2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar umutun cisink kontrol etMek icin kavanoza isettim.
Arkami bi dondum gunes kavanozu diklemis agzi yuzu ustu hali cis delirtcek bu kiz beni hic rahay durmuor.
Hemej dusa sok kusturmaya calsitim da pek ise yaramadi.
kavanozu nereden nasıl aşmış inanamıyorum.
İçememiştir bence öyle dökülmüştür merak etme ama dikkat et boş bırakmaya gelmiyor zilli baksana

İdrar kültürüne bakıldı mı canım

İlk görünce doğum günü yaptın sandım maşallah ne güzel olmuş almila inci gibi dizilsin dişleri çok güzel olmuş diş hediğiniz bende istiyorum yapmak ama taşınma falan derken yapmıycam sanırım belki sadece şu meslek seçimi kısmını yaparım anı olsun diye

Bizim de sikayetlerimiz var ama tahlil temiz dedi doktor ama yarin gidicez yine of offf.
Gardim dusuyor cocuklara bir sey olunca oglumun hic olmamasi gerekior iidrar holu enf.
Neyse canim sagol sabaha Allah kerim

Sağolun tecrübeli analar işte boşa demiyorum seviyorum sizi diye ben asla arpacık demezdim mesela sarımsakta deneyim yarın çay ve sarımsak

Kız şu araa hastalıkta daha ne olsun maşallah yeterde artar bile

Ya kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum

Gayet güzel olmuş canım içine sinsin aile arası zaten bende öyle çok abartı bir şey düşünmüyorum senin tarzda yaparım ben çok beğendim buradan canım sarmalardan çekti hanımağa yüzünden yapıp yiyemiyorum

Bizim de sikayetlerimiz var ama tahlil temiz dedi doktor ama yarin gidicez yine of offf.
Gardim dusuyor cocuklara bir sey olunca oglumun hic olmamasi gerekior iidrar holu enf.
Neyse canim sagol sabaha Allah kerim
Belki gerçekten yoktur idrarda enfeksiyon. Şikayetleri boğaz kizarikligi yada başka bir şeydir belki. Ne şikayetleri var peki. İnşallah basit birseydir çabuk atlatır.

Büyümüşte püf noktası var delircem maşallah ya miss bizimkilerde öyle güzel yetişir inşallah

Yakın olsak ben yapardım sana. Hanimaga yemesin diyemi yapamıyorsun, peşinden kosmaktanmi yapamıyorum dedin onu anlamadım. Bu ara salak gibi birşey oldum.

Çünku kolay degil bi haydo kolay yetişmiyor inci gibi dizilsin.. asya da dünyaya ters gelmişti..bunlar harbi birbirine kısmet olursa şaşmam aykırı kişilikler
Değil mi yaa var bişey var enerji sinerji falan filan sağol sekerparem
Yapışık ikiz gibi geziyoruz kollarım pert durumda Allah'ım inşallah ben olmam bari bakacak adam lazim
Hiç ya sıfır kıskançlık kresten eve geldiği an görseniz bı kardeşimi özledim diye uçarak giriyo içeri yardım da çok yani eder hiç sezmedim kıskançlık ama bunda inan ki hamileyken çok makale falan okudum nasıl davranılmalı diye Göktürk ü oveceksem seveceksem ikisini de katarak yapıyorum ablani da seni de yerim gibi... Zaten hic hırçınlığı olmayan bı yapısı var kolay oldu mevzu benim için
Kuzum ya hanginize üzüleyim bilemedim nasıl oldu şimdi çocuklar
Arpacık mı ya okuyorum kız okumam mı bol bol çayı deneyim o zaman sağol dünürüm
Abla daha iyi 2 numara ağzıma..... Direniyorum acilarima yine dünyada şimdi gözü ne durumda dünür
Ay anı zamandaaa hadi gözünüz aydın maşallah almila ya
Çok geçmiş olsun hastalık zor hele söz konusu çocuklarsa. Biran evvel iyileşirler inşallah
İnşallah canım
Dişler grip öksürük 3 lü kombo yapti ben de isyan bayrağını kaldircam du bakalım... Yılın en aykırı çifti ödülü goes to Haydo& Asya mumdan çıkmış yangın

Kuzum sen niye kötü hissediyorsun herkes paylaşıyor bi sen değil ki.. Eşin abartmış biraz sanki hastalık geldi mi geliyor valla engel olabilsek keşke bizim elinizde olsa

Yakın olsak ben yapardım sana. Hanimaga yemesin diyemi yapamıyorsun, peşinden kosmaktanmi yapamıyorum dedin onu anlamadım. Bu ara salak gibi birşey oldum.
Kız öyle deme kendine
Koşturmaktan tabi anca günü kurtarıyorum şu ara çok hareketlendi

Hadi öyle olsun bakalım. Asya kuzumun gözünde arpacık çıkmış, çay pansumanini aksatma sakın düzenli yap. Sertleşme olmasın. Çok geçmiş olsun
Valla gayet güzel olmuş daha güzellerini de yaparsın ilerde Allah huzurlu sağlıklı ömür versin
Yarın başlayacağım canım kaç kez sürmem lazım günde

Geçecek annesi pek düşkün sana napacaksak hasta olmasın bebekler çocuklar hiç diyoruz ama oluyor malesef gözü akşam banyodan sonra şişti biraz yarın bakalım nasıl olacak
Yine ödüllere doymafıpımız bir sene desene bu ödüle bizi layık görenlere ve bu başarıda aykırılığı genimize işleyen ebeveynlere teşekkür ederiz kız Aaa şekerpare iyi hatırlattı insan azcık aşağı inmez mi benşm resmenn üst karnımda yaşıyordu son ay Asya canı sağolasıca kaburgalarımın ağrısından oturamazdım yatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…