2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar evi tuttuk 1 haftaya toplanır taşınırım kısmetse
Ooo hadi gözün aydın canım içine sindiyse ne mutlu kolaylıklar diliyorum yardıma gelebilecek birileri var mı aileden dikkat et beline de daha fazla zorlama
Ben çekmiştim bunu
Oyyy bakın hele siz benim yakışıklı kaptanıma nesi varmış annesi koskoca kaptan biraz ciddi olacak tabiMaşallah benim yakışıklı damadıma
bizim cektiklerimizden. abiyi de her konsepte dahil ettik azıcık
Allah ım plere bak sen hele hazır tencereye girmişken azcık yeseydiniz . O abiye nasıl bir bakıştır öyle hele pasta yemesine ne demeli Maşallahhhh yakışıklılara

S Sonsuzsukurler canım maşallah nasıl tutuyorsun böyle aklında ben bazen alıntılayıp ne diyeceğimi Bile unutuyorum
Kızların keyfi yerinde çok şükür Ayşe sabaha karşı yataktan düştü ona korktuk biraz ama iyi maşallah pire gibi vi dk durduğu yok hep bir mücadele halindeler ablayla resmen küçüğüm falan demiyor istediğini yaptırana kadar bıdı bıdı konuşuyor ablası onu sıkıştırır da çözümü buldu saçını çekiyor yada yüzünü tırmalıyor hiç altta kalmıyorben evden canlı derslere devam eşimle Zeynep gidiyor lar 2 gün o bile iyi geliyor azda olsa enerjisini atıyor. Bende evde koşturmaya devam mutfakla çamaşır işi yetiyor zaten yemek hazırla yedir topla sonraki öğünü hazırla topla Bi ayşeyi uyuturken oturabiliyorum. Şükür bu günümüze bin şükür

sana atayım ben canim. kıyafetler çok tatlı oldu ama aksesuarlar taşmış onu sevmedim
tencerede çok mutluydu valla bizden kaptan olmaz şef olur. kendini buldu cocugum
Helincim civan pastayı değil, pasta lokum gibi bebeğimizi yemiş. Afiyet olsun her ikisine de.Aşk bunlar aşk maşallah kuzulara.
sagol teyzesi gözümüz döndü bugün felekten bir gün oldu

Selam canim benim hepsi hareketlendi su sira. Ne sıkıntın varsa Rabbim feraha kavustursun insallah.

Sağol kuzum hadi kızlar bi el atın yardıma gelin Aman taşınmayı kimse sevmez de ben h sevmiyorum ya
Gözün aydın ilk başlar gözünde büyür ama biranda yerlesirsin İş toplanmada. En güzel yanı, yeni ev yeni anılar.yeniden Yerleşiliyor diyede tertemiz ev. Yeni eviniz hayırlı olsun mutluluk getirsin sizlere

S Susam_tanesi canim ya ben mesajini simdi gördüm. Ipek e nasil yatak aldiniz ?.ben simdi annemdeyin yere ince minderleri var birdd dosek flan serdik koltuk yastiklari flanniyice cevrdik ama.evde ne yapicam bilmiyorum. Bizde 1 tane daha yatak odasi var esim yatiyor orda ve o oda daha ufak. Biz karya ile buyuk.yatakta yatiyoruz esiminkide cift kişilik ama bizim yattigimiz daha buyuk. Esim kendi yattığı yataga karyayi yatıralım diyor ama orada rahat edemeyiz bence besiktede yatmiyor getci yatsa oda rskli ayaga kalkr vs. Off nd yapicaz blmyrum

Ne oluyor hayatım ya çözülmeyecek bir derdin mi var. Seni üzen umut'un hastalığımı Eminim üzüyordur. Ama üzülerek hiçbir şeyi düzeltemezsin. Allah'ıma şükürler olsun öyle bir oğlun varki. Biraz daha zaman geçse herkesten çok o isteyecek senin endiselenmemeni, kendini üzmemeni. Kolay değil bir anne için hiç kolay değil. Dilerim Allah'tan umutta güneşte çok sağlıklı sıhhatli bireyler olurlar.

Ama bunların üzerine seni üzen başka şeylerde var.
Sağlık değilse ne olur üzülme, hayatta en değerli miz sağlığımız. Herşey yerine konuyor, ben çok üzülüyorum bir anne olarak, böyle yipranmani hak göremiyorum. Ve buna bir insan sebebse, ozaman dahada güçlü olmanı istiyorum.
Sen çok akıllı, çok güzel,
Kalbi kocaman bir anne ve çok güçlü bir kadınsın. Sen ne Zorluklarlar atlatmışsın.
Bununda altından kalk lütfen, önce kendin sonra çocukların için kalk. Birdaha gelmeyeceğiz dünyaya, ne olur o güzel canını üzme mutlu ol.

Prenses anneleri size sorum var!!!!!
Ya bebeklerinizin kulaklarını deldirmeyi düşünüyor musunuz ben çok Tatlı buluyorum özellikle 1-2 yaş bebeklerde ama rahat eder mi uyurken bilemedim kararsız kaldım
Kiz aklınla bin yaşa hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi. Kulak deldirmeyi küpe olayı hiç gelmedi aklıma. Küpenin varlığını unutmuşum. Şimdi artık düşünüyorum. Kulağında küpe tutmaz diye düşünüyorum, kulağını yirtarmiki. En iyi cevaplardan bir tanesini benim dünürüm verir. 2 kız büyüttü.

Çok dağılmışsın Sonsuz destek alman lazım sanki ilaç değil kurtuluş belki sadece konuşmak bile iyi gelecek kendini toplamak adına yardım alabilecek durumdaysan dene bence.. Profesyonel bi göz değilim ama içinde fazlaca bastırdığın çığlıkların var yüzeysel geçiyorsun hele bu ara daha büyük sorunlar en büyüğü de eşinle yazmasan bile belli kopukluk çok fazla aranızda düzelmezeeniz çocuklara zararı olacaktır.
Oğluna geçmiş olsun çok üzüldüm inan umarım toparlar,

Aksatma burayı sana iyi geliyor bunu da yazayım elinden geldikçe gir eşin dostunla paylaşamafıpını paylaş bireysel mesaj atarsan da yardımcı olur herkes eminim sorun her neyse üstesinden birlikte heliriz
Sorulara gelince öncelikle teşekkür ederim umarım hayırlısı olur yeni ev yeni umutlar olur umarım bize şans getirir
Asya iyi ya çok şükür bastı bugün sorun yok anlık sanırım
Belim iyi değil malesef bugün asyayı fazla taşıdım hemen ağrım arttı pazartesi gitmeye çalışacağım doktora kötü bi zamana denk geldi. İnşallaj geçer ağrılarımız güneş kuzum da düşmüş geçmiş olsun iyi değil mi şimdi

Aaa eşin askere mi gidecek hayırlı tezkereler olsun beklemek zor oluyor ben hem asker yolu bekledim hem de polis okuluna gidince ah size kıyamam
Kolay gelsin anne olup ders çalışmak zor valla bende napıyor um bilmiyorum ama bodoslama gidiyorum bakalım

Darısı sana olsun kuzum ben evimi seviyorum ama napalım belki orayı daa çok severim burda hiç komşum yok koca site sorsan belki orda olur bi kahveye birine giderim arada hem komşulardan birinin Asya dan 3 ay büyük kızı varmış arkadaş olurlar belki bakalım beni nasıl günler bekliyor

Yok kuzum herkes işinde gücünde bi arkadaşım var burda o gelir 2 gün falan eşim ben derken yerleşir gideriz aman atla deve değil ya gözüme büyüyor ama sıkıntım belim yoksa dert etmem bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…