- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.8de mama 10 gibi kahvaltı yapıp 11de uyuyor 12 buçukta uyanınca 1 de mama veriyorum öğle yemeğini versem bidaha 4te uyuyacak o zamana kadar yine acıkır
Gökkuşağı olabilir mi canım?Nasil kiskanmiyor aslim ya illa arada bir oluyordur oolmuyor mudur.
Umut normalde de hırçın da bazen diyor birak şunu emzirmeyi oynayalim diyor veya uyandi diyelim hemen pis pis uyu kiz uyanma diye kiziyor bir sey yapiorsak birlikte.
He bazen sen tabi kizini seversin dediği de oluyor yavrumun.
Dedigingibi mumu kesin ufler de ortak bir tema bulabilsem keske ikisi icin
Aynen 10 15 dk duruyor ama hayr dedigimde snra yine aynı hayr yapmalar oluyorHayır deyip yapmaması çok zor ya oyun sanıyorlar sanırımbenimki de bazen ordan izliyor TV ama reklam delisi ne dizi ne çizgifilm olunca bakıyor sıpalar ya büyüyorlar
Atayı kesmez uyku öncesi meyve ama deniycez bakalımDoktorlar öneriyor galiba ama bilmiyorum kahvaltıyı erken yaptırıp uyuyacağı zaman bi meyve mi versek öyle olur mu acaabtecrübeliler yardım etsin lütfenn
Şapşik ki ne şapşikYaaaa Ata çok şapşiksin maşallah
Aminnn misimmm hepsinin inşallahN Nehir8077 bayıldım boncuğumun elbisesi ne de yakışacak ona şimdisen de pek güzelsin makyajlar yapılmış dünürüme maşşallah güzel geçer inşallah doğum gününüz.
nzh99 o kırmızılar, o sevimlilik, o yakışıklılık da ne ola maşşallah Atamıza Allah gülen yüzünü hep daim etsin
@Aslihaydo geçmiş olsun kuzulara canım bir de diş gelmiş hadi gözünüz aydınbiz de gece uyuyamadık döne döne emdik uyandık sürekli sabah baktım alt dişin diğeri de çıkmış şükür 4 ledik darısı kalan 16 dişe
İnşallah kolayca Yerleşirsiniz adaşım Allah yardımcınız olsunMaşallahı var yakında düz duvara tırmanarak güneş hanım
Yok kuzum ailem gelmeyecek bi şekilde olacak ya dask yapılsın abonelikler açılsın diye bekliyorum temizliğe bi ablam var onu çağıracapım eşyada eve girdi mi yerleşirim
Nasıl mutlu oldum bilemezsin bana benzeten ender insanlardan birisin çünkü genelde hep babaya benzetiyorlarGeçmiş olsun kuzulara ayrıca dişi de hayırlı olsun inci gibi dizilsin.
Oyh kuzum uyurlarken ne kadar melek gibi oluyorlar eriyorum bitiyorum
Arpacık gibi geldi bana canım. Bi doktora sorun isterseniz
Elbise ne kadar yakışacak boncuk kuzuma diyecektim ki gördüm instadan çook güzel olmuş nice mutlu yaşları olsun
Yeşimcim ben atayı babasına benzetiyordum ama burda seni de andırıyor
Sağ ol kuzum senin sayende vallahi sevgilerimizi gönderiyoruz atayla birliktesagolasin sekerparem
amanının yerim seni ata masallah. bak daha bir araya gelemedik ama.ayni konseptli resimleriniz var civanla. cok da tatlı cıkmış yeşimcim
Aaa 3 ana.ogun biz yemiyoruz missim.ya yemez de bence 1 kahvalti bi yemegi zor yapioruz oyle mi olmaliymis ya3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.
Saol teyzesi hepsi bal bunlarınyerim o bakislari. cok tatli masallah.
Rabbim kabul etsin yer gök dua üstüne çokça dua eder çokça dua beklerim.kulun kula Habersiz ettiği dua kabul olur derler. Bebelerimizin kardeşlerinin anne babalarının geçmişlerinin duacısıyım. Dualar sayesinde bugüne geldim hamdolsun. Yarın işbaşı . Bürom karışık amirim 2 aydır bıraktı bizi elemanların çoğu emekli oldu. Stres çok ama eşimin okulu kapalı şükür hala yarın Atayla canlı ders.nzh99
Cok cok yakisikli tatli ata pasam masallah sari firtinaama ya nazar değmesin.
Cok icten manali dualar dileklerde bulunuorsun hep yesimim rabbim kabul etsin fazlasini sana nasip etsin.
Isbasi msiin yarin dinlenebildin mi bari
Şükürüm şifa olsun ne diyelim.Kizlar umutun cisink kontrol etMek icin kavanoza isettim.
Arkami bi dondum gunes kavanozu diklemis agzi yuzu ustu hali cis delirtcek bu kiz beni hic rahay durmuor.
Hemej dusa sok kusturmaya calsitim da pek ise yaramadi.
Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Kuzum ya hanginize üzüleyim bilemedim nasıl oldu şimdi çocuklarAy cağnım dünürüm güzel kalplimbana çok yazık yaa valla ıhlamurlar portakal suları ceviz kaynatmaklar elma suyu vs vs ben pert
Canım benim çaki kardeşini kiskanmiyor hiç şükür ki doğum günü de zaten ikisini de çok yakin ona da bı mum ufletiriz ama tabi konsept haydoya göre olacak
Arpacık çıkmış kuzum nazardan çıkar derler aman kuzuma nas Felak oku bol bol annesi bir de uyurken pamuğa çay dök köy gözünenarin prensesim
Aynısı aynısı bizde de eme eme emzik niyetine uyuyor . Çok geçmiş olsun vanım benim oğluna rabbim şifalar versin inşallah üzülme tabi elden ne gelirebru_can_ebru
Park yatak ben de deniyik diuorum var evde zatem de daha kolumdan indiirp yatirirken uyaniyor.
Solimda gunes sagimda umuy yatiyorum kuzularınla
Kanatlarimi acyorum gece bazen ikiai de kolumda yatiyor misss
Evet canim dogustan bobrek yetmesligi var oglumda. 2 3 evre desi en son kreatin 0.9 larda of of cokk uzuluorum ama dusunursem cikamam batarim.
Almila nasil gece emerek mi uyuyor.bi uyanior meme vermeden dalmiyor tekrar kizim. Besige yatirsam bana da zor olur baya.
Arpacık sanki kuzum bak büyürse bir göster çok geçmiş olsunKızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Ben bırakıyorum ya. Bu ara iştahsız zaten her gün ne yapacağım şaşırıyorum her gün kahvaltı yemiyor da sürekli bir çorba yapıyorumKizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da
Bugün insta da bir sayfada tablosunu inceledim hatta canım da bulamadım şimdi. Öyle yazıyordu 12 ay beslenmede. Benimki 3 ana yiyor ama aralar yok mesela. Yada çok düzenli değil. Her bebek de bir olmuyor yemiyorsa napacaksın anne sütü alıyor hem. Yediği kadar yiyecek sağlıklı olsun da şükür. Güneş maşşallah baksana mama sandalyesinde emekliyormuşAaa 3 ana.ogun biz yemiyoruz missim.ya yemez de bence 1 kahvalti bi yemegi zor yapioruz oyle mi olmaliymis ya
Anammm ben bunu görmemişim yaaaKızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Maşşallah çok güzelsiniz canım hayırlı olsun diliniz de sıra sıra ağrısız sancısız çıksın inşallah hepsiEki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
Nesi var annesi gayet güzel olmuşBiz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
Hayırlı olsun sıra sıra dizilsin çok güzel görünüyorsunuz.Eki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
Ellerine sağlık canım senin de.Yaparsın miss senin mi elinden kurtulacak ben bile yaptım geçen süt iznimde. Hem içini hem de sarmayı ikindi uykusunda yaptım az bişey kalmıştı uyandı zar zor bitirip ocağa koydum. İlk kez annemsiz yaptım hep ona yardım ederdim. Çok sevindim. Kapuska yapmak için almıştım of ne büyükmüş bitmek bilmedi bi cesaret yaptım ama daha da zor. son bir kaç tanede kuzumu ağlattım ocağa koyuyim pişsin derken ama yemesi çok güzel oluyor afiyet olsun. Ha tabi ben 2 kişilik yaptım sen şimdi 5 kişilik kocaman bir tencere doldurman gerekir kolay gelsin
Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zilliMissim gunes mama sanldayesinden emekleyerek bana geldigi icin pek oyalamak yedirmek mumkun olmuyor.
Ne versem atiyor zaten yere.
En son molfix reklamk acip onka yediroorum napayim ya bugun ikisi de yemedi pek umut zaten hasta gibi
1 saate yine denerim.yerlerse yerler insallah.
Canim.tatli ostoyor sen sarma sarmissin helal snaa ben daha sofrayi toplayamadim da tatli yapicam ooo
Koltuklar balkon camasir
Esimle umut top oynupr gunes de toptan kacior ben de oturdum oh ne guzel isler bekler.
Islak kek pratik tarifin vsrdir simdi senin kizlar da sevior demistin
Daha ne olsun canım gayet güzel olmuş. Bizim de öyle olacak kimseyi çağırmayacapm abimler bir de annemler tamam. Sarma bile gördüm ben o sofradaBiz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?