Ooo hadi gözün aydın canım içine sindiyse ne mutlu kolaylıklar diliyorum yardıma gelebilecek birileri var mı aileden dikkat et beline de daha fazla zorlamaKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Oyyy bakın hele siz benim yakışıklı kaptanıma nesi varmış annesi koskoca kaptan biraz ciddi olacak tabiBen çekmiştim bunu
Allah ım plere bak sen hele hazır tencereye girmişken azcık yeseydiniz . O abiye nasıl bir bakıştır öyle hele pasta yemesine ne demeli Maşallahhhh yakışıklılarabizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Helincim civan pastayı değil, pasta lokum gibi bebeğimizi yemiş. Afiyet olsun her ikisine de.Aşk bunlar aşkvideo var insta da bi de ona bak baharım kendini kaybetti benim oğlan. en çok da pasta yüzünden eşim söylendi.
attım ki jadem
Bende seni seviyorum dünürümGördüm gördüm çok mutlu civansahi ben eşimi motive edeyim herkesten önce o söylenmeye başlar özellikle foto çekinmeyi hiç sevmez çok güzeldi pozunu, renkler. Bikaç tane daha at da bakalım
Alemsin dünür seviyorum seni
Hayırlısı olur insallah canimKızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
sana atayım ben canim. kıyafetler çok tatlı oldu ama aksesuarlar taşmış onu sevmedimOyyy bunları şimdi gördüm yaa o abiye ne işin var rol çalıyorsun bakışlarıçok güzel olmuşlar ikisi de canım hadi geçmiş olsun darısı başımıza insta ya aile konsepti de atsana bakalım papyonlu takımları nasıl oldu ki
Benimki beğişiğinde uykuya başlıyor ama gece yanıma alıyorum emiyor depişiyor beşik tarafına yatırıyorum. Biraz daha beraber yatmak istiyorum bu son bebe yakızlarıma çok kuralı davranmışım oğlumu büyütürken anlıyorum. Alışmasın lar diye almazdım pek yatağa. Ne olurdu alışsalar şimdi kocaman oldular aman zaman geçiyor bikaç yıl sonra da bakmışız kıllı kılçıklı delikanlı olmuş benim oğlan istesem de öptürmez şimdilik mıncıklıya mıncıklıya yatıyoruz bakalım
tencerede çok mutluydu valla bizden kaptan olmaz şef olur. kendini buldu cocugumOoo hadi gözün aydın canım içine sindiyse ne mutlu kolaylıklar diliyorum yardıma gelebilecek birileri var mı aileden dikkat et beline de daha fazla zorlama
Oyyy bakın hele siz benim yakışıklı kaptanıma nesi varmış annesi koskoca kaptan biraz ciddi olacak tabiMaşallah benim yakışıklı damadıma
Allah ım plere bak sen hele hazır tencereye girmişken azcık yeseydiniz . O abiye nasıl bir bakıştır öyle hele pasta yemesine ne demeli Maşallahhhh yakışıklılara
sagol teyzesiHelincim civan pastayı değil, pasta lokum gibi bebeğimizi yemiş. Afiyet olsun her ikisine de.Aşk bunlar aşkmaşallah kuzulara.
Selam canim benim hepsi hareketlendi su sira. Ne sıkıntın varsa Rabbim feraha kavustursun insallah.Kizlar selam.nasilsiniz.
inşallah iyisinizdir.
Bebekler aileleriniz de iyidir umarım.
Ne var ne yok
Yaş günleri geliyor cocuklarin vay be.
Ben de iyi sayılırım iste olabildiği kadar.
Bunaldigim seyler var insallah rabbim merhamet eder de feraha cikartir.
Gines 2saattir em uyu yatır ağla döngüsünde simdi de memede catladim uyandiramadim da resmen.
Baba oğul tablette oyun oynuyor arka odada. Boyama top sayi harf öğret diorum takan yok.
Eve salincak yaptim.
Tavana.
Yanina da hoppala. Parka döndü salon.
Uyuyorlar sallaninca alınca uyanıyorlar.
Ust öncekilere komşu dişler gelmis gunese.
Yürüyor zaten akıllara zarar pesinden kos koşum hep.
Cok yaramaz hep tehlikeli islerde.
Bugün de korkuluğu takılı beşikten dustu kendini şarkıya şarkıya baya yüksek parkeye rabbim korudu koruyor hep cok sukur. Hep korusun insallah hepsini.
Mutsuz hissediyorum kendimi ilac mi içsem diyorum ama emmeyi de sveiyor gunes bakalim hayırlısı olsun.
Oğlumun da keratini biraz yükselmişti yapacak da bir sey yok.insallah rabbim çalıştırır bobreklerini kurtarır.
Ya kizlar düşünsem kendimi salsam mutluluk icin iki evladından başka bir seu yok onlar icin kendimi salmiycam rabbimin vardir bir bildiği.
Ne dertler var napalim bunlara da sukur.
Çok baska hayatım hayallaerim vardi aslinda 10 sene omce nasip değilmiş olsun napalim.
Gözün aydın ilk başlar gözünde büyür ama biranda yerlesirsin İş toplanmada. En güzel yanı, yeni ev yeni anılar.yeniden Yerleşiliyor diyede tertemiz ev. Yeni eviniz hayırlı olsun mutluluk getirsin sizlereSağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelinAman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya
Masallah nede yakisikli olmusBen çekmiştim bunu
Oyy cok tatlılar Masallahbizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Ne oluyor hayatım ya çözülmeyecek bir derdin mi var. Seni üzen umut'un hastalığımı Eminim üzüyordur. Ama üzülerek hiçbir şeyi düzeltemezsin. Allah'ıma şükürler olsun öyle bir oğlun varki. Biraz daha zaman geçse herkesten çok o isteyecek senin endiselenmemeni, kendini üzmemeni. Kolay değil bir anne için hiç kolay değil. Dilerim Allah'tan umutta güneşte çok sağlıklı sıhhatli bireyler olurlar.Kizlar selam.nasilsiniz.
inşallah iyisinizdir.
Ne var ne yok
Gines 2saattir em uyu yatır ağla döngüsünde simdi de memede catladim uyandiramadim da resmen.
Baba oğul tablette oyun oynuyor arka odada. Boyama top sayi harf öğret diorum takan yok.
Eve salincak yaptim.
Tavana.
Bugün de korkuluğu takılı beşikten dustu kendini şarkıya şarkıya baya yüksek parkeye rabbim korudu koruyor hep cok sukur. Hep korusun insallah hepsini.
Mutsuz hissediyorum kendimi ilac mi içsem diyorum ama emmeyi de sveiyor gunes bakalim hayırlısı olsun.
Oğlumun da keratini biraz yükselmişti yapacak da bir sey yok.insallah rabbim çalıştırır bobreklerini kurtarır.
Ya kizlar düşünsem kendimi salsam mutluluk icin iki evladından başka bir seu yok onlar icin kendimi salmiycam rabbimin vardir bir bildiği.
Çok baska hayatım hayallaerim vardi aslinda 10 sene omce nasip değilmiş olsun napalim.
Kiz aklınla bin yaşa hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi. Kulak deldirmeyi küpe olayı hiç gelmedi aklıma. Küpenin varlığını unutmuşum. Şimdi artık düşünüyorum. Kulağında küpe tutmaz diye düşünüyorum, kulağını yirtarmiki. En iyi cevaplardan bir tanesini benim dünürüm verir. 2 kız büyüttü.Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Çok dağılmışsın Sonsuz destek alman lazım sanki ilaç değil kurtuluş belki sadece konuşmak bile iyi gelecek kendini toplamak adına yardım alabilecek durumdaysan dene bence.. Profesyonel bi göz değilim ama içinde fazlaca bastırdığın çığlıkların var yüzeysel geçiyorsun hele bu ara daha büyük sorunlar en büyüğü de eşinle yazmasan bile belli kopukluk çok fazla aranızda düzelmezeeniz çocuklara zararı olacaktır.Kizlar selam.nasilsiniz.
inşallah iyisinizdir.
Ne var ne yok
Eve salincak yaptim.
Tavana.
Aksatma burayı sana iyi geliyor bunu da yazayım elinden geldikçe gir eşin dostunla paylaşamafıpını paylaş bireysel mesaj atarsan da yardımcı olur herkes eminim sorun her neyse üstesinden birlikte helirizBKGK
Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun
Jadesi
Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.
Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun
@Aslihaydo
Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden
Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.
@ogretmen61
Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.
@minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.
@hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.
SonsuzUmut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi
@dilzar
Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.
@ebru_can_ebru
Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
Aaa eşin askere mi gidecek hayırlı tezkereler olsun beklemek zor oluyor ben hem asker yolu bekledim hem de polis okuluna gidince ah size kıyamamSaol kuzum evet ya yürüyor hiç ayrılamıyeoım peşinden çok huysuz ağlar bir bebe oldu şu ara
Evet ders yapıyorum ama olmuyor bu hafta memlekete gitçem yine sınava kadar kalacağım eşimde Haziran 1 ay askere falan Gitçek o zaman zaten gitçektiö şimdiden gideyim biraz da inat ettim ya olacak ya olacak
Okuyorum yazdıklarını da yazmaya konuşmaya fırsat bulamıyor insan siz nasıldınz güneş kız yaramazlığa devam mı
Darısı sana olsun kuzum ben evimi seviyorum ama napalım belki orayı daa çok severim burda hiç komşum yok koca site sorsanJadesi yakın olaydık gelirdim valla, hiç bir şey yapamasam çocuklarla eğleşirdim oh ne güzel sen atıyorsun taşınma derdini üstünden . Ben de bir kurtulamadım şu evden . Hiç sevmiyorum evimi . Eşim de hiç öncülük etmiyor taşınma konusuna . Ben kendi kendime ev bakıyorum
Eminim yakın olsak hepiniz gelirdibiz öyle iyisiniz kiAhhh ahh çok zor ya tek taşınmak keşke yakın olsak ama taşınmanın güzel yani a dan z ye her şey tek seferde yıkanıp elden geçiyor
Yok kuzum herkes işinde gücünde bi arkadaşım var burda o gelir 2 gün falan eşim ben derken yerleşir giderizOoo hadi gözün aydın canım içine sindiyse ne mutlu kolaylıklar diliyorum yardıma gelebilecek birileri var mı aileden dikkat et beline de daha fazla zorlama
Oyyy bakın hele siz benim yakışıklı kaptanıma nesi varmış annesi koskoca kaptan biraz ciddi olacak tabiMaşallah benim yakışıklı damadıma
Allah ım plere bak sen hele hazır tencereye girmişken azcık yeseydiniz . O abiye nasıl bir bakıştır öyle hele pasta yemesine ne demeli Maşallahhhh yakışıklılara
Sağol bebeğimHayırlısı olur insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?