2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yürümek istemiyor tek başına . Bir elinden tutacakmışım gezecekmişiz. Dikkat dağıtmak ne mümkün . Camdan baktırayım diyorum , başka şeylere yöneliyorum yok . Kucağımda meme diye aşağı sarkıyor ağlayarak . Bugun gece de uyandı meme diye zor uyudu .
Ben de diyorum ağlayabilirsin diye , dikkat dağıtmaya çalışıyorum yok . İlk defa bu kadar inat ediyor bir şey için.sen diyordun ya tam keçi doğurmuşuz hakikaten .
İyi yoruluyormuş sizinki benim canım çıkıyor Sena yorulmuyor . Sonra da sanırım hamlayıp uyuyamıyor

Meme yürümek miymiş kalksın yürüsün dur diyen mi var sanki yok ben yapmıyorum her istediğini hayır diyoruz o da parmak sallıyor bana ama yine devam ediyor istediği şeye. Ben de dikkatini dağıtıyorum çoğunlukla unutuyor zaten ne istediğini. şimdi onlar da bizi ve sınırlarımızı deniyor.çok akıllılar ipleri şimdi verirsek yandık ki ne yandık. Bu akşam yine geldi ben yakalayamadan lavaboya yaladı kızdım napıyorsun hayır diye şirinlik yapıp devam etmeye çalıştı sahte gülücükler atıyor. Tuttum ellerini hayır yapmıycaksın bir daha dedim aldım koydum yatak odasına iyice ağladı anladı kızdığımı babası aldı götürdü sustu hemen biliyor suçunu

Aaaa bak iyiki söyledin Allah korusun başımıza gelse umursamazdık belki bir çocugun kurtuluşuna vesile oldun Allah razı olsun bende yeni evde önlem alacağım burda açıkta priz yoktu pek karıştıramıyordu oraya bakalım nasıl

Ayy şekerparem neler yaşamışsın kız kaç kez ölümden dönmüşsün aaa Yıldırım yeli nedir kız ilk defa duydum ay neler öğreneceğiz daha neler duyacağız

Gördüm çok tatlıydı kuzum maşallah ona

Hadi bakalım minik prenses haketti bunu insAllah bütün işlerin kolayca hallolur canımm o zaman parti baslasin
yaa canım ne mutlu bana vesile eden Rabbime hamd olsun ben de seni seviyorum gayretli güçlü kadın
İşte burayı en çok bu yüzden seviyorum derya deniz burası doktorların çare bulamadığında altarnatif tıpla vesile oldun hepinizi seviyorum bende çok be uzun uzun yıllar da burada vakit geçiririm iyiki varsınız

kuzum benim derdini de söylüyor he mi. gecmis olsun kuzuya

Yaaa kıyamam kuzum benim hemen almış demekki bünyesi ne ki bunların kankamıza çiçek yolluyoruz

Bak kuzum 2 gündür dakika ayrılmıyor ordan çekmece yi falan boşalttım zaten talıncaz diye hem ilgisini bişey çekmesin diye boş çekmece yi açıp kapatıyor 1 kere bile hayır demedim alıp gelmedim o kadar inat ki anlatamam desem uyuma vaktini de orda geçirir parmakları sıkışana kadar devam da edecek gibi o zamanda vazgeçmez ama azalır belki yeni keşfettileri çok değerli sürekli onu yapmak istiyorlar

Eklentiler

• IMG_20210314_093904.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210314_093852.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 35
Gunaymadı bugünde yine Ne kdar geç de yatsa 9 deyince ayakta ve gece surekli aglayp kalkio artk uykumu alamiyorm hic iyice fena olmayaya başladı sıpamcağzm.
Birde uykudan uyandiginda aabah gece uykusu iyi uyuyor ya kalktiginda gözler şiş oluyor hep nrmal mi sizce?

Oy maşallah yaabizimkide oyle cekmece açior kendi dolabini döküyor ona bsey demiorum da tv unitesine hayır deyince yapmior bi 5 10 dk sadece snra yine. Birde oraya tutunup tv bakmayi cok sevior müsade etmiyoruz gözlerune zarar diye

Nasıl da güzel oturmuş önüne Sena da seviyor karıştırmayı . Her kapak açmamda nefes alışverişi değişiyor çocuğun . Ama engel olmuyorum ona , önüne koyuyorum tehlikeli bir şey yoksa ben başında bekliyorum bütün çekmeceyi bir dağıtıyor . Sonra sonra cazip gelmez herhalde .

Günaydın kizlar Haydo baya öksürük burun akıntısı hapşırma ile bogusuyor iki gündür doktora gittik antibiyotik verdi bogulurcasina oksuruyo neyseki ciğere inmemiş ama sesi falan değişti kısıldı ağlarken bile zor cikiyo sesi gözleri baygın baygın ve ablası da grip ya şu hayatta en kötu şey çocuğun hasta olması daha da kötüsü iki çocuğun ayında hasta olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…