Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..Görümcek diyorum beneltiye fena derler aslinda ama çevremdekilere bakinca bence her zman görümcek dha fena
Oyy kıyamam sana senaaakuşİyi çok şükür de akşamdan fark edemedim ki tıkalı olduğunu . Uyanmış bekliyor şimdigünaydın teyzeler
Aman masAllah de kuzumBende 3 tane var vereyim birini iyidir benimkiler
O ogretmen61 denizcimmm karadenizin yakisikli bebesiiiyiki dogdun saglikli huzurla guzel nice nice yaşlari olsun insallah
Canım teşekkürler inşallah
Allah kavuşmak nasip etsin yavrularına insAllah canımDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Anlıyorum canim seni çok iyi hem de..örnek verecektim vazgectim geri...inan farki yok yasadigimizin.. insan inciniyor böyle de olunca.Kalppare kuzum senin eltin pek fena canım. Allah yardımcın olsun. Aklıma geldikçe başka eve cikarsiniz inşallah diye dua ediyorum. Sonra da ne karışıyorsun belki sekerimparem istemiyor diye kendime söyleniyorum.
Rabbim önce sağlık sıhhat ve huzur versin kuzum. Benim ki gicik gelinlik olsun. Herkesin huyu başka, geleneği göreneği aile ilişkileri başka. Ben kendi perspektifimden bakıyorum. Ben olsam benim ablam olsa koşa koşa yeğenim gelmiş der gelir. Yoksa Bana bir kötülükleri yok ama soğuklar. Ama kendi ailelerine de öyleler. 12 senedir alışamadım iste.
Teyze olmak cok gusel bir duyguymuş oyle diyorlarGeçmiş olsun civan kuzusuna
İnşallah Allahım kucaklarını doldursunsağlıklı sıhhatli bebekleri olsun.
Bu arada kızlar yeri gelmişken söyliyim benim de kardeşim hamile, teyze olacağım ilk kez, kızım da abla olacak
İnşallah Allah herkese nasip etsin onlar da ne zamandır istiyordu oldu çok şükür
Diyet 2 hafta surdu verdigimide aldim fazlasiylaAfiyet olsun sen zaten diyette degilmiydin. Doğum günü sonunami erteledin. Fazla kilon yoktu verip kurtulsaydin, sonra hep rahat etseydin ya.
Aynı durumdayız geçen ay çok az kalmış teramisin sür demişti sürdürtmüyor elletmiyor altını zor alıyorum. Arada bakmaya çalışıyorum sanki yine kapanmış gibi görünüyor. Bu ay kontrol de yok napıcam bilmiyorumDiyet 2 hafta surdu verdigimide aldim fazlasiyladogum gununden sonraya biraktim artik bu kiz enerjimi tuketiyor vajinal yspisiklik icin krem vardi onu sürdürmüyordu yapisiklikta yine olmus sureyim dedim agla agla agla canink yakiyor demek napacagimi sasirdim bende
Neden oluyor o yapışıklık, tekrarlayan birşeymi. Oraya o kadar mudehale edilebiliyor mu. Ben sadece duş aldiriken ufaktan elliyorum, normalde çok yüzeysel geçiyorum. Belkide canı yanıyor durDiyet 2 hafta surdu verdigimide aldim fazlasiyladogum gununden sonraya biraktim artik bu kiz enerjimi tuketiyor vajinal yspisiklik icin krem vardi onu sürdürmüyordu yapisiklikta yine olmus sureyim dedim agla agla agla canink yakiyor demek napacagimi sasirdim bende
Ya birde dudaklarin yanlarida kapanmis gibi ortada bir aciklik var daha once surmemden kaynakli ama insallah etle kaynamaz onda. Tedirgin oluyorum yoksa iyi doktorlarin hepsi acilir diyor buyuduklerinde ama iste insanda takiyor ister istemez.Aynı durumdayız geçen ay çok az kalmış teramisin sür demişti sürdürtmüyor elletmiyor altını zor alıyorum. Arada bakmaya çalışıyorum sanki yine kapanmış gibi görünüyor. Bu ay kontrol de yok napıcam bilmiyorum
Sagol baharimS Sonsuzsukurler umut nasıl oldu iyimi.
Canim bu ostrojen hormonu salgilayamamasindan kaynakliynis birde temizlerken icini silmekten ben bak gonderdigim yazida yaziyor. Ben siliyordun ve kremde sürüyordum 5 aydan beri bu sekilde kapaniklik oldu. Suanki doktor mudahaleye karsiyim dedi ama kremi kullan dedi kremde yakiyor son 2 dir agliyor ellemeye çalışıyor bu sefer cok agladi dayanamadim uyuturken sildim bezle. Zeytinyagi surmeye baslicam insallah sifa olurNeden oluyor o yapışıklık, tekrarlayan birşeymi. Oraya o kadar mudehale edilebiliyor mu. Ben sadece duş aldiriken ufaktan elliyorum, normalde çok yüzeysel geçiyorum. Belkide canı yanıyor dur
Ben.baktim ama anlayamadım ki nasil oluyor yapisiklik.Canim bu ostrojen hormonu salgilayamamasindan kaynakliynis birde temizlerken icini silmekten ben bak gonderdigim yazida yaziyor. Ben siliyordun ve kremde sürüyordum 5 aydan beri bu sekilde kapaniklik oldu. Suanki doktor mudahaleye karsiyim dedi ama kremi kullan dedi kremde yakiyor son 2 dir agliyor ellemeye çalışıyor bu sefer cok agladi dayanamadim uyuturken sildim bezle. Zeytinyagi surmeye baslicam insallah sifa olur
Benimki de ya tatlı alır ya yapar iştahlı koca da zor anamAyy rus flan dedinizde ben dogum gununden sonra sıkı diyete basliyacagim esimde sagolsun her aksam tatli aliyor dunde beyoglu cikolatasi almis fındıklı cikolata kocaman nasil yemeyeyim bunu adam bilerek yapiyor sankiii ł
As kuzumMerhaba canımİyiyim şükür oğlanla oynuyoruz tüm gün etkinliğimiz bu Yemek oyun uyku meme. Ah bir de iştahı yerinde olsa. Sen nasılsın? Konuyu uzun zamandır okumadım kim var kim yok haberim yok açıkçası. Herkese selam olsun bu vesileyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?