Yürümek istemiyor tek başına . Bir elinden tutacakmışım gezecekmişiz. Dikkat dağıtmak ne mümkün . Camdan baktırayım diyorum , başka şeylere yöneliyorum yok . Kucağımda meme diye aşağı sarkıyor ağlayarak . Bugun gece de uyandı meme diye zor uyudu .Meme yürümek miymişkalksın yürüsün dur diyen mi var sanki yok ben yapmıyorum her istediğini hayır diyoruz o da parmak sallıyor bana ama yine devam ediyor istediği şeye. Ben de dikkatini dağıtıyorum çoğunlukla unutuyor zaten ne istediğini. şimdi onlar da bizi ve sınırlarımızı deniyor.çok akıllılar ipleri şimdi verirsek yandık ki ne yandık. Bu akşam yine geldi ben yakalayamadan lavaboyu yaladı kızdım napıyorsun hayır diye şirinlik yapıp devam etmeye çalıştı sahte gülücükler atıyor. Tuttum ellerini hayır yapmıycaksın bir daha dedim aldım koydum yatak odasına iyice ağladı anladı kızdığımı babası aldı götürdü sustu hemen biliyor suçunu.
Dzüelecek annesi inşallah yavaş uavaş nazlı kızımızben ağladığı şeyi vermiyorum eline ağlayabilirim anneciğim diyorum bakmıyorum ona tepki vermiyorum ama beynim böyle oluyır neyse çocuğum meme meme diye gezmedik demezsin sal annesi yürüsün ya kızımız
İyi yoruluyormuş sizinkiBizde de aynı durum söz konusu yemekleri reddiyor 2 aydır 100 gr tam tek almış gerçi hastalıkla da boğuştu kabızlık perişan etti kızımı
Ben O durumu daha çok ağzına birşeyler almak istiyor bu yemek dışındaki her şey olabilir izin vermeyince ağladığında yaşıyorum daha hayır demeden o kığğ diyor ama ağzına atıyor bende elinden alınca etini koparıyorlar sanki ağlayıp duruyor genelde camdan baktırıyorum unutsun diye
Yürümeye bizimde çok hevesli odanın kapısını kapattım 4 yanını minder yastık doldurdum gezip duruyor yoruluyor birde uyutmak rahat oluyor ama feci düşmeler oluyor arada
Meme yürümek miymişKaşığa ağzını açsa denenebilir ama kaşıkla sıkıntısı var . Şanslıysam kendi kaşığı ile iki kaşık yerse bir huzur doluyorum. Bu aralar önüne yapıp koyuyorum , eziyor ağzına alıyor geri atıyor oynuyor , eğleşiyor kendince . Sabah patates gözlemesi yaptım epey oynadı .öğlene köfte vardı onunla hiç oynamadı bile . Bugun perişan etti zaten . Ağla ağla bir oldu . Neymiş yürüyecekmiş . Ağladığında siz istediğini yapıyor musunuz kızlar ? Nasıl tepki veriyorsunuz , bugun çok yordu beni . Bir de meme meme diye uğundu resmen . Duyan da çocuk aç da meme istiyor sanar . Meme yürümek miş
Aaaa bak iyiki söyledin Allah korusun başımıza gelse umursamazdıkGöktuğ,umda az değilmiş. Sirinlikle muzurluğa devam edecek baksen.
anlıyorlar birşey yapmadan önce birde insanın gözünün içine kadar bakıyorlar. Bende sürekli dıt diye diye onu öğrenmiş, kim biyeri ellese hemen dıt pis diyor. Duru parmağı ile değil piriz deliklerine dilini sokuyordu. Çok korkuyordum geçen hastaneye gittiğimde pirizin, dahada tehlikeli olduğunu öğrendim. Koruyucusunu hemen takıyorum.
O gün hastanede bir kadınla tanıştım 3 yaşında çocuğunu getirmiş. Pirizi ellemiş ay demiş çekmiş hiçbir şey yokmuş. Kendine ilaç yazdırmak için aile hekimine gitmiş, oğlum çok yaramaz bugün elektrik çarptı demiş. Öylesine anlatmış. Doktor hemen hastaneye gidin çok tehlikeli demiş. Saçma gelmiş ama genede gideyim demiş. Mehmet akife gitmiş. Orada kalp ekosu ultrasyonlar ve kan alınmış temiz çıkmış. Burada yapacaklarımız sınırlı daha büyük bir hastaneye sevk vermiş. Bakırköy e gelmiş. Burada o filimden bu filme o tahlilde bu tahlile sürekli yapıyorlardı ve temiz çıkıyordu. 3 gün burada yatacak ve serum yiyecek dedi doktor.
Çocuklar elektriği belirli bir yaşa gelene kadar bizler gibi vücuttan atamaz. 2 veya 3 gün sonra ani bir kalp krizi veya beyin kanaması geçirebilir, sizin basit gördünüz çarpılma hayatı önem taşıyor dedi. Ve çocuğa sürekli serum takıyorlar di, tansiyonu kalbi makina ile takip ediyorlardı. Ben bilmiyordum bunu. O günden sonra elektrik ten ekstra korkmaya başladım Allah evlatlarımızı korusun
Ayy şekerparem neler yaşamışsın kız kaç kez ölümden dönmüşsün aaaAyy aman AllahımAllah korumuş...bunu öğrendiğim iyi oldu canim.. Allah yaşatmasin ama aklımızda bulunsun..
Dur ben gene bir iki anı anlatayım
Beni de yıldırim yeli çarptıyakınımıza yıldırım düştü rüzgarla elektrik bize geldi..anneme sarılmasam ölürdüm herhalde anamla elentrigimi bolustum yağmurlu günde bahce süpürürsek olacagi oydu saçlarımız havaya uctu..tavanlara yapıştı eve girdigimizde bir kere de köyde dedemlerin lambayi silmek istedim.açık kablo varmış ne bilem beni bi tuttu lamba..havada daire çizmişim.dedem koşup salteri indirince yere düştüğümü hayal meyal hatırlıyorum..sonra toprağa oturdul günlerce ama o elektrik benden kolay kolay çıkmadı..kalbim cok hızlı atıyordu.teyzem korktun ondan diyordu.. bunlar hep 16 17 yaslarimdayken oldu... bugünlerde başımdan geçen kötü olayları anlatma egilimim var
Gördüm çok tatlıydı kuzum maşallah onaAa sen yokmuşsun yakın arkadaşlarda ama herkes vardı nasıl olur anlamadım neyse ekledim şimdi. Önceden görüyor muydun yakın arkadaşlar diye paylaştıklarımı? Allah allah
Başka görmeyen varsa söylesin
Günaydın canımGünaydın herkese
İşte burayı en çok bu yüzden seviyorum derya deniz burasıHadi bakalım minik prenses haketti bunuinsAllah bütün işlerin kolayca hallolur canımm o zaman parti baslasin
yaa canım ne mutlu bana vesile eden Rabbime hamd olsun ben de seni seviyorum gayretli güçlü kadın
kuzum benim derdini de söylüyor he mi. gecmis olsun kuzuyaElifin sesi kısıldı uyandi ağlayıp duruyor..eliyle dilini gösterir gibi bi hali var..dilini elleyip gözüme bakıyor sonra birden üstüme kapanıp ağlıyor ya kıyamamsadece iki sabah babasıyla birlikte kahvaltı ettik..üşüdü sanırım mutfakta.. sabahları ayaz oluyor mutfak
Yaaa kıyamam kuzum benim hemen almış demekki bünyesi ne ki bunlarınElifin sesi kısıldı uyandi ağlayıp duruyor..eliyle dilini gösterir gibi bi hali var..dilini elleyip gözüme bakıyor sonra birden üstüme kapanıp ağlıyor ya kıyamamsadece iki sabah babasıyla birlikte kahvaltı ettik..üşüdü sanırım mutfakta.. sabahları ayaz oluyor mutfak
Bak kuzum 2 gündür dakika ayrılmıyor ordan çekmece yi falan boşalttım zaten talıncaz diye hem ilgisini bişey çekmesin diye boş çekmece yi açıp kapatıyorYürümek istemiyor tek başına . Bir elinden tutacakmışım gezecekmişiz. Dikkat dağıtmak ne mümkün . Camdan baktırayım diyorum , başka şeylere yöneliyorum yok . Kucağımda meme diye aşağı sarkıyor ağlayarak . Bugun gece de uyandı meme diye zor uyudu .
Ben de diyorum ağlayabilirsin diye , dikkat dağıtmaya çalışıyorum yok . İlk defa bu kadar inat ediyor bir şey için.sen diyordun ya tam keçi doğurmuşuz hakikaten .
İyi yoruluyormuş sizinkibenim canım çıkıyor Sena yorulmuyor . Sonra da sanırım hamlayıp uyuyamıyor
Oy maşallah yaaBak kuzum 2 gündür dakika ayrılmıyor ordan çekmece yi falan boşalttım zaten talıncaz diye hem ilgisini bişey çekmesin diye boş çekmece yi açıp kapatıyor1 kere bile hayır demedim alıp gelmedim o kadar inat ki anlatamam desem uyuma vaktini de orda geçirir parmakları sıkışana kadar devam da edecek gibi o zamanda vazgeçmez ama azalır belki yeni keşfettileri çok değerli sürekli onu yapmak istiyorlar
Nasıl da güzel oturmuş önüneBak kuzum 2 gündür dakika ayrılmıyor ordan çekmece yi falan boşalttım zaten talıncaz diye hem ilgisini bişey çekmesin diye boş çekmece yi açıp kapatıyor1 kere bile hayır demedim alıp gelmedim o kadar inat ki anlatamam desem uyuma vaktini de orda geçirir parmakları sıkışana kadar devam da edecek gibi o zamanda vazgeçmez ama azalır belki yeni keşfettileri çok değerli sürekli onu yapmak istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?