2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh canımmm benim...acıni yureğinin derininden hissettim anlıyorum seni..bugunlere kolay gelmemissin..umut azıcık büyüse o da anlayacak kendini koruyacak...bi öğrencim vardı.kalp yetmezligi vardı.koşmaması gerekiyor ama cocuk anlamıyor.iki tur atsa yüzü maviye dönüyordu annesi coook hossohbet bir kadındı ama derindi acısı belliydi gözünden..bigun dertlestik..bana hocam her an oğlumun ölüsünü mu bulurum evin bi yerinde korkusuyla yaşıyorum defi..çünkü kalp nakli için uygun koşulları saglamak ve uygun yaşı beklemek o zamana kadar o cocugun yasaması hepsi birer mucize idi..o kadın agladı karsimda..o gun dedim ki ben bu yasa kadar aglayan insan gormemisim.. su an ben de agliyorum..o acının tarifi yok..yok..yokk... ama Umutun sansı var..böbrek nakli gibi bi sans..böbrek nakli olana kadar diyaliz sansi var..kalp gibi ölümcül değil..umut sanslı.. ona böyle iyi bakan bi anne babadan dogmuş...Allah belki size umutu verirken icine bir cennet anahtarı gizlenistir..umuta iyi bakın belki cennetle müjdeleyim sizi demiştir..

Olabilir canim o bez. Guzel fikir. Ise yariyorsa alirim.
Cuma gunu test verdik aslinda bir sey cikmadi cok sukur ama sikayet decam.ederse tekrarlycaz dedik yarina.
Cis bulanik görüyorum karnim da.agriyor diyor.
Yediklerinden az su icmis diyor doktoru bakalim.

Pastalar zaten ayri olacakmis canim.
Ya da ikramliklar bitmesin pespese iki gun yapsan bolusturup kimse gelmiyor zaten ya canim.
Ali kesin ufler zaten elifin pastasini umut kuzenlerinde bile gine yakin ben de ufluyeyim diuor 4 u birlikte ufluyoarlar kimin dogumgunu farketmeden.

Elife 1 harfli pasta aliye 5 olabilir belki.
Ben gunese 1 yapicam galiba gunes mi yaptirsam bilemedim.

Evet ya kreme.benziuor.
ilahi sekerparem lasonil yeMissin demek sen dd fena bir bebekmissin anlasilan he canim.
Gunes zaten bu cikolatyi gormeden de yemeye calisordu kremleri haklisinn.

Aliye arabalı pasta kiza daha karar veremedim canım.. kv kp esimin teyzesi ile kuzeni gelecekler.bilemefim ki ben de ayrı yapalım diyorum ama

Ever sekerparem doğru söylüyorsun.
Beterin beteri var rabbim korusun.
Bugünümüze sonsuzsukurler olsun.
Vardır rabbimin bir bildiği.

Kosmamasi lazim ama cocuk bu nasil dursun oyun ister o annenin çaresizliği cok tanıdık. Et almaya paran var mangal imkanin var ama ogluna etin tavugun fazlasi zararlı. bur et degil ya her seu hesapli yediriliyor.
Istiyor veremiyorsun.
Anne bu bana zararli ama yiyebilir miyim diyor. Ne yapacağını sasiriyorsun..
Rabbim yardımcısı olsun.o annenind de tum hasta cocuklarin ve annelerinin de..Tum hastalara sifa versin Rabbim hele ki cocuklara bebeklere..

Evet bobrek bakli sansimiz vsr doktoru da teknoliji cok gelisti üzülmeyin dedi en son simdilik olmasa bile. Insalalh kotulesmesin de yeter bize napalim.

Aaaa sekerparem yaa ne ağlaması iki sulugoz bulustuk bogulacak kizlar gozyasimizdaa.

Baska setlerden konusalimm haydi bakalim neler yapiorsun.
Annenler nasil.
Ali de pek hevesli degil dimj etkinliğe erkek cocugu klasigi canim biliyorsun yapacak pek bir sey yok sanki.
Eskiden ozdilekte oyun odasina veriyordum umutu kizlarin hepsi boya yapiordu sessizcw erkekler dövüşerek kavga oyunu pata küte

Normale dönmen sabahı bulur canım... dağıldım biraz.. telefonum silinmişti..sosyal medya da yok.izlerini kaybettim..yıllar gecti..acaba yasiyor mudur diye düşünüp dertlenirim bazen..sen de Umuttan dertlenince bi hoş oldum...
Gıda konusunda ben katıyım biraz.alerji de olunca yeme dedigim seyler oluyor.uzulme bunlara bu kadar..ne yapalım. Allah başka dert vermesin canım

Mamayı tam içiyo mu her seferinde peki canım

Maşallah betüşe deneyeceğim benim kekim pek kabarmaz iyi oldu bu püf noktası

Ay ne tatlı kızın maşallah gerçekten de senin sırtın yere gelmez artık. Kızlar babacı olur derler o bile böyleyse ooo miss

Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin inşallah.
Amiin inşallah dualarım sizinle..
Eşin çok pimpirikli ve hastalık hastası bi de üstüne senin de canını sıkıyor. Anne olarak sen çocuğun hasta olsun ister misin. Bişey olsa zaten ilk kendimize yükleniyoruz bari o sana yüklenmesin. Böyle ufak grip soğuk algınlıkları vs ler atlatılır Allah daha büyük hastalık vermesin. Tamam nazara hepimiz inanıyoruz ama herşeyi de nazara yormak ne bileyim pek mantıklı gelmiyor bana. O zaman bizim hastalıktan kurtulmamamız lazım sürekli paylaşıyorum ben Mutlu bir anne baba çocuğun sağlığı için daha önemli sen rahat ol boşver. Çocuk da olumsuz etkilenmesin bu durumdan.

Aliye arabalı pasta kiza daha karar veremedim canım.. kv kp esimin teyzesi ile kuzeni gelecekler.bilemefim ki ben de ayrı yapalım diyorum ama

Zor olur sekerparem ya.
Pastaalari madem ayri sirayla ufletirsin alkislarsiniz olur bence ya..hic kendini darlama olmaz mi diye.
Onemmli olan guzel bir hatira kalmasi onlar icin.
Ben gunese galiba 1 rakamli pasta yptrcan umutun öyleydi.

Hassas kalpli sekerparem bizler icin zaten zor cogu sey dagilmana sebep.oldum hakkini helal et canim benim.

Dagilacak.bir sey yok haydi bak dogru diorsun baska.derrt vermesin rabbim.
Dagina gor kar verirmis Allah.
Hem cok sukur canlari sag engelleri yok daha ne olsun. Opuyorum seni tessekkür ederrimm

Nasıl mutlu oldum bilemezsin bana benzeten ender insanlardan birisin çünkü genelde hep babaya benzetiyorlar
Bilirim canım ben de aynı durumdayım çünkü herkes babasına benzetiyor sadece gözlerini bana benzeten bir kaç arkadaşım var. Hatta bir kere şey oldu benim ve ipek in bebekliklerini yanyana koyduğum bir fotomuz vardı (bence baya benziyoruz ) sürekli aynı babası sen hiç katkı vermemişsin diyen bir arkadaşımıza attık. Senin küçüklüğün aynı kocana benziyormuş dedi artık daha bundan öte yorum duymadım
misskokulumm

Cok guzel fikirmiş gokkusagi missimya col sagoll.
Kalppare
Baksana sekerparem guzel dimi ikisi bi arada iicin baya uygun bir tema.
Neler yapabilirm dusunmek lazimm
Sonsuzcum bence de gökkuşağı güzel fikir umuta sarı veya mavi giydir güneşe her renk olur zaten. Rengarenk balonlar flamalar çok da güzel olur.

Bize de 9-12 kollar kısa gelmeye başladı. Kv hem 12-18 hem de 18-24 bir sürü kıyafet almış. 18-24 ler hep çok büyük 12-18 ler bile yapısına göre büyük oldu. Senin kız da minyon biraz bazıları büyük olabiliyor. Gidip bakma imkanın varsa öyle al. İpek e hep ince uzun şeyler oluyor. Tayt gibi değilse beli bol boyu kısa geliyor. Üst de genelde bol ama kolları falan olursa iyi oluyor. O yüzden görmeden alırsam olmayabiliyor.

Maşallah ya gerçekten bı yaştan sonra kizlar annenin en büyük destekçisi oluyo

Maşallah sizlere inci gibi dişleri olsun, sıra sıra dizilsin. ilk çıkan dislerdemi yapılıyor bu parti. Diş buğdayı duydum ama hiç katılmadim. Nedir nasıldır hiç bilmem. Sizinki çok güzel görünüyor. Ben bı kaç resim görmüştüm haşlanmış buğday felam sizinki gibi değil. Sizin kini ilk gördüğümde doğum günü sandım.

Kucuklugun kocana benziyormus bencede artık pes dedirtecek bir yorum olmuş. Babaya benzetilmesi gene iyi bizimkiler. Kayinvalidenin Dayısının kızının çocuğuna benziyor. Ve görmem imkansız vefaat etmişler.

S Susam_tanesi aynı senin gibi bebeklik fotomla Atamın fotosunu kolaj yaptım attım bir arkadaşa dedi seni sana bile benzetemedim. Sözün bittiği yer. N Nehir8077 Baharım senin Kv zaten değişik bir kişilik beklenen hareket dıdının dıdısına benzetmek misskokulumm kuzum Betüşün el lezzetine sırrı olmasına şaşırdık mı tabiki hayır. “Anasına bak kızını al, kenarına bak, bezini al” bu arada nasıl da annelerinin arkasındalar.

Hadi rast gelsin inşallah kuzum şu sıralar 18-24 giyiyor Ata LCWaikiki nin kalıpları geniş gibi gerçi

Kucuklugun kocana benziyormus bencede artık pes dedirtecek bir yorum olmuş. Babaya benzetilmesi gene iyi bizimkiler. Kayinvalidenin Dayısının kızının çocuğuna benziyor. Ve görmem imkansız vefaat etmişler.
Hahaha o da iyiymiş bizim düşman içimizde eşimin tarafı durumu bildiği için zaten babasına benzediği aşikar hiç bişey demiyorlar arada bir kv anneme ve kendine benzetiyor. Herkes mutlu olsun diye herkese benzetiyor o Ama benim taraf ve arkadaşlarım sürekli babası kılıklı aynıı babası diyor

Senin çocuklar da aynı sana benzediği için o çabaları bence

Kime benzerse benzesin çok tatlı bişey oldu yaa hayal edemeyeceğimiz kadar güzel
Aynı durumu yaşamışız resmen hatta durun instaya yeniden atayım o fotoyu siz ekli değildiniz galiba onu attığım zaman

İpek çok benziyor sana tek fark fotoğraf kalitesi. Ben hiç bir fark göremedim. Anasının kızı derler ya tamda öyle.

Sana çok benziyo ama yaa aşırı benziyo hatta

Bir sürü instamam var hergün foto atıyor vlala kimse korkmuyor bende atıyorum okuyorum da üstelik olan oluyor umarım çok sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…