Maşallahı var yakında düz duvara tırmanarak güneş hanımEvet ben de oyle kizarak soyluyorum uzuluyor o zaman da.
Gunes abisini gececek yakinda aynen petekten tutunup mermere cikmaya calisiyor barfiksci kizim cok zor aq goz ayirmamak lazim.
Asyayla nasil.tasinabilceksiniz yesim ailen mi gelecek Allah yardımcın olsun şimdiden
Geçmiş olsun kuzulara ayrıca dişi de hayırlı olsun inci gibi dizilsin.Günaydın kizlar Haydo baya öksürük burun akıntısı hapşırma ile bogusuyor iki gündür doktora gittik antibiyotik verdi bogulurcasina oksuruyo neyseki ciğere inmemiş ama sesi falan değişti kısıldı ağlarken bile zor cikiyo sesi gözleri baygın baygınve ablası da grip ya şu hayatta en kötu şey çocuğun hasta olması daha da kötüsü iki çocuğun ayında hasta olması
Oyh kuzum uyurlarken ne kadar melek gibi oluyorlar eriyorum bitiyorumKızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Elbise ne kadar yakışacak boncuk kuzuma diyecektim ki gördüm instadan çook güzel olmuş nice mutlu yaşları olsunDuru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.Eki Görüntüle 2801599
Yeşimcim ben atayı babasına benzetiyordum ama burda seni de andırıyorOy dünürcanımmm ne zor döneme gelmiş Dayımızın ameliyatı Allah’ım size bağışlamış. Çok şey öğreniyorum senden sizlerden var olun. Sana damadının resmini atıyorum sen görmedin gelin kuzuma da göster sözlüsünü öperim sizi
Sorma yanaklarına hastayımMasallah cok tatli masum asya hanim.
Gunes gibi yanakli.
Bana arpacik gibi geldi ilk bakista yesimim ya gecmis olsun insallah
Yaparsın miss senin mi elinden kurtulacak ben bile yaptım geçen süt iznimde. Hem içini hem de sarmayı ikindi uykusunda yaptım az bişey kalmıştı uyandı zar zor bitirip ocağa koydum. İlk kez annemsiz yaptım hep ona yardım ederdim. Çok sevindim. Kapuska yapmak için almıştım of ne büyükmüş bitmek bilmedi bi cesaret yaptım ama daha da zor. son bir kaç tanede kuzumu ağlattım ocağa koyuyim pişsin derken ama yemesi çok güzel oluyor afiyet olsun. Ha tabi ben 2 kişilik yaptım sen şimdi 5 kişilik kocaman bir tencere doldurman gerekir kolay gelsinÖğlen uykusunda lahana nın içini hazırlayıp haşladm şimdiki uykusunda da sarmayı ve pişirmeye hedefliyorum inşallah kızlar umarım muvaffak olabilirimbir cesaret aldım lahana geçmeden canı istedi kızların
sagolasin sekerparem
amanının yerim seni ata masallah. bak daha bir araya gelemedik ama.ayni konseptli resimleriniz var civanla. cok da tatlı cıkmış yeşimcimOy dünürcanımmm ne zor döneme gelmiş Dayımızın ameliyatı Allah’ım size bağışlamış. Çok şey öğreniyorum senden sizlerden var olun. Sana damadının resmini atıyorum sen görmedin gelin kuzuma da göster sözlüsünü öperim sizi
8de mama 10 gibi kahvaltı yapıp 11de uyuyor 12 buçukta uyanınca 1 de mama veriyorum öğle yemeğini versem bidaha 4te uyuyacak o zamana kadar yine acıkırMamayı 1 yaştan sonra da öneriyor doktorlar canım. Ama her uykudan önce verme bence benimki kahvaltıdan 2 saat sonra uyuyor ortalama. Eğer dersteysem emmeden de gayet sıkıntısız uyutıyor babası. Yada anneannesi ne bırakınca da öyle mama bırakmıyorum yemeğini yiyip oyalayıp uyutuyor.
Kuzum geçsin ortalık durrulsuninşalah hep beraber rahat edelim Asya küçük ben hiç bir şeye bindirmesem bile kedi falan sevip geliyoruz sana oda sıkıntı tabi ama ben kediden hiç tiksinmemYok ayni simdilik ust bas değiş el yuz yika da cocuk sacini elliyor asya degil de buyuyunce umut gibi. Simdi birseyi yol tabi bebeklerin.
Ben daha cok useniorum aynen 2 cocuk olunca.
Kardesim gidecekmis 3 cocukla annem sordurmustur kesin cagir diye ben dedim yok onda var 3 ccouk pazar gunu kalabalik soguk virus artmış ne isim var. Gelince dus ql bilmem bizimkiler cocum degil ya da hep yerlerde jardeskm de yikar mesela pistir aslinda bizimkiler cocuk ddgil sanirim canavar
yerim o bakislari. cok tatli masallah.Oy dünürcanımmm ne zor döneme gelmiş Dayımızın ameliyatı Allah’ım size bağışlamış. Çok şey öğreniyorum senden sizlerden var olun. Sana damadının resmini atıyorum sen görmedin gelin kuzuma da göster sözlüsünü öperim sizi
Olduğu kadar be kuzum elinden geleni yapıyorsun kilosu da iyiyse takılma hiçMeme emmesi daha cok gunesin sanki biraz zorluorum sanki cesit cesit deniyorum ama yine de olmuyorsa vardir bir bildigi diyorum.
Isine gelene istahli aslinda.
Acaba uykusu mu geliyor aksam yemeğinde.
Ben bi kahvalti bi yemek yogurt meyve seklindeyim pek de yemiyoruz acikcasi.
Kan da vermedik. demkr ilaci ne veriyorsunuz arkadaslar ya veriyorsaniz bir iki vermek istiyorum.
Ne favorisi asya hanimin yemek olarak.
Yumurtayla peyniri birlikte veriyor musun sen canim
Ooo aynenKuzum geçsin ortalık durrulsuninşalah hep beraber rahat edelim Asya küçük ben hiç bir şeye bindirmesem bile kedi falan sevip geliyoruz sana oda sıkıntı tabi ama ben kediden hiç tiksinmem
Masallah diyim nazar değmesin.Olduğu kadar be kuzum elinden geleni yapıyorsun kilosu da iyiyse takılma hiçAsya hanımın uykusu gelir mi ya sevdiği yemek oldumu ver diye kolumu çeker ama et grubuna mesafe koydu kilo kilo brokoli yiyen kız gitti sebzeyi zorla yiyor tavuk ve karbaonitrat olsun hayır demez kahvaltıda da aklına ne geliyorsa hepsini veriyorum artık
Missim gunes mama sanldayesinden emekleyerek bana geldigi icin pek oyalamak yedirmek mumkun olmuyor.S Sonsuzsukurler benimki istemediği zaman biraz oyalıyor yedirmeye çalışıyorumeline bişeyler veriyorum tuzluk, çatal, kaşık falan gibi onlarla oyalanırken veriyorum. Ağzından çıkarırsa da tamam diyip kaldırıyorum mecbur. En son kozum su bardağının dibine az su koyup onunla oynarken diğer elimle yemek yedirmek. Kahvaltısını kendi yapıyor ben pek karışmıyorum. Diğer öğünlerde ben yediriyorum daha çok. Çünkü bu ara yese bile atıyor atmayı oyun yapıyor.
Nasil kiskanmiyor aslim ya illa arada bir oluyordur oolmuyor mudur.Ay cağnım dünürüm güzel kalplimbana çok yazık yaa valla ıhlamurlar portakal suları ceviz kaynatmaklar elma suyu vs vs ben pert
Canım benim çaki kardeşini kiskanmiyor hiç şükür ki doğum günü de zaten ikisini de çok yakin ona da bı mum ufletiriz ama tabi konsept haydoya göre olacak
Arpacık çıkmış kuzum nazardan çıkar derler aman kuzuma nas Felak oku bol bol annesi bir de uyurken pamuğa çay dök köy gözünenarin prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?