Ay ne diyorsun aşkım. Yok canım Allah isteyene olmayana versin, benden geçti. Benimkilerede sağlık versin. Bende ki kaynanayi kolay kolay kimse çekmez. Şöyle düşündüm, ya dişli bir ektim olsaydı da hakkından gelseydi. Benim yapamadıklarımi söyleyemediklerimi soyleseydi. Herneyse olmayacak dua işte. Bazen yalnızlıkta güzel.sAman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zatenkalabalık aile istiyorsan çalışmalar başkasın umutla duruya bir kardeş daha
Merhaba canım@sekerpare5939 kiz bir seni göremedik su forumda bir foto paylaş yahu sonra kaldirirsin :)
Birde diger arkdslari merak ediyordumda saglik olsun
Bu vesileyle K Kuf @Tikkabilla diger kizlari bulamadim. Cecen egg agacsizkoala ve cherrygum nasilsinz bebisler nasil ?
Canim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsinDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirlerMerhaba canımİyiyim şükür oğlanla oynuyoruz tüm gün etkinliğimiz bu Yemek oyun uyku meme. Ah bir de iştahı yerinde olsa. Sen nasılsın? Konuyu uzun zamandır okumadım kim var kim yok haberim yok açıkçası. Herkese selam olsun bu vesileyle.
Maşallah yürümeye başladı demekCanim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsin
Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirler
İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına. Sende en tatlı bebeklerin halası olursun inşallah.Kızlar tekrar haber geldi tahlil sonuçları iyi çıkmış pazartesi transfer için gün vermişler
Geçmiş olsun civan kuzusunasagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
İnşallah Allahım kucaklarını doldursunDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Ayy ilahi miss,bize de öyle diyecekler kesin dur bakalım. Daha Day day bebeğin dayday aşamasında. Ama benim büyük kızım da 14 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylık yürüdü. Hangi ablaya benzeyecek diye merak ediyorduk. İkisini ortalasa barı. Du bakalim ne edecek.
Deluu oğlan bu ara tırmanmaya taktı kafayı. Oyuncak kutusunu ters çeviriyor, arabayı atı devirip üstüne çıkıyor. Yürüyecen oğlum tikkatini topla diyorum ama dinleyen kim.
Heyecandan alıntılayıp yazmadan bırakmışım. Asımım sen neler yapıyorsun yürümeden uçmaya mı karar verdin minik supermanAyy ilahi miss,bize de öyle diyecekler kesin dur bakalım. Daha Day day bebeğin dayday aşamasında. Ama benim büyük kızım da 14 aylık yürüdü. Küçük kızım 9 aylık yürüdü. Hangi ablaya benzeyecek diye merak ediyorduk. İkisini ortalasa barı. Du bakalim ne edecek.
Deluu oğlan bu ara tırmanmaya taktı kafayı. Oyuncak kutusunu ters çeviriyor, arabayı atı devirip üstüne çıkıyor. Yürüyecen oğlum tikkatini topla diyorum ama dinleyen kim.
Bu nedir yaa benim fotodan canım çekti. Eşim böyle bütün fındıklı çikolata arar da bulamaz görse gözleri parlardı. Bi de dev boymuşAyy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
ayy sorma dünürcüğüm bu ara hatları karıştırdi sanki.Heyecandan alıntılayıp yazmadan bırakmışım. Asımım sen neler yapıyorsun yürümeden uçmaya mı karar verdin minik superman
ayy ne guzel sağlıkla kucağına alsin inşallah bebegini. teyze olmak da cooook güzel.Geçmiş olsun civan kuzusuna
İnşallah Allahım kucaklarını doldursunsağlıklı sıhhatli bebekleri olsun.
Bu arada kızlar yeri gelmişken söyliyim benim de kardeşim hamile, teyze olacağım ilk kez, kızım da abla olacak
İnşallah Allah herkese nasip etsin onlar da ne zamandır istiyordu oldu çok şükür
ayy sorma dünürcüğüm bu ara hatları karıştırdi sanki.
ipek gelinim nasil? top sürdürmeye devam mi? becerikli zuzum benim
Evet cnm yuruyoruz ama kazalar cok oluyorMaşallah yürümeye başladı demekBizimki sıralıyor daha bakalım ne zaman yürüyecek Kızlar da iyiler canım herkes bebesiyle uğraşıyor
Ayy kuzum ne çok istedim gönülden inan inşallah hayırla sonum alırlar bir evlatları olur hatta olmuşken ikiz olsunDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Aksam sorayim nereden almis diyeBu nedir yaa benim fotodan canım çekti. Eşim böyle bütün fındıklı çikolata arar da bulamaz görse gözleri parlardı. Bi de dev boymuşözel bir yerden alınmış herhalde biz bulamıyoruz böylesini
Afiyet olsun sen zaten diyette degilmiydin. Doğum günü sonunami erteledin. Fazla kilon yoktu verip kurtulsaydin, sonra hep rahat etseydin ya.Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?