2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi geçmiş olsun Bayıldım çok güzel olmuş sonuç da canım darısı başımıza iyi gezmeler bizim bura soğuk biz de abimler kaçacaz bakalım uyanmasını bekliyoruz paşanın
Darısı başınıza canım gezemedik yaa belim tutulmuştu otur oturduğun yerde dedim kendime

Evet doktor getir dedi kan değerleri normal diyor ama tekrar tekrar kan alıyor. Damar yolu çok zor bulunuyor, birde ishalden dolayı hepten zorlanıyor lar. Sana tedavi uygulandı, evede ilacın verildi. Sadece buraya sıvı takviyesi için gelirsin dedi. Hiç besleyemedigim halde su kaybı çıkmamıştı. Bu sefer zorlada olsa besledim. Gerek kalırsa tabiki getiricem başka çarem yok. Sabahtan bu saate en az 6 veya 7 kere çıkardı. Kalppare tuzlu karbonatlı su demişti, sanırım işe yaradı. Bu saate kadar 1 kere yaptı. Takipteyim duruma göre umut gece uykusundayken gidicem.

Allah öte dünyada dostluğunuzu daim etsin kuzum benşm inan çok üzüldüm okudum ne desem bilemedim

Hadi inşallah iyi gelmiştir

misskokulumm güya Sena balık yesin diye gittik ama bir lokma girmedi ağzından . Mama sandalyesinde eğleşti kendi kendine .
bu akşam bizde de balık vardi. Asimcik da yemedi atti ağzından hep. ben de bir kaşık unu ( daha az da olabilir) kavurdum. az suyla açıp, biraz limon sıktım. biraz kaynattiktan sonra pişmiş balıkları kattım içine. cok az tadı gecsin diye pisirdikten sonra yedirdim usagima. oyle olunca yedi

Benimki de dün öğlen yememişti dediğin gibi az tarhana çorbası yapmıştım onun içine ufaladım balığı öyle yedi
Asımın konsepti ve çekimi de pek güzel olmuş ya kuzum çok yakışıklı maşşallah

Kaşığa ağzını açsa denenebilir ama kaşıkla sıkıntısı var . Şanslıysam kendi kaşığı ile iki kaşık yerse bir huzur doluyorum. Bu aralar önüne yapıp koyuyorum , eziyor ağzına alıyor geri atıyor oynuyor , eğleşiyor kendince . Sabah patates gözlemesi yaptım epey oynadı .öğlene köfte vardı onunla hiç oynamadı bile . Bugun perişan etti zaten . Ağla ağla bir oldu . Neymiş yürüyecekmiş . Ağladığında siz istediğini yapıyor musunuz kızlar ? Nasıl tepki veriyorsunuz , bugun çok yordu beni . Bir de meme meme diye uğundu resmen . Duyan da çocuk aç da meme istiyor sanar . Meme yürümek miş

yok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.

ah jadem sagalosin. valla 4 çocuk.zor. kediler icin uygun bir ortam ayarlamam lazum ayak ucunda uyumaya akışkinlar ama gidip gelirler simdi civan uyaniyor iyice geriliyoruz. civan bi gitse modundalar. tam arel gitti kendi odasina rahatladilar civan geldi
Helinnnnn @nzh99 @Zeyay1420 canım sevdiklerinize Allahtan rahmet diliyorum
Ben dogmadan dedem ölmüş..oglum dogmadan dedesi öldü vardır Yaradanın bir planı⚘ neylerse güzel eyler Mevlaa
amin canim sagolasin
annecigine ve arkadasina Allah rahmet eylesin, cennet bahçelerinde agirlasin RabbimHelincigim. eşinle kuzularinla daha nice yillar görün, coook mutlu olun inşallah
sağol dilzarim
amin sagolasin canim
masallahhh çok fotojenik ipek bayıldım. hatta ablama da gösterdim balon mu var arkada diyor evet dedim sizde ne vardindiyor kurutulmuş dolmalık biber dedim ama tam civanlık bence. bu arada damadın asım paşa da masallah.ne güzel çekim yapmış aşk işte D dilzar

Maşallah Asım beyimize çok tatlı çekiminiz çok güzel olmuş. Tabi Asım,ın karizmasını unutmamak lazım.

Meme yürümek miymiş kalksın yürüsün dur diyen mi var sanki yok ben yapmıyorum her istediğini hayır diyoruz o da parmak sallıyor bana ama yine devam ediyor istediği şeye. Ben de dikkatini dağıtıyorum çoğunlukla unutuyor zaten ne istediğini. şimdi onlar da bizi ve sınırlarımızı deniyor.çok akıllılar ipleri şimdi verirsek yandık ki ne yandık. Bu akşam yine geldi ben yakalayamadan lavaboyu yaladı kızdım napıyorsun hayır diye şirinlik yapıp devam etmeye çalıştı sahte gülücükler atıyor. Tuttum ellerini hayır yapmıycaksın bir daha dedim aldım koydum yatak odasına iyice ağladı anladı kızdığımı babası aldı götürdü sustu hemen biliyor suçunu.

Hiç boşuna olur mu çok da güzel olmuş deniz olunca konsepte ne gerek zaten en güzel konsept en doğalından

Aynen yaa bahriyeli kaptan denizi beğendik diye hemen geçmiş deniz kenarına gemisiynen poz vermiş benim canım damadım

Sağol canım benim ama aslında İpek hiç doğru düzgün gülmedi yaa ciddi ciddi durdu ama olsun o hali de güzel doğal. anası gibi yabancı gördü mü ciddileşiyor hanımefendi

Dzüelecek annesi inşallah yavaş uavaş nazlı kızımız ben ağladığı şeyi vermiyorum eline ağlayabilirim anneciğim diyorum bakmıyorum ona tepki vermiyorum ama beynim böyle oluyır neyse çocuğum meme meme diye gezmedik demezsin sal annesi yürüsün ya kızımız

Bence çok doğal ve güzel olmuş hiç Başkaya gerek yok yerim yeşil çorabını sevdiğim

Evet seviyorlar orda yatmayı sıckaka alıyorlar neyse az daha beklesinler diyeceğim dediğin gibi yatıp kalmıyor ki yatak ucunda başına falan geliyor bebekle zor

Çok yakışıklı olmuş Asım beyimiz renkler harika yeşil(önemli detay) mavi ve kahve çok güzeldi
Fotolardan huzur dolduk bende öyle kendimce çekeceğim sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…