2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence bağışıklık için devam et bir kez de olsa bir süre daha ver. Bizde mama da kullanıyoruz gümde bir e düşürdüm yemek yemiyor yoksa mama içtiği öğün yarım ağız yiyor. Hoş kilosuna göre iştahlo değil oyunlarla yiyor

Biz daha tv ile tanışmadık Bende izlemiyorum tabi oda şimdi ananede açık oluyor arada ama onlarda alıştı almila olunca kapanıyor hemen

Durucum su gibisin maşallah harika bir prti olmuş çok beğendik çok

6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin ona

Sağol canım olduğu kadar. Kayınvalide yi cagarmistim oda ben kalabalıkta sıkılırım dedi gelmedi.
Daha iyi oldu çocuklar oynadı, açtım roman havası Mezdeke oynadılar. Kızın elbise ve süsleme olmadı. Ama gerçi oldu bitti, yaptım mı yaptım. Büyüdüğünde yapmadın demez en azından.

İnşallah canım pandemi olmasada bizde insan yok. Arkadaşlarım vardı şimdi sıra onlarda. Salgın varmış şimdide onların çocuklar hasta. Sağlık olsun biz bize oldu bitti. Bi kaç foto anı oldu. Bu günümüze şükür, iylestiler ya benim için en guZeli o.

dogum günü kutlu olsun Duru kuzumun. hep mutlu olsun boncuğum.

askolsun bahar niye berbat olsun süsleme. gayet güzel. sizin yine 1 yas flamaniz var. ben su balon cubuklarindan aldım masanın iki yanına, suslememiz sadece o olacak.

ayy atsana ne olur bayılırım browniye

Kızlar bu tarifi deneyin ama kakaoyu 1 kaşık eksik koyunca sanki daha ayarında oluyor aklınızda bulunsun. Bir de betüşün kek sırrını vereyim aramızda kalsınşekeri atmadan yumurtaları sadeyken bir güzel çırpıyor baya sonra şeker atıp tekrar çırpmaya devam ediyor. Kekleri maşşallah hep kabarıyor kuzumun eli pek marifetli

6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin ona
Bak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ. Eşim 2. Tabağı yerken biraz büyük mü olmuş bunlar dedi ki kendi arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı o saatlerde neyse ben bişey demedim betüş ordan önce eline sağlık denir baba, annem onları ne şartlarda, göktuğ uyanmadan hızlıca sarmak için öyle yaptı dedihımmm çok lezzetli olmuş hem ellerine sağlık anne diye de ekledivay dedim sırtım yere gelmez benim kızlarım var beeee

Sağol kuzum ben öperek uyandıryorum o dudduşlardan hep wvetgözlemleyip gideyim olmadı ya aklımda kalmasın

Bide o şekilde deneyeyim bakalım

Gözetimim de çarpmadı ama hep göÜm üstünde olmuyor belki de çarpmıştı 1 2 gün bakayım kuzum geçmezse gidelim
Belim iyi çok şükür canım bi iki gündür tadım var ufak ufak topluyorum yoruyorum kendimi ama üstüme de yük yenş eve bi yerleşelim diye halbuki nerden baksan 1 haftam var da olur ya olsun bitsin dersin bu arada aile çekimini de çok güzel olmuş Yeşimcim bizim aile çekimi kendimiz yapacağız bakalım nasıl olacak doğum günü ayrı yaparım çekimi havalar az ısınsın öyle deniz kenarı istiyorum çünkü

Ben de günde 2 kere veriyorum ama birini çok isteyerek içmiyor sabah uyandığında versem en azından kahvsltı hazırlamaya vaktim kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…