- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Bizde de durum aynı ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyiBiz daha tv ile tanışmadık Bende izlemiyorum tabi odaşimdi ananede açık oluyor arada ama onlarda alıştı almila olunca kapanıyor hemen
Ben 6 kere mama veriyorum sanırım . Sabah 6:30 gibi veriyorum ki kahvaltı yapsın acıksın diyorum nerdeyse 10 gibi kahvaltıya otursak da ağzına bir şey girmiyor . Oyun oynuyor , sabır çekiyorum , ilk uykuya yatarken yine mama veriyorum . Mama ana öğünümüz maalesef .Emzirmeyip mama veren anneler 1 yaştan sonra da devam sütü verecek misiniz? Ben şuan sabah uyandığında veriyorum kahvaltıya kadar tutuyo onu bide öğlede veriyorum da mama olmasa napacam kahvaltıyı erken yapsa yatana kadar acıkır yine
Çok geçmiş olsun hastalık zor hele söz konusu çocuklarsa. Biran evvel iyileşirler inşallahGünaydın kizlar Haydo baya öksürük burun akıntısı hapşırma ile bogusuyor iki gündür doktora gittik antibiyotik verdi bogulurcasina oksuruyo neyseki ciğere inmemiş ama sesi falan değişti kısıldı ağlarken bile zor cikiyo sesi gözleri baygın baygınve ablası da grip ya şu hayatta en kötu şey çocuğun hasta olması daha da kötüsü iki çocuğun ayında hasta olması
Bende tek başıma nasıl büyüyecektir bu çocupuGeçmiş olsun canım..sarmaya bak ve dinlen canım
Sagol teyzesi..anne kelimesi bile zor çıkıyor.acıyor demek ki konuşmuyor pek. Bir de bu ara konusma da iyice gerilemisti.daha da canim sıkıldı
Ben de burayı çok ve sizi çooooook seviyorum yaa....burda neler öğrendim neler..keşke oğlumu büyütürken üye olsaymışım o ishale iyi gelen suyun tarifini okulda anne çocuk sağlığı dersinde öğrenmiştik tuz ve karbonat bağırsaktaki mikrobu kırıyor herhalde.mantık bu olsa gerek.ama öğretirken bize vücutta sıvı kaybını önlemek için diye öğretilmişti yani ishali keser denmemisti ama ben denedim Ali de ishali kesiyor yani.aklinizda bulunsun doktor Ali ishal olduğunda bana dedi ki kaka tahlilinde 3 5 virus arariz biz ama normalde 100 virüs ihtimali var.benim bunlari tek tek taramam mümkün değil demisti.bundan dolayı uygun ilacı vermek de zorlasiyormus.yani genel bir ilac veriyor.zimaks supraks vb. .iyi gelirse ne ala.gelmezse ilac degistiriyor. o nedenle 3 günü geçerse bu sudan veriyorum ben.ama ishali ertelememek gerek kızlar.
Ay ben yine ani anlatmıs gibi olucam ama..
Erkek kardesim siddetli ishal oldu. 10 yasindaydi..iishal siddetli kusma ates. Doktorlar ultrasonda dikkatli bakmamiş megerse apandist patlamıştam 1 hafta hastanede yatti anlasilmadi.sonra alıp baska doktora goturmus kiz kardesim.cocuk cerrahıydi adam.Doktor kardesimi kendi ultrasona sokmus.bizzat bakacagim demis.ve ultrason masasinda daha kucaklayarak deli gibi kosmus dogru ameliyathaneye.hastane prosedure uygun degil demis.imza alalim anne babadan demis.doktor vakit yok ben mesulum demis.kavga kiyamet kardeşimi ameliyata almiş.ve ameliyata alirken uzaktan seslenmis. % 1 ihtimalle yasayacak diye babam yeni vefat etmisti.annem çok uzuntuden hastaydi ben lohusaydim. Kiz kardesim yalniz basina perisan .Murat kurtuldu.ama ameliyat sonrasi da pek kolay gecmedi. Apandisin zehri akcigere kadar sıçramış.doktor butun ic organlarını temizledik insAllah kalmamıştır demis.oyle iyi kalpli bir doktormus ki gece yarisi bile sırf murat icin hastaneye gelip geri evine gitmiş..Allah Muratimizi bize bağışladı .Allah o doktordan da razı olsun.
Demem o ki ishaldir gecer demeyin.siddetli kusma eşlik ederse muhakkak iyi bir doktora götürün
erparem neler yaşamışsın kız kaç kez ölümden dönmüşsün aaaYıldırım yeli nedir kız ilk defa duydum ay neler öğreneceğiz daha neler duyacağız
Hic sorma kız öldürmeyen Allah öldürmüyorşaka bi yana dünya imtihan dünyası jadem..hepimizin başina gelebilir..Allah beterinden saklasın
Tesekkur ederiz teyzosubiz de size cikilat yollayalım..
Ali yanıma geldi bak bebi ortalığı karıştırıyor diyorali kardeşine virüs gibi heryere bulaşıyor diyor pandemi esprisi bikti cocuk da napsin asya karıştır kizim karistir annen toplar isi ne göbek adımız katya
Çünku kolay degilbi haydo kolay yetişmiyor inci gibi dizilsin.. asya da dünyaya ters gelmişti..bunlar harbi birbirine kısmet olursa şaşmam aykırı kişilikler
Sağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.dogum günü kutlu olsun Duru kuzumun. hep mutlu olsun boncuğum.
askolsun bahar niye berbat olsun süsleme. gayet güzel. sizin yine 1 yas flamaniz var. ben su balon cubuklarindan aldım masanın iki yanına, suslememiz sadece o olacak.
Ay nelere mal olmuş kıyamam ki şükür tıp ilerledi de evlatlarına kavuşmuş Allah bağışlasın@sekerpare5939 kızz o ne kadar elektrik Allah korumuş gerçekten. Kardeşinin yaşadığı apandisit olayının benzerini benim de kızkardeşim yaşadı ya. Ama sizin doktor çok iyiymiş anlamış bizim koca üniversite hastanesi anlamadı 40 gn yatırdılar hastanede 12 yaşındaydı. Koca koca proflar geldi geldi baktı. En son açacaz artık ne varsa görüp anlıycaz dediler. 15 kilo verdi kız o dönem. Bünyesi kuvvetliydi yoksa atlatamazdı zaten. Yumurtalıkları zarar gördü onun da biri alındı bağırsağın bir kısmı falan. Şükür tüp bebek tuttu şimdi ikizleri var 4 yaşındaben de korkarım karın ağrısı, mide bulantısı ishal bunlara çok dikkat etmek lazım.
Ah sorma zaten melekler uyurken 2 kat melek oluyorlarGeçmiş olsun kuzulara ayrıca dişi de hayırlı olsun inci gibi dizilsin.
Oyh kuzum uyurlarken ne kadar melek gibi oluyorlar eriyorum bitiyorum
Arpacık gibi geldi bana canım. Bi doktora sorun isterseniz
Elbise ne kadar yakışacak boncuk kuzuma diyecektim ki gördüm instadan çook güzel olmuş nice mutlu yaşları olsun
Yeşimcim ben atayı babasına benzetiyordum ama burda seni de andırıyor
23 Mart.. kizlar sayıp duruyordu. son 9 diyorlardı ama dun muydu ki o? sira misste evet. geçen sene doğum bekliyorduk bu sene doğum gunu.Sağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.
Hadi bakalım ben sıramı saldım sizleri bekliyorum. Şimdi sıra misste galiba. Sizin ne zaman.
Çok geçmiş olsun canım. Bizde idrar yolu enfeksiyonu varken, rengi koyulaşmişti. Hatta koku vardı Koyu sari ve bulanikti. İlaçlardan sonra tekrar eski haline döndü. İlk günler hafif koku ile başladı. Sonra yaparken yanma şikayeti oldu. Birde vc ye daha sık gitti. Az az ama hep cisim var diyordu azıcık yapıyordu.N Nehir8077 Bahar bir sey soracaktım.
Idrar yolu enfeksiyonu olunca bulanik cis oluyor muydu bazen de icinde beyaz tozlar var sanki bu ne dmeek bikior musunhz.
Tahlil temiz cikti ama yarin tekrar gidicez ogluma cok uzuluorum ya omur boyu hasta ve hasta olacak.
Tabi buna da sukur rabbim beterinden korusun.
Doktoru 40o uktrasonu 600 tl detayli birine gonderdi doktorumuz insallah sifa olacak bir sey fark ederler dua edin kizlar.
Kac gundur karni agriyor beli agriyor ates iniyor cikiyor tahlil temiz anlamadim ne oluyor belki de yarinki de mi cikacak enfeksiyon allah korusun
Kuzum içsel bişey bu mesela kaka görsen tiksibirsin ama kendi bebeğinin kakası iğrenç gelmiyor sana onun gibiOoo aynen
Nasil elletiyosun kiz
Hic yoksa paraziti varfir ya da yerlerde yatiyor hayvan
Bi de jade ya kedilerin kopeklerim mesela popusu acıktı ya onu nasil kucagina aliyorsunuz ve ya nasil oluyor yani ben eskiden cok kedi veterinere goturdum 12 yil once 170 tl vermistim
Muayenesine sonra hayvan hastanesine falan
Simdi huylandım hamilelikte toksoplazma derken galiba.
Senin vardi ya kedin ondan bilgilenmek icin sorayim dedim.
Yani umut da sevdi bu sene sokakta kedi elledi kucagina aldi sonra el yikasa tamam da cocuk o eliyle donuna kadar elliyor gelince banyo yaptilar mesela.
Kardesimin assagida evde kopegi var cin aslani onu da seviyor ev kopegi zaten de iste o da sokaga cikior eve girior ayagi silinip tuvaletini de balkona yapipr girior iceri yatakta yatiyor mesela hani bebegimizin bile poposunu silioruz kilot giyiyor hayvanlarda yani icim almior oyle düşününce siMdilik ileriyi bakalim
Sorma begenmez oldu bişeyler tükürüyor falan taş versem yiyordu resmennMasallah diyim nazar değmesin.
Yarasin insallah.
Ben zorladim yine pek yemedi napalim oldugu kadar. Sagliklidir herhalde insallah.
Masallah damak taďi olusmus bile asya hanimin simdiden
Aman Allahım ne ara aldın da bunu yaptınKizlar umutun cisink kontrol etMek icin kavanoza isettim.
Arkami bi dondum gunes kavanozu diklemis agzi yuzu ustu hali cis delirtcek bu kiz beni hic rahay durmuor.
Hemej dusa sok kusturmaya calsitim da pek ise yaramadi.
idrar kültürü de yapıyorlar de mi sonsuz. insallah Rabbim kolaycacik bir şifasını verir kuzumun.N Nehir8077 Bahar bir sey soracaktım.
Idrar yolu enfeksiyonu olunca bulanik cis oluyor muydu bazen de icinde beyaz tozlar var sanki bu ne dmeek bikior musunhz.
Tahlil temiz cikti ama yarin tekrar gidicez ogluma cok uzuluorum ya omur boyu hasta ve hasta olacak.
Tabi buna da sukur rabbim beterinden korusun.
Doktoru 40o uktrasonu 600 tl detayli birine gonderdi doktorumuz insallah sifa olacak bir sey fark ederler dua edin kizlar.
Kac gundur karni agriyor beli agriyor ates iniyor cikiyor tahlil temiz anlamadim ne oluyor belki de yarinki de mi cikacak enfeksiyon allah korusun
Aynen elimde fotolar olmasa inanmıycam sanki hep böyleydiAynen 10 15 dk duruyor ama hayr dedigimde snra yine aynı hayr yapmalar oluyorbizimki de trt cocuk delisi oldu oturup izliyor bska bseyi o kdar severek bakmiyor. Valla dedign gbi zman cok cabk gecmis resmen ama bu halleri snki gecmio gbi geldi bna, hani büyümüo byadr byleymis gni gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?