Göz muanesi 6 aylık 1 yaş ve 3 yaş olmak üzere 3 defa gitmesi isteniyor. Bizim aile hekimi zamanları gelince gitti mi, gittiysen evrakları getir der. Bilgisayara kaydeder. Ben duruyu getircem 6 ay sonrada umutuGörünürde birsey yok canim esim acele ediyor
Canım doktor illa vitamin kaybını önleyecek bi ilac vermistir o zaman.bize okulda durmayan ishale sekerli tuzlu karbonatlı su takviyesi verilmesi gerektigi söylenmişti.denemisligim var.olcusunu netten bakabilirsin. Ise yaramisti.ama artik bunun ilac formları var.doktor vermistir oyle bi toz belki.Hayır vermedim bana verilen ilaçlar dışında birşey vermedim. İshali bitene kadar şekeri yasaklamıştı. Yemeklerinede tuz at demişti. Ama iştahı hiç yok zorla 2 kaşık veriyorum
Antibiyotik, zinco, ve reflor verdi. Hatta reflero gecmeZse günde 2 vermemi istedi. Öylede veriyorum. Bakarım canım teşekkür ederim.Canım doktor illa vitamin kaybını önleyecek bi ilac vermistir o zaman.bize okulda durmayan ishale sekerli tuzlu karbonatlı su takviyesi verilmesi gerektigi söylenmişti.denemisligim var.olcusunu netten bakabilirsin. Ise yaramisti.ama artik bunun ilac formları var.doktor vermistir oyle bi toz belki.
Bir de koca karı taktiği var.karnına sirkeli su suruyor kv.ama minik bir damla sirke bi bardak suya mesela.o kadar az.aslında o bu suya kızartılmış kuru ekmeği bandırıp ılık ılık karnına sarıyor 15 20 dk. Komik ama işe yaramıştı
Ahh kıyamam yaa güldürdün beniAntibiyotik, zinco, ve reflor verdi. Hatta reflero gecmeZse günde 2 vermemi istedi. Öylede veriyorum. Bakarım canım teşekkür ederim.
Gece gece uykumu açtın, kızarmış ekmek felam, direk aklıma şöyle sureceksin tereyağını üzerine bir dilim peynir oh diyorum. Sen yardım etme peşindesin ben ne peşindeyim. Allah'ım sana geliyorum.
Şaka Maka ise yarayan herşeyi denerim, yeterki düzelsin eski enerjisine kavuşsun. Çok sağol canım benim
İnşallah bu sefer iyi gelir ilaçlar canım hiç kiyamiyor insanAntibiyotik, zinco, ve reflor verdi. Hatta reflero gecmeZse günde 2 vermemi istedi. Öylede veriyorum. Bakarım canım teşekkür ederim.
Gece gece uykumu açtın, kızarmış ekmek felam, direk aklıma şöyle sureceksin tereyağını üzerine bir dilim peynir oh diyorum. Sen yardım etme peşindesin ben ne peşindeyim. Allah'ım sana geliyorum.
Şaka Maka ise yarayan herşeyi denerim, yeterki düzelsin eski enerjisine kavuşsun. Çok sağol canım benim
İnşallah sonuçlar iyi çıkacaktır canım hele düştü diye hiç bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kaç gün geçti üstünden ilk iki saatte zaten belli oluyo bişey olsa Allah korusunSelam kizlar bende annemdeyim yarn esim alacak beni karya yi goz e goturucez esimin tarafinda hep gözler bozuk doktor 1 yasta getirin bakalim mutlaka demis. Ordanda beyin cerrahina randevu almis dustu diye o da bir baksin diyor gitmeyelim kiz iyi diyorum gidip gosterelim diyor illaki orayada gidecegiz mecbur.
Karya da hep yurumek istiyor bugun arksnda gezerken basim döndü düşecektim vallahi. Annemde en son beline sal bağladi peşinden tuttu
Bende bugun saclari kestirdim omuzlarda ama hic beğenmedim.
Bizde durumlar bu şekil. Hepinizi guzel yavrularını kocaman opuyorum. Iyi geceler Allah rahatlik versin..
Başladın mı bari caniiimm taşınan görünce canım cekiyo kız yeni ev hafiflik değişiklik ben çok seviyorum taşınmayı ya garip bi insanimBen çekirdekten yetiştim bakma sen anne evinde de boyuna taşınırdıkidmanlıyım babamda memur falan değildir ha ona ragmen öyleydi
Siftah benden bereketi Allahtan dünğrlerin neşe saçanı
Bişey dicem miss bu çocuk böyle yaptikca isira isira totosuna vura vura sevmemek için nasıl duruyonuz ay burdan kanım kayniyo sarılıp öpmek kesmez beni alacaksın Göktuğu şöyle hamur gibi yogurarak seveceksin mincirakacaksinHepsi böyle bunların benimkinin lavabo yalama huyu çıktı ilk yaptığında çok tepki verdim sanırım şimdi ne zaman el yıkadıpımı görse kıçında pervane var gibi emekliuor ben bacağımla falan engel oluyorum basbas bağırıyor bana bir de. Bu sabah da hınzır hınzır gülüyor bir yandan yavaş yavaş emekliyor elinin birini attı banyoya hayır gelme dedim dilini çıkarmış yalama hareketi yapıyor bir de gülüyor yalıycam naparsın yap diyor resmen ya aldım çıktım köpek seni diye sarıldım öpüyorum köpek dediğimi duymuş hahaha haaa diyor hav havmış
Allah evlatlarımıza çirkin bahtı versin canım..evet çok güzeldi ama ömrü kısa oldu..Kalppare balım ya arkadaşının haberini Google dan baktım nasilda güzelmiş neyse seni uzmeyeyim şimdi kız bu haberi okuduktan sonra hep rüyamda seni gördüm bana bir sürü battaniye getiriyorsun haydoya ve çakiye içinden seç hediye edicem diyosun ben de haydonun çok var kızıma alayım deyip pembe örgü battaniye seciyodum
Yaa ay anlamı da güzelmişAllah evlatlarımıza çirkin bahtı versin canım..evet çok güzeldi ama ömrü kısa oldu..
Demek rüyana girdim hııayy ne güzel hayır olsun cancağzım hemmmmen yorumuna baktım battaniye saglik hayirli is ve korumakmiş.yani battaniye veren verdigi kisiyi korur demekmiş.. Dun dua ettik ya kızlarımıza bence o dua gecmis esilama..Allah hepsini korusun inşAllah zalimlerden
Merak ettim beni nasıl gördün aslıı
annecigine ve arkadasina Allah rahmet eylesin, cennet bahçelerinde agirlasin RabbimHelincigim. eşinle kuzularinla daha nice yillar görün, coook mutlu olun inşallahyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Haydaaa o nerden çıktı yaHepsi böyle bunların benimkinin lavabo yalama huyu çıktı ilk yaptığında çok tepki verdim sanırım şimdi ne zaman el yıkadıpımı görse kıçında pervane var gibi emekliuor ben bacağımla falan engel oluyorum basbas bağırıyor bana bir de. Bu sabah da hınzır hınzır gülüyor bir yandan yavaş yavaş emekliyor elinin birini attı banyoya hayır gelme dedim dilini çıkarmış yalama hareketi yapıyor bir de gülüyor yalıycam naparsın yap diyor resmen ya aldım çıktım köpek seni diye sarıldım öpüyorum köpek dediğimi duymuş hahaha haaa diyor hav havmış
Sağ ol Aslı’cım senin de anneciğinin Nurlar içinde yatsın mekanları cennet olsun inşallahAslında bu çekimlerin önceden alıştırma için provası falan olsa daha iyi olurmuşbı anda neye uğradıklarını sasiriyo minikler ev işi de hallolur yeşimim yarın iki saatlik bı zaman yeter artar bile güzelce dinlen
Hayırlısı olsun canım nasip kısmet inşallah gönlünden geçen olsun bu yıl
Tevafuk canım gercekten nasıl denk getirmiş Rabbim.. annene ve arkadaşına Allah rahmet eylesin peygamberimize (sav) komşu olsunlar inşallah.. Kötü anılarıni güzel hatirlaman için olmuş gibi iyi yönden bakarsan
Canımsin eşin ne iyi kalpli biri enistemiz gerçekten maşallah görmeden tanıyor gibiyiz annenin emaneti olarak goruyo seni nasıl güzel sevmek maşallahannecigin nur içinde yatsın canım
Kuzenine de Allah rahmet eylesin kuzum bebeyle birlikte melek olmuşFırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.
Ohh kendine vakit ayırabilmen ne güzel sefan olsun..
Kendim yaşamış gibi oldum bir an önce düzelirsin inş.
Aaa misssin aktüel günlerinin sıkı takipçisiyim canım taktikler cepteydi zatenmisskokulumm
Nasılda güzel çıkmıştır ata kuzusu. Ee tabi belli bir rutin leri var artık yavruların onların dışına çıkınca huzursuz mutsuz oluyorlar olsun Onun her hali güzeldir
Ahh canım ya günlerin yorgunluğuna var tabi sende ufaktan bişeyler hazırla işleri bırak yarına dinlenmiş bir şekilde daha çabuk halledersin
Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum
Ahh canım yaa inş annelerimiz tüm ölmüşlerimize cennet bahçelerinde nurlar içindedirler. Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasın yavrunuzla yuvanızda sağlıkla huzurla hayırlı ömürler versin evladınızın güzel günlerini göstersin inş
Kuzular ne çektiler ya hayırlısıyla bir bu süreçler atlatılsaydıSelam canim benim kizda dustugunden beri aglayarak uyaniyor ama gun içinde normal bugun baktim ust disin diger yanindaki diste patlamis aynk sekil alt dişlerin yanida patlamış bizdede gelince 2 3 tane pespese geliyor sanirim disten yapıyor bu ara yine hersey agizda :/
Kuzum gözünde bir rahatsızlık olsa fark ederdiniz zaten ama yine de içiniz rahatlasın gösterim bu arada sen güzel bir kadınsın saçını sıfıra da vur dursa uzatsan da kısaltsan da yakışmıştır güle güle kullanSelam kizlar bende annemdeyim yarn esim alacak beni karya yi goz e goturucez esimin tarafinda hep gözler bozuk doktor 1 yasta getirin bakalim mutlaka demis. Ordanda beyin cerrahina randevu almis dustu diye o da bir baksin diyor gitmeyelim kiz iyi diyorum gidip gosterelim diyor illaki orayada gidecegiz mecbur.
Karya da hep yurumek istiyor bugun arksnda gezerken basim döndü düşecektim vallahi. Annemde en son beline sal bağladi peşinden tuttu
Bende bugun saclari kestirdim omuzlarda ama hic beğenmedim.
Bizde durumlar bu şekil. Hepinizi guzel yavrularını kocaman opuyorum. Iyi geceler Allah rahatlik versin..
Şükür bugünüme hamd olsun Yeşim’in sağ olasın âmin inşallahHiç geç olarak düşünme be Yeşim niceleri var erken yaşta evlenip huzuru bulamayan erken olsa belki öyle biri olurdurabni. Öte alemde karşılaştırsın Sonsuz olsun aşkınız
Göktuğum benim sevgi pıtırcığım Allah’ım esirgesin maşallahHepsi böyle bunların benimkinin lavabo yalama huyu çıktı ilk yaptığında çok tepki verdim sanırım şimdi ne zaman el yıkadıpımı görse kıçında pervane var gibi emekliuor ben bacağımla falan engel oluyorum basbas bağırıyor bana bir de. Bu sabah da hınzır hınzır gülüyor bir yandan yavaş yavaş emekliyor elinin birini attı banyoya hayır gelme dedim dilini çıkarmış yalama hareketi yapıyor bir de gülüyor yalıycam naparsın yap diyor resmen ya aldım çıktım köpek seni diye sarıldım öpüyorum köpek dediğimi duymuş hahaha haaa diyor hav havmış
Aslında hiç korkmadı zaten fotoğrafçı bayan tek kişiydi girdik kadına gülücükler attı o kadar rahat geçti ki üçlü çekimlerimiz ama saat uzadıkça sıkıldı yani aslında her konsepte bir gün ayırmak gerekiyor muş ben bunu anladım 3 saat çok uzun bir zaman bebek için uykusu geldi diye sıcakmayıştırdı dışı kaşınıyordu çok rahatsızdı şükür geçti ne yapalım ağlattık biraz ama sağlık olsun diyelimCanım oğluşm kıyamam yaakorktu demek o kadar yabancı insandan..erteleme şansı yokmuymuş canım?
Amin canım dünürüm❤ ❤
Sağol canım teşekkür ederimAllah korudu bin şükür
Canım biraz spor yaptırıp hemen peşine etkinlik mi yaptırsan? Enerjisini iyice attıktan sonraetkinlik süreniz 10 15 dk sürsün önce.. böyle böyle arttırırsın olmaz mı? Spor sonrası öğrenme de daha kalıcı oluyormuş.. Ali de hic hoşlanmıyor yönerge ile çalışmaktan.simdilik ustelemiyorum.. ama seneye noluruz bilmem canim sen yine biraz bunalmışsın..canım bazen hayaller kurarız..ama hepsi gerçek olmaz.uzulme..Allah Kerim..insAllah birgun o kurduğun guzel hayalleri yaşarsın
Kuzum sizle hiç ilgilenemedim ben ya geçmedi mi duruşunun ishali kıyamam ona sana da kıyamıyorum vallahi bahar Allah’ım sağlık saat versinUmut iyi Allah'a şükür. Durunun ishali kesilmedi. Yarın tekrar getircem. Doktor 3 güne kesilmezse getir, vücut çok su kaybeder demişti. 6 gün ishaldi. Doktor öyle diyelide 5 gün oldu. Toplamda 11 gündür ishal. Genel durumu iyi keyfi yerinde ama yürüyemiyor Hali yok. Yarında ishali devam ederse gidicez
Âmin kuzum tüm geçmişlerimiz Nurlarda yatsın
Âmin âmin Rabbim bahtlarını güzel kılsın inşallahAllah evlatlarımıza çirkin bahtı versin canım..evet çok güzeldi ama ömrü kısa oldu..
Demek rüyana girdim hııayy ne güzel hayır olsun cancağzım hemmmmen yorumuna baktım battaniye saglik hayirli is ve korumakmiş.yani battaniye veren verdigi kisiyi korur demekmiş.. Dun dua ettik ya kızlarımıza bence o dua gecmis esilama..Allah hepsini korusun inşAllah zalimlerden
Merak ettim beni nasıl gördün aslıı
Üzdüm seni tekrar kuzumOkulda itfaiye yangın tatbikatı düzenlemıs.anaokulu çıkmaz böyle tatbikatlara..okulun boş olmasını fırsat bilmis....ya anlatamayacagim sanırım canım.. denedim ama olmuyor..derya öğretmen cinayti diye google da aratırsan okuyabilirsin
Ya yemesi içmesi nasıl kıyamam niye geçmedi ki yaUmut iyi Allah'a şükür. Durunun ishali kesilmedi. Yarın tekrar getircem. Doktor 3 güne kesilmezse getir, vücut çok su kaybeder demişti. 6 gün ishaldi. Doktor öyle diyelide 5 gün oldu. Toplamda 11 gündür ishal. Genel durumu iyi keyfi yerinde ama yürüyemiyor Hali yok. Yarında ishali devam ederse gidicez
Ahahah manyak ya canım çekiyor nedirİnşallah sonuçlar iyi çıkacaktır canım hele düştü diye hiç bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kaç gün geçti üstünden ilk iki saatte zaten belli oluyo bişey olsa Allah korusuneşin baya evhamlı demekki normalde anneler daha endişeli olur babalar bişey yoktur ya sakin ol diyen taraftır
Başladın mı bari caniiimm taşınan görünce canım cekiyo kız yeni ev hafiflik değişiklik ben çok seviyorum taşınmayı ya garip bi insanimama ortamim güzel şimdi oturayım evimde
Bişey dicem miss bu çocuk böyle yaptikca isira isira totosuna vura vura sevmemek için nasıl duruyonuz ay burdan kanım kayniyo sarılıp öpmek kesmez beni alacaksın Göktuğu şöyle hamur gibi yogurarak seveceksin mincirakacaksinaşırı sempatik aşırı tatlı ya masallahh
Aman işte anam neye kızarsa onu yapam saldırma Bi hikmet var diyorHaydaaa o nerden çıktı yasusamış çocuk miss ay yerim ben bunları ya kızarmıyor ki insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?