2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aman kaşınma baharım boşver napacan eltiyş. O kaynana oldukça sende aranızı da bozardı zaten kalabalık aile istiyorsan çalışmalar başkasın umutla duruya bir kardeş daha
Ay ne diyorsun aşkım. Yok canım Allah isteyene olmayana versin, benden geçti. Benimkilerede sağlık versin. Bende ki kaynanayi kolay kolay kimse çekmez. Şöyle düşündüm, ya dişli bir ektim olsaydı da hakkından gelseydi. Benim yapamadıklarımi söyleyemediklerimi soyleseydi. Herneyse olmayacak dua işte. Bazen yalnızlıkta güzel.s

Merhaba canım İyiyim şükür oğlanla oynuyoruz tüm gün etkinliğimiz bu Yemek oyun uyku meme. Ah bir de iştahı yerinde olsa. Sen nasılsın? Konuyu uzun zamandır okumadım kim var kim yok haberim yok açıkçası. Herkese selam olsun bu vesileyle.

Canim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsin
Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirler

Canim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsin

Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirler
Maşallah yürümeye başladı demek Bizimki sıralıyor daha bakalım ne zaman yürüyecek Kızlar da iyiler canım herkes bebesiyle uğraşıyor

Geçmiş olsun civan kuzusuna
İnşallah Allahım kucaklarını doldursun sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun.

Bu arada kızlar yeri gelmişken söyliyim benim de kardeşim hamile, teyze olacağım ilk kez, kızım da abla olacak

İnşallah Allah herkese nasip etsin onlar da ne zamandır istiyordu oldu çok şükür

Heyecandan alıntılayıp yazmadan bırakmışım. Asımım sen neler yapıyorsun yürümeden uçmaya mı karar verdin minik superman

Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
Bu nedir yaa benim fotodan canım çekti. Eşim böyle bütün fındıklı çikolata arar da bulamaz görse gözleri parlardı. Bi de dev boymuş özel bir yerden alınmış herhalde biz bulamıyoruz böylesini

Heyecandan alıntılayıp yazmadan bırakmışım. Asımım sen neler yapıyorsun yürümeden uçmaya mı karar verdin minik superman
ayy sorma dünürcüğüm bu ara hatları karıştırdi sanki.

ipek gelinim nasil? top sürdürmeye devam mi? becerikli zuzum benim

ayy ne guzel sağlıkla kucağına alsin inşallah bebegini. teyze olmak da cooook güzel.

ayy sorma dünürcüğüm bu ara hatları karıştırdi sanki.

ipek gelinim nasil? top sürdürmeye devam mi? becerikli zuzum benim

Aynen devam en sevdiği aktivite top oynamak. Babayla kuduruyorlar bu sayede tabi dün akşam baba yoktu rahatça uyuttum o evdeyken uyumak istemiyor ağla ağla işi bitiyor uykusu olmasına rağmen. Hafta sonları da aynı gündüz uykularında zorlanıyordum sebep buymuş demekki. Bugün evdeyim 2 uykusunu da kolayca uyuttum mesela. Adam olsa bir dert olmasa bir dert

Ayy kuzum ne çok istedim gönülden inan inşallah hayırla sonum alırlar bir evlatları olur hatta olmuşken ikiz olsun Rabbim emeklerini sabırlarını zayi etmesin

Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
Afiyet olsun sen zaten diyette degilmiydin. Doğum günü sonunami erteledin. Fazla kilon yoktu verip kurtulsaydin, sonra hep rahat etseydin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…