- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bence bağışıklık için devam et bir kez de olsa bir süre daha ver. Bizde mama da kullanıyoruz gümde bir e düşürdüm yemek yemiyor yoksa mama içtiği öğün yarım ağız yiyor. Hoş kilosuna göre iştahlo değil oyunlarla yiyorEmzirmeyip mama veren anneler 1 yaştan sonra da devam sütü verecek misiniz? Ben şuan sabah uyandığında veriyorum kahvaltıya kadar tutuyo onu bide öğlede veriyorum da mama olmasa napacam kahvaltıyı erken yapsa yatana kadar acıkır yine
Canım sen ne kadar incesin ya çok teşekkür ederim
Biz daha tv ile tanışmadık Bende izlemiyorum tabi odaAynen 10 15 dk duruyor ama hayr dedigimde snra yine aynı hayr yapmalar oluyorbizimki de trt cocuk delisi oldu oturup izliyor bska bseyi o kdar severek bakmiyor. Valla dedign gbi zman cok cabk gecmis resmen ama bu halleri snki gecmio gbi geldi bna, hani büyümüo byadr byleymis gni gelio
Çok teşekkür ederim canım benimMaşşallah çok güzelsiniz canım hayırlı olsun diliniz de sıra sıra ağrısız sancısız çıksın inşallah hepsi
Durucum su gibisin maşallahBiz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin onaEllerine sağlık canım senin de.
Şükür yaptım yav1 saatte sardım 6lt düdüklü tam doldu zor tuttu kapak max geçince tuzunu az koydum göktuğ da yedi bizimle. Tam bitirdim kalktım elimi yıkayıp ocağa koyacaktım uyandı. Buna şükür dedim artık
Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zillinefis yemek tariflerinden bulayım da atayım. Benim kendi tarifim de fena olmuyordu da bunu yapınca başka yapmaz olduk
Maşşallah çok güzelsiniz canım hayırlı olsun diliniz de sıra sıra ağrısız sancısız çıksın inşallah hepsi
Teşekkürler canlarımHayırlı olsun sıra sıra dizilsin çok güzel görünüyorsunuz.
Sağol canım olduğu kadar. Kayınvalide yi cagarmistim oda ben kalabalıkta sıkılırım dedi gelmedi.Daha ne olsun canım gayet güzel olmuş. Bizim de öyle olacak kimseyi çağırmayacapm abimler bir de annemler tamam. Sarma bile gördüm ben o sofradaçok güzel olmuş durucum canım gelinim de bayıldım çocuklara da bir değişiklik olmuştur. Umut yavaştan anlar böyle şeyleri. Benim kızlar bile şimdi Göktuğ a hazırlık yaptıkça anne bize yaptın mı hani ne yaptın diye soruyorlar açıp fotoları gösteriyorum heee iyi bize de yapmışsın diyorlar. Amaç bir anı kalsın
İnşallah canım pandemi olmasada bizde insan yok. Arkadaşlarım vardı şimdi sıra onlarda. Salgın varmış şimdide onların çocuklar hasta. Sağlık olsun biz bize oldu bitti. Bi kaç foto anı oldu. Bu günümüze şükür, iylestiler ya benim için en guZeli o.Nesi var annesi gayet güzel olmuşhastalıktan başınızı kaldıramadınız ki siz yine iyi hazırlandın. Zaten pandemiden kimse gelemiyor ki çekirdek aile en fazla geniş aile. Bu sene de böyle geçsin de inşallah sonraki doğum günleri kalabalık arkadaşlarıyla birlikte olur.
dogum günü kutlu olsun Duru kuzumun. hep mutlu olsun boncuğum.Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
ayy atsana ne olur bayılırım browniyeEllerine sağlık canım senin de.
Şükür yaptım yav1 saatte sardım 6lt düdüklü tam doldu zor tuttu kapak max geçince tuzunu az koydum göktuğ da yedi bizimle. Tam bitirdim kalktım elimi yıkayıp ocağa koyacaktım uyandı. Buna şükür dedim artık
Oyyy var olmaz mı benim betüşün bir brownie tarifi var acayip oluyor yiyen hayran oluyor. Geçen anneannesi tarif istedi de vermem sırrım benim diyor zillinefis yemek tariflerinden bulayım da atayım. Benim kendi tarifim de fena olmuyordu da bunu yapınca başka yapmaz olduk
inci gibi çıksın kuzunun dişleri. cok guzel olmus diş bulgurunuz da. cok guzel görünüyorsunuz masallah size anne kizz..Eki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
Bak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ6 lt mi maşallah eline sağlık. Tam bilmiş Göktuğ paşa aferin ona
Sağol kuzum ben öperek uyandıryorum o dudduşlardan hep
çok şükür canim ya valla çok sevindimmmm
yap yap partiyi moral de olur hepinize. cok yorma kendini keyif.almaya bak. opuyorum boncuklari
katiliyorummmm. iyi ki sende ve hepiniz varsınız. severim sizleri ama bebelerinizi daha cokkkk
oy gelinimmm güzelim yürüyecek illa kuzum benim. çekmece favorimiz. kaç kez parmak sıkışırdık ama yol vazgeçmedik devammmm
ah çok geçmiş olsun canim. keşke hiç hasta olmasalar ya. insanin ici eriyor
haydo ya da bu yakışırdı. inci gibi dizilsin az ısırsın hiç ısırmasın
oy o yanak takıldı gözüme ilk hele duduş nasıl öpesim.geldi ya masallah. sonra yazdığını okudum evet farkediliyor bence bi göster doktora. yani bilgim yok da icim rahat etsin diye götürürdüm ben
Yaaa ne güzel olmuşsunuz maşallah sizeDuru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.Eki Görüntüle 2801599
Bide o şekilde deneyeyim bakalım3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.
Gözetimim de çarpmadı ama hep göÜm üstünde olmuyor belki de çarpmıştı 1 2 gün bakayım kuzum geçmezse gidelimAslı’cım geçmiş olsun güzelim çakime de haydoma da mevsim geçiş mevsimi bunu da kolayca atlatsın kuzular.
Günaydın tünaydın şükürüm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın iyi ol inşaşlah. Yavrular öyle böyle büyüyecekler tırnaklarına taş değmesin zamanla yaramazlık da biter inşallah
Ata genelde kahvaltıyı seviyor. Ama değişiklik sevmiyor mesela fiks yağda yumurta labne ya da lor tahin pekmez. Ama istemiyorsa aç değildir ısrar etmiyorum acıkınca zaten belli ediyor
Umuduma rabbim hayırlı şifalar versin Büyüsün sakallı bıyıklı delikanlı olsun güzel günlerini görün inşallah
Bilemedim kuzum yanlış yönlendirmeyin çarpmış da olabilir oyuncağı falan gözlemle olmadı götür kuzum. Belin nasıl bu arada
Bugün bunu konuştuk eşimle. Ata sabah kahvaltı yapıyor uyumaya geçerken mama meme şeklinde geçiyor dedim 25 güne bunun da zamanı bitiyor ne yapacağız. 3 numara nasıl onu araştıracağım bakalım.
Ben de günde 2 kere veriyorum ama birini çok isteyerek içmiyor sabah uyandığında versem en azından kahvsltı hazırlamaya vaktim kalırBence bağışıklık için devam et bir kez de olsa bir süre daha ver. Bizde mama da kullanıyoruz gümde bir e düşürdüm yemek yemiyor yoksa mama içtiği öğün yarım ağız yiyor. Hoş kilosuna göre iştahlo değil oyunlarla yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?