2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar çekimimiz çok rahat geçti 1 saatte 3 konsept pasta patlatma ve aile çekimi bitti nerdeyse. İpek güzel durdu hem uykusu vardı hem yabancıladı insanları şaşkın şaşkın dururken çektiler bir kaç pozda güldü ama nerde bizim o kahkahalarımız hiç yoktu. Şimdi de kv gile gidiyoruz. Ama hava çok güzel eve kapanasım yok ipek uyusun uyansın açık hava bir yerlere gidelim hep birlikte diyeceğim bakalım.

Kurufasulye hiç vermemiş miydin canım? İlkse belki ondan olabilir uyandıkça gaz çıkardı mı? Benimki alıştı 1küçük kase nohut yemeği yedi geçen akşam bir sıkıntı yaşamadık şükür. Belki de diştir. Bizim geçen hafta sıkıntılı geçmişti gece uyanıp uyuyamıyorsun üstten dişler geldi. Alt diş tek kaldı onu çiftleşmeye çalışıyor 2 gündür de onun biraz sıkıntısı var belli zor çıkarıyor benim oğlan dişleri.

Hadi geçmiş olsun Bayıldım çok güzel olmuş sonuç da canım darısı başımıza iyi gezmeler bizim bura soğuk biz de abimler kaçacaz bakalım uyanmasını bekliyoruz paşanın

Sabah verdim karbonatlı su günde kaç kere vereyim. 5 şırınga sıktım ağzına.

Ya yemesi içmesi nasıl kıyamam niye geçmedi ki ya
İştahı yok sadece meme ile duruyordu. Doktor kızdı zorlanan lazım, nasıl yedirirsin bilmem ama yedirmek zorundasın dedi. Sürekli emdiği için şu kaybı çıkmamıştı. Ama isahal devam ederse böyle kalmaz dedi. Bende zorla 2 kaşık 2 kaşık saat başı birşeyler veriyorum ağzına. Ağlatarak yediriyorum. Ama bu sefer su kaybetti galiba evin içinde yuruyebiliyordu, şimdi bir cekyattan diğerine gidemiyor. İlk adımda düşüyor. Halsiz kaldı galiba.

Sağol yeşim'cim yok canım geçmedi. İshal kesilse toplayacak aslında. Bende yarın için kızıma pasta siprasi vermiştim. Gittim dünde elbise aldım ona, resimciyle görüştüm, ufaktan da olsa yapayım biz bize demiştim. Biraz hazırlıkta yaptım. Kimse gelmeyecekti, birtek görümcem gelecekti. Şimdi biraz üzüldüm keşke bir hafta daha erteleseydim. Yürüyemiyor kuzum ben genel durumu iyi diye iyi sanmıştım. Dunle bugün tekrar halsiz düştü. Ya akşama serum takviyesi yapmam lazım, o zamanda çok hirpalaniyor 2 gün korkusu sürüyor. Şeker parenin dediklerini deniyorum. İnşallah iyi gelir.

Bu arada yakışıklı ata'mıza bayıldım. Çok güzel olmuş çekimleriniz. 41 kere masallah

Göz muanesi 6 aylık 1 yaş ve 3 yaş olmak üzere 3 defa gitmesi isteniyor. Bizim aile hekimi zamanları gelince gitti mi, gittiysen evrakları getir der. Bilgisayara kaydeder. Ben duruyu getircem 6 ay sonrada umutu

nzh99
Sagolun kizlar gittik doktora adam 3 gun gecmis birseyi yok cocugun iyi bence neye bakayim dedi. Esinde evham yaptik flan drdi tomografi cekelm isterseniz ama gerek yok olsa coktan cikardi dedi bende zararli dedim zaten tomgrafi vs esim oyle ikna oldu bosu bosuna bizi hastaneye soktu oradanda göze gittik uzaktan cihazla ölçüyorlar sonra doktor yine uzaktan cihazla baktı numaralar iyi cikti 2 ve 4 yasta birde görmek istedi suan problem yok dedi. Simdi evdeyiz cok şükür.

Gördüm çok tatlıydı

Yaa ben göremedim paylaştın mii

Ahahah manyak ya canım çekiyor nedir ben çıkayım evden sen gel Allah gönlüne göre eş vermiş desene bol bol gezmelik evet ev hafifler doğru diyorsun fazlalıklar çöpe bahar temizliği gibi
Aslihaydo aslı ben de sendenim taşınmak yeni ev yeni muhit benim de en sevdiğim şey çocukluğumuza inmek lazım var bi sıkıntı normAl degil..

Jadem Allah kolaylik versin canım

kaştan yana pek tutturamamişin gülümcan kumral olduğum için pek kaşlı degilim..ama ince bırakmıyorum
Üzdüm seni tekrar kuzum
Bu ara da dönümü olduğu icin zaten icim buruk..her ilkbaharda içime hüzün dolar deryayı hatırlarım zaten.. ecel birmiş degişmezmis.. ne yapalım Hak Teala ömrünü o kadar biçmiş..yıllar geçti bak üstünden..ömür dedigin nedir ki..hem ne diyor Peygamber sas ahirette seven sevdiği ile hasrolacaktır diyor.hamd olsun ahirete inanıyoruz..ve bu acımızi hafifletiyor.orada kavusmak var buluşmak var

Çok tatlı çok güzel olmuş İpek maşallah

İyi yapmışsın çektirmemekle. Ben bir kez çektirdim o panikle ama çok pişman oldum tomo da radyasyon oranı çok yüksek. Takip en güzeli düşme gibi durumlarda. Göz muayenenize de sevindim bende götürecek bi ara da bakalım ne zaman olur

vermiştim aslinda, öyle bir kase de yemiyor bakliyatlari pek sevmiyor nedense. hepi topu iki yemek kasigi ya yedi ya yemedi. belki de distir. dur bakalım disse cikar kokusu bir kaç güne

ayhh masallah nasil da guzel nasil tatli ipekcigim. minnoş prensesim benim. bayıldım fotolara

Teşekkürler canlar D dilzar SonsuzUmut Sevgi22884550

Aslihaydo instagrama koydum canım.

D dilzar noldu benim damadıma acaba dün gece de ipek çok güzel uyudu kaç gündür çok ağlıyordu her neyse bitmiştir umarım. Benim de belim tutuk o yüzden uyusa azcık ben de iyileşeceğim iyi olacak.

N Nehir8077 kuzum sizin de hastalıklar bitemedi inşallah atlatırsınız. İshal çok uzun sürmüş hastaneye götürüp perişan etmek istemiyorsun anlıyorum ama bir yandan da getir demiş doktor. İnşallah geçer yarına da gitmenize gerek kalmaz..

Aman işte anam neye kızarsa onu yapam saldırma Bi hikmet var diyor
Aslihaydo kızz biz hep bunu öyle seviyoruz ki böyle basa basa hırpalaya hırpalaya çok seviyor onu da kahkahalar atıyor sıpacım
Benimkide çekmeceleri yastıkla saklamıştık keşfetti 2 gündür karıştırıyor hiç ses etmiyorum asla huy edinmesi diye bakalım

Ah su perisi gibi maşallah çok güzel çıkmış susam ta

Biz bile dökülüyoruz hastalıkta kuzum normal halsiz olması kıyamam sen denemeye devam ede en artık mecbur sende çok yoruldun üzülüyorum sana da yavrum ya,

Görünmüyor ki canım Allah Allah bı daha bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…