2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay susam çok sevindim sağ salim alır kucağına inşallah kardeşin ne güzel ya ohhh yakın olacaklar ipekle

Aman masAllah de kuzum Allaahhh asya da halalarına benziyor mu
Küçük halasına kirpikleri benziyor sadece ben pek benzetemiyorum ama gelinlikle alakalı mı bilmem benim kız ana baba karışık sanki mona Lisa tablosu gibi annenin yanında anneye babanın yanında babaya benziyor sanatsal çocuk yapmışım a dostlar

Şekerparecim çok incesin çok teşekkür ederiz

Reel prensi soluğu kamyonda aldı çookk teşekkür ederiz jadem

Benim hiç eltim olmuycak o yüzden bilemiyorum ama görümce benim 4 tane var 2si çok iyi kardeşleri için iyi olsun diyorlar biliyorum biri küçük zaten ama en büyüğü çok kötü kalpli biri görüşmüyorum Zaten ve asla hakkımı helal etmem ona iyi olsun da istemem o kadar üzdü ki beni yani her şey karakterde eşti eltiydi görümce falandan ziyade
bakalım bende görümce ve baldız olduğumda nasıl olcak merak ediyorum ama daha çok var senin yakın galiba hayırlı olsun şimdiden

Yaaa karya da mı Zara da hiç izin vermiyot artık bezini değiştirmeme bizde makat çatlağından kaynaklı krem sürüyorum o da izin vermiyor bir türlü ağla ağla kaçıyor

canim boğaza inmesin diye hemen dün aldım ilacı zaten dün günde 3 kez veriyorum. gündüz geceye daha iyi. eşime damlayı da aldırdım cold mix . bakalım bu gece umarım daha iyi geçer. yalnız arel de de başlıyor sanirim
ah canim inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alsin
Geçmiş olsun canım ne için veriyorsun ben atladım mı farketmedim hasta mıydı
burnu akıyor hapşırıyor uyuyamıyor inliyor canim. arel de başlıyor sanırım. inatla abisinin sulugundan su iciyor sanirim oyle bulasti
Geçmiş olsun canimm ya
çok sağol baharım
baharcim mersin sıkıntılı ya hiç gidesim gelmedi. bugun gun icindeki durumu daha iyi gelince gitmedim. kendimi de iyi hissetmiyordum da dedigin gibi duş alinca iyi geldi sukur
sagol susam. teyzeligin de hayirli olsun canim. ablam evlenmez de artik kismet yegenlerime. teyze dedirttirim
misss hasta olan civandi ama sanırım arel de o yolda. hayırlısı bakalım. Allahtan ablam var ya üstesinden gelemezdim sanki

İnsan iyi olunca gerçekten sıfatlar fark etmiyor. Üç eltim var benim de. Biri dünya tatlısı ablam olsa bu kadar olurdu. Diğeri yine çok iyi gerçekten arkadaş gibi ama bir diğeri evlerden ırak. Sülaleye zarar inan ki. Ben de evlenirken hep elti ile görümceden daha kolay anlaşılır gibi geliyordu. Çünkü görümceye bir yerden sonra kendi kardeşini anlatsan dokunur. Ama elti ile aynı statüdesin. İkiniz de gelin olduğunuz için birbirinizi anlamak daha kolay olur. Tabi iyi niyetliyse.

eitim yok kaynım yok bir görümcem var ki dünya tatlısı kardeş oldu bana. eşimi düşünüyorum bi yandan da 5 abim eşleri ve 1 ablam yeğenlerim onun işi zor gibi gelmisti ama ilk.ve tek damat çok sevildi şükür karşılıklı hersey. ama ismi onemli değil yani görümce olmuş elti olmuş kv ya da kb önemli.olan karakter önemli olan niyet. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karsilastirsin

Yok yakin değil canim ama iki erkek kardesim var..Allah nasip ederse birgün o da olur... erkek kardesimle dünyalarımız biraz farklıdır bizim..gelen gelin nasıl biri olur bilemem ama kardeşim takıntılı derecede eşimi kimseye ezdirmem anneme bir bardak su verdirmem tarzi konuşuyor ve sevgilisi yok.. aslinda bence bu bi saplantı.çünkü annem gorumce ve kv den coook çekti..çocuk da bunları gördü ve ollumsuz sekilde psikolojisine yerlesmis sanırım.iste burda olay kopuyor..yani beni direk sen gorumcesin ezersin karımı büyük halam gibi diyor.ben büyük halam degilim diyorum.evet ama degisirsin diyor kisacasi olmayan gelini savunuyor..insAllah hanım bir eşi olur da ona inat cok iyi anlasiriz iki kiz kardes boyle dua ediyoruz.olmayan geline karsi resmen damarimiza basıyor..iste buna toplum baskısı derler yani anlatmak istedigim buydu..evet hersey karakter meselesi..ama gelen geline de birileri gorumcedir guvenme bunlar hep kötü olur derse ve o da biraz cahilse inanirsa doldurusa gelirse biz nasil geçineceğiz

Ah kıyamam gmiş olsun canım üşüttü mü acaba iyiki ablan varmış dediğin gibi ay benimde nasıl birine ihtiyacım var şu dönemde

Ah kıyamam gmiş olsun canım üşüttü mü acaba iyiki ablan varmış dediğin gibi ay benimde nasıl birine ihtiyacım var şu dönemde
ya keşke gerçekten birisi olsaydı taşınmak için. aman jadem zorlama belini. herşeyi toplayıp yerleştiren nakliye firmaları varmış öyle ayarlasanız keşke

Gorumcelerden bahsetmişken misal benim Elifim şeker mi şeker bi gorumce olaacak zeynebime guzel gelinime Zeyay1420 egitecegim onu Ali de Atacigima damadıma.guzel bir kayinbirader olacak @nzh99
Oyyy güzel kalpli dünürüm ağzından bal damlıyor yine
Oyyy kıyamam kuzuma ya Bi anneler ölümsüz olsa bir de yavrular hiç hasta olmasa
Oyyy Rabbim bu kez yüzlerini güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah canım tutunurlar hem de ikizleri olsun amin amin aminnn
Saol canım binlerce aminnn
RABBİM kucaklarıni sağlıklı hayırlı Salih bir evlatla doldursun inşallah. Yuzlerini güldürsün.
Amin canım çok saol
Canim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsin

Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirler
Amin canım çok saol
İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına. Sende en tatlı bebeklerin halası olursun inşallah.
İnş canım
Amin canım inş. Sizinde be işiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş
Zeyay1420 canim çok sevindim. İnşallah süreç hep olumlu gecer bir kuzucuk geliverir kucaklarina
Amin canım inş
Ayy kuzum ne çok istedim gönülden inan inşallah hayırla sonum alırlar bir evlatları olur hatta olmuşken ikiz olsun Rabbim emeklerini sabırlarını zayi etmesin
Amiinn aminnn amiinnnn
Amin canım inş. Ne namazlar ne dualar ne hatimler okundu Rabbim ol der bu kez inş
Ay hadi inşallah bu sefer hayırla olumlu sonuç alırlar da sende hala olursun
Amin canım inş
Saol canım inş.

Ben de evlenmeden once iki eltinjn daha iyi anlasacagini düşünürdüm.öyle de olabilirdi.ben ona uyum saglasaydim.ama ona uyum saglasaydım kendime hakaret etmiş olurdum.ben oturup kimseyi kimseye kotuleyemem..kimseye gülüp ardindan sovemem..birinin mutsuzlugunu gulerek karsilayamam.kimsenin namusuna laf edemem..isin kötüsü o yaparken susamam da.. çat diye yanlış bu davranış da derim..velhasıl anlasamadik..karakter meselesi bunlar hep... ben de kardeş gibi olmak istedim.ama bu biraz karşılıklı olmakla ilgili bir durum.. dedigim gibi evlendikten sonra anladım ki bu biraz toplumsal bir sorun haline gelmiş bu coğrafyada..

Gunaydiiiiinnnnn can anneler nasılsınız ne var ne yok ben yoğun bir şekilde devam temizliğim bitti bı tek kapalı balkona oyuncaklari istifleme isim kaldı ve akşam da komşu bacilarim gelecek sarma sarıp dolma doldurcaz Haydom da size opucuklu sevgiler gonderiyo ama Asya ya kalpli opucuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…