2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 canım Aysecige gecmis olsun ❤⚘
N Nehir8077 canım tuzlu sekerli su veriyor musun? Mineral kaybini onlesin diye.
Hayır vermedim bana verilen ilaçlar dışında birşey vermedim. İshali bitene kadar şekeri yasaklamıştı. Yemeklerinede tuz at demişti. Ama iştahı hiç yok zorla 2 kaşık veriyorum

Hayır vermedim bana verilen ilaçlar dışında birşey vermedim. İshali bitene kadar şekeri yasaklamıştı. Yemeklerinede tuz at demişti. Ama iştahı hiç yok zorla 2 kaşık veriyorum
Canım doktor illa vitamin kaybını önleyecek bi ilac vermistir o zaman.bize okulda durmayan ishale sekerli tuzlu karbonatlı su takviyesi verilmesi gerektigi söylenmişti.denemisligim var.olcusunu netten bakabilirsin. Ise yaramisti.ama artik bunun ilac formları var.doktor vermistir oyle bi toz belki.
Bir de koca karı taktiği var.karnına sirkeli su suruyor kv.ama minik bir damla sirke bi bardak suya mesela.o kadar az.aslında o bu suya kızartılmış kuru ekmeği bandırıp ılık ılık karnına sarıyor 15 20 dk. Komik ama işe yaramıştı

Antibiyotik, zinco, ve reflor verdi. Hatta reflero gecmeZse günde 2 vermemi istedi. Öylede veriyorum. Bakarım canım teşekkür ederim.
Gece gece uykumu açtın, kızarmış ekmek felam, direk aklıma şöyle sureceksin tereyağını üzerine bir dilim peynir oh diyorum. Sen yardım etme peşindesin ben ne peşindeyim. Allah'ım sana geliyorum.
Şaka Maka ise yarayan herşeyi denerim, yeterki düzelsin eski enerjisine kavuşsun. Çok sağol canım benim

Ahh kıyamam yaa güldürdün beni
Ya kv ilk söylediğinde içimden bayagi bi saydirdim o zaman.inanmadim. ama ne alakaysa hemen kesmişti ishalini Alinin.o zaman 3 4 aylık bebekti.zaten Ali hala bagırsaklari hassas bir çocuk.ishal kabız sık karşılaştığımız problem.
Ali bi de 2 yaşında böyle bitmez bi ishale yakalandı.15 gün sürdü tam. Perisan oldum. Cok korktum.test yapılıyor ama virusu bulamiyorlar kakada da kanda da.. en son sekerli tuzlu karbonatli sudan kasikla icirdim.sıp diye kesmişti.
Yani ekmekli tarif en son çare

Canım bak nette buldugum ölçuyu mesajin sonuna koydum. Ama ben böyle yapmadım.1 litre suya 1 tatlı kasıği şeker 1 çay kasıği tuz çay kaşığının ucuyla karbonat attım.kasıkla verdim. 2 3 çay kaşıği verebildiysem ne ala. Ama iyi geldi. Doktor bize Ge Oral diye bisey vermisti.aynı işe yarıyormuş eczaci dedi.ben de o yuzden bu tarifi yaptım.ama doktorunuz probiyotik dahil vermemiş. Nedenini anlamadım.şeker de yasak demiş ama acaba bu kadarcık şeker zarar eder mi? Gecmezse git canım ardını bırakma.Allah korusun..ishal çok kötü sonuçlar dogurabilir.kac defa kaka yapıyor? Ates kusma gecti mi peki canım? Nette buldugum tarifi de atayım:

Su, şeker, tuz ve karbonat karışımı sıvı kaybını önlüyor

Genel durumu iyi olan bulantı ve kusmanın olmadığı ateşi olmayan hastalarda 1 litre kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı sofra tuzu ve 1 çay kaşığı karbonat konularak karıştırılır ve hazırlanan karışım içilebildiği kadar sık aralıklarla içilir. Daha ağır durumlarda kişi ağızdan beslenemiyorsa, ateşi varsa ve ishal 24 saatten uzun sürdüyse mutlaka hastane şartlarında damar yolu ile sıvı ve elektrolit takviyesi yapılmalı, dışkı incelemesi yapılarak tedavi belirlenmelidir.

kaynak:

Kalppare balım ya arkadaşının haberini Google dan baktım nasilda güzelmiş neyse seni uzmeyeyim şimdi kız bu haberi okuduktan sonra hep rüyamda seni gördüm bana bir sürü battaniye getiriyorsun haydoya ve çakiye içinden seç hediye edicem diyosun ben de haydonun çok var kızıma alayım deyip pembe örgü battaniye seciyodum

İnşallah bu sefer iyi gelir ilaçlar canım hiç kiyamiyor insan

İnşallah sonuçlar iyi çıkacaktır canım hele düştü diye hiç bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kaç gün geçti üstünden ilk iki saatte zaten belli oluyo bişey olsa Allah korusun eşin baya evhamlı demekki normalde anneler daha endişeli olur babalar bişey yoktur ya sakin ol diyen taraftır
Ben çekirdekten yetiştim bakma sen anne evinde de boyuna taşınırdık idmanlıyım babamda memur falan değildir ha ona ragmen öyleydi
Siftah benden bereketi Allahtan dünğrlerin neşe saçanı
Başladın mı bari caniiimm taşınan görünce canım cekiyo kız yeni ev hafiflik değişiklik ben çok seviyorum taşınmayı ya garip bi insanim ama ortamim güzel şimdi oturayım evimde
Bişey dicem miss bu çocuk böyle yaptikca isira isira totosuna vura vura sevmemek için nasıl duruyonuz ay burdan kanım kayniyo sarılıp öpmek kesmez beni alacaksın Göktuğu şöyle hamur gibi yogurarak seveceksin mincirakacaksin aşırı sempatik aşırı tatlı ya masallahh

Allah evlatlarımıza çirkin bahtı versin canım..evet çok güzeldi ama ömrü kısa oldu..

Demek rüyana girdim hıı ayy ne güzel hayır olsun cancağzım hemmmmen yorumuna baktım battaniye saglik hayirli is ve korumakmiş.yani battaniye veren verdigi kisiyi korur demekmiş.. Dun dua ettik ya kızlarımıza bence o dua gecmis esilama..Allah hepsini korusun inşAllah zalimlerden
Merak ettim beni nasıl gördün aslıı

Son düzenleme:
Yaa ay anlamı da güzelmiş amin canim tüm evlatlarımızı korusun rabbim inşallah canım güzel kalplim ay hemen tarif edeyim beyaz tenli yuvarlak güleç yüzlüydun kaşların biraz kalınca duruyordu boylu poslu öyle güzel gördüm yani inşallah o sensindir

annecigine ve arkadasina Allah rahmet eylesin, cennet bahçelerinde agirlasin RabbimHelincigim. eşinle kuzularinla daha nice yillar görün, coook mutlu olun inşallah

Günaydın mi desem Günaymadi bilemedim. cocukla ilgili şikayet dillendirmeyi pek sevmem ama bu gece tam bir dram belki trajediydi. dün bira kac kuru fasulye verdim ondan mı oldu, baska bir derdi mi var bilemedim. yorgun uyanmak çok beter ama hamdolsun diyeyim. en azindan sebebimiz güzel

Haydaaa o nerden çıktı ya susamış çocuk miss ay yerim ben bunları ya kızarmıyor ki insan

Sağ ol Aslı’cım senin de anneciğinin Nurlar içinde yatsın mekanları cennet olsun inşallah
Kuzenine de Allah rahmet eylesin kuzum bebeyle birlikte melek olmuş
Kuzular ne çektiler ya hayırlısıyla bir bu süreçler atlatılsaydı
Kuzum gözünde bir rahatsızlık olsa fark ederdiniz zaten ama yine de içiniz rahatlasın gösterim bu arada sen güzel bir kadınsın saçını sıfıra da vur dursa uzatsan da kısaltsan da yakışmıştır güle güle kullan
Hiç geç olarak düşünme be Yeşim niceleri var erken yaşta evlenip huzuru bulamayan erken olsa belki öyle biri olurdu rabni. Öte alemde karşılaştırsın Sonsuz olsun aşkınız
Şükür bugünüme hamd olsun Yeşim’in sağ olasın âmin inşallah
Göktuğum benim sevgi pıtırcığım Allah’ım esirgesin maşallah
Aslında hiç korkmadı zaten fotoğrafçı bayan tek kişiydi girdik kadına gülücükler attı o kadar rahat geçti ki üçlü çekimlerimiz ama saat uzadıkça sıkıldı yani aslında her konsepte bir gün ayırmak gerekiyor muş ben bunu anladım 3 saat çok uzun bir zaman bebek için uykusu geldi diye sıcakmayıştırdı dışı kaşınıyordu çok rahatsızdı şükür geçti ne yapalım ağlattık biraz ama sağlık olsun diyelim
Kuzum sizle hiç ilgilenemedim ben ya geçmedi mi duruşunun ishali kıyamam ona sana da kıyamıyorum vallahi bahar Allah’ım sağlık saat versin
Helinnnnn nzh99 Zeyay1420 canım sevdiklerinize Allahtan rahmet diliyorum
Ben dogmadan dedem ölmüş..oglum dogmadan dedesi öldü vardır Yaradanın bir planı⚘ neylerse güzel eyler Mevlaa
Âmin kuzum tüm geçmişlerimiz Nurlarda yatsın
Âmin âmin Rabbim bahtlarını güzel kılsın inşallah

Ya yemesi içmesi nasıl kıyamam niye geçmedi ki ya

Ahahah manyak ya canım çekiyor nedir ben çıkayım evden sen gel Allah gönlüne göre eş vermiş desene bol bol gezmelik evet ev hafifler doğru diyorsun fazlalıklar çöpe bahar temizliği gibi

Haydaaa o nerden çıktı ya susamış çocuk miss ay yerim ben bunları ya kızarmıyor ki insan
Aman işte anam neye kızarsa onu yapam saldırma Bi hikmet var diyor
Aslihaydo kızz biz hep bunu öyle seviyoruz ki böyle basa basa hırpalaya hırpalaya çok seviyor onu da kahkahalar atıyor sıpacım

Helinnnnn vardır Rabbim in bir bildiği elbet Allah ölmüşlerinize rahmet eylesin sizleri de birbirinize bağışlasın
Zeyay1420 ne üzücü olmuş yavrusuyla rahmetli olmuş kuzenin Rabbim yerinde dinlendirin evladıyla cennetine alsın inşallah.
Kalppare canım senin de tekrar başın sağolsun hem arkadaşın hem babacığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…