- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Gunesji yine ayri tutacaz demek kiYaa her bebek aynı desene benim de beni okşayarak emiypr
Yerim onun tokasını çok tatlı olmuşYa kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn
Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii
Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana
Canım dupalac ve debridat (Bağırsak düzenleyicisi ) diye bir şurup kullanıyoruz iyi gibi şimdi hafif ishale çevirdi zamanla dozu azaltıp ayarlayacağız canım Şimdi 10 ml kullanıyorum bu hafta 8 düşüreceğimHehehhe o da iyiymis canim güzel planmis. Gunesin evde uyku saati olmadigi icin ben hic oyle dusunemedim.
Kabizlik duzeldi mi peki
Ayy bak unuttum birimde bazen öyle yapıyor ve en son bir ısırık atıyorGunesji yine ayri tutacaz demek ki
Burnumu penceleyerek emiyor resmen oyle bir tutuyor ki
Ya da memeyi cimcikleyerek emiyor.
Cok sevgi dolu dimi anasina
Ama bazen de elimi oksuyor yiyesim.geliyor parmaklariniii
Lcw de güzlel elbiseler oluyor canım ben oradan almıştım daha hamileyken bak profilde 1 yaş tam uyduYa kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn
Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii
Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana
Ben yerimm o hanimagayii yerimmm cook tatli cok guzel maasallah yaLcw de güzlel elbiseler oluyor canım ben oradan almıştım daha hamileyken bak profilde 1 yaş tam uydu
Saol teyzoşu tşkrlErBen yerimm o hanimagayii yerimmm cook tatli cok guzel maasallah ya
Cok da yakışmış elbise ve saçlar helee
Kendi bırakabilir tabi ama ben 2 yaşa kadar emzirip sonra kendim buraktircam nasipse kızımda da öyle yapmıştım artık 2 yaşta anliyolar daKizlar ekstta bir sey yapmıyorum
Aklimda kaliyor bir kere okuyunca az
Ugrassam ezber oluyor okulda fayfasini col gordum bunun
Fotografik hafiza gibi gozume geliordu notlar
Ama iste its a gift and curse diyordu dizide mr..monk
Detayci olmak incr dusunmek beni cok yipratti acikcasi
Ama bakiniz @Sevgi22884550
Sevgicimi unutmusum kusura bakma canim nasilsin sen insallah gecer mastit neden oldu emiyor diyordun azaldi mi emmesi oglunun.
Ilaclik mi oldun insallah geçer
Emmeyi kendi birakana kadar emziricez mi kizlar ya nasil oluyor
ihmmn burada Asimi ilgilendiren durumlar olmus sanırsam.. Ipekcigim isterse Asim da olur ki bahriyeli... benim güzel gelinim yapmaz ki hem öyle şeyTam çapkın tamYoksa ipek kapabilir mi yoksaa
Geçmiş olsun canım..lahana yapragi iyi geliyormuş.hazir mevsimi iken dene tam nasıl yapıldığını unuttum ama netten bir bak istersen.Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu.
Aynen bu aşk değil..ya benimsin ya toprağın diyor bana korkuyorum dedi 1 gece öncesi.. blöftür dedim içimden..değilmış..o sözune inanmadım çünkü sevgili değillerdiAh aşk değil. U hem de öğrencilerin önünde ne korkunçkadınların çektiği bu çile nedir ya
Asya kuş iyi kuzum maşallahı var
Allah yardım etsin canım..çok zor bir süreç.. üstüne minikler de 1 yaş sendromundalar..sendrom biter mi hicgelecek ay 2bucuk yaşında olacak. bay hayir oldu valla bi de mizmiz allahim. drdigin gibi baska birşeyler gösterip unutturuyorum zor olmuyor ama bazen bunaltıcı oluyor
O zaman sen esittir ben demektir diyorumSağol güzel kalplimben evlendiğimde eşim polis değildi ama ben minimalist yaşam seviyorum diye eşyaö az Allahtan aynen eve girersek kolay gerisi
Afiyet olsun canımOoo afiyet olsun
Kalktım Bi koşu hamurunu içini hazırladım Göktuğ uyandı. Ona kahvaltı hazırladım önüne koydum yaptım bir yandan da poğaça lar pişti kızlar yiyor. Betüş okula gidecek beslenmesine koydumsiz niye o kadar erken yaptınız ay eşine mi hazırladın
Yukarda anlattığın olaya da ayrıyeten şok oldum müdür yardımcısı öğrenciyi mi öldürdü okuldageçmiş olsun sana da büyük bir kaza atlamışsın
Haftada 2-5 değişiyor huysuz ve çok kaka yaptığı zamanlar banyo daha rahat oluyorKizlar ne sıklıkta yıkıyorsunuz bebekleri cocuklariii
Teşekkür ederim canım..o olay dedemden kalma evimizde olmuştu canım.ben bekardim.sonra taşındık ordan..buralarda nem cok büyük problem canımYaaa tam yakışıklı çapkın bahriyeli değil mii?@Zeyay1420 ayşeye söyle aman diyim gözünü üstünden ayırmasın
Ay be büyük tehlike atlatmışsın Allah korumuş hiç böyle bişey duymamıştım. Nemden mi oluyormuş bu durum? Hep nemden dert yanıyorsun ya.
Allahım o nasıl pasta yemektir çook tatlıydı. Bizim de yarın bakalım nasıl olacak. Pasta yiyeceği benim de biraz içime dert oluyor. Fotoğraf için çocuğa sağlıksız şey yedircez diye ama bakalım artık anı dedik sevimli oluyorlar dedik.
Yaaa ölürüm yaaaKızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyorAy gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar
Kazandin mi zaferi zeyayGazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Koptum yaaaaaaaHadi gazan mübarek olsun arkadaşımkoşmadan uzun adımlarla hızlı hızlı gir hedefe odaklan, o an dikkatini hiçbişey in dağıtmasına izin verme hayırlı haberlerle gel inşallah
Beyhan budakkk ne guzel bi insan yaaBiz bildiğin tek kişilik yatak aldık bizim yatakla birleştirip 3 kişilik yapıcaz ya ipeki duvara dayadığım kısma yatıracağım ya da ortamıza. Ayak ucuna da yer yatağını koyayım diyorum. Gündüzleri ve tek yatarken orda yatmaya devam eder. 2 gündüz dişten midir nedir sürekli beni yanında istiyor onun yanına yer yatağına iniyorum. Dün bir tutulmuşum ki yürüyemedim iş yerinde revire gittim krem falan sürdüler ilaç verdiler bugün daha iyiyim. Yanında üstüm açık yamuk yumuk yatıyorum. Böyle olursa daha iyi olur diyorum bakalım nasıl olacak. 1 hafta sonra gelecek bakalım yazarım sonuçları.
Hah ben de bunu merak ediyorum. Şimdi bir de yeni bir görüş var ya çocuğun fikrini almadan kulağı deldirilmemeli diye ama benim bir arkadaşım var deldirmemişler yıllarca korkmuş kendi de deldirememiş hep klipsli küpeler takıyordu en son gitti 40 yaşından sonra kendi deldirdi. Bi de sonradan delinen delik hemen kapanıyor. Benim 3 deliğim vardı 2 si kapandı gitti halbuki sürekli küpe de taktım bir kaç yıl ama çıkardığım an kapandı. Yani erken deldirme taraftarıyım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum.
Ohh kar manzarası ve mis gibi poğaça kokusu işte yaşayan bir ev ve işte mutluluk
Dün şu yazıya denk geldim sizinle de paylaşayım
Eki Görüntüle 2800198
Ooyy oyyy bakarken üşüdüm buzzzz olmus her yanEki Görüntüle 2800260
Paylaşım çok güzelmiş canım
Ben de size kar fotosu atam o zaman dedimEki Görüntüle 2800282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?