Ben 4 ay bekledim ama hep gezdim o ara öyle geçti vakit bi gün orda bi gün burda derkenKesinlikle öyle evliyken olmuyor cidden 6 ay çok uzun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneninyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Gözlerinde bir sıkıntı yok ama değil mi farkettiğiniz. Gözler herkesin bozuk ya artık. Bişey çıkmaz inşallahSelam kizlar bende annemdeyim yarn esim alacak beni karya yi goz e goturucez esimin tarafinda hep gözler bozuk doktor 1 yasta getirin bakalim mutlaka demis. Ordanda beyin cerrahina randevu almis dustu diye o da bir baksin diyor gitmeyelim kiz iyi diyorum gidip gosterelim diyor illaki orayada gidecegiz mecbur.
Karya da hep yurumek istiyor bugun arksnda gezerken basim döndü düşecektim vallahi. Annemde en son beline sal bağladi peşinden tuttu
Bende bugun saclari kestirdim omuzlarda ama hic beğenmedim.
Bizde durumlar bu şekil. Hepinizi guzel yavrularını kocaman opuyorum. Iyi geceler Allah rahatlik versin..
Hiç geç olarak düşünme be Yeşim niceleri var erken yaşta evlenip huzuru bulamayan erken olsa belki öyle biri olurduAllah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsun
Görünürde birsey yok canim esim acele ediyorGözlerinde bir sıkıntı yok ama değil mi farkettiğiniz. Gözler herkesin bozuk ya artık. Bişey çıkmaz inşallah
Ben çekirdekten yetiştim bakma sen anne evinde de boyuna taşınırdıkBen düzenli olarak iki yılda bir tasiniyorum bir gelenek gibisen de alışırsın siftahi yapiyon
Vay be dunurlerin balı
Balım sağolsun canım ne büyük yıkım olmuştur ailesine sizlereFırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.
Ohh kendine vakit ayırabilmen ne güzel sefan olsun..
Kendim yaşamış gibi oldum bir an önce düzelirsin inş.
Aaa misssin aktüel günlerinin sıkı takipçisiyim canım taktikler cepteydi zatenmisskokulumm
Nasılda güzel çıkmıştır ata kuzusu. Ee tabi belli bir rutin leri var artık yavruların onların dışına çıkınca huzursuz mutsuz oluyorlar olsun Onun her hali güzeldir
Ahh canım ya günlerin yorgunluğuna var tabi sende ufaktan bişeyler hazırla işleri bırak yarına dinlenmiş bir şekilde daha çabuk halledersin
Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum
Ahh canım yaa inş annelerimiz tüm ölmüşlerimize cennet bahçelerinde nurlar içindedirler. Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasın yavrunuzla yuvanızda sağlıkla huzurla hayırlı ömürler versin evladınızın güzel günlerini göstersin inş
Benimki de hemen emekleyerek geliyor dağıtmayaamin sagolasin canim. aynen Allahım beni hiç yalnız bırakmadı hiç yalnız hissetmedim kendimi hep sığındım ona her yerde
eşin ne iyi. masallah size. geç olsun güç olmasın. ne güzel bir ilişkiniz huzurunuz var bu zamanlar da çok olmayan. şükür bugünlere.
hep iyi tarafından bakarım aslım hatta abarttığımi bile söylerler. bazen bardak bombos olur olsun bardak var derim
ben uyuyorken topluyorum cunku zaafi var sipanin. toplandigini gorsun gozunun icine baka baka dagitir doker
ahhh ne aci. cok zor ya. mekanı cennet olsun kuzeninin. cok üzüldüm. bugün abimin bir müşterisinin intihar ettiğini duydum. eşi de hamileymiş yeni öğrenmiş söyleseydim intihar etmemiş olurdu belki demis nasıl icim çiz etti. kuzeninin çocuğu ahhh çok zor ya bazi ölümleri kalbim dayanmıyor. Allah sabır versin canim
Umarım bir şey çıkmaz kuzum sağlıkla dönün hastanedenSelam kizlar bende annemdeyim yarn esim alacak beni karya yi goz e goturucez esimin tarafinda hep gözler bozuk doktor 1 yasta getirin bakalim mutlaka demis. Ordanda beyin cerrahina randevu almis dustu diye o da bir baksin diyor gitmeyelim kiz iyi diyorum gidip gosterelim diyor illaki orayada gidecegiz mecbur.
Karya da hep yurumek istiyor bugun arksnda gezerken basim döndü düşecektim vallahi. Annemde en son beline sal bağladi peşinden tuttu
Bende bugun saclari kestirdim omuzlarda ama hic beğenmedim.
Bizde durumlar bu şekil. Hepinizi guzel yavrularını kocaman opuyorum. Iyi geceler Allah rahatlik versin..
Benimki de hemen emekleyerek geliyor dağıtmayayapma dediğim şeyler bi cazip ona TV nin uydusuna taktı gidip gidip çekiyor onu kapanıyor TV yapma hayır diyorum gidiyor az çekip hemen dönüp bana bakıyor ne diyeceğim diye keçi doğurmuşum
Bende de var aktifry ama pek kullanmıyorum. Nelerde kullanıyorsun bana biraz fikir olsun?Fırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.
Ahh ne büyük acı çok üzüldüm.. ne acılar var gerçekten Allah yaşatmasın..Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorum
Maşallah miss ne kadar akıllı ve dilli senin bu oğlanHepsi böyle bunların benimkinin lavabo yalama huyu çıktı ilk yaptığında çok tepki verdim sanırım şimdi ne zaman el yıkadıpımı görse kıçında pervane var gibi emekliuor ben bacağımla falan engel oluyorum basbas bağırıyor bana bir de. Bu sabah da hınzır hınzır gülüyor bir yandan yavaş yavaş emekliyor elinin birini attı banyoya hayır gelme dedim dilini çıkarmış yalama hareketi yapıyor bir de gülüyor yalıycam naparsın yap diyor resmen ya aldım çıktım köpek seni diye sarıldım öpüyorum köpek dediğimi duymuş hahaha haaa diyor hav havmış
Canım oğluşm kıyamam yaaPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
Amin canım dünürümÇok yorulduk aile çekimi çok güzel di hep güldü ama sonra yoruldu sıkıldı pastayı patlatmadı çok ağladı
Bencede lazım
Evet kuzum bahsetmişsin espirisini yaptığım da hatta yanlış anlaşılmıştı ne acı bir son Allah’ım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın
Sağol canım teşekkür ederimAa hadi kolaylıkla inşallah Dünürcangeleyim kız yardıma malum polis eşi olmak demek tasinmada usta olmak demek iki polis esi bir araya gelirse ohooo direk ışınlarız ama ben anlamam deme o Allah tarafından veriliyor adamlar polisse yükleniyor bünyeye bu özellik
Ben kızımın kulağını 1 buçuk yaşında deldirdim canım oylle tatli oluyor ki ama bir hata yaptım bı kere çıkardım temzileyeyim diye ağladı taktirmadi neyse yarın takarım dedim sadece bir günde kapandı ikinci kez deldirmistik aman diyeyim deliği boş bırakma anında yap ne yapcaksan
Ohh iyi ki kızı varmış ya oğlu olsaydı
Offf nasıl bı olay bu yaa kanım dondubüyük bişey atlatmissin bacım ya kıyamam sana neyse ki geçmiş gerçekten verilmiş sadakan varmış
Çok geçmiş olsun ya bu durum başlarda oluyo diye biliyodum demek sonradan da oluyo
Kız çitlembik ipeğimmmm ya ne güldümşirine ya maşallah hemen de kapmış
Sen kiiii Nisan annesisin nasıl şeylerle mücadele etmiş kadınsın bim aktüel nedir ki Haydi zeyay almadan gelmeeee yapistiiiirrrr
Taktikler müthiş
Canım biraz spor yaptırıp hemen peşine etkinlik mi yaptırsan? Enerjisini iyice attıktan sonraKalppare
Cizgi filmden ziyade tabketten oyun oynuyor kuzenleriyle online oyun var ya da oynayanlari izliyor ogreniyor takipteyim.tabiki biliorum.ne oynuyor ne izliyor.
Deneyeyim canim ben eba tv yi.
ogrenmis zatem sayi harf falan da
Ben gunesten once ne etkinlikler oyunlar yaptırırdim ona da napalim saglik olsun illaki öğrenecek. Cok hâreketli ya dikkatini de vermiyor pek
misskokulumm
Ne güzelmiş missimm yaa
Burasi soguk olsa da güneşli orasi kar baya tutmuş şaşırdım biraz.
Poğaçan yumusak oluyor mu midemi yakiyor bemim mayali pogaca sonradan vsr midir bir puf noktası
Jadesi
Canim.asya buyuyunce o minimalist cesit çeşit renk renk bebekler tokalar oyuncaklar boncuklar kıyafetler olmadan taşınmaniz super oldu daha az yorulucaksin hehejej
Daha iyiyim şükür. Yapıcam yapıcam vazcaymadım
Okulda itfaiye yangın tatbikatı düzenlemıs.anaokulu çıkmaz böyle tatbikatlara..okulun boş olmasını fırsat bilmis....ya anlatamayacagim sanırım canım.. denedim ama olmuyor..derya öğretmen cinayti diye google da aratırsan okuyabilirsinYa nasıl bir sapkınlık bu ya ne oldu şimdi hayaller yarım kaldı ömür bittinasıl yaptı şekerparem merak ettim acını deşmeyeceksem
Umut iyi Allah'a şükür. Durunun ishali kesilmedi. Yarın tekrar getircem. Doktor 3 güne kesilmezse getir, vücut çok su kaybeder demişti. 6 gün ishaldi. Doktor öyle diyelide 5 gün oldu. Toplamda 11 gündür ishal. Genel durumu iyi keyfi yerinde ama yürüyemiyor Hali yok. Yarında ishali devam ederse gidicez
Ohh ne güzel...en güzelini yapmışsın jademmYaa aynen öyle benşm annem çok eşya sakladı belki kendimce savunma mekanizması geliştirdimbende de vitrin falan yok yemek masası bile almadım çok gelenim yok diye mutfak masasında yer kalkarız ya da balkon sohbeti en sevdiğim eşyalarım spor benim l koltuk 2 berjer bi TV ünitesi salonun bu kadarcık işte temizlemesi de kolay onu oraya it bunu buraya hooop bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?