2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağdım ama çıkmadı pek. Emdi mecbur. Öyle rahatladım. Ateş gerçekten öyle yapıyor insanı. Hafif yine var. Atlatırım inşallah. Corona bile sarsmamıştı bu kadar

Ya askere mi gidiyor eşiniz. Kaç aylık bedelli falan mı. Benim eşimde evliyken gitmişti 4 sene oluyor. O yüzden ertelemiştim bebek işini. Çabucak gider gelir inşalah.

Yaaa yerim ben kuzum benim ne tatlıdır eminim işte ne verirsen onu alıyor çocuklar maşallah kuzum benim kafasını da sallar o şimdi namazda

Teşekkür ederim canımmm

E tecrübe konuşuyor ben kenara çekilirim sen bilirsin ama dersin rahatsız olmasıyla sanmam bende çok gecikmeden deldirmek istiyorum ama biraz daa beklerim

nzh99 bugün günlerden ata hadi bakalım atacık anneni babanı üzmeden güzel güzel pozlar ver bakalım
Çok yorulduk aile çekimi çok güzel di hep güldü ama sonra yoruldu sıkıldı pastayı patlatmadı çok ağladı
Ya kizlar ben gunese ilk tokasini aldim sac.yok ama taktirmiyor da ama olsunnn

Tepesindeki antenine tuttururoum çitcitli tokasinii

Elbise de alicam dogumgunune lcw fe var.midir
su instagram.lazim.asllinda ya bana
Bencede lazım
Evet kuzum bahsetmişsin espirisini yaptığım da hatta yanlış anlaşılmıştı ne acı bir son Allah’ım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın

Pert bir şekilde çekimi bitirdik aile çekimi hariç diğerleri tam bir fiyaskoydu pastayı da patlatmadı Ellenek istemedi çok ağladı Çıktık teyzemin alışveriş günüydı arabada kucağımda uyudu mahsun bir sürü yoruldu çocuk Az önce geldik yemek yok bir yandan yemek yapıyorum ev felaket durumda süpürge de çalıştıramıyorum süpürge işi yarın babayla sokağa çıkarlar yarına kaldı vallahi çok yorgunum çok

Azmini severim ya harikasın kuzum bende seneye öyle yapmayı düşünüyorum bana örnek ol
İnş canım ama evren atanmama karşı bu sene alım ve kontenjanımız azaldı oysaki geçen sene olsaydı hem sıralama hem puan olarak atanıyordum bakalım artık bu sene olur İnş

Ya askere mi gidiyor eşiniz. Kaç aylık bedelli falan mı. Benim eşimde evliyken gitmişti 4 sene oluyor. O yüzden ertelemiştim bebek işini. Çabucak gider gelir inşalah.
28 gün canım evet bedelli yapıyor 6 ay falan olsaydı bende ertelerdim sanırım

E tecrübe konuşuyor ben kenara çekilirim sen bilirsin ama dersin rahatsız olmasıyla sanmam bende çok gecikmeden deldirmek istiyorum ama biraz daa beklerim
Bende 1,5 yaş civarı deldireceğim sanırım. Eşimle konuştuk son noktayı koyduk en azından az buz derdini anlatsın sonra dedik

yarın 13. yıl doluyor. 13 yıl önce sevgili olmuştuk. pazar günü de annemin 22 yılı doluyor. Allah aynı tarihlerde çok sevdiğim birini alıp çok sevdiğim birini verdi. civanda 15 yıllık arkadaşımın doğumgününde doğdu onu da 2006 da kalpnkriziyle 20 yaşında kaybetmiştim. evren nasıl.bir mesaj veriyorsa bana artık. duygusal olarak karisigim

oyy kuzum çok yorulmuşsunuz ama gülümseyerek bakacağınız hatıralarınız olmus. severim ben o güleç yüzlü Atami

Evet ben de öyle yapacağım 10 ya da 11 nisanda yapacağım. İftardan sonra bizimki tatsız olur uykusu gelir insanlar da pert olur. Hiç gerek yok gününde yapmaya. Bir kaç yıl böyle olacak artık. Doğum sonrası da ramazana gelmişti evde bir ben oruç tutmuyordum.

Sevdiklerine Allahtan rahmet size ömür boyu mutluluklar civan ve arel e de sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum helincim

Hadi öyle geçmiş gitmiş olsun canım Atacık da siz de yorulmuşsunuz ama eminim bir sürü birbirinden güzel foto gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…