2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Görümcek diyorum ben eltiye fena derler aslinda ama çevremdekilere bakinca bence her zman görümcek dha fena
Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..

Allah kavuşmak nasip etsin yavrularına insAllah canım Allah kabul etsin..bildigim kadarıyla namazlı birisin belki bilirsin ama yine de hatırlatayim.. hacet namazini hergun kılsın.cok önemli.bir de Meryem suresinin ilk ayeti o harfler de önemli..

Anlıyorum canim seni çok iyi hem de..örnek verecektim vazgectim geri...inan farki yok yasadigimizin.. insan inciniyor böyle de olunca.
Dualarında yer almak ne hoş devam devam

Teyze olmak cok gusel bir duyguymuş oyle diyorlar Allah bagislasin saglikla insAllah

Afiyet olsun sen zaten diyette degilmiydin. Doğum günü sonunami erteledin. Fazla kilon yoktu verip kurtulsaydin, sonra hep rahat etseydin ya.
Diyet 2 hafta surdu verdigimide aldim fazlasiyla dogum gununden sonraya biraktim artik bu kiz enerjimi tuketiyor vajinal yspisiklik icin krem vardi onu sürdürmüyordu yapisiklikta yine olmus sureyim dedim agla agla agla canink yakiyor demek napacagimi sasirdim bende

Aynı durumdayız geçen ay çok az kalmış teramisin sür demişti sürdürtmüyor elletmiyor altını zor alıyorum. Arada bakmaya çalışıyorum sanki yine kapanmış gibi görünüyor. Bu ay kontrol de yok napıcam bilmiyorum

D dilzar dilzar dedigin gibi herkesin huyu suyu başka.. önemli olan kavga gürültü olmasın canım..onlar soğuksa sen de ılık ol..cok sicak davranirsan garipserler belki..herkesin huyu başka.. ama bize düşen en güzel orta yolu bulabilmek.. ben de isterdim..başaramadim..belki birgün o da olur ama bunca kırgınlığı atabilmek zaman alır. Siz bi de uzaksınız ya ondan da olabilir canım.. dert etme

Neden oluyor o yapışıklık, tekrarlayan birşeymi. Oraya o kadar mudehale edilebiliyor mu. Ben sadece duş aldiriken ufaktan elliyorum, normalde çok yüzeysel geçiyorum. Belkide canı yanıyor dur

Ya birde dudaklarin yanlarida kapanmis gibi ortada bir aciklik var daha once surmemden kaynakli ama insallah etle kaynamaz onda. Tedirgin oluyorum yoksa iyi doktorlarin hepsi acilir diyor buyuduklerinde ama iste insanda takiyor ister istemez.

Neden oluyor o yapışıklık, tekrarlayan birşeymi. Oraya o kadar mudehale edilebiliyor mu. Ben sadece duş aldiriken ufaktan elliyorum, normalde çok yüzeysel geçiyorum. Belkide canı yanıyor dur
Canim bu ostrojen hormonu salgilayamamasindan kaynakliynis birde temizlerken icini silmekten ben bak gonderdigim yazida yaziyor. Ben siliyordun ve kremde sürüyordum 5 aydan beri bu sekilde kapaniklik oldu. Suanki doktor mudahaleye karsiyim dedi ama kremi kullan dedi kremde yakiyor son 2 dir agliyor ellemeye çalışıyor bu sefer cok agladi dayanamadim uyuturken sildim bezle. Zeytinyagi surmeye baslicam insallah sifa olur

Ben.baktim ama anlayamadım ki nasil oluyor yapisiklik.
Bez değiştirmek bile cok zor kremi sürdürmüyorlar zaten.
Insallah geçer geçiyormuş zaten inşallah

Ayy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
Benimki de ya tatlı alır ya yapar iştahlı koca da zor anam nasıl yenmez çok güzel duruyor

As kuzum yemiyor mu bir şey senin oğluş hastalıklar nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…