Hoşgeldin blupAy mesajları yazana dek canım çıktı. Telefonu bırakmam için türlü numaralar yapıyor resmen
Geçmiş olsun canımsagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim
Haahhahah sana da bu yakışır jademKüçük halasına kirpikleri benziyor sadece ben pek benzetemiyorum ama gelinlikle alakalı mı bilmembenim kız ana baba karışık sanki mona Lisa tablosu gibi annenin yanında anneye babanın yanında babaya benziyor sanatsal çocuk yapmışım a dostlar
Iyiyiz cok şükür blupçum@Zeyay1420 @nzh99Jadesi Kalppare @Nehir8077 misskokulumm S Susam_tanesi Mesajımı beğenen hatunlar sizlere de selam Herkes iyidir her şey yolundadır inşallah. Ben gece uykusunu düzene koyabilsem ben de iyi olucam da işte
Amim canım ne güzel dedinBen de bunu demek istiyorum. Karşılıklı iyi niyet olmadıktan sonra bir tarafın alttan alıp uyum sağlaması sadece kendini yorar. Bu işin eltisi görümcesi yok, iyi insan ve kötü insanı var. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Görümcenin kıyamamasi icin abisini de sevmesi gerek tabi kiT
Tabiki herkes icin gecerl degl bu dedigim. Sen karsindakine guzelce davrnirsan karsndaki de sana gzel gelir yani. Emin ol gorumce kardesine kıyamaz lafi benm taraf icin gecerli bsey degl umrunda bile degl o kisinin o yzden byle bsey yazdm benm görüşm olarak. Tabi bende gzel anlasacgm bi gorumcem olsaydi byle bseyi asla demezdm.
Geçmiş olsun canım damadımaOy gelinciğim belli sıkıntısı var. Sözlüsü de rahatsızdı dün yemedi uyumadı kustu hep ağladı inledi çocuklar hastalanmasın
İnşallah kuzum. Biz çocuklarımızı ilmek ilmek yetiştirirsek insani değerleri bilen saygılı sevgili onlardan kimseye zarar gelmez. Allahım karşılarına iyi merhametli insanlar çıkarsın
Oyyy dünürüm oy o tepikler bizde de var dikiş yerlerim geçmedi valla
Ah dünürüm bazen iyiyken kötüyle karşı karşıya gelebiliyorsun. Sadece gelin görümce kv vs için değil her kulvarda iyi merhametli empati sahibi insanlarla kesişsin yollarımız inşaaallah
Sağlık olsun ne diyelim
Aynen dün kadayıf yaptı efsaneydi. Ben de hamur mayaladım geldim işe gidince poaca yapacağım bppaz hiç durmuyor
Hayalini kurarken daha o anda Ali üstüme atlaar o kahve yerlere dökülür ya da yanarız diye düşünmeye başlıyorumSoluk soluğa okudum dilzar ya tür gerilim dram imbd:9.9ay çok geçmiş olsun benim böbreklerde cocukkene kum vardı bı anda karnım ağrır kusardim aklıma o geldi kızinda da olabilir mi acaba neyse ki şimdi iyiymiş kıyamam biraz hayaller hayatlar olmuş ama takdir ediyorum battaniye altında kahve içmenin hayalini kurmak başarmanın yarısıdır ben hayalini bile kuramiyorum kurmam yani olmayacak duaya amin demem
Soluk soluğa okudum dilzar ya tür gerilim dram imbd:9.9ay çok geçmiş olsun benim böbreklerde cocukkene kum vardı bı anda karnım ağrır kusardim aklıma o geldi kızinda da olabilir mi acaba neyse ki şimdi iyiymiş kıyamam biraz hayaller hayatlar olmuş ama takdir ediyorum battaniye altında kahve içmenin hayalini kurmak başarmanın yarısıdır ben hayalini bile kuramiyorum kurmam yani olmayacak duaya amin demem
Bizim de az kalmış dedi ama bence kapalıBu arada bıngıldağı kapanan var mı? Ebe kapanmamış d vitaminine devam etsen iyi olur doktora da bi danış dedi ama benim bildiğim 18. Aya kadar kapanmayabiliyor
InsallhhhGeçmiş olsun canımAllah şifa versin kuzulara insAllah
Haahhahah sana da bu yakışır jademkari koca edebiyat mezunu degil miydiniz? Sanattan uzak olması mömkün değel ucundan kıyısından sanatçı ruhlu olur bu yavru
Iyiyiz cok şükür blupçumsen nasılsın nasıl geçiyor bebekle hayat? Sağlık problemleriniz nasil oldu? Böbrek ve bıngıldak? Uyku problemi bizde de mevcut Egg in bebegi nasil oldu? Alerjisi iyidir umarım.
Amim canım ne güzel dedin
Görümcenin kıyamamasi icin abisini de sevmesi gerek tabi kisen kötü şeyler yaşadın canım..ne diyim bilemiyorum ki. Ben genelleme diyorsun sandım ama genelleme demedim demissjn zaten.normalde de onca kötülüğe ragmen hep saygili davrandın esinin ailesine..Allah karsiligini versin insAllah
Geçmiş olsun canım damadımanasıl oldu kuzum şimdi? Neden oyle oldu ki acaba? Elifin de sindirim sıkıntısı var neden olduğunu da anlayamadım uyku problemi yaşıyoruz acaba bi güncelleme mi yaşıyoruz nedir?
Dualarına yine amin diyorum güzel kalplim
Bugün ikinci defa kadayıf tatlısı duydum..evren bana kadayıf tatlısı yap mesaji mi veriyor nedirafiyet olsum canim
Hayalini kurarken daha o anda Ali üstüme atlaar o kahve yerlere dökülür ya da yanarız diye düşünmeye başlıyorumD dilzar in çocuklar bizimkilersen biraz daha büyük oldugu için annelerinin dinlenmesini anlayışla karşılardilar lakin gene de nasip olmamış
47 ölçtü bugün canım 9 aylıkken gittiğimdd bıngıldağı 1.5 1.5 demişti doktorBizim de az kalmış dedi ama bence kapalıgeçen ay hastane maceramızda doktor kapanmış demişti. D vitamini 7.aydan sonra hiç kullanmadık biz. Kaç cm Denizin kafa çapı canım?
Bizimki de 47 cm. Daha kapanması için zaman var sen elinle bakınca geliyor mu yumuşaklık? Benimkinde de var daha açıklık dedi biraz ama bırak vitaminleri artık kullanmama gerek yok kendi kapanır dedi.zaten doktora gidecekmişsinşz endişelenme o ne diyecek bakalım bence önemsizdir. Bu arada aşılar da tamam mış geçmiş olsun canım47 ölçtü bugün canım 9 aylıkken gittiğimdd bıngıldağı 1.5 1.5 demişti doktor
Geçmiş olsun canım ya nezle mi oldu kiYaa benim oglanin burnu sel oldu bi anda apretorle cektk baş edemeyince ama yine yine devam edio su resmen ya saniyesine geri gelio. Sizce niye oldu kinapmam lazm bi oneri verin bana
Doktora da ilk defa devlete götürecem inşallah memnun kalırım bakalım o ne dicek. Sağol canım eylüle kadar rahatız aşı konusunda. Sen menenjit yaptırmış mıydın Göktuğ'aBizimki de 47 cm. Daha kapanması için zaman var sen elinle bakınca geliyor mu yumuşaklık? Benimkinde de var daha açıklık dedi biraz ama bırak vitaminleri artık kullanmama gerek yok kendi kapanır dedi.zaten doktora gidecekmişsinşz endişelenme o ne diyecek bakalım bence önemsizdir. Bu arada aşılar da tamam mış geçmiş olsun canım
Biz Su çiçeği yapılmadı bize onu bekliycez. Menenjit lere hiç başlamadık biz canım bilmiyorum kararsizim aslında yaptırıp yaptırmamak konusundaDoktora da ilk defa devlete götürecem inşallah memnun kalırım bakalım o ne dicek. Sağol canım eylüle kadar rahatız aşı konusunda. Sen menenjit yaptırmış mıydın Göktuğ'a
Suan yok bi yandan da uykusu var yatamio uyuyamio napacagm bilemedm. Insallh nezledr virüs olmasn da ondan korkuyormGeçmiş olsun canım ya nezle mi oldu kienjektörle burnuna serum fizyolojik sıkabilirsin hafif öne eğip kafasını diğer taraftan çıkar. Nette videoları da var nasıl yapılacağının.
Ben de aynı ya çok etkiliyor ağır geliyo diyen çok fazla gördüm bi yandan yaptırmak da lazım ama bilmiyorum yaBiz Su çiçeği yapılmadı bize onu bekliycez. Menenjit lere hiç başlamadık biz canım bilmiyorum kararsizim aslında yaptırıp yaptırmamak konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?