Ahh canımmm benim...acıni yureğinin derininden hissettimSagol sekerparem ne yazik ki cok kendimi sucluyorum ama olacagi varmis oluyor bazi seyler.
Rabbim onu bana ikinci kez verdi aslinda 40 gun yatti hep diyalizdeydi mac kez ameliyathane kapilarinda bekledim git gel her kapi açılınca oglumu sordum.
Gecti sonsuzsukurler olsun o günler ama hasar birakti bende onsa hepimizde.
Insallah bununla gelmis gecmis olur.
Yarin gidicez doktoruna bakalim nasil yönlendirecek.
En son cis kacirmasi ile ilgili urodinami yapalim dedi umut da cok aksi kanverirken bile kaciyor tutamıyoruz.
Urodinamide pipiden popodab sonda takilacak mesane doldurulacak isemesi beklenecek bebekken 2 kere yaoildi ama sonuç alamadik cok agladi acisindan ciisi i tuttu saatlerce.
Ya ben cok kotu günler yasadim aslinda sekerparem insan unutuyor alisiyor galiba ama olsun isyan etmek yok ne hastaliklar var ne dertler var rabbim uğratmasın.
Hep bastırmaya çalışıyorum asil dertlerimi sanirim. Hep bir vicdan hesabi.
Neyse yarin icin doktoru ultrason da istedi ama ozele giderseniz 40 dakka bakior ama 600 tl dedi ama gidicez insallah. Hem virus ortamina girmesin hastanede hem detayli bakilsin belki bir detay gorur. Hos giden bobrek gitti daha geri gelmez Allah istemezse tabi.
Idrar yolu enf.hep korktum ben. En son cerrah enf olursa acik ameliyat ederiz gibiisinddn korkuttu olmamasi lazim ya i zaten bobrekleri korumak icim ben de o yuzden asiir korumaci oldum belki de.
Diyaliz kateterine pansuman yapmak icin elllerimi doktor gibi yikardim hic bir yeri elllemeden steril aletleri acar pansuman yapardik yok yaraya elin degdi yok yanlis yaptik diye iy oy daha 2 aylikti yavrum.
Cok sukur masallah buyudu bugunler mucize.ama tabiki hasar var bobrek yetmezliği baki.
Insallah rabbim merhamrt eder de onu sagligina kavusturur.
Ne oldu boyle anlamadiim yazdim ya yazdim sana gelince cenem dusuor galiba sekerparem.
Guclu degilim ama insallah olabilirim mecburum
Olabilir canim o bez. Guzel fikir. Ise yariyorsa alirim.Ya bi de begenmiyor ya..bunca sıkıntı içinde bi de doğum günü yaptın kuzum sen..ilerde anlattığında şaşıp kalacaklar..ahh ahh analık işteçoook tatlısınız ikinizde..yüzündeki huzuru burdan hissettim..Rabbim huzur mutluluk sağlık versin...guzel bir ömrün olsun Duru kız masa da kac çeşit var daha nolsun iki bebeyle helal olsun ⚘ elbise de taç da cok yakışmış amaaaa boncuguma
Dizi dizi dizilsinler inci gibi canımmasAllah almilaya da sana da canımmm almila ne kadar tatlı bakmıs yaaaa kiyamam minnoş
Canım ben küçükken cok severdim onlarısonra bi kere cikolata diye babaannemin lasonil kremini yiyince annem bi daha almadı bence ilaca benzemezi riskli
Canim ben bunu yeni gördüm..komik gelecek ama idrar tahlili yapan bebek bezinden mi alsan.beze cisi sen dokersin olmaz mi? Kiyamam umuta ya..ağrısı mı varAllahım şifa versin insAllah
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Helal be betüş
Ya canım nazar da değebilir...ama nazar genelde halsizlik sebepsiz aglama vucutta döküntü vs yapıyor bebeklerde..öksürük baaska sebeptendir.velev ki nazardan oldu..cocuk bu nazar olur..kavgaya donusturmeyin.. bnm esim de ayni en ufak hastalikta nazar ettirdin diye yükleniyor bana
Aliye arabalı pasta kiza daha karar veremedim canım..Olabilir canim o bez. Guzel fikir. Ise yariyorsa alirim.
Cuma gunu test verdik aslinda bir sey cikmadi cok sukur ama sikayet decam.ederse tekrarlycaz dedik yarina.
Cis bulanik görüyorum karnim da.agriyor diyor.
Yediklerinden az su icmis diyor doktoru bakalim.
Pastalar zaten ayri olacakmis canim.
Ya da ikramliklar bitmesin pespese iki gun yapsan bolusturup kimse gelmiyor zaten ya canim.
Ali kesin ufler zaten elifin pastasini umut kuzenlerinde bile gine yakin ben de ufluyeyim diuor 4 u birlikte ufluyoarlar kimin dogumgunu farketmeden.
Elife 1 harfli pasta aliye 5 olabilir belki.
Ben gunese 1 yapicam galiba gunes mi yaptirsam bilemedim.
Evet ya kreme.benziuor.
ilahi sekerparem lasonil yeMissin demek sen dd fena bir bebekmissin anlasilan he canim.
Gunes zaten bu cikolatyi gormeden de yemeye calisordu kremleri haklisinn.
Ever sekerparem doğru söylüyorsun.Ahh canımmm benim...acıni yureğinin derininden hissettimanlıyorum seni..bugunlere kolay gelmemissin..umut azıcık büyüse o da anlayacak kendini koruyacak...bi öğrencim vardı.kalp yetmezligi vardı.koşmaması gerekiyor ama cocuk anlamıyor.iki tur atsa yüzü maviye dönüyordu annesi coook hossohbet bir kadındı ama derindi acısı belliydi gözünden..bigun dertlestik..bana hocam her an oğlumun ölüsünü mu bulurum evin bi yerinde korkusuyla yaşıyorum defi..çünkü kalp nakli için uygun koşulları saglamak ve uygun yaşı beklemek o zamana kadar o cocugun yasaması hepsi birer mucize idi..o kadın agladı karsimda..o gun dedim ki ben bu yasa kadar aglayan insan gormemisim.. su an ben de agliyorum..o acının tarifi yok..yok..yokk... ama Umutun sansı var..böbrek nakli gibi bi sans..böbrek nakli olana kadar diyaliz sansi var..kalp gibi ölümcül değil..umut sanslı.. ona böyle iyi bakan bi anne babadan dogmuş...Allah belki size umutu verirken icine bir cennet anahtarı gizlenistir..umuta iyi bakın belki cennetle müjdeleyim sizi demiştir..
Normale dönmen sabahı bulur canım... dağıldım biraz.. telefonum silinmişti..sosyal medya da yok.izlerini kaybettim..yıllar gecti..acaba yasiyor mudur diye düşünüp dertlenirim bazen..sen de Umuttan dertlenince bi hoş oldum...Ever sekerparem doğru söylüyorsun.
Beterin beteri var rabbim korusun.
Bugünümüze sonsuzsukurler olsun.
Vardır rabbimin bir bildiği.
Kosmamasi lazim ama cocuk bu nasil dursun oyun ister o annenin çaresizliği cok tanıdık. Et almaya paran var mangal imkanin var ama ogluna etin tavugun fazlasi zararlı. bur et degil ya her seu hesapli yediriliyor.
Istiyor veremiyorsun.
Anne bu bana zararli ama yiyebilir miyim diyor. Ne yapacağını sasiriyorsun..
Rabbim yardımcısı olsun.o annenind de tum hasta cocuklarin ve annelerinin de..Tum hastalara sifa versin Rabbim hele ki cocuklara bebeklere..
Evet bobrek bakli sansimiz vsr doktoru da teknoliji cok gelisti üzülmeyin dedi en son simdilik olmasa bile. Insalalh kotulesmesin de yeter bize napalim.
Aaaa sekerparem yaa ne ağlaması iki sulugoz bulustuk bogulacak kizlar gozyasimizdaa.
Baska setlerden konusalimm haydi bakalim neler yapiorsun.
Annenler nasil.
Ali de pek hevesli degil dimj etkinliğe erkek cocugu klasigi canim biliyorsun yapacak pek bir sey yok sanki.
Eskiden ozdilekte oyun odasina veriyordum umutu kizlarin hepsi boya yapiordu sessizcw erkekler dövüşerek kavga oyunu pata küte
Mamayı tam içiyo mu her seferinde peki canımBen 6 kere mama veriyorum sanırım . Sabah 6:30 gibi veriyorum ki kahvaltı yapsın acıksın diyorum nerdeyse 10 gibi kahvaltıya otursak da ağzına bir şey girmiyor . Oyun oynuyor , sabır çekiyorum , ilk uykuya yatarken yine mama veriyorum . Mama ana öğünümüz maalesef .
Maşallah betüşe deneyeceğim benim kekim pek kabarmaz iyi oldu bu püf noktasıKızlar bu tarifi deneyin ama kakaoyu 1 kaşık eksik koyunca sanki daha ayarında oluyor aklınızda bulunsun. Bir de betüşün kek sırrını vereyim aramızda kalsınşekeri atmadan yumurtaları sadeyken bir güzel çırpıyor baya sonra şeker atıp tekrar çırpmaya devam ediyor. Kekleri maşşallah hep kabarıyor kuzumun eli pek marifetli
Bak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ. Eşim 2. Tabağı yerken biraz büyük mü olmuş bunlar dedi ki kendi arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı o saatlerde neyse ben bişey demedim betüş ordan önce eline sağlık denir baba, annem onları ne şartlarda, göktuğ uyanmadan hızlıca sarmak için öyle yaptı dedi hımmm çok lezzetli olmuş hem ellerine sağlık anne diye de ekledi vay dedim sırtım yere gelmez benim kızlarım var beeee
Amiin inşallah dualarım sizinle..Rabbim hicbir anneyi evladiyla imtihan etmesin inşallah.
Eşin çok pimpirikli ve hastalık hastası bi de üstüne senin de canını sıkıyor. Anne olarak sen çocuğun hasta olsun ister misin. Bişey olsa zaten ilk kendimize yükleniyoruz bari o sana yüklenmesin. Böyle ufak grip soğuk algınlıkları vs ler atlatılır Allah daha büyük hastalık vermesin. Tamam nazara hepimiz inanıyoruz ama herşeyi de nazara yormak ne bileyim pek mantıklı gelmiyor bana. O zaman bizim hastalıktan kurtulmamamız lazım sürekli paylaşıyorum benYa kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum
Aliye arabalı pasta kiza daha karar veremedim canım..kv kp esimin teyzesi ile kuzeni gelecekler.bilemefim ki ben de ayrı yapalım diyorum ama
Bilirim canım ben de aynı durumdayım çünküNasıl mutlu oldum bilemezsin bana benzeten ender insanlardan birisin çünkü genelde hep babaya benzetiyorlar
Sonsuzcum bence de gökkuşağı güzel fikir umuta sarı veya mavi giydir güneşe her renk olur zaten. Rengarenk balonlar flamalar çok da güzel olur.misskokulumm
Cok guzel fikirmiş gokkusagi missimya col sagoll.
Kalppare
Baksana sekerparem guzel dimi ikisi bi arada iicin baya uygun bir tema.
Neler yapabilirm dusunmek lazimm
Bize de 9-12 kollar kısa gelmeye başladı. Kv hem 12-18 hem de 18-24 bir sürü kıyafet almış. 18-24 ler hep çok büyük 12-18 ler bile yapısına göre büyük oldu. Senin kız da minyon biraz bazıları büyük olabiliyor. Gidip bakma imkanın varsa öyle al. İpek e hep ince uzun şeyler oluyor. Tayt gibi değilse beli bol boyu kısa geliyor. Üst de genelde bol ama kolları falan olursa iyi oluyor. O yüzden görmeden alırsam olmayabiliyor.Günaydın kizlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Küçüğüm uyandi oglusum uyuyor ilac vernistim gece.
Hemen bir seyker hazırlayıp cikicaz insallah.
Güneşe 9 12 lcw kucuk geliyor 12 18 alayim dimi 18 24 ay buyuk gelir kizlar
Maşallah ya gerçekten bı yaştan sonra kizlar annenin en büyük destekçisi oluyoBak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ. Eşim 2. Tabağı yerken biraz büyük mü olmuş bunlar dedi ki kendi arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı o saatlerde neyse ben bişey demedim betüş ordan önce eline sağlık denir baba, annem onları ne şartlarda, göktuğ uyanmadan hızlıca sarmak için öyle yaptı dedi hımmm çok lezzetli olmuş hem ellerine sağlık anne diye de ekledi vay dedim sırtım yere gelmez benim kızlarım var beeee
Maşallah sizlere inci gibi dişleri olsun, sıra sıra dizilsin. ilk çıkan dislerdemi yapılıyor bu parti. Diş buğdayı duydum ama hiç katılmadim. Nedir nasıldır hiç bilmem. Sizinki çok güzel görünüyor. Ben bı kaç resim görmüştüm haşlanmış buğday felam sizinki gibi değil. Sizin kini ilk gördüğümde doğum günü sandım.Eki Görüntüle 2801820 Teyzeler bizim dişimiz çıktı
Kucuklugun kocana benziyormus bencede artık pes dedirtecek bir yorum olmuş. Babaya benzetilmesi gene iyi bizimkiler. Kayinvalidenin Dayısının kızının çocuğuna benziyor. Ve görmem imkansız vefaat etmişler.Bilirim canım ben de aynı durumdayım çünküherkes babasına benzetiyor sadece gözlerini bana benzeten bir kaç arkadaşım var. Hatta bir kere şey oldu benim ve ipek in bebekliklerini yanyana koyduğum bir fotomuz vardı (bence baya benziyoruz ) sürekli aynı babası sen hiç katkı vermemişsin diyen bir arkadaşımıza attık. Senin küçüklüğün aynı kocana benziyormuş dedi artık daha bundan öte yorum duymadım
Hadi rast gelsin inşallah kuzum şu sıralar 18-24 giyiyor Ata LCWaikiki nin kalıpları geniş gibi gerçiGünaydın kizlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Küçüğüm uyandi oglusum uyuyor ilac vernistim gece.
Hemen bir seyker hazırlayıp cikicaz insallah.
Güneşe 9 12 lcw kucuk geliyor 12 18 alayim dimi 18 24 ay buyuk gelir kizlar
Hahaha o da iyiymiş bizim düşman içimizde eşimin tarafı durumu bildiği için zaten babasına benzediği aşikar hiç bişey demiyorlar arada bir kv anneme ve kendine benzetiyor. Herkes mutlu olsun diye herkese benzetiyor oKucuklugun kocana benziyormus bencede artık pes dedirtecek bir yorum olmuş. Babaya benzetilmesi gene iyi bizimkiler. Kayinvalidenin Dayısının kızının çocuğuna benziyor. Ve görmem imkansız vefaat etmişler.
Aynı durumu yaşamışız resmen hatta durun instaya yeniden atayım o fotoyu siz ekli değildiniz galiba onu attığım zamanS Susam_tanesi aynı senin gibi bebeklik fotomla Atamın fotosunu kolaj yaptım attım bir arkadaşa dedi seni sana bile benzetemedim. Sözün bittiği yer. N Nehir8077 Baharım senin Kv zaten değişik bir kişilik beklenen hareket dıdının dıdısına benzetmekmisskokulumm kuzum Betüşün el lezzetine sırrı olmasına şaşırdık mı tabiki hayır. “Anasına bak kızını al, kenarına bak, bezini al” bu arada nasıl da annelerinin arkasındalar.
İpek çok benziyor sana tek fark fotoğraf kalitesi. Ben hiç bir fark göremedim. Anasının kızı derler ya tamda öyle.Hahaha o da iyiymiş bizim düşman içimizde eşimin tarafı durumu bildiği için zaten babasına benzediği aşikar hiç bişey demiyorlar arada bir kv anneme ve kendine benzetiyor. Herkes mutlu olsun diye herkese benzetiyor oAma benim taraf ve arkadaşlarım sürekli babası kılıklı aynıı babası diyor
Senin çocuklar da aynı sana benzediği için o çabaları bence
Kime benzerse benzesin çok tatlı bişey oldu yaa hayal edemeyeceğimiz kadar güzel
Aynı durumu yaşamışız resmen hatta durun instaya yeniden atayım o fotoyu siz ekli değildiniz galiba onu attığım zaman
Sana çok benziyo ama yaa aşırı benziyo hattaHahaha o da iyiymiş bizim düşman içimizde eşimin tarafı durumu bildiği için zaten babasına benzediği aşikar hiç bişey demiyorlar arada bir kv anneme ve kendine benzetiyor. Herkes mutlu olsun diye herkese benzetiyor oAma benim taraf ve arkadaşlarım sürekli babası kılıklı aynıı babası diyor
Senin çocuklar da aynı sana benzediği için o çabaları bence
Kime benzerse benzesin çok tatlı bişey oldu yaa hayal edemeyeceğimiz kadar güzel
Aynı durumu yaşamışız resmen hatta durun instaya yeniden atayım o fotoyu siz ekli değildiniz galiba onu attığım zaman
Bir sürü instamam var hergün foto atıyor vlala kimse korkmuyor bende atıyorum okuyorum da üstelik olan oluyor umarım çok sıkıntı olmazYa kzıyor işte çevrenden örnekler veriyor onların çocuğu seninkinden büyük paylaşmıyorlar paylaşsalar kalp koyuyorlar bilmem ne aslında aşmıştık böyle şeyleri çünkü hastalık hastası gerçekten ve kasıntı bu konuda eşim
bende istemiyorum sürekli pimpirikli bir anne baba olmak rahat olmak istiyorum
Ama dün o arkadaş eşime sorunca çünkü onlarınki baya hareketli kızdı çok oldu emekliyor dişleri falan çok oldu çıkalı onların yürümüyormuş falan zaranında hanımağalığı ve hantoluğu meşhurdu şaşırdım falan demiş eşimde dünden beri başımın etini yiyor Zara inadına 10 gündür öksürmüyordu bugün öksürdü o da öksürük hastalıklından mı yoksa refleks mi anlamadım ama 5-6 kere oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?