Geçmiş olsun canım yapar enişte bey ya nolacakGünaydınlar herkesebelimin tutulması hala geçmedi. Bugün herşeyi eşimden bekliyorum bakalım
Hayır deyip yapmaması çok zor ya oyun sanıyorlar sanırımOy maşallah yaabizimkide oyle cekmece açior kendi dolabini döküyor ona bsey demiorum da tv unitesine hayır deyince yapmior bi 5 10 dk sadece snra yine. Birde oraya tutunup tv bakmayi cok sevior müsade etmiyoruz gözlerune zarar diye
Benim mutfakta çekmece in kulpu yoktu açamıyırdu şimdi onda yeltenecek orası sıkıntılı yoksa normali açsın dağıtsın dert değilNasıl da güzel oturmuş önüneSena da seviyor karıştırmayı . Her kapak açmamda nefes alışverişi değişiyor çocuğun . Ama engel olmuyorum ona , önüne koyuyorum tehlikeli bir şey yoksa ben başında bekliyorum bütün çekmeceyi bir dağıtıyor . Sonra sonra cazip gelmez herhalde .
Kış bitmiyorduGünaydın kizlar Haydo baya öksürük burun akıntısı hapşırma ile bogusuyor iki gündür doktora gittik antibiyotik verdi bogulurcasina oksuruyo neyseki ciğere inmemiş ama sesi falan değişti kısıldı ağlarken bile zor cikiyo sesi gözleri baygın baygınve ablası da grip ya şu hayatta en kötu şey çocuğun hasta olması daha da kötüsü iki çocuğun ayında hasta olması
Bak kuzum 2 gündür dakika ayrılmıyor ordan çekmece yi falan boşalttım zaten talıncaz diye hem ilgisini bişey çekmesin diye boş çekmece yi yeaçıp kapatıyor1 kere bile hayır demedim alıp gelmedim o kadar inat ki anlatamam desem uyuma vaktini de orda geçirir parmakları sıkışana kadar devam da edecek gibi o zamanda vazgeçmez ama azalır belki yeni keşfettileri çok değerli sürekli onu yapmak istiyorlar
Asya güneşle yarışamaz kuzum seninki pek yaramazYerim ben onu minik kaşifi
Merak ediyor yavrucaklar hayir dyince daha cok yapiyirlar aynen jadem.ya
Gunes cekmece acmayi birak aciyor bosaltiyor icine girip oturuyor ordan da tvnin yanina cikiyor.
Bantladim.banti da soktu oynuyor napayim ben de.
Hayir ben mememi isirior cok o zaman diyorum bu ara ya kapatıyorum memeyi tepki vermemek mi lazim fena isiriyor ama guluyor bazem de
Ben bırakıyorum kuzum ama maşallah genel iştahı iyi olduğu için bırakıyorum hiç yemese naparım bilmem ya da sevdiği bir şeyle devam ediyorum akşam yemeklerine mesafe aldı benim hanım kahvaltı favorisi ama seçmedi şimdi akşa yemeklerini seçiyorKizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da
Kuzum benşm yaptığıma senin ki farklı olur tabi baöbaşkayız ikimiz çok fark var temizlik konusundamisskokulumm b
Ben de taburede oturuordum onu da kucagimda yikiordum dun ayakta tuttum taburede oyle yikadim senin gibi kolay oldu tabi de korktu biraz.
Ben de 3 4 guj oluyor zaten disari cikiyoruz anca o zamana esim yika rahatlasin diyor yoksaJadesi jadem ben de oyle yapiorum gunese ust degis el yuz yika ama sac sıkıntı allahtan kısacık.
Ama umut iste cok hareketli çocuktur yer gok tavan taban dip bucak bilimum pis yeri eller surtunur
Ya okula gidince nolcak bilmem cok pis buraya yakindaki devlet okulu hic sevmiorim aslinda oturdugum yeri baba yadigarı iste ama yasam tarzlari farklı insanlar benle.
Ozel okul dusunduk indirim saglamis kaynim da o da ne bileyim.
Cocuk buyudukce dert buyuyor.
Konusan konuya itinayla atlanir oldum suan.
Neyse oyle yani optum sizi
Evet ben de oyle kizarak soyluyorum uzuluyor o zaman da.Asya güneşle yarışamaz kuzum seninki pek yaramazdaa bi yere çıkamıyor benim tosba öyle
Benim mememi ısırınca ben kapatıyorum hayır ıssırmıyacaksın diyorum ama bu biraz normal hayırlar gibi değil sert söylüyorum doğru mu değil mi bilemem ama yapmamalı
Masallah cok tatli masum asya hanim.Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Yok ayni simdilik ust bas değiş el yuz yika da cocuk sacini elliyor asya degil de buyuyunce umut gibi. Simdi birseyi yol tabi bebeklerin.Kuzum benşm yaptığıma senin ki farklı olur tabi baöbaşkayız ikimiz çok fark var temizlik konusundaben bu sıra hiç çıkaramıyorum asyayı ya hava soğudu iyi olsa da yalan yok üşeniyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?