2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare
Gecmis olsun sekerparem.neler neler atlatmissin okudum diger yazdiklarini da.
Kotu gunler gecmis olsun insallah.

Alimi yerim ne akilli bebiye laf dokundurmadan duramiyorlar dimi sekerparem ah abilik ne zorsun.
Bugun su bardagini vetiri misin kardesine dedim de ben abi olmak istemiorum yeter artik diye bagriniyordu

8de mama 10 gibi kahvaltı yapıp 11de uyuyor 12 buçukta uyanınca 1 de mama veriyorum öğle yemeğini versem bidaha 4te uyuyacak o zamana kadar yine acıkır
3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.

Son düzenleme:
Gökkuşağı olabilir mi canım?

Hayır deyip yapmaması çok zor ya oyun sanıyorlar sanırım benimki de bazen ordan izliyor TV ama reklam delisi ne dizi ne çizgifilm olunca bakıyor sıpalar ya büyüyorlar
Aynen 10 15 dk duruyor ama hayr dedigimde snra yine aynı hayr yapmalar oluyor bizimki de trt cocuk delisi oldu oturup izliyor bska bseyi o kdar severek bakmiyor. Valla dedign gbi zman cok cabk gecmis resmen ama bu halleri snki gecmio gbi geldi bna, hani büyümüo byadr byleymis gni gelio

Doktorlar öneriyor galiba ama bilmiyorum kahvaltıyı erken yaptırıp uyuyacağı zaman bi meyve mi versek öyle olur mu acaab tecrübeliler yardım etsin lütfenn
Atayı kesmez uyku öncesi meyve ama deniycez bakalım
Yaaaa Ata çok şapşiksin maşallah
Şapşik ki ne şapşik
Aminnn misimmm hepsinin inşallah
İnşallah kolayca Yerleşirsiniz adaşım Allah yardımcınız olsun
Nasıl mutlu oldum bilemezsin bana benzeten ender insanlardan birisin çünkü genelde hep babaya benzetiyorlar
sagolasin sekerparem

amanının yerim seni ata masallah. bak daha bir araya gelemedik ama.ayni konseptli resimleriniz var civanla. cok da tatlı cıkmış yeşimcim
Sağ ol kuzum senin sayende vallahi sevgilerimizi gönderiyoruz atayla birlikte

Aaa 3 ana.ogun biz yemiyoruz missim.ya yemez de bence 1 kahvalti bi yemegi zor yapioruz oyle mi olmaliymis ya

yerim o bakislari. cok tatli masallah.
Saol teyzesi hepsi bal bunların
nzh99

Cok cok yakisikli tatli ata pasam masallah sari firtinaama ya nazar değmesin.

Cok icten manali dualar dileklerde bulunuorsun hep yesimim rabbim kabul etsin fazlasini sana nasip etsin.

Isbasi msiin yarin dinlenebildin mi bari
Rabbim kabul etsin yer gök dua üstüne çokça dua eder çokça dua beklerim.kulun kula Habersiz ettiği dua kabul olur derler. Bebelerimizin kardeşlerinin anne babalarının geçmişlerinin duacısıyım. Dualar sayesinde bugüne geldim hamdolsun. Yarın işbaşı . Bürom karışık amirim 2 aydır bıraktı bizi elemanların çoğu emekli oldu. Stres çok ama eşimin okulu kapalı şükür hala yarın Atayla canlı ders.
Kizlar umutun cisink kontrol etMek icin kavanoza isettim.
Arkami bi dondum gunes kavanozu diklemis agzi yuzu ustu hali cis delirtcek bu kiz beni hic rahay durmuor.
Hemej dusa sok kusturmaya calsitim da pek ise yaramadi.
Şükürüm şifa olsun ne diyelim.

N Nehir8077

Cok güzelmiş elbisesi durumun baharcim ya.
Ben de alicam nerden boyle tullu tuttulu bir elbise.

Naaik gecti dogumgununuz
Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.

Kuzum ya hanginize üzüleyim bilemedim nasıl oldu şimdi çocuklar
Arpacık mı ya okuyorum kız okumam mı bol bol çayı deneyim o zaman sağol dünürüm

Aynısı aynısı bizde de eme eme emzik niyetine uyuyor . Çok geçmiş olsun vanım benim oğluna rabbim şifalar versin inşallah üzülme tabi elden ne gelir
Tüm kuzularımız Allah a emanet rabbim bilip bilmediğimiz
Tüm hastalıklarına Şafi adıyla şifa versin inşallah

Kizlar sabah mesela patatesli yumurta yaptim hasladim da ikisinden de verdim genelde geri cikardi yedi bir seyler tabi de aZ yedi.
Kafa ceviiriyorsa çıkarıyorsa bırakıyorsunuz dimi yedirmeyi az yemis olsa da
Ben bırakıyorum ya. Bu ara iştahsız zaten her gün ne yapacağım şaşırıyorum her gün kahvaltı yemiyor da sürekli bir çorba yapıyorum

Aaa 3 ana.ogun biz yemiyoruz missim.ya yemez de bence 1 kahvalti bi yemegi zor yapioruz oyle mi olmaliymis ya
Bugün insta da bir sayfada tablosunu inceledim hatta canım da bulamadım şimdi. Öyle yazıyordu 12 ay beslenmede. Benimki 3 ana yiyor ama aralar yok mesela. Yada çok düzenli değil. Her bebek de bir olmuyor yemiyorsa napacaksın anne sütü alıyor hem. Yediği kadar yiyecek sağlıklı olsun da şükür. Güneş maşşallah baksana mama sandalyesinde emekliyormuşbaya hareketli benim oğlan öyle kalkmaya falan çalışmıyor şükür kendi halinde takılıyor sıkılırsa ağlıyor vs

Kızlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Anammm ben bunu görmemişim yaaa
Asya kuşumda arpacık çıkmış annesi benim büyük kızda çıkmıştı geçen hafta kaşıntı biraz da ağrı yaptı sarımsak sürdük azcık ikiye böldüm değdirdim üzerine çektim. Ertesi günü geçti. Bilmiyorum ondan mı geçesi mi vardı gerçi

Nesi var annesi gayet güzel olmuş hastalıktan başınızı kaldıramadınız ki siz yine iyi hazırlandın. Zaten pandemiden kimse gelemiyor ki çekirdek aile en fazla geniş aile. Bu sene de böyle geçsin de inşallah sonraki doğum günleri kalabalık arkadaşlarıyla birlikte olur.

Ellerine sağlık canım senin de.
Şükür yaptım yav 1 saatte sardım 6lt düdüklü tam doldu zor tuttu kapak max geçince tuzunu az koydum göktuğ da yedi bizimle. Tam bitirdim kalktım elimi yıkayıp ocağa koyacaktım uyandı. Buna şükür dedim artık
Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zilli nefis yemek tariflerinden bulayım da atayım. Benim kendi tarifim de fena olmuyordu da bunu yapınca başka yapmaz olduk

Daha ne olsun canım gayet güzel olmuş. Bizim de öyle olacak kimseyi çağırmayacapm abimler bir de annemler tamam. Sarma bile gördüm ben o sofrada çok güzel olmuş durucum canım gelinim de bayıldım çocuklara da bir değişiklik olmuştur. Umut yavaştan anlar böyle şeyleri. Benim kızlar bile şimdi Göktuğ a hazırlık yaptıkça anne bize yaptın mı hani ne yaptın diye soruyorlar açıp fotoları gösteriyorum heee iyi bize de yapmışsın diyorlar. Amaç bir anı kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…