2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Meme emmesi daha cok gunesin sanki biraz zorluorum sanki cesit cesit deniyorum ama yine de olmuyorsa vardir bir bildigi diyorum.
Isine gelene istahli aslinda.

Acaba uykusu mu geliyor aksam yemeğinde.

Ben bi kahvalti bi yemek yogurt meyve seklindeyim pek de yemiyoruz acikcasi.
Kan da vermedik. demkr ilaci ne veriyorsunuz arkadaslar ya veriyorsaniz bir iki vermek istiyorum.

Ne favorisi asya hanimin yemek olarak.
Yumurtayla peyniri birlikte veriyor musun sen canim

Kuzum benşm yaptığıma senin ki farklı olur tabi baöbaşkayız ikimiz çok fark var temizlik konusunda ben bu sıra hiç çıkaramıyorum asyayı ya hava soğudu iyi olsa da yalan yok üşeniyorum bu ara
Icinde beyaz nokta var mi yani gozunun yesim arpacik dedigim oydu
Ya da bir yere mi carpti ki

Evet canım ne kadar doğru dedin..ama daha da kötüsü annenin de ayni anda hastalanması..Allah sana saglik sihhat versin de meleklerine iyi bakhaydoma da çakime de geçmiş olsun canım

Kış bitmiyordu yaaa yazıktır benşm damadıma kızına da tabi ama en yazık anneye be nasıl zordur şimdi sana geçmişler olsun çorba yapıyım da getireyim bari dübürlük görevidir
Ay cağnım dünürüm güzel kalplim bana çok yazık yaa valla ıhlamurlar portakal suları ceviz kaynatmaklar elma suyu vs vs ben pert
Canım benim çaki kardeşini kiskanmiyor hiç şükür ki doğum günü de zaten ikisini de çok yakin ona da bı mum ufletiriz ama tabi konsept haydoya göre olacak
Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Arpacık çıkmış kuzum nazardan çıkar derler aman kuzuma nas Felak oku bol bol annesi bir de uyurken pamuğa çay dök köy gözüne narin prensesim

çok şükür canim ya valla çok sevindimmmm
Bı kaç isim kaldı kızıma yarın doğum günü yapıcam iptal etmedim kız iyi olunca.
yap yap partiyi moral de olur hepinize. cok yorma kendini keyif.almaya bak. opuyorum boncuklari
katiliyorummmm. iyi ki sende ve hepiniz varsınız. severim sizleri ama bebelerinizi daha cokkkk
oy gelinimmm güzelim yürüyecek illa kuzum benim. çekmece favorimiz. kaç kez parmak sıkışırdık ama yol vazgeçmedik devammmm
ah çok geçmiş olsun canim. keşke hiç hasta olmasalar ya. insanin ici eriyor
Hııı bir deee İLK DİŞ geldiii ama biraz aykiri evladım üstten patlattı ilk dişi çünkü Haydo olmak
haydo ya da bu yakışırdı. inci gibi dizilsin az ısırsın hiç ısırmasın
Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
oy o yanak takıldı gözüme ilk hele duduş nasıl öpesim.geldi ya masallah. sonra yazdığını okudum evet farkediliyor bence bi göster doktora. yani bilgim yok da icim rahat etsin diye götürürdüm ben

Bayıldımmmmm İpek böceğime meleğimmm
Kıyamam boncuğuma halsiz düştü toparlar inşallah en kısa sürede çiçeğimmm
Saol lüzum teşekkür ederiz. Doğum günü de inşallah biraz toparlar da güzel geçer boncuğumun.
Şükür kuzum şükür
misskokulumm güya Sena balık yesin diye gittik ama bir lokma girmedi ağzından . Mama sandalyesinde eğleşti kendi kendine .
Sena deyince yemek yesin iştahlansın diye duamda vallahi
Senammm ya... vallahi ağlatmamaya çalışıyoruz. Korkuyorum da şımarık olacak diye. Anam rahmetlik “Evlat Aziz, terbiye daha Aziz” derdi. Çok tehlikeli yerlere hayır diyoruz ama bizim ev baştan sona tehlike heryer merdiven onun dışında o ne isterse o hayırlısı bakalım
Hanımağam kuzum benim ayağına taş değmesin çiçeğimin
Bizimki de felaketti dün büyük temizlik yaptık. Ata uyuyunca iki elden. Tertemiz oldu bi rahatladım. Bizimki ikimize de düşkün eşim diyor Ata baba demiyor gerçi dün çağırdı baba diye. Dedim seni de annesi sanıyor benim kadar emeğin var
Allahım ya çok zor artık iki ayaklıyı tutmak
nzh99 evet ya bende bayıldım fotoğrafla yazdım sanıyordum yazmamışım galiba ata bey pek Tatlı olmultı maşallah
Daha foto atacağım da sıra gelmiyor ki işten güçten.
Çok zorlu dönem çok
Amanın Sllahım korusun. Kıyamam ya
Kalppare şekercim teşekkür ederim canım, Duru birdaha çıkmadı.
İlacimiz senmişsin iyiki varsın. Ben çok mutlu oldum. Seni seviyorum canımsın.
Çooook şükür doğumgününü güzel güzel geçirsin inşallah
Vay dünürümmm. Beni de camide elektrik çarpmıştı. Yaz teravih için bekliyoruz. Yanımda cami arkadaşlarım teyzeler . Mersin’in en büyük camisi. Klima çalışmadı bir bak dediler dokunmamla çarpıldım. İmam geldi yukarıya. Bekarım o zaman teyzeler diyor imam kendine kısmet arıyor sen de elektrik aldın. Komik bir olaydı
Bu ara ne boyle anlamadim ya bizim kiz sendroma girmis diyorum bende
Baharım hiç sendromları bitmiyor bunların
Gelin çiçeğimmm. Kıyamam . Bizde soba kalktı dün klimayla kapatacağız sezonu hava gayet güzel. Sesini severim Elif Ervamın.
Gsenammmm yorul da karnın acıksın ye bol bol
Günaydınlar herkese belimin tutulması hala geçmedi. Bugün herşeyi eşimden bekliyorum bakalım
Oy kuzum geçmiş olsun. Tünaydın. Bel kötü gece atayı yatağından alırken “kırt” etti belim şimdi daha iyi ama Çok zor. Yat prenses gibi eşin sana da İpek böceğime de baksın
İnan adaşım hepiniz de iyi ki varsınız. Aile can değişik bir bağ oldu. Yavrularımız yavrumuz oldu. Güzel günlerine tanık olalım kuzuların inşallah

Duru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.

Aslı’cım geçmiş olsun güzelim çakime de haydoma da mevsim geçiş mevsimi bunu da kolayca atlatsın kuzular.
Gunaydin guzel kizlar nasilsiniz.
Hayirli mutlu saglikli huzurlu pazarlar olsun insallah.
Günaydın tünaydın şükürüm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın iyi ol inşaşlah. Yavrular öyle böyle büyüyecekler tırnaklarına taş değmesin zamanla yaramazlık da biter inşallah
Kizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da
Ata genelde kahvaltıyı seviyor. Ama değişiklik sevmiyor mesela fiks yağda yumurta labne ya da lor tahin pekmez. Ama istemiyorsa aç değildir ısrar etmiyorum acıkınca zaten belli ediyor
Umuduma rabbim hayırlı şifalar versin Büyüsün sakallı bıyıklı delikanlı olsun güzel günlerini görün inşallah
Bilemedim kuzum yanlış yönlendirmeyin çarpmış da olabilir oyuncağı falan gözlemle olmadı götür kuzum. Belin nasıl bu arada
Bugün bunu konuştuk eşimle. Ata sabah kahvaltı yapıyor uyumaya geçerken mama meme şeklinde geçiyor dedim 25 güne bunun da zamanı bitiyor ne yapacağız. 3 numara nasıl onu araştıracağım bakalım.

Duru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.Eki Görüntüle 2801599
Muhteşem mezuniyet cübbeleri gelinlik sırtları olsun inşallah rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ömrü uzun bahtı güzel olsun anneli babalı abili sevgiyle mutlulukla sağlıkla şansla büyüsün

Günaydınlar herkese belimin tutulması hala geçmedi. Bugün herşeyi eşimden bekliyorum bakalım
Geçmiş olsun canım..sarmaya bak ve dinlen canım
kuzum benim derdini de söylüyor he mi. gecmis olsun kuzuya
Sagol teyzesi..anne kelimesi bile zor çıkıyor.acıyor demek ki konuşmuyor pek. Bir de bu ara konusma da iyice gerilemisti.daha da canim sıkıldı
Ben de burayı çok ve sizi çooooook seviyorum yaa....burda neler öğrendim neler..keşke oğlumu büyütürken üye olsaymışım o ishale iyi gelen suyun tarifini okulda anne çocuk sağlığı dersinde öğrenmiştik tuz ve karbonat bağırsaktaki mikrobu kırıyor herhalde.mantık bu olsa gerek.ama öğretirken bize vücutta sıvı kaybını önlemek için diye öğretilmişti yani ishali keser denmemisti ama ben denedim Ali de ishali kesiyor yani.aklinizda bulunsun doktor Ali ishal olduğunda bana dedi ki kaka tahlilinde 3 5 virus arariz biz ama normalde 100 virüs ihtimali var.benim bunlari tek tek taramam mümkün değil demisti.bundan dolayı uygun ilacı vermek de zorlasiyormus.yani genel bir ilac veriyor.zimaks supraks vb. .iyi gelirse ne ala.gelmezse ilac degistiriyor. o nedenle 3 günü geçerse bu sudan veriyorum ben.ama ishali ertelememek gerek kızlar.
Ay ben yine ani anlatmıs gibi olucam ama..
Erkek kardesim siddetli ishal oldu. 10 yasindaydi..iishal siddetli kusma ates. Doktorlar ultrasonda dikkatli bakmamiş megerse apandist patlamış tam 1 hafta hastanede yatti anlasilmadi.sonra alıp baska doktora goturmus kiz kardesim.cocuk cerrahıydi adam.Doktor kardesimi kendi ultrasona sokmus.bizzat bakacagim demis.ve ultrason masasinda daha kucaklayarak deli gibi kosmus dogru ameliyathaneye.hastane prosedure uygun degil demis.imza alalim anne babadan demis.doktor vakit yok ben mesulum demis.kavga kiyamet kardeşimi ameliyata almiş.ve ameliyata alirken uzaktan seslenmis. % 1 ihtimalle yasayacak diye babam yeni vefat etmisti.annem çok uzuntuden hastaydi ben lohusaydim. Kiz kardesim yalniz basina perisan .Murat kurtuldu.ama ameliyat sonrasi da pek kolay gecmedi. Apandisin zehri akcigere kadar sıçramış.doktor butun ic organlarını temizledik insAllah kalmamıştır demis.oyle iyi kalpli bir doktormus ki gece yarisi bile sırf murat icin hastaneye gelip geri evine gitmiş..Allah Muratimizi bize bağışladı.Allah o doktordan da razı olsun.

Demem o ki ishaldir gecer demeyin.siddetli kusma eşlik ederse muhakkak iyi bir doktora götürün

erparem neler yaşamışsın kız kaç kez ölümden dönmüşsün aaa Yıldırım yeli nedir kız ilk defa duydum ay neler öğreneceğiz daha neler duyacağız
Hic sorma kız öldürmeyen Allah öldürmüyor şaka bi yana dünya imtihan dünyası jadem..hepimizin başina gelebilir..Allah beterinden saklasın
Yaaa kıyamam kuzum benim hemen almış demekki bünyesi ne ki bunların kankamıza çiçek yolluyoruz
Tesekkur ederiz teyzosu biz de size cikilat yollayalım..
Ali yanıma geldi bak bebi ortalığı karıştırıyor diyor ali kardeşine virüs gibi heryere bulaşıyor diyor pandemi esprisi bikti cocuk da napsin asya karıştır kizim karistir annen toplar isi ne göbek adımız katya

Hııı bir deee İLK DİŞ geldiii ama biraz aykiri evladım üstten patlattı ilk dişi çünkü Haydo olmak
Çünku kolay degil bi haydo kolay yetişmiyor inci gibi dizilsin.. asya da dünyaya ters gelmişti..bunlar harbi birbirine kısmet olursa şaşmam aykırı kişilikler

Oy dünürcanımmm ne zor döneme gelmiş Dayımızın ameliyatı Allah’ım size bağışlamış. Çok şey öğreniyorum senden sizlerden var olun. Sana damadının resmini atıyorum sen görmedin gelin kuzuma da göster sözlüsünü öperim sizi

Eklentiler

• 8FCF541F-4CB4-4EFB-B3EA-20E8FB919A52.webp
    35 KB · Görüntüleme: 46
  • 6DF88E94-A317-4BA6-9F51-40BE7635BB4C.webp
    92 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Doktorlar öneriyor galiba ama bilmiyorum kahvaltıyı erken yaptırıp uyuyacağı zaman bi meyve mi versek öyle olur mu acaab tecrübeliler yardım etsin lütfenn

Yaaaa Ata çok şapşiksin maşallah

N Nehir8077 bayıldım boncuğumun elbisesi ne de yakışacak ona şimdi sen de pek güzelsin makyajlar yapılmış dünürüme maşşallah güzel geçer inşallah doğum gününüz.
nzh99 o kırmızılar, o sevimlilik, o yakışıklılık da ne ola maşşallah Atamıza Allah gülen yüzünü hep daim etsin
Aslihaydo geçmiş olsun kuzulara canım bir de diş gelmiş hadi gözünüz aydın biz de gece uyuyamadık döne döne emdik uyandık sürekli sabah baktım alt dişin diğeri de çıkmış şükür 4 ledik darısı kalan 16 dişe

Kalppare kızz o ne kadar elektrik Allah korumuş gerçekten. Kardeşinin yaşadığı apandisit olayının benzerini benim de kızkardeşim yaşadı ya. Ama sizin doktor çok iyiymiş anlamış bizim koca üniversite hastanesi anlamadı 40 gn yatırdılar hastanede 12 yaşındaydı. Koca koca proflar geldi geldi baktı. En son açacaz artık ne varsa görüp anlıycaz dediler. 15 kilo verdi kız o dönem. Bünyesi kuvvetliydi yoksa atlatamazdı zaten. Yumurtalıkları zarar gördü onun da biri alındı bağırsağın bir kısmı falan. Şükür tüp bebek tuttu şimdi ikizleri var 4 yaşında ben de korkarım karın ağrısı, mide bulantısı ishal bunlara çok dikkat etmek lazım.

S Sonsuzsukurler benimki istemediği zaman biraz oyalıyor yedirmeye çalışıyorum eline bişeyler veriyorum tuzluk, çatal, kaşık falan gibi onlarla oyalanırken veriyorum. Ağzından çıkarırsa da tamam diyip kaldırıyorum mecbur. En son kozum su bardağının dibine az su koyup onunla oynarken diğer elimle yemek yedirmek. Kahvaltısını kendi yapıyor ben pek karışmıyorum. Diğer öğünlerde ben yediriyorum daha çok. Çünkü bu ara yese bile atıyor atmayı oyun yapıyor.

Doktorlar öneriyor galiba ama bilmiyorum kahvaltıyı erken yaptırıp uyuyacağı zaman bi meyve mi versek öyle olur mu acaab tecrübeliler yardım etsin lütfenn
Mamayı 1 yaştan sonra da öneriyor doktorlar canım. Ama her uykudan önce verme bence benimki kahvaltıdan 2 saat sonra uyuyor ortalama. Eğer dersteysem emmeden de gayet sıkıntısız uyutıyor babası. Yada anneannesi ne bırakınca da öyle mama bırakmıyorum yemeğini yiyip oyalayıp uyutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…