2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallahı var yakında düz duvara tırmanarak güneş hanım
Yok kuzum ailem gelmeyecek bi şekilde olacak ya dask yapılsın abonelikler açılsın diye bekliyorum temizliğe bi ablam var onu çağıracapım eşyada eve girdi mi yerleşirim

Geçmiş olsun kuzulara ayrıca dişi de hayırlı olsun inci gibi dizilsin.
Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Oyh kuzum uyurlarken ne kadar melek gibi oluyorlar eriyorum bitiyorum
Arpacık gibi geldi bana canım. Bi doktora sorun isterseniz
Duru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.Eki Görüntüle 2801599
Elbise ne kadar yakışacak boncuk kuzuma diyecektim ki gördüm instadan çook güzel olmuş nice mutlu yaşları olsun
Yeşimcim ben atayı babasına benzetiyordum ama burda seni de andırıyor

Yaparsın miss senin mi elinden kurtulacak ben bile yaptım geçen süt iznimde. Hem içini hem de sarmayı ikindi uykusunda yaptım az bişey kalmıştı uyandı zar zor bitirip ocağa koydum. İlk kez annemsiz yaptım hep ona yardım ederdim. Çok sevindim. Kapuska yapmak için almıştım of ne büyükmüş bitmek bilmedi bi cesaret yaptım ama daha da zor. son bir kaç tanede kuzumu ağlattım ocağa koyuyim pişsin derken ama yemesi çok güzel oluyor afiyet olsun. Ha tabi ben 2 kişilik yaptım sen şimdi 5 kişilik kocaman bir tencere doldurman gerekir kolay gelsin

Son düzenleme:
Helinnnnn @ebru_can_ebru kızlar siz başta olmak üzere tüm tıpçılarımızın bayramı kutlu olsun
sagolasin sekerparem
amanının yerim seni ata masallah. bak daha bir araya gelemedik ama.ayni konseptli resimleriniz var civanla. cok da tatlı cıkmış yeşimcim

8de mama 10 gibi kahvaltı yapıp 11de uyuyor 12 buçukta uyanınca 1 de mama veriyorum öğle yemeğini versem bidaha 4te uyuyacak o zamana kadar yine acıkır

Kuzum geçsin ortalık durrulsuninşalah hep beraber rahat edelim Asya küçük ben hiç bir şeye bindirmesem bile kedi falan sevip geliyoruz sana oda sıkıntı tabi ama ben kediden hiç tiksinmem

yerim o bakislari. cok tatli masallah.

Olduğu kadar be kuzum elinden geleni yapıyorsun kilosu da iyiyse takılma hiç Asya hanımın uykusu gelir mi ya sevdiği yemek oldumu ver diye kolumu çeker ama et grubuna mesafe koydu kilo kilo brokoli yiyen kız gitti sebzeyi zorla yiyor tavuk ve karbaonitrat olsun hayır demez kahvaltıda da aklına ne geliyorsa hepsini veriyorum artık

Kuzum geçsin ortalık durrulsuninşalah hep beraber rahat edelim Asya küçük ben hiç bir şeye bindirmesem bile kedi falan sevip geliyoruz sana oda sıkıntı tabi ama ben kediden hiç tiksinmem
Ooo aynen
Nasil elletiyosun kiz
Hic yoksa paraziti varfir ya da yerlerde yatiyor hayvan
Bi de jade ya kedilerin kopeklerim mesela popusu acıktı ya onu nasil kucagina aliyorsunuz ve ya nasil oluyor yani ben eskiden cok kedi veterinere goturdum 12 yil once 170 tl vermistim
Muayenesine sonra hayvan hastanesine falan
Simdi huylandım hamilelikte toksoplazma derken galiba.
Senin vardi ya kedin ondan bilgilenmek icin sorayim dedim.
Yani umut da sevdi bu sene sokakta kedi elledi kucagina aldi sonra el yikasa tamam da cocuk o eliyle donuna kadar elliyor gelince banyo yaptilar mesela.
Kardesimin assagida evde kopegi var cin aslani onu da seviyor ev kopegi zaten de iste o da sokaga cikior eve girior ayagi silinip tuvaletini de balkona yapipr girior iceri yatakta yatiyor mesela hani bebegimizin bile poposunu silioruz kilot giyiyor hayvanlarda yani icim almior oyle düşününce siMdilik ileriyi bakalim

Masallah diyim nazar değmesin.
Yarasin insallah.
Ben zorladim yine pek yemedi napalim oldugu kadar. Sagliklidir herhalde insallah.
Masallah damak taďi olusmus bile asya hanimin simdiden

Aslihaydo

Cok cok gecmis olsun aslicim ya. Cok dogru tespit. Hatta daha kotusu annenin de hasta olmasi. Rabbim korusun.

Simdi nasillar. Illaki bulaşıyor cocuktan biri hasta olunca zor oluyor korumasi.

Nasil oldunuz insallah gecmistir

nzh99

Cok cok yakisikli tatli ata pasam masallah sari firtinaama ya nazar değmesin.

Cok icten manali dualar dileklerde bulunuorsun hep yesimim rabbim kabul etsin fazlasini sana nasip etsin.

Isbasi msiin yarin dinlenebildin mi bari

Missim gunes mama sanldayesinden emekleyerek bana geldigi icin pek oyalamak yedirmek mumkun olmuyor.

Ne versem atiyor zaten yere.

En son molfix reklamk acip onka yediroorum napayim ya bugun ikisi de yemedi pek umut zaten hasta gibi
1 saate yine denerim.yerlerse yerler insallah.

Canim.tatli ostoyor sen sarma sarmissin helal snaa ben daha sofrayi toplayamadim da tatli yapicam ooo
Koltuklar balkon camasir
Esimle umut top oynupr gunes de toptan kacior ben de oturdum oh ne guzel isler bekler.

Islak kek pratik tarifin vsrdir simdi senin kizlar da sevior demistin

Nasil kiskanmiyor aslim ya illa arada bir oluyordur oolmuyor mudur.
Umut normalde de hırçın da bazen diyor birak şunu emzirmeyi oynayalim diyor veya uyandi diyelim hemen pis pis uyu kiz uyanma diye kiziyor bir sey yapiorsak birlikte.

He bazen sen tabi kizini seversin dediği de oluyor yavrumun.

Dedigingibi mumu kesin ufler de ortak bir tema bulabilsem keske ikisi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…