2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayır deyip yapmaması çok zor ya oyun sanıyorlar sanırım benimki de bazen ordan izliyor TV ama reklam delisi ne dizi ne çizgifilm olunca bakıyor sıpalar ya büyüyorlar

Benim mutfakta çekmece in kulpu yoktu açamıyırdu şimdi onda yeltenecek orası sıkıntılı yoksa normali açsın dağıtsın dert değil valla o sonra cazip gelmemesi çok sonra sanırım

Kış bitmiyordu yaaa yazıktır benşm damadıma kızına da tabi ama en yazık anneye be nasıl zordur şimdi sana geçmişler olsun çorba yapıyım da getireyim bari dübürlük görevidir

Yerim ben onu minik kaşifi

Merak ediyor yavrucaklar hayir dyince daha cok yapiyirlar aynen jadem.ya

Gunes cekmece acmayi birak aciyor bosaltiyor icine girip oturuyor ordan da tvnin yanina cikiyor.

Bantladim.banti da soktu oynuyor napayim ben de.

Hayir ben mememi isirior cok o zaman diyorum bu ara ya kapatıyorum memeyi tepki vermemek mi lazim fena isiriyor ama guluyor bazem de

Kalppare
Noldu acaba canim elifime ya.
Dilinde ne olmus olabilir simdi nasilsiniz.

N Nehir8077 haydi gelmiş gecmis olsun bahar.
Duru da atlatti masallah.
Keyifli bir dogumgunu gecirirsiniz inşallah.
Umutta sanki hasta idrari bulanik icinde beyaz tozlar var dun bi ateslendi gecti ama idrari temiz cikti col sukur bilmiorum doktoru da rahat konuştu yarin tekrar vrricez sanirim ama bir sey yol galiba cok sukur cok korktum.

Nasil bir pasta düşündün var mi bir konsept fikri iki cocuklular da kiskwnma da olabilior Kalppare Aslihaydo siz ne dusunuorsunuz

Kizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da

misskokulumm b
Ben de taburede oturuordum onu da kucagimda yikiordum dun ayakta tuttum taburede oyle yikadim senin gibi kolay oldu tabi de korktu biraz.

Ben de 3 4 guj oluyor zaten disari cikiyoruz anca o zamana esim yika rahatlasin diyor yoksa Jadesi jadem ben de oyle yapiorum gunese ust degis el yuz yika ama sac sıkıntı allahtan kısacık.
Ama umut iste cok hareketli çocuktur yer gok tavan taban dip bucak bilimum pis yeri eller surtunur
Ya okula gidince nolcak bilmem cok pis buraya yakindaki devlet okulu hic sevmiorim aslinda oturdugum yeri baba yadigarı iste ama yasam tarzlari farklı insanlar benle.
Ozel okul dusunduk indirim saglamis kaynim da o da ne bileyim.
Cocuk buyudukce dert buyuyor.
Konusan konuya itinayla atlanir oldum suan.
Neyse oyle yani optum sizi

ebru_can_ebru

Park yatak ben de deniyik diuorum var evde zatem de daha kolumdan indiirp yatirirken uyaniyor.
Solimda gunes sagimda umuy yatiyorum kuzularınla
Kanatlarimi acyorum gece bazen ikiai de kolumda yatiyor misss

Evet canim dogustan bobrek yetmesligi var oglumda. 2 3 evre desi en son kreatin 0.9 larda of of cokk uzuluorum ama dusunursem cikamam batarim.

Almila nasil gece emerek mi uyuyor.bi uyanior meme vermeden dalmiyor tekrar kizim. Besige yatirsam bana da zor olur baya.

Zeyay1420

Ayni parktaki salincak gibi zeyaycim.
Zeynebin de mo öyleydi.
Onunde korkuluk var kemer var gunesi de bindiriyorum sallanıyor hele abisi ucurdu onu bi iki o da sırıtıyor.

Ben de zaman bulurum sandim da umutu bindirsen salla salla diyor. Gunes binse tek birakilmaz. Benim nobet devam yani canim başlarında.

Simdi bi de kaydirak getirmisler salona gunes basamaklari cikmis oturmuş kayma yerine.
Allah korusun ya.

Ablan sizinle mi biraz rahatsindir eger oyleyse. Ne iyi ablan var nazar değmesin.hem benim kafadandi zaten selamlarimi soyluorum ona.

Zeynep nasil odev yapmaya basladi mi okula gidip gelince.
Aysecim nasil dis huzursuzlugu gecti mi canim

Asya güneşle yarışamaz kuzum seninki pek yaramaz daa bi yere çıkamıyor benim tosba öyle
Benim mememi ısırınca ben kapatıyorum hayır ıssırmıyacaksın diyorum ama bu biraz normal hayırlar gibi değil sert söylüyorum doğru mu değil mi bilemem ama yapmamalı

Kizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da
Ben bırakıyorum kuzum ama maşallah genel iştahı iyi olduğu için bırakıyorum hiç yemese naparım bilmem ya da sevdiği bir şeyle devam ediyorum akşam yemeklerine mesafe aldı benim hanım kahvaltı favorisi ama seçmedi şimdi akşa yemeklerini seçiyor

Kuzum benşm yaptığıma senin ki farklı olur tabi baöbaşkayız ikimiz çok fark var temizlik konusunda ben bu sıra hiç çıkaramıyorum asyayı ya hava soğudu iyi olsa da yalan yok üşeniyorum bu ara

Evet ben de oyle kizarak soyluyorum uzuluyor o zaman da.

Gunes abisini gececek yakinda aynen petekten tutunup mermere cikmaya calisiyor barfiksci kizim cok zor aq goz ayirmamak lazim.

Asyayla nasil.tasinabilceksiniz yesim ailen mi gelecek Allah yardımcın olsun şimdiden

Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Masallah cok tatli masum asya hanim.
Gunes gibi yanakli.

Bana arpacik gibi geldi ilk bakista yesimim ya gecmis olsun insallah

Kuzum benşm yaptığıma senin ki farklı olur tabi baöbaşkayız ikimiz çok fark var temizlik konusunda ben bu sıra hiç çıkaramıyorum asyayı ya hava soğudu iyi olsa da yalan yok üşeniyorum bu ara
Yok ayni simdilik ust bas değiş el yuz yika da cocuk sacini elliyor asya degil de buyuyunce umut gibi. Simdi birseyi yol tabi bebeklerin.

Ben daha cok useniorum aynen 2 cocuk olunca.

Kardesim gidecekmis 3 cocukla annem sordurmustur kesin cagir diye ben dedim yok onda var 3 ccouk pazar gunu kalabalik soguk virus artmış ne isim var. Gelince dus ql bilmem bizimkiler cocum degil ya da hep yerlerde jardeskm de yikar mesela pistir aslinda bizimkiler cocuk ddgil sanirim canavar

Emzirmeyip mama veren anneler 1 yaştan sonra da devam sütü verecek misiniz? Ben şuan sabah uyandığında veriyorum kahvaltıya kadar tutuyo onu bide öğlede veriyorum da mama olmasa napacam kahvaltıyı erken yapsa yatana kadar acıkır yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…