- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Sağdım ama çıkmadı pek. Emdi mecbur. Öyle rahatladım. Ateş gerçekten öyle yapıyor insanı. Hafif yine var. Atlatırım inşallah. Corona bile sarsmamıştı bu kadarSevgi22884550 ayy ne zordur mastit zeynebin zamanında olurdum da aman Allah ım evlerden ırak 40 derece ateşte zangır zangır titrerdim. Hemen Bi duş al ve o göğsünü masala sağ birde beyaz kalıp sabunla masaj yapılıyordu galiba eğer sütün renginde değişim varsa sağ dök sağ dök rahatlarsın inş çok çok geçmiş olsun
Ya askere mi gidiyor eşiniz. Kaç aylık bedelli falan mı. Benim eşimde evliyken gitmişti 4 sene oluyor. O yüzden ertelemiştim bebek işini. Çabucak gider gelir inşalah.Saol kuzum evet ya yürüyor hiç ayrılamıyeoım peşinden çok huysuz ağlar bir bebe oldu şu ara
Evet ders yapıyorum ama olmuyor bu hafta memlekete gitçem yine sınava kadar kalacağım eşimde Haziran 1 ay askere falan Gitçek o zaman zaten gitçektiö şimdiden gideyim biraz da inat ettim ya olacak ya olacak
Okuyorum yazdıklarını da yazmaya konuşmaya fırsat bulamıyor insan siz nasıldınz güneş kız yaramazlığa devam mı
Yaaa yerim ben kuzum benim ne tatlıdır eminimKızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyorAy gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar
Kız gitmeden insan missten bi taktik alır Allah seni naptın alabildin miGazam mübarek ola kızlar Bi den lavankn döküm tavasınj alma girişiminde bulunmaya gidiyorum ilk bim aktüal mücadelem olacak
Teşekkür ederim canımmmAynenn ben de öyle düşünüyorum. Henüz çocuğum yokken işte şöyle yapıcam böyle yapıcam odasında da yatsın vs vs derdim. Şimdi aman büyüyünce yatmaz nasılsa modundayım. Sarılıp yatayım diyorum. Şimdi bile yanıma alınca bana pek sokulmaz döner arkasını yatar ona bile bozuluyorum. Bazen kafasını kolumun altına sokuşturup uyumaya devam ediyor eriyorumkv demişti eşimde erkenden odasını ayırmış çok küçüktü nasıl kıymışım diye görümcemi 10 yaşına kadar yanında yatırdı ayrı odası olmadığı için de oldu ama onu fırsat bildi sanırım o da. Şimdi anlıyorum onu
Hayırlı olsun jadee kolaylıklar diliyorum.
İnşallah karşılığını alırsın kuzum 1 ay iyi çok şükür 6 ay yapmıyorEvet canım 1 ay bedelli yapacak işte çok zorlamaz İnş kesinlikle çok zor ders yapmak ama inat ettim baya
E tecrübe konuşuyor ben kenara çekilirim@Nehir8077 S Susam_tanesiJadesi en tecrübeli misss rahatsız olmaz dedi
Deldirsem mi acaba misss sence erken mi Bende mi 1,5 yaşı mı beklesem bende şu top küpeler oluyor ya onları almayı düşünüyorUm
Çok yorulduk aile çekimi çok güzel di hep güldü ama sonra yoruldu sıkıldı pastayı patlatmadı çok ağladı
Bencede lazımYa kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn
Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii
Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana
Evet kuzum bahsetmişsin espirisini yaptığım da hatta yanlış anlaşılmıştı ne acı bir son Allah’ım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsınAynen bu aşk değil..ya benimsin ya toprağın diyor bana korkuyorum dedi 1 gece öncesi.. blöftür dedim içimden..değilmış..o sözune inanmadım çünkü sevgili değillerdiinanmadım o kadar gözü dönebilecegine 2 defa tanışma amaçlı çıktılar.o da sade bi yemek.. Allah evlatlarımızı kardeslerimizi hatta bizleri de iyi insanlarla karsilastırsin..çünkü böyle insanlar artık evli bekar da ayırmıyor
İnş canım ama evren atanmama karşı bu sene alım ve kontenjanımız azaldı oysaki geçen sene olsaydı hem sıralama hem puan olarak atanıyordum bakalım artık bu sene olur İnşAzmini severim ya harikasın kuzum bende seneye öyle yapmayı düşünüyorumbana örnek ol
28 gün canım evet bedelli yapıyor 6 ay falan olsaydı bende ertelerdim sanırımYa askere mi gidiyor eşiniz. Kaç aylık bedelli falan mı. Benim eşimde evliyken gitmişti 4 sene oluyor. O yüzden ertelemiştim bebek işini. Çabucak gider gelir inşalah.
Bende 1,5 yaş civarı deldireceğim sanırım. Eşimle konuştuk son noktayı koyduk en azından az buz derdini anlatsın sonra dedikE tecrübe konuşuyor ben kenara çekilirimsen bilirsin ama dersin rahatsız olmasıyla sanmam bende çok gecikmeden deldirmek istiyorum ama biraz daa beklerim
Kesinlikle öyle evliyken olmuyor cidden 6 ay çok uzunİnşallah karşılığını alırsın kuzum 1 ay iyi çok şükür 6 ay yapmıyor
arel 11 aylıktı eşim de askere gitti bedelli. o bile uzun gelmişti çok özlemiştim. Allah asker yolu bekleyenlerin yardımcısı olsun hasretlik zor işKesinlikle öyle evliyken olmuyor cidden 6 ay çok uzun
Aynn canım Allah’tan memlekete gidiyorum yalnız değilimarel 11 aylıktı eşim de askere gitti bedelli. o bile uzun gelmişti çok özlemiştim. Allah asker yolu bekleyenlerin yardımcısı olsun hasretlik zor iş
oyy kuzum çok yorulmuşsunuz ama gülümseyerek bakacağınız hatıralarınız olmus. severim ben o güleç yüzlü AtamiPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
Evet ben de öyle yapacağım 10 ya da 11 nisanda yapacağım. İftardan sonra bizimki tatsız olur uykusu gelir insanlar da pert olur. Hiç gerek yok gününde yapmaya. Bir kaç yıl böyle olacak artık. Doğum sonrası da ramazana gelmişti evde bir ben oruç tutmuyordum.Nasılda güzel olur ipek kuzusu ya inş güzel geçer merakla bekliyoruz doğum gününü ne zaman yapacaksın Ramazana denk geliyor bizim kızların ki iftar telaşına sıkışması Ramazan başlamadan önceki son cumartesi yapayım diyorum gün içinde rahat rahat herkes gelsin zaman sıkıntısı olmasın diye
Sevdiklerine Allahtan rahmet size ömür boyu mutluluklar civan ve arel e de sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum helincimyarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim
Hadi öyle geçmiş gitmiş olsun canım Atacık da siz de yorulmuşsunuz ama eminim bir sürü birbirinden güzel foto gelecekPert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?