- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Sağol kuzum ben de çok severek seçtim hepsini hala aklımın kaldığı bazıları oldu ama olsunAh su perisi gibi maşallah çok güzel çıkmış susam ta
Darısı başınıza canımHadi geçmiş olsun Bayıldım çok güzel olmuş sonuç da canımdarısı başımıza iyi gezmeler bizim bura soğuk biz de abimler kaçacaz bakalım uyanmasını bekliyoruz paşanın
Evet doktor getir dedi kan değerleri normal diyor ama tekrar tekrar kan alıyor. Damar yolu çok zor bulunuyor, birde ishalden dolayı hepten zorlanıyor lar. Sana tedavi uygulandı, evede ilacın verildi. Sadece buraya sıvı takviyesi için gelirsin dedi. Hiç besleyemedigim halde su kaybı çıkmamıştı. Bu sefer zorlada olsa besledim. Gerek kalırsa tabiki getiricem başka çarem yok. Sabahtan bu saate en az 6 veya 7 kere çıkardı.Teşekkürler canlar D dilzarSonsuzUmut @Sevgi22884550
@Aslihaydo instagrama koydum canım.
D dilzar noldu benim damadıma acaba dün gece de ipek çok güzel uyudu kaç gündür çok ağlıyordu her neyse bitmiştir umarım. Benim de belim tutuk o yüzden uyusa azcık ben de iyileşeceğim iyi olacak.
N Nehir8077 kuzum sizin de hastalıklar bitemedi inşallah atlatırsınız. İshal çok uzun sürmüş hastaneye götürüp perişan etmek istemiyorsun anlıyorum ama bir yandan da getir demiş doktor. İnşallah geçer yarına da gitmenize gerek kalmaz..
Allah öte dünyada dostluğunuzu daim etsin kuzum benşm inan çok üzüldüm okudum ne desem bilemedim@Aslihaydo aslı ben de sendenimtaşınmak yeni ev yeni muhit benim de en sevdiğim şey çocukluğumuza inmek lazım var bi sıkıntı normAl degil..
Jadem Allah kolaylik versin canım
kaştan yana pek tutturamamişin gülümcan kumral olduğum için pek kaşlı degilim..ama ince bırakmıyorum
Bu ara da dönümü olduğu icin zaten icim buruk..her ilkbaharda içime hüzün dolar deryayı hatırlarım zaten.. ecel birmiş degişmezmis.. ne yapalım Hak Teala ömrünü o kadar biçmiş..yıllar geçti bak üstünden..ömür dedigin nedir ki..hem ne diyor Peygamber sas ahirette seven sevdiği ile hasrolacaktır diyor.hamd olsun ahirete inanıyoruz..ve bu acımızi hafifletiyor.orada kavusmak var buluşmak var
Hadi inşallah iyi gelmiştirEvet doktor getir dedi kan değerleri normal diyor ama tekrar tekrar kan alıyor. Damar yolu çok zor bulunuyor, birde ishalden dolayı hepten zorlanıyor lar. Sana tedavi uygulandı, evede ilacın verildi. Sadece buraya sıvı takviyesi için gelirsin dedi. Hiç besleyemedigim halde su kaybı çıkmamıştı. Bu sefer zorlada olsa besledim. Gerek kalırsa tabiki getiricem başka çarem yok. Sabahtan bu saate en az 6 veya 7 kere çıkardı.Kalppare tuzlu karbonatlı su demişti, sanırım işe yaradı. Bu saate kadar 1 kere yaptı. Takipteyim duruma göre umut gece uykusundayken gidicem.
bu akşam bizde de balık vardi. Asimcik da yemedi atti ağzından hep. ben de bir kaşık unu ( daha az da olabilir) kavurdum. az suyla açıp, biraz limon sıktım. biraz kaynattiktan sonra pişmiş balıkları kattım içine. cok az tadı gecsin diye pisirdikten sonra yedirdim usagima. oyle olunca yedimisskokulumm güya Sena balık yesin diye gittik ama bir lokma girmedi ağzından . Mama sandalyesinde eğleşti kendi kendine .
Güzelin sonu yok kuzum gayet başarılı olmuşSağol kuzum ben de çok severek seçtim hepsini hala aklımın kaldığı bazıları oldu ama olsun
Benimki de dün öğlen yememişti dediğin gibi az tarhana çorbası yapmıştım onun içine ufaladım balığı öyle yedibu akşam bizde de balık vardi. Asimcik da yemedi atti ağzından hep. ben de bir kaşık unu ( daha az da olabilir) kavurdum. az suyla açıp, biraz limon sıktım. biraz kaynattiktan sonra pişmiş balıkları kattım içine. cok az tadı gecsin diye pisirdikten sonra yedirdim usagima. oyle olunca yedi
Kaşığa ağzını açsa denenebilir ama kaşıkla sıkıntısı var . Şanslıysam kendi kaşığı ile iki kaşık yerse bir huzur doluyorum. Bu aralar önüne yapıp koyuyorum , eziyor ağzına alıyor geri atıyor oynuyor , eğleşiyor kendince . Sabah patates gözlemesi yaptım epey oynadı .öğlene köfte vardı onunla hiç oynamadı bile . Bugun perişan etti zaten . Ağla ağla bir oldu . Neymiş yürüyecekmiş . Ağladığında siz istediğini yapıyor musunuz kızlar ? Nasıl tepki veriyorsunuz , bugun çok yordu beni . Bir de meme meme diye uğundu resmen . Duyan da çocuk aç da meme istiyor sanar . Meme yürümek mişbu akşam bizde de balık vardi. Asimcik da yemedi atti ağzından hep. ben de bir kaşık unu ( daha az da olabilir) kavurdum. az suyla açıp, biraz limon sıktım. biraz kaynattiktan sonra pişmiş balıkları kattım içine. cok az tadı gecsin diye pisirdikten sonra yedirdim usagima. oyle olunca yedi
yok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.Benimki de dün öğlen yememişti dediğin gibi az tarhana çorbası yapmıştım onun içine ufaladım balığı öyle yedi
Asımın konsepti ve çekimi de pek güzel olmuş ya kuzum çok yakışıklı maşşallah
ah jadem sagalosin. valla 4 çocuk.zor. kediler icin uygun bir ortam ayarlamam lazum ayak ucunda uyumaya akışkinlar ama gidip gelirler simdi civan uyaniyor iyice geriliyoruz. civan bi gitse modundalar. tam arel gitti kendi odasina rahatladilar civan geldiAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneninbence annen sana eşini göndermiş hediye olarak bu. Günü kolay geçir diye kolayı olmaz eminim ama destek olsun sana diye bende eşimle hayatımın çok zor bi senesinde tanıştım psikolojim çok kötü ben çok kötüyüm ki beni kolay kolay bişey yıkamaz. Hayırlısı der geçerim bi çoğuna oldu ki bi hayır var deri.m o dönemde sabrettim isyan etmedim hiç Allah eşimi gönderdi bana aşkınız daim olsun 4 çocuklu hayat zor
Helinnnnn @nzh99 @Zeyay1420 canım sevdiklerinize Allahtan rahmet diliyorum
Ben dogmadan dedem ölmüş..oglum dogmadan dedesi öldüvardır Yaradanın bir planı⚘ neylerse güzel eyler Mevlaa
sağol dilzarimannecigine ve arkadasina Allah rahmet eylesin, cennet bahçelerinde agirlasin RabbimHelincigim. eşinle kuzularinla daha nice yillar görün, coook mutlu olun inşallah
amin sagolasin canimHelinnnnn vardır Rabbim in bir bildiği elbet Allah ölmüşlerinize rahmet eylesin sizleri de birbirinize bağışlasın
@Zeyay1420 ne üzücü olmuş yavrusuyla rahmetli olmuş kuzeninRabbim yerinde dinlendirin evladıyla cennetine alsın inşallah.
Kalppare canım senin de tekrar başın sağolsun hem arkadaşın hem babacığın için
masallahhh çok fotojenik ipek bayıldım. hatta ablama da gösterdim balon mu var arkada diyor evet dedim sizde ne vardindiyor kurutulmuş dolmalık biber dedimKızlar çekimimiz çok rahat geçti 1 saatte 3 konsept pasta patlatma ve aile çekimi bitti nerdeyse. İpek güzel durdu hem uykusu vardı hem yabancıladı insanları şaşkın şaşkın dururken çektiler bir kaç pozda güldü ama nerde bizim o kahkahalarımız hiç yoktu. Şimdi de kv gile gidiyoruz. Ama hava çok güzel eve kapanasım yok ipek uyusun uyansın açık hava bir yerlere gidelim hep birlikte diyeceğim bakalım.
Maşallah Asım beyimize çok tatlı çekiminiz çok güzel olmuş. Tabi Asım,ın karizmasını unutmamak lazım.yok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.
Gelinim nasıl oldu baharım??Maşallah Asım beyimize çok tatlı çekiminiz çok güzel olmuş. Tabi Asım,ın karizmasını unutmamak lazım.
Meme yürümek miymişKaşığa ağzını açsa denenebilir ama kaşıkla sıkıntısı var . Şanslıysam kendi kaşığı ile iki kaşık yerse bir huzur doluyorum. Bu aralar önüne yapıp koyuyorum , eziyor ağzına alıyor geri atıyor oynuyor , eğleşiyor kendince . Sabah patates gözlemesi yaptım epey oynadı .öğlene köfte vardı onunla hiç oynamadı bile . Bugun perişan etti zaten . Ağla ağla bir oldu . Neymiş yürüyecekmiş . Ağladığında siz istediğini yapıyor musunuz kızlar ? Nasıl tepki veriyorsunuz , bugun çok yordu beni . Bir de meme meme diye uğundu resmen . Duyan da çocuk aç da meme istiyor sanar . Meme yürümek miş
Hiç boşuna olur mu çok da güzel olmuş deniz olunca konsepte ne gerek zaten en güzel konsept en doğalındanyok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.
Aynen yaa bahriyeli kaptan denizi beğendik diye hemen geçmiş deniz kenarına gemisiynen poz vermiş benim canım damadım
Dzüelecek annesi inşallah yavaş uavaş nazlı kızımızKaşığa ağzını açsa denenebilir ama kaşıkla sıkıntısı var . Şanslıysam kendi kaşığı ile iki kaşık yerse bir huzur doluyorum. Bu aralar önüne yapıp koyuyorum , eziyor ağzına alıyor geri atıyor oynuyor , eğleşiyor kendince . Sabah patates gözlemesi yaptım epey oynadı .öğlene köfte vardı onunla hiç oynamadı bile . Bugun perişan etti zaten . Ağla ağla bir oldu . Neymiş yürüyecekmiş . Ağladığında siz istediğini yapıyor musunuz kızlar ? Nasıl tepki veriyorsunuz , bugun çok yordu beni . Bir de meme meme diye uğundu resmen . Duyan da çocuk aç da meme istiyor sanar . Meme yürümek miş
Bence çok doğal ve güzel olmuş hiç Başkaya gerek yokyok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.
Evet seviyorlar orda yatmayı sıckaka alıyorlar neyse az daha beklesinler diyeceğim dediğin gibi yatıp kalmıyor ki yatak ucunda başına falan geliyor bebekle zorah jadem sagalosin. valla 4 çocuk.zor. kediler icin uygun bir ortam ayarlamam lazum ayak ucunda uyumaya akışkinlar ama gidip gelirler simdi civan uyaniyor iyice geriliyoruz. civan bi gitse modundalar. tam arel gitti kendi odasina rahatladilar civan geldi
amin canim sagolasin
sağol dilzarim
amin sagolasin canim
masallahhh çok fotojenik ipek bayıldım. hatta ablama da gösterdim balon mu var arkada diyor evet dedim sizde ne vardindiyor kurutulmuş dolmalık biber dedimama tam civanlık bence. bu arada damadın asım paşa da masallah.ne güzel çekim yapmış aşk işte D dilzar
Çok yakışıklı olmuş Asım beyimiz renkler harika yeşil(önemli detayyok misim ya ne konsepti.hatıra kalsın diye ablalara da yaptiydik buna da yapalım dedik. fotoğraf makinesini koca tripotu ivir ziviri yüklendik bilmem kaç tane merdiven indik ama bosuna gibi oldu çok soğuktu. baska bir zamana tekrar yapmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?