2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kizlar bende annemdeyim yarn esim alacak beni karya yi goz e goturucez esimin tarafinda hep gözler bozuk doktor 1 yasta getirin bakalim mutlaka demis. Ordanda beyin cerrahina randevu almis dustu diye o da bir baksin diyor gitmeyelim kiz iyi diyorum gidip gosterelim diyor illaki orayada gidecegiz mecbur.
Karya da hep yurumek istiyor bugun arksnda gezerken basim döndü düşecektim vallahi. Annemde en son beline sal bağladi peşinden tuttu
Bende bugun saclari kestirdim omuzlarda ama hic beğenmedim.
Bizde durumlar bu şekil. Hepinizi guzel yavrularını kocaman opuyorum. Iyi geceler Allah rahatlik versin..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin bence annen sana eşini göndermiş hediye olarak bu. Günü kolay geçir diye kolayı olmaz eminim ama destek olsun sana diye bende eşimle hayatımın çok zor bi senesinde tanıştım psikolojim çok kötü ben çok kötüyüm ki beni kolay kolay bişey yıkamaz. Hayırlısı der geçerim bi çoğuna oldu ki bi hayır var deri.m o dönemde sabrettim isyan etmedim hiç Allah eşimi gönderdi bana aşkınız daim olsun 4 çocuklu hayat zor

Gözlerinde bir sıkıntı yok ama değil mi farkettiğiniz. Gözler herkesin bozuk ya artık. Bişey çıkmaz inşallah

Hiç geç olarak düşünme be Yeşim niceleri var erken yaşta evlenip huzuru bulamayan erken olsa belki öyle biri olurdu rabni. Öte alemde karşılaştırsın Sonsuz olsun aşkınız

Ben düzenli olarak iki yılda bir tasiniyorum bir gelenek gibi sen de alışırsın siftahi yapiyon
Vay be dunurlerin balı
Ben çekirdekten yetiştim bakma sen anne evinde de boyuna taşınırdık idmanlıyım babamda memur falan değildir ha ona ragmen öyleydi
Siftah benden bereketi Allahtan dünğrlerin neşe saçanı

Balım sağolsun canım ne büyük yıkım olmuştur ailesine sizlere ayırmamış Rabbim onları...

Benimki de hemen emekleyerek geliyor dağıtmaya yapma dediğim şeyler bi cazip ona TV nin uydusuna taktı gidip gidip çekiyor onu kapanıyor TV yapma hayır diyorum gidiyor az çekip hemen dönüp bana bakıyor ne diyeceğim diye keçi doğurmuşum

Umarım bir şey çıkmaz kuzum sağlıkla dönün hastaneden yürüme evresi öyle bu belle Allah ben napacaksam saçlarını beğenmez değilsin de gözün alışmamıştor eminim yakışmıştır güzel kadınsın

Hepsi böyle bunların benimkinin lavabo yalama huyu çıktı ilk yaptığında çok tepki verdim sanırım şimdi ne zaman el yıkadıpımı görse kıçında pervane var gibi emekliuor ben bacağımla falan engel oluyorum basbas bağırıyor bana bir de. Bu sabah da hınzır hınzır gülüyor bir yandan yavaş yavaş emekliyor elinin birini attı banyoya hayır gelme dedim dilini çıkarmış yalama hareketi yapıyor bir de gülüyor yalıycam naparsın yap diyor resmen ya aldım çıktım köpek seni diye sarıldım öpüyorum köpek dediğimi duymuş hahaha haaa diyor hav havmış

Bende de var aktifry ama pek kullanmıyorum. Nelerde kullanıyorsun bana biraz fikir olsun?
Ahh ne büyük acı çok üzüldüm.. ne acılar var gerçekten Allah yaşatmasın..

Maşallah miss ne kadar akıllı ve dilli senin bu oğlan Bi de muzır

Canım oğluşm kıyamam yaa korktu demek o kadar yabancı insandan..erteleme şansı yokmuymuş canım?
Amin canım dünürüm
Sağol canım teşekkür ederim Allah korudu bin şükür
Canım biraz spor yaptırıp hemen peşine etkinlik mi yaptırsan? Enerjisini iyice attıktan sonra etkinlik süreniz 10 15 dk sürsün önce.. böyle böyle arttırırsın olmaz mı? Spor sonrası öğrenme de daha kalıcı oluyormuş.. Ali de hic hoşlanmıyor yönerge ile çalışmaktan.simdilik ustelemiyorum.. ama seneye noluruz bilmem canim sen yine biraz bunalmışsın..canım bazen hayaller kurarız..ama hepsi gerçek olmaz.uzulme..Allah Kerim..insAllah birgun o kurduğun guzel hayalleri yaşarsın

Ya nasıl bir sapkınlık bu ya ne oldu şimdi hayaller yarım kaldı ömür bitti nasıl yaptı şekerparem merak ettim acını deşmeyeceksem
Okulda itfaiye yangın tatbikatı düzenlemıs.anaokulu çıkmaz böyle tatbikatlara..okulun boş olmasını fırsat bilmis....ya anlatamayacagim sanırım canım.. denedim ama olmuyor..derya öğretmen cinayti diye google da aratırsan okuyabilirsin

N Nehir8077 bahar çocuklar nasıl oldu toparladılar mı biraz
Umut iyi Allah'a şükür. Durunun ishali kesilmedi. Yarın tekrar getircem. Doktor 3 güne kesilmezse getir, vücut çok su kaybeder demişti. 6 gün ishaldi. Doktor öyle diyelide 5 gün oldu. Toplamda 11 gündür ishal. Genel durumu iyi keyfi yerinde ama yürüyemiyor Hali yok. Yarında ishali devam ederse gidicez

Ohh ne güzel...en güzelini yapmışsın jademm güle güle oturun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…