlattı o alçıyı nasil oldu bilmem.. nasip
Ee peki şimdi nasıl asyakuş
Canım ekimde 2 yaş bittigine göre 2 yaş sendromu olmayadabilir..belki gecicidir..ama anahtar kelime inatlaşmadan dikkat dagitmaya çalış..bizim o döneme hamilelik ve dogum eklenince epey uzamıştı.siz de oyle olmaz sanırım..civan da oldugu icin bol bol eglesir unutur niye agladigini insAllah bizim 2 yas öncesi başlamıştı..ama herkesin farklı oluyor.belki Arel yeni giriyordur bu sendroma

Ben biraz büyümesini bekleyeceğim canım..korkuyorum çıkarır da yutar falan diye..
Biz yedik bileee ama dün yapmıştım simdi uyuyoruz.kahvaltiyi 6 da yaptık kargalarla
Günaydın bu arada demek kayseri bembeyaz oldu ne güzel

Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Hayırli ugurlu olsun canım arkadaşım gözünde büyütme..ufak ufak toplan gerekirse canım.. muhtemelen tayinci olduğunuz icin evinizi ona göre kurmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum.ivir zıvır cok yoktur herhalde eşin de yardımcı olur.bir kere eve girdi mi dahası kolay..ufaktan yerlesirsin.kolaylıkla diliyorum sana canım

nzh99 S Sonsuzsukurler nolsn düğünden once kb flan gordm malum halasgl dedi sen elini öp bsver o utansn sen 1 0 one gecersn evine davet et gelmem derse de ısrar etme dediler. Haklilardi oyle yaptm elini vermedi davet ettm gelmem dedi knusurken de yuzume bakmadi bile cok lazmmış gbi dugunde onlardaydi oglum genelde esimle biz de oynadk dans ettk flan oturmadk pek. Ara ara aldm oglumu hic uyuyamadi yavrm perisan olan o oldu sesten rahat edemedi hic. Kaynm desen yok saydm onu görmezdn geldm surekli. Kaynanam gdince temizlk yaptm bolca mahvetti gitti heryeri resmen sigarasyla dolabi flan dagitti dip köşe yaptm bi de korkuyorm bsey birakirsa diye açıkçasi.
Ogluş da 8 dişte kaldk o dişler büyüyo bakalm dha fena ısırıyo artk ağzını açıp gelio bacak kol direk ısırıo ilk defa bugn pek uyanmadan yattı uykumu aldm bende cok şükür dukkana yemek yapiyorm bi de ev işi yemk fasli surekli 3 cesit hani bzen corba vs yapmazdm smdi mecbr bi yandan oglanla ugras frsat kalmiyo bska bseye hic aldigmnaz kilo vardi o da gitti

Kilo almam icin tarif verin bana bebe biskuvili tarif vardi hicbir sekilde yiyemedm baska önerisi olan varsa soyleyin sinirden fena kurudum

Ayy Allahim bu ne tatlış bir kaptaaaaannn gemilerde taliim var bahriyeli oğluuum vaaar diyesim geldi oooh masAllah Deniz Kaptana nasıl da poz vermiş...sanki boş zamanlarında kaptanlik yapıyor oyle de yakışmış
Hahah sorma şekerparem üniformayı giyince hemen moda girdi kaptanım

gelecek ay 2bucuk yaşında olacak. bay hayir oldu valla bi de mizmiz allahim. drdigin gibi baska birşeyler gösterip unutturuyorum zor olmuyor ama bazen bunaltıcı oluyor

Günaydın kuzum ah ne güzel düşünmüştüm valla insan senle 100 kilo olur

Ah aşk değil. U hem de öğrencilerin önünde ne korkunç kadınların çektiği bu çile nedir ya
Asya kuş iyi kuzum maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…