2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa her bebek aynı desene benim de beni okşayarak emiypr
Gunesji yine ayri tutacaz demek ki
Burnumu penceleyerek emiyor resmen oyle bir tutuyor ki

Ya da memeyi cimcikleyerek emiyor.
Cok sevgi dolu dimi anasina

Ama bazen de elimi oksuyor yiyesim.geliyor parmaklariniii

Ya kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn

Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii

Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana

Hehehhe o da iyiymis canim güzel planmis. Gunesin evde uyku saati olmadigi icin ben hic oyle dusunemedim.
Kabizlik duzeldi mi peki
Canım dupalac ve debridat (Bağırsak düzenleyicisi ) diye bir şurup kullanıyoruz iyi gibi şimdi hafif ishale çevirdi zamanla dozu azaltıp ayarlayacağız canım Şimdi 10 ml kullanıyorum bu hafta 8 düşüreceğim

Gunesji yine ayri tutacaz demek ki
Burnumu penceleyerek emiyor resmen oyle bir tutuyor ki

Ya da memeyi cimcikleyerek emiyor.
Cok sevgi dolu dimi anasina

Ama bazen de elimi oksuyor yiyesim.geliyor parmaklariniii
Ayy bak unuttum birimde bazen öyle yapıyor ve en son bir ısırık atıyor

Ya kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn

Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii

Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana
Lcw de güzlel elbiseler oluyor canım ben oradan almıştım daha hamileyken bak profilde 1 yaş tam uydu

Kendi bırakabilir tabi ama ben 2 yaşa kadar emzirip sonra kendim buraktircam nasipse kızımda da öyle yapmıştım artık 2 yaşta anliyolar da

Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
Geçmiş olsun canım..lahana yapragi iyi geliyormuş.hazir mevsimi iken dene tam nasıl yapıldığını unuttum ama netten bir bak istersen.

Ah aşk değil. U hem de öğrencilerin önünde ne korkunç kadınların çektiği bu çile nedir ya
Asya kuş iyi kuzum maşallahı var
Aynen bu aşk değil..ya benimsin ya toprağın diyor bana korkuyorum dedi 1 gece öncesi.. blöftür dedim içimden..değilmış..o sözune inanmadım çünkü sevgili değillerdi inanmadım o kadar gözü dönebilecegine 2 defa tanışma amaçlı çıktılar.o da sade bi yemek.. Allah evlatlarımızı kardeslerimizi hatta bizleri de iyi insanlarla karsilastırsin..çünkü böyle insanlar artık evli bekar da ayırmıyor

gelecek ay 2bucuk yaşında olacak. bay hayir oldu valla bi de mizmiz allahim. drdigin gibi baska birşeyler gösterip unutturuyorum zor olmuyor ama bazen bunaltıcı oluyor
Allah yardım etsin canım..çok zor bir süreç.. üstüne minikler de 1 yaş sendromundalar..sendrom biter mi hic seç begen al
Sağol güzel kalplim ben evlendiğimde eşim polis değildi ama ben minimalist yaşam seviyorum diye eşyaö az Allahtan aynen eve girersek kolay gerisi
O zaman sen esittir ben demektir diyorum ben de cok esya sevmiyorum.evimde hic bibloymus süsmüş yoktur vitrin ya da gümüşlük de almadım ama mobilyamı gidip avangard almışım oymali moymalı simdi ki aklım olsa spor modern alırdım toz almasi kolay diye avangard dediysem oyle püsküllü yastiklarim yok spor avangard mı denir ne denir bilemedim..arjadaslarim da hep kizardi bi ogrenemedin su tarzlari diye

Afiyet olsun canım
Müdür yardımcısı okuloncesi öğretmenini öldürdü canım
Teşekkür ederim canım..evet büyük bir kazaydı ama geçti gitti cok şükür

Teşekkür ederim canım..o olay dedemden kalma evimizde olmuştu canım.ben bekardim.sonra taşındık ordan..buralarda nem cok büyük problem canım
Yaaa ölürüm yaaa masAllah kuzumaaa

Gazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Kazandin mi zaferi zeyay
Hadi gazan mübarek olsun arkadaşım koşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin vermehayırlı haberlerle gel inşallah
Koptum yaaaaaaa
Beyhan budakkk ne guzel bi insan yaa yine cok güzel konuşmuş
Eki Görüntüle 2800260
Paylaşım çok güzelmiş canım
Ben de size kar fotosu atam o zaman dedimEki Görüntüle 2800282
Ooyy oyyy bakarken üşüdüm buzzzz olmus her yan bu evde bana da sicak pogaça verseler mutluluktan havaya ucarım miss de beyhan budak in kadın versiyonu mutluluk yakalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…