- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Kizlar umutun cisink kontrol etMek icin kavanoza isettim.
Arkami bi dondum gunes kavanozu diklemis agzi yuzu ustu hali cis delirtcek bu kiz beni hic rahay durmuor.
Hemej dusa sok kusturmaya calsitim da pek ise yaramadi.
İdrar kültürüne bakıldı mı canımN Nehir8077 Bahar bir sey soracaktım.
Idrar yolu enfeksiyonu olunca bulanik cis oluyor muydu bazen de icinde beyaz tozlar var sanki bu ne dmeek bikior musunhz.
Tahlil temiz cikti ama yarin tekrar gidicez ogluma cok uzuluorum ya omur boyu hasta ve hasta olacak.
Tabi buna da sukur rabbim beterinden korusun.
Doktoru 40o uktrasonu 600 tl detayli birine gonderdi doktorumuz insallah sifa olacak bir sey fark ederler dua edin kizlar.
Kac gundur karni agriyor beli agriyor ates iniyor cikiyor tahlil temiz anlamadim ne oluyor belki de yarinki de mi cikacak enfeksiyon allah korusun
İlk görünce doğum günü yaptın sandımEki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
Sağol canım gözlemdeyimArpacık sanki kuzum bak büyürse bir göster çok geçmiş olsun
Bizim de sikayetlerimiz var ama tahlil temiz dedi doktor ama yarin gidicez yine of offf.Çok geçmiş olsun canım. Bizde idrar yolu enfeksiyonu varken, rengi koyulaşmişti. Hatta koku vardı Koyu sari ve bulanikti. İlaçlardan sonra tekrar eski haline döndü. İlk günler hafif koku ile başladı. Sonra yaparken yanma şikayeti oldu. Birde vc ye daha sık gitti. Az az ama hep cisim var diyordu azıcık yapıyordu.
Sağolun tecrübeli analarAnammm ben bunu görmemişim yaaa
Asya kuşumda arpacık çıkmış annesi benim büyük kızda çıkmıştı geçen hafta kaşıntı biraz da ağrı yaptı sarımsak sürdük azcık ikiye böldüm değdirdim üzerine çektim. Ertesi günü geçti. Bilmiyorum ondan mı geçesi mi vardı gerçi
Kız şu araa hastalıkta daha ne olsun maşallah yeterde artar bileSağol canım olduğu kadar. Kayınvalide yi cagarmistim oda ben kalabalıkta sıkılırım dedi gelmedi.
Daha iyi oldu çocuklar oynadı, açtım roman havası Mezdeke oynadılar. Kızın elbise ve süsleme olmadı. Ama gerçi oldu bitti, yaptım mı yaptım. Büyüdüğünde yapmadın demez en azından.
Gayet güzel olmuş canım içine sinsin aile arası zaten bende öyle çok abartı bir şey düşünmüyorum senin tarzda yaparım ben çok beğendim buradan canım sarmalardan çekti hanımağa yüzünden yapıp yiyemiyorumSağol canım olduğu kadar. Kayınvalide yi cagarmistim oda ben kalabalıkta sıkılırım dedi gelmedi.
Daha iyi oldu çocuklar oynadı, açtım roman havası Mezdeke oynadılar. Kızın elbise ve süsleme olmadı. Ama gerçi oldu bitti, yaptım mı yaptım. Büyüdüğünde yapmadın demez en azından.
Belki gerçekten yoktur idrarda enfeksiyon. Şikayetleri boğaz kizarikligi yada başka bir şeydir belki. Ne şikayetleri var peki. İnşallah basit birseydir çabuk atlatır.Bizim de sikayetlerimiz var ama tahlil temiz dedi doktor ama yarin gidicez yine of offf.
Gardim dusuyor cocuklara bir sey olunca oglumun hic olmamasi gerekior iidrar holu enf.
Neyse canim sagol sabaha Allah kerim
Hadi öyle olsun bakalım. Asya kuzumun gözünde arpacık çıkmış, çay pansumanini aksatma sakın düzenli yap. Sertleşme olmasın. Çok geçmiş olsunKız şu araa hastalıkta daha ne olsun maşallah yeterde artar bile
Büyümüşte püf noktası var delircemKızlar bu tarifi deneyin ama kakaoyu 1 kaşık eksik koyunca sanki daha ayarında oluyor aklınızda bulunsun. Bir de betüşün kek sırrını vereyim aramızda kalsınşekeri atmadan yumurtaları sadeyken bir güzel çırpıyor baya sonra şeker atıp tekrar çırpmaya devam ediyor. Kekleri maşşallah hep kabarıyor kuzumun eli pek marifetli
Kuzum ilkgün öyle düşündüm de bi kaç gündür geçmeyin e size sorayım dedim öyle değil yaniJadesi Sena’nın da gözünde zaman zaman oluyor ama tırnağıyla yapıyor bizimki . Gözünü kaşırken yapmış olabilir mi ?
Yakın olsak ben yapardım sana. Hanimaga yemesin diyemi yapamıyorsun, peşinden kosmaktanmi yapamıyorum dedin onu anlamadım. Bu ara salak gibi birşey oldum.Gayet güzel olmuş canım içine sinsin aile arası zaten bende öyle çok abartı bir şey düşünmüyorum senin tarzda yaparım ben çok beğendim buradan canım sarmalardan çekti hanımağa yüzünden yapıp yiyemiyorum
Değil mi yaa var bişey var enerji sinerji falan filanÇünku kolay degilbi haydo kolay yetişmiyor inci gibi dizilsin.. asya da dünyaya ters gelmişti..bunlar harbi birbirine kısmet olursa şaşmam aykırı kişilikler
Yapışık ikiz gibi geziyoruz kollarım pert durumdaAslihaydo
Cok cok gecmis olsun aslicim ya. Cok dogru tespit. Hatta daha kotusu annenin de hasta olmasi. Rabbim korusun.
Simdi nasillar. Illaki bulaşıyor cocuktan biri hasta olunca zor oluyor korumasi.
Nasil oldunuz insallah gecmistir
Hiç ya sıfır kıskançlık kresten eve geldiği an görseniz bı kardeşimi özledim diye uçarak giriyo içeri yardım da çok yani eder hiç sezmedim kıskançlık ama bunda inan ki hamileyken çok makale falan okudum nasıl davranılmalı diye Göktürk ü oveceksem seveceksem ikisini de katarak yapıyorum ablani da seni de yerim gibi... Zaten hic hırçınlığı olmayan bı yapısı var kolay oldu mevzu benim içinNasil kiskanmiyor aslim ya illa arada bir oluyordur oolmuyor mudur.
Umut normalde de hırçın da bazen diyor birak şunu emzirmeyi oynayalim diyor veya uyandi diyelim hemen pis pis uyu kiz uyanma diye kiziyor bir sey yapiorsak birlikte.
He bazen sen tabi kizini seversin dediği de oluyor yavrumun.
Dedigingibi mumu kesin ufler de ortak bir tema bulabilsem keske ikisi icin
Abla daha iyi 2 numara ağzıma..... Direniyorum acilarima yine dünyadaKuzum ya hanginize üzüleyim bilemedim nasıl oldu şimdi çocuklar
Arpacık mı yaokuyorum kız okumam mı bol bol çayı deneyim o zaman sağol dünürüm
Ay anı zamandaaaEki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
İnşallah canımÇok geçmiş olsun hastalık zor hele söz konusu çocuklarsa. Biran evvel iyileşirler inşallah
Dişler grip öksürük 3 lü kombo yapti ben de isyan bayrağını kaldircam du bakalım... Yılın en aykırı çifti ödülü goes to Haydo& AsyaAslihaydo Aaa ben diş ayrıntısını kaçırmışım inci gibi dizilsin ateşler boşunaçıkmamış oy kuzum hadi bakalım şampiyon yetiş bize bizim üstte bi diş birazcık uzadı yanındaki duruyor daha alttakiler pek görünmüyor çıktı ama tek dişi çıkmış canavar gibi dolanıyor ortada dedeye sahip çıkalım diyen teyze gibi Asya nasıl önce alt dişi çıkardı hayret şaşırdım
Kuzum sen niye kötü hissediyorsun herkes paylaşıyor bi sen değil ki.. Eşin abartmış biraz sanki hastalık geldi mi geliyor valla engel olabilsek keşke bizim elinizde olsaYa kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Kız öyle deme kendineYakın olsak ben yapardım sana. Hanimaga yemesin diyemi yapamıyorsun, peşinden kosmaktanmi yapamıyorum dedin onu anlamadım. Bu ara salak gibi birşey oldum.
Valla gayet güzel olmuş daha güzellerini de yaparsın ilerde Allah huzurlu sağlıklı ömür versinHadi öyle olsun bakalım. Asya kuzumun gözünde arpacık çıkmış, çay pansumanini aksatma sakın düzenli yap. Sertleşme olmasın. Çok geçmiş olsun
Geçecek annesi pek düşkün sana napacaksakDeğil mi yaa var bişey var enerji sinerji falan filansağol sekerparem
Yapışık ikiz gibi geziyoruz kollarım pert durumdaAllah'ım inşallah ben olmam bari bakacak adam lazim
Hiç ya sıfır kıskançlık kresten eve geldiği an görseniz bı kardeşimi özledim diye uçarak giriyo içeri yardım da çok yani eder hiç sezmedim kıskançlık ama bunda inan ki hamileyken çok makale falan okudum nasıl davranılmalı diye Göktürk ü oveceksem seveceksem ikisini de katarak yapıyorum ablani da seni de yerim gibi... Zaten hic hırçınlığı olmayan bı yapısı var kolay oldu mevzu benim için
Abla daha iyi 2 numara ağzıma..... Direniyorum acilarima yine dünyadaşimdi gözü ne durumda dünür
Ay anı zamandaaahadi gözünüz aydın maşallah almila ya
İnşallah canım
Dişler grip öksürük 3 lü kombo yapti ben de isyan bayrağını kaldircam du bakalım... Yılın en aykırı çifti ödülü goes to Haydo& Asyamumdan çıkmış yangın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?