2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben 6 kere mama veriyorum sanırım . Sabah 6:30 gibi veriyorum ki kahvaltı yapsın acıksın diyorum nerdeyse 10 gibi kahvaltıya otursak da ağzına bir şey girmiyor . Oyun oynuyor , sabır çekiyorum , ilk uykuya yatarken yine mama veriyorum . Mama ana öğünümüz maalesef .

Çok geçmiş olsun hastalık zor hele söz konusu çocuklarsa. Biran evvel iyileşirler inşallah

Bende tek başıma nasıl büyüyecektir bu çocupu en önemli nokta ne biliyor musun çoğumuz ortak fikirlere sahibiz mesela herkes farklı olsa kafa karışır ama öyle değil
Allah korumuş kardeşini çok zararlı apandisit aman aman
Çikolata geldi ya hep Asya yedi ama çok sever de teşekkür ederiz
Katya senin göbek adın mı hala geçen mahallenin imamı geldi kızım etme kulağına okuyayım artık 3 kere dedi de ben kabul etmedim

Çünku kolay degil bi haydo kolay yetişmiyor inci gibi dizilsin.. asya da dünyaya ters gelmişti..bunlar harbi birbirine kısmet olursa şaşmam aykırı kişilikler
Aslihaydo Aaa ben diş ayrıntısını kaçırmışım inci gibi dizilsin ateşler boşunaçıkmamış oy kuzum hadi bakalım şampiyon yetiş bize bizim üstte bi diş birazcık uzadı yanındaki duruyor daha alttakiler pek görünmüyor çıktı ama tek dişi çıkmış canavar gibi dolanıyor ortada dedeye sahip çıkalım diyen teyze gibi Asya nasıl önce alt dişi çıkardı hayret şaşırdım

Sağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.
Hadi bakalım ben sıramı saldım sizleri bekliyorum. Şimdi sıra misste galiba. Sizin ne zaman.

Ay nelere mal olmuş kıyamam ki şükür tıp ilerledi de evlatlarına kavuşmuş Allah bağışlasın

N Nehir8077 Bahar bir sey soracaktım.
Idrar yolu enfeksiyonu olunca bulanik cis oluyor muydu bazen de icinde beyaz tozlar var sanki bu ne dmeek bikior musunhz.
Tahlil temiz cikti ama yarin tekrar gidicez ogluma cok uzuluorum ya omur boyu hasta ve hasta olacak.
Tabi buna da sukur rabbim beterinden korusun.
Doktoru 40o uktrasonu 600 tl detayli birine gonderdi doktorumuz insallah sifa olacak bir sey fark ederler dua edin kizlar.

Kac gundur karni agriyor beli agriyor ates iniyor cikiyor tahlil temiz anlamadim ne oluyor belki de yarinki de mi cikacak enfeksiyon allah korusun

Ah sorma zaten melekler uyurken 2 kat melek oluyorlar
Herkes hrmfikirse doktor yolu görünüyor bana aman şu taşınma arası ne kadar iş çıkıyor yarın da benn gideyim artık çalışmayan doktorum teşrif ederse sonuç göstereyim

Sağol canım cumlemizinki mutlu sağlıklı olsun.
Hadi bakalım ben sıramı saldım sizleri bekliyorum. Şimdi sıra misste galiba. Sizin ne zaman.
23 Mart.. kizlar sayıp duruyordu. son 9 diyorlardı ama dun muydu ki o? sira misste evet. geçen sene doğum bekliyorduk bu sene doğum gunu.

Çok geçmiş olsun canım. Bizde idrar yolu enfeksiyonu varken, rengi koyulaşmişti. Hatta koku vardı Koyu sari ve bulanikti. İlaçlardan sonra tekrar eski haline döndü. İlk günler hafif koku ile başladı. Sonra yaparken yanma şikayeti oldu. Birde vc ye daha sık gitti. Az az ama hep cisim var diyordu azıcık yapıyordu.

Kuzum içsel bişey bu mesela kaka görsen tiksibirsin ama kendi bebeğinin kakası iğrenç gelmiyor sana onun gibi aklına gelmiyor yani poposunu açık oluşu kedi bi tuvalete gidiyor 3 saat yalıyor kendini resmen aslında çok temiz hayvan ama için almıyorsa başka
Asya bi elliyor bi tuhafına gidiyor dokunmuyor valla öyle seviyor ki aynı ben kediye ayrı bi sevgisi var bi miyavlaması var duysan
Bence kesinlikle destek al kuzum güneşin emmesi bitince çocuklar anlamaz temizlik algısını senin gibi psikolojisini etkilenmesin inşallah

Masallah diyim nazar değmesin.
Yarasin insallah.
Ben zorladim yine pek yemedi napalim oldugu kadar. Sagliklidir herhalde insallah.
Masallah damak taďi olusmus bile asya hanimin simdiden
Sorma begenmez oldu bişeyler tükürüyor falan taş versem yiyordu resmenn ama değişiyor tabi büyüyor artık benşm en büyük sıkıntım hiçbir çorbayı içmiyor ama hiçbirini yapıyım bi çorba iki gün içsin diyemiyorum

idrar kültürü de yapıyorlar de mi sonsuz. insallah Rabbim kolaycacik bir şifasını verir kuzumun.

ben cok uğraştım buyuk kizimda (böbrek reflusu vardi onda da) idrarla ama içinde ki beyaz tozlarla cok da ilgili degildi sanki. su içme oranı bile o kristalize görüntüye sebep oluyordu. kokusu kotu oluyordu idrarın. ilk enfeksiyonunu da bir aylıkken oyle anlamıştım. doktor tebrik etmişti. icinde ne burun varmış beee demiştir de dıştan nezaket icabı işte. 3 sene uğraştık da düzeldi sonra.

Aynen elimde fotolar olmasa inanmıycam sanki hep böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…