2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi geçmiş olsun atlattınız en azından eminin çok güzel fotolar çıkmıştır az düzen değişse her şey pert cidden allah kolaylık versin yarına halledersin her şeyi

Allah bundan sonra güzel günler yaşaTsın başka acılar vermesin Allah hep zor zamanlarında tutacağın bir dal çıkartmış karşına

Allah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsun

İşte bu be azmin zaferi

Ah güzel kalplim biliyorum gelirdibiz bilmek bile güç veriyor ya o ata ne olmuş öyle çekimlerde aman Allahım

Ahahhaha yıktın beni yine enerjin olsun ben 2 saate Toplanırım ben acemi polis eşiyim 3 sene oldu ama buraya geldik daha gitmedik alışırız be dünürüm

Ya oğlu olsa nolur bizim haydomuz varken

Aslında bu çekimlerin önceden alıştırma için provası falan olsa daha iyi olurmuş bı anda neye uğradıklarını sasiriyo minikler ev işi de hallolur yeşimim yarın iki saatlik bı zaman yeter artar bile güzelce dinlen
İnş canım ama evren atanmama karşı bu sene alım ve kontenjanımız azaldı oysaki geçen sene olsaydı hem sıralama hem puan olarak atanıyordum bakalım artık bu sene olur İnş
Hayırlısı olsun canım nasip kısmet inşallah gönlünden geçen olsun bu yıl
Tevafuk canım gercekten nasıl denk getirmiş Rabbim.. annene ve arkadaşına Allah rahmet eylesin peygamberimize (sav) komşu olsunlar inşallah.. Kötü anılarıni güzel hatirlaman için olmuş gibi iyi yönden bakarsan
Canımsin eşin ne iyi kalpli biri enistemiz gerçekten maşallah görmeden tanıyor gibiyiz annenin emaneti olarak goruyo seni nasıl güzel sevmek maşallah annecigin nur içinde yatsın canım

Bende onu diyecektim bi aile terapisti e gidin bence de eşin gelmek isterse evlatlar için deneyin sıkmak ne demek aşk olsun olur mu anlatmak istersen hep burdayız yanındayız canım
Benim çocuk hiç kapalı alana çıkmadı parka falan gidince de ıslak mendille idare ediyoruz eve gelince elini yüzünü yıkıyoruz üst değişiyor

Minimalistlik bir yere kadar ha şimdiden öyle ev kak gidelim diyor günde 50 kere salon topluyorum dağınıkken oynamıyor sıpa topluyu dağıtmayı seviyor

Ahahhaha yıktın beni yine enerjin olsun ben 2 saate Toplanırım ben acemi polis eşiyim 3 sene oldu ama buraya geldik daha gitmedik alışırız be dünürüm

Ya oğlu olsa nolur bizim haydomuz varken
Ben düzenli olarak iki yılda bir tasiniyorum bir gelenek gibi sen de alışırsın siftahi yapiyon
Vay be dunurlerin balı

Ya nasıl bir sapkınlık bu ya ne oldu şimdi hayaller yarım kaldı ömür bitti nasıl yaptı şekerparem merak ettim acını deşmeyeceksem

Yaa aynen öyle benşm annem çok eşya sakladı belki kendimce savunma mekanizması geliştirdim bende de vitrin falan yok yemek masası bile almadım çok gelenim yok diye mutfak masasında yer kalkarız ya da balkon sohbeti en sevdiğim eşyalarım spor benim l koltuk 2 berjer bi TV ünitesi salonun bu kadarcık işte temizlemesi de kolay onu oraya it bunu buraya hooop bitti gitti

Fırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.
Ohh kendine vakit ayırabilmen ne güzel sefan olsun..
Sağdım ama çıkmadı pek. Emdi mecbur. Öyle rahatladım. Ateş gerçekten öyle yapıyor insanı. Hafif yine var. Atlatırım inşallah. Corona bile sarsmamıştı bu kadar
Kendim yaşamış gibi oldum bir an önce düzelirsin inş.
Kız gitmeden insan missten bi taktik alır Allah seni naptın alabildin mi
Aaa misssin aktüel günlerinin sıkı takipçisiyim canım taktikler cepteydi zaten misskokulumm
Nasılda güzel çıkmıştır ata kuzusu. Ee tabi belli bir rutin leri var artık yavruların onların dışına çıkınca huzursuz mutsuz oluyorlar olsun Onun her hali güzeldir
Ahh canım ya günlerin yorgunluğuna var tabi sende ufaktan bişeyler hazırla işleri bırak yarına dinlenmiş bir şekilde daha çabuk halledersin
Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum
Ahh canım yaa inş annelerimiz tüm ölmüşlerimize cennet bahçelerinde nurlar içindedirler. Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasın yavrunuzla yuvanızda sağlıkla huzurla hayırlı ömürler versin evladınızın güzel günlerini göstersin inş

Ayşeyi çok zor uyuttum ya nasıl huzursuz dalamıyor uykuya dönmekten Bi hal oluyor kıvranıyor falan ağrısı var gibi ağlıyor diş diye diye Bi gelemedi şu mübarek dişler dün gecede böyleydi sabaha kadar ıhhh ladı durdu bu akşamda öyle olunca calpol verdim bakalım rahat geçirir inş geceyi

Selam canim benim kizda dustugunden beri aglayarak uyaniyor ama gun içinde normal bugun baktim ust disin diger yanindaki diste patlamis aynk sekil alt dişlerin yanida patlamış bizdede gelince 2 3 tane pespese geliyor sanirim disten yapıyor bu ara yine hersey agizda :/

Allah bundan sonra güzel günler yaşaTsın başka acılar vermesin Allah hep zor zamanlarında tutacağın bir dal çıkartmış karşına
amin sagolasin canim. aynen Allahım beni hiç yalnız bırakmadı hiç yalnız hissetmedim kendimi hep sığındım ona her yerde
eşin ne iyi. masallah size. geç olsun güç olmasın. ne güzel bir ilişkiniz huzurunuz var bu zamanlar da çok olmayan. şükür bugünlere.
hep iyi tarafından bakarım aslım hatta abarttığımi bile söylerler. bazen bardak bombos olur olsun bardak var derim
Minimalistlik bir yere kadar ha şimdiden öyle ev kak gidelim diyor günde 50 kere salon topluyorum dağınıkken oynamıyor sıpa topluyu dağıtmayı seviyor
ben uyuyorken topluyorum cunku zaafi var sipanin. toplandigini gorsun gozunun icine baka baka dagitir doker
ahhh ne aci. cok zor ya. mekanı cennet olsun kuzeninin. cok üzüldüm. bugün abimin bir müşterisinin intihar ettiğini duydum. eşi de hamileymiş yeni öğrenmiş söyleseydim intihar etmemiş olurdu belki demis nasıl icim çiz etti. kuzeninin çocuğu ahhh çok zor ya bazi ölümleri kalbim dayanmıyor. Allah sabır versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…