- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Hadi geçmiş olsun atlattınız en azından eminin çok güzel fotolar çıkmıştır az düzen değişse her şey pert cidden allah kolaylık versin yarına halledersin her şeyiPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
bende kedileride alıp babamlara geçmiştim. esin donunce mutlaka video cek bulusma anini. cok tatiliydi arelAynn canım Allah’tan memlekete gidiyorum yalnız değilim
Sevdiklerine Allahtan rahmet size ömür boyu mutluluklar civan ve arel e de sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum helincim
Allah bundan sonra güzel günler yaşaTsın başka acılar vermesin Allah hep zor zamanlarında tutacağın bir dal çıkartmış karşınayarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Allah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsunyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Vaaaayýssssss bu nasıl bı karizmaaaa maşallah Denizcigime
İşte bu beCanım senin taktiklerle bime girince direk aktüel ürünlerin olduğu tarafa hızlı adımlarla ilerleyerek kalabalık bir ayy Bi tavaya bunca para mı verilirdiyen kalabalık bir teyze grubu içerisinden kibarca tereyağından kıl çeker gibi aldım kaptım tavayı ve hızla uzaklaştım koşar adım geldim eve zafer edasıyla ablama teslim ettim tavayı top onda artık lahmacun mu yapar gözleme i yapar lavaş mı hazırlar ona kalmış bide dersim vardı ne cesaret gittiyse o ara markete Allah tan yakında derse yetişebildim ama çok heyecanlıydı
Ah güzel kalplimHayırlı uğurlu olsun kuzum darısı mülkünü almana inşallah kolay kolay taşın hiç yorulmadan üzmeden inşallah yakın olsak yardım ederdik
Tam dönemleri herhalde ata da agresif uyuttum uyansın yedirip giydirip gideceğiz iki gündür kök söktürdü umarım güzel geçer bugün
Yaaa Deniz Beyimmm bey olasın paşa olasın
Diş sanırım dünürüm gök gürültüsü gibi ses var görüntü yok dişte çekim 2 buçuk gibi hayırlısı bakalım
Hepsi kurtlu bunların nisan kurtluları
Kuzularımmm çok güzelsiniz abisiyle hep göz göze gönül gönüle olsun Civanımmm
Hayaller hayatlar şükürüm . Annelik de çooook güzel be şükürümmm. Rabbim acılarını göstermesin anneli babalı şanslı sağlıklı mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
İşler yoğun . Keşke EYT çıksa da emekli olsam kuzumu büyütürdüm. Hamdolsun bugünümüze şükürüm. Dün beni öpüyor dudağını yanağıma koyup salyalarını süre süre nasıl duygulandım anlatamam. Evlattt...rabbimesirgesin
Yakın olsak bir yandan dağıtır bir yandan toplardık
Aynı kanıdayım missim büyüyene kadar öpücük bombardımanı sonra herif olacaklar inşallah
İnşallah gönlüne göre bir ev nasip olur kuzum. Evi sevmemek başlı başına stres sebebi. “Tebdil-i Mekanda ferahlık vardır “
Prenseslerin teyzesi olarak bunlar çok ellek zarar verirler mi ki kulaklara bilemedim
İpek böceğim düzenini severim dua okuyan dillerini Allahım korusun
Ahahhaha yıktın beni yineAa hadi kolaylıkla inşallah Dünürcangeleyim kız yardıma malum polis eşi olmak demek tasinmada usta olmak demek iki polis esi bir araya gelirse ohooo direk ışınlarız ama ben anlamam deme o Allah tarafından veriliyor adamlar polisse yükleniyor bünyeye bu özellik
Ben kızımın kulağını 1 buçuk yaşında deldirdim canım oylle tatli oluyor ki ama bir hata yaptım bı kere çıkardım temzileyeyim diye ağladı taktirmadi neyse yarın takarım dedim sadece bir günde kapandı ikinci kez deldirmistik aman diyeyim deliği boş bırakma anında yap ne yapcaksan
Ohh iyi ki kızı varmış ya oğlu olsaydı
Offf nasıl bı olay bu yaa kanım dondubüyük bişey atlatmissin bacım ya kıyamam sana neyse ki geçmiş gerçekten verilmiş sadakan varmış
Çok geçmiş olsun ya bu durum başlarda oluyo diye biliyodum demek sonradan da oluyo
Kız çitlembik ipeğimmmm ya ne güldümşirine ya maşallah hemen de kapmış
Sen kiiii Nisan annesisin nasıl şeylerle mücadele etmiş kadınsın bim aktüel nedir ki Haydi zeyay almadan gelmeeee yapistiiiirrrr
Taktikler müthiş
Aslında bu çekimlerin önceden alıştırma için provası falan olsa daha iyi olurmuşPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
Hayırlısı olsun canım nasip kısmet inşallah gönlünden geçen olsun bu yılİnş canım ama evren atanmama karşı bu sene alım ve kontenjanımız azaldı oysaki geçen sene olsaydı hem sıralama hem puan olarak atanıyordum bakalım artık bu sene olur İnş
Tevafuk canım gercekten nasıl denk getirmiş Rabbim.. annene ve arkadaşına Allah rahmet eylesin peygamberimize (sav) komşu olsunlar inşallah.. Kötü anılarıni güzel hatirlaman için olmuş gibi iyi yönden bakarsanyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Canımsin eşin ne iyi kalpli biri enistemiz gerçekten maşallah görmeden tanıyor gibiyiz annenin emaneti olarak goruyo seni nasıl güzel sevmek maşallahAllah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsun
Bende onu diyecektim bi aile terapisti e gidin bence de eşin gelmek isterse evlatlar için deneyinCoook coookkk teşekkür ederim kizlar.
Yazdiklarinizla hem agladim hem sevindim.
Tek tek yazip kimseyi bunaltmak uzmek de istemedim.
Esimle gitmek istiyorum aslinda aile terapisi olarak umut da gelir.
Insallah once saglik olur evlatlarimiz saglikli olsun bizler saglikli huzurlu olalim.
Aslinda güçlüydüm cok seyi de astim ama iste var bir bunaltilar icimde, disimda insallah gecer gider.dogru tespitler yazmissiniz gormeden bile nasil bu kadar yakinsiniz cok cok tesekuur ederim.Allah sizden razi olsun. Yalnizim dedigimde siz aklima gelin hep belki bir gun bulusuruz da kimbilir.
Baslasam yazarim cok da neyse.
Hakkınizi helal edin iyki varsiniz zahmet edip beni motive edecek seyler yazdınız tek tek cevap veremedim üzgünüm sıkmak istemiyorum hiçbirinizi. Sildim yazdiklarimi acikcasi.
Ben aslinda mutluydum bir ara yine olucam insallah iki evladim icin.
Disari cikti ailecek ama nereye gidicez bilmiyorum bakalim.
Nereye gitsekk bir aksilik bir pislik olur gorurum kesim takarım.
Gecen ozdilek oyun alanina gittik yenin silmislerdi girmistik de bugun cuma kalabaliktir.
Siz ne yapiorsunuz mesela cocuklarla cikinca
Minimalistlik bir yere kadar ha@sekerpare5939
Cizgi filmden ziyade tabketten oyun oynuyor kuzenleriyle online oyun var ya da oynayanlari izliyor ogreniyor takipteyim.tabiki biliorum.ne oynuyor ne izliyor.
Deneyeyim canim ben eba tv yi.
ogrenmis zatem sayi harf falan da
Ben gunesten once ne etkinlikler oyunlar yaptırırdim ona da napalim saglik olsun illaki öğrenecek. Cok hâreketli ya dikkatini de vermiyor pek
misskokulumm
Ne güzelmiş missimm yaa
Burasi soguk olsa da güneşli orasi kar baya tutmuş şaşırdım biraz.
Poğaçan yumusak oluyor mu midemi yakiyor bemim mayali pogaca sonradan vsr midir bir puf noktası
Jadesi
Canim.asya buyuyunce o minimalist cesit çeşit renk renk bebekler tokalar oyuncaklar boncuklar kıyafetler olmadan taşınmaniz super oldu daha az yorulucaksin hehejej
Ben düzenli olarak iki yılda bir tasiniyorum bir gelenek gibiAhahhaha yıktın beni yineenerjin olsun ben 2 saate Toplanırım ben acemi polis eşiyim 3 sene oldu ama buraya geldik daha gitmedik alışırız be dünürüm
Ya oğlu olsa nolurbizim haydomuz varken
Ya nasıl bir sapkınlık bu ya ne oldu şimdi hayaller yarım kaldı ömür bittiAynen bu aşk değil..ya benimsin ya toprağın diyor bana korkuyorum dedi 1 gece öncesi.. blöftür dedim içimden..değilmış..o sözune inanmadım çünkü sevgili değillerdiinanmadım o kadar gözü dönebilecegine 2 defa tanışma amaçlı çıktılar.o da sade bi yemek.. Allah evlatlarımızı kardeslerimizi hatta bizleri de iyi insanlarla karsilastırsin..çünkü böyle insanlar artık evli bekar da ayırmıyor
Yaa aynen öyle benşm annem çok eşya sakladı belki kendimce savunma mekanizması geliştirdimAllah yardım etsin canım..çok zor bir süreç.. üstüne minikler de 1 yaş sendromundalar..sendrom biter mi hicseç begen al
O zaman sen esittir ben demektir diyorumben de cok esya sevmiyorum.evimde hic bibloymus süsmüş yoktur vitrin ya da gümüşlük de almadım ama mobilyamı gidip avangard almışım oymali moymalı simdi ki aklım olsa spor modern alırdım toz almasi kolay diye avangard dediysem oyle püsküllü yastiklarim yok spor avangard mı denir ne denir bilemedim..arjadaslarim da hep kizardi bi ogrenemedin su tarzlari diye
İyi bari kısa gidiyor. Zor olurdu yoksa.28 gün canım evet bedelli yapıyor 6 ay falan olsaydı bende ertelerdim sanırım
Fırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.Bir annenin dramı
Ben olsam kızartmazdım ay baharatlayıp fırına verseydin keşketembel işi
ben de yemeğimi yapıp dersleri de bitirince kendime vakit ayırdım biraz bakım yaptımuyuyor minnoş da sofra kuracam şimdik
Kendim yaşamış gibi oldum bir an önce düzelirsin inş.Sağdım ama çıkmadı pek. Emdi mecbur. Öyle rahatladım. Ateş gerçekten öyle yapıyor insanı. Hafif yine var. Atlatırım inşallah. Corona bile sarsmamıştı bu kadar
Aaa misssin aktüel günlerinin sıkı takipçisiyim canım taktikler cepteydi zatenKız gitmeden insan missten bi taktik alır Allah seni naptın alabildin mi
Nasılda güzel çıkmıştır ata kuzusu. Ee tabi belli bir rutin leri var artık yavruların onların dışına çıkınca huzursuz mutsuz oluyorlar olsun Onun her hali güzeldirÇok yorulduk aile çekimi çok güzel di hep güldü ama sonra yoruldu sıkıldı pastayı patlatmadı çok ağladı
Bencede lazım
Evet kuzum bahsetmişsin espirisini yaptığım da hatta yanlış anlaşılmıştı ne acı bir son Allah’ım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın
Ahh canım ya günlerin yorgunluğuna var tabi sende ufaktan bişeyler hazırla işleri bırak yarına dinlenmiş bir şekilde daha çabuk halledersinPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorumyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Aynen bende öyle düşünüyorumEvet ben de öyle yapacağım 10 ya da 11 nisanda yapacağım. İftardan sonra bizimki tatsız olur uykusu gelir insanlar da pert olur. Hiç gerek yok gününde yapmaya. Bir kaç yıl böyle olacak artık. Doğum sonrası da ramazana gelmişti evde bir ben oruç tutmuyordum.
Ahh canım yaa inş annelerimiz tüm ölmüşlerimize cennet bahçelerinde nurlar içindedirler. Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasın yavrunuzla yuvanızda sağlıkla huzurla hayırlı ömürler versin evladınızın güzel günlerini göstersin inşAllah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsun
Selam canim benim kizda dustugunden beri aglayarak uyaniyor ama gun içinde normal bugun baktim ust disin diger yanindaki diste patlamis aynk sekil alt dişlerin yanida patlamış bizdede gelince 2 3 tane pespese geliyor sanirim disten yapıyor bu ara yine hersey agizda :/Ayşeyi çok zor uyuttum ya nasıl huzursuz dalamıyor uykuya dönmekten Bi hal oluyor kıvranıyor falan ağrısı var gibi ağlıyor diş diye diye Bi gelemedi şu mübarek dişler dün gecede böyleydi sabaha kadar ıhhh ladı durdu bu akşamda öyle olunca calpol verdim bakalım rahat geçirir inş geceyi
amin sagolasin canim. aynen Allahım beni hiç yalnız bırakmadı hiç yalnız hissetmedim kendimi hep sığındım ona her yerdeAllah bundan sonra güzel günler yaşaTsın başka acılar vermesin Allah hep zor zamanlarında tutacağın bir dal çıkartmış karşına
eşin ne iyi. masallah size. geç olsun güç olmasın. ne güzel bir ilişkiniz huzurunuz var bu zamanlar da çok olmayan. şükür bugünlere.Allah ne diyeyim. Hiç birşey tesadüf değil. Annem 21 temmuzda gitti, eşimin doğum günü 21 Temmuz diyor annen seni bana emanetledi. Oysa o kadar geç geldi ki... rabbim bugünümüzü aratmasın annelerimiz tüm geçmişlerimiz nûrlarda yatsın. Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun evlatlarınızla birlikte. Arkadaşının mekanı da cennet olsun
hep iyi tarafından bakarım aslım hatta abarttığımi bile söylerler. bazen bardak bombos olur olsun bardak var derimAslında bu çekimlerin önceden alıştırma için provası falan olsa daha iyi olurmuşbı anda neye uğradıklarını sasiriyo minikler ev işi de hallolur yeşimim yarın iki saatlik bı zaman yeter artar bile güzelce dinlen
Hayırlısı olsun canım nasip kısmet inşallah gönlünden geçen olsun bu yıl
Tevafuk canım gercekten nasıl denk getirmiş Rabbim.. annene ve arkadaşına Allah rahmet eylesin peygamberimize (sav) komşu olsunlar inşallah.. Kötü anılarıni güzel hatirlaman için olmuş gibi iyi yönden bakarsan
Canımsin eşin ne iyi kalpli biri enistemiz gerçekten maşallah görmeden tanıyor gibiyiz annenin emaneti olarak goruyo seni nasıl güzel sevmek maşallahannecigin nur içinde yatsın canım
ben uyuyorken topluyorum cunku zaafi var sipanin. toplandigini gorsun gozunun icine baka baka dagitir dokerMinimalistlik bir yere kadar haşimdiden öyle ev kak gidelim diyor günde 50 kere salon topluyorum dağınıkken oynamıyor sıpa topluyu dağıtmayı seviyor
ahhh ne aci. cok zor ya. mekanı cennet olsun kuzeninin. cok üzüldüm. bugün abimin bir müşterisinin intihar ettiğini duydum. eşi de hamileymiş yeni öğrenmiş söyleseydim intihar etmemiş olurdu belki demis nasıl icim çiz etti. kuzeninin çocuğu ahhh çok zor ya bazi ölümleri kalbim dayanmıyor. Allah sabır versin canimFırınlık değildi canım hep kızartmalık tı ama mahvolduk ağır geldi uuzn zamandır kızartma yapmıyordum twfal actifry var onunla hallediyorum onu çıkartmaya üşendim başıma daha çok iş çıktı.
Ohh kendine vakit ayırabilmen ne güzel sefan olsun..
Kendim yaşamış gibi oldum bir an önce düzelirsin inş.
Aaa misssin aktüel günlerinin sıkı takipçisiyim canım taktikler cepteydi zatenmisskokulumm
Nasılda güzel çıkmıştır ata kuzusu. Ee tabi belli bir rutin leri var artık yavruların onların dışına çıkınca huzursuz mutsuz oluyorlar olsun Onun her hali güzeldir
Ahh canım ya günlerin yorgunluğuna var tabi sende ufaktan bişeyler hazırla işleri bırak yarına dinlenmiş bir şekilde daha çabuk halledersin
Ahh canım ne anılar ne acılar.. Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanları cennet kabirleri nur olsun inş.. Bugünde benim kuzenimin vefatının 13. yılı 28 yaşında karnında Bebeği ile trafik kazasında vefat etti haftasonu doğumu vardı çarşamba günü yavrusu karnında melek oldu ilk ateş o zaman düştü ailemize inş yarın nasipse nasipse onun kabrini sonrada fayımları ziyaret etmek stiyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum
Ahh canım yaa inş annelerimiz tüm ölmüşlerimize cennet bahçelerinde nurlar içindedirler. Rabbim birliğinizi dirliğinizi bozmasın yavrunuzla yuvanızda sağlıkla huzurla hayırlı ömürler versin evladınızın güzel günlerini göstersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?