2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzulara insAllah
Haahhahah sana da bu yakışır jadem kari koca edebiyat mezunu degil miydiniz? Sanattan uzak olması mömkün değel ucundan kıyısından sanatçı ruhlu olur bu yavru
Iyiyiz cok şükür blupçum sen nasılsınnasıl geçiyor bebekle hayat? Sağlık problemleriniz nasil oldu? Böbrek ve bıngıldak? Uyku problemi bizde de mevcutEgg in bebegi nasil oldu? Alerjisi iyidir umarım.
Amim canım ne güzel dedin
Görümcenin kıyamamasi icin abisini de sevmesi gerek tabi ki sen kötü şeyler yaşadın canım..ne diyim bilemiyorum ki. Ben genelleme diyorsun sandım ama genelleme demedim demissjn zaten.normalde de onca kötülüğe ragmen hep saygili davrandın esinin ailesine..Allah karsiligini versin insAllah
Geçmiş olsun canım damadıma nasıl oldu kuzum şimdi? Neden oyle oldu ki acaba? Elifin de sindirim sıkıntısı var neden olduğunu da anlayamadım uyku problemi yaşıyoruz acaba bi güncelleme mi yaşıyoruz nedir?
Dualarına yine amin diyorum güzel kalplim
Bugün ikinci defa kadayıf tatlısı duydum..evren bana kadayıf tatlısı yap mesaji mi veriyor nedir afiyet olsum canim
Hayalini kurarken daha o anda Ali üstüme atlaar o kahve yerlere dökülür ya da yanarız diye düşünmeye başlıyorum D dilzar in çocuklar bizimkilersen biraz daha büyük oldugu için annelerinin dinlenmesini anlayışla karşılardilar lakin gene de nasip olmamış

ilahii asli hayaller hayatlar oldu zaten durumum. hayaller battaniye altında yatmak, hayatlar battaniye yıkamak.

aklima tas kum geldi benim de. özellikle hafifleyince. ben de senin gibi tas düşürmüştüm de tasin hareketine bağlı bazen çok sanci olurdu, sonra ara verirdi. insallah değildir. o da cok zor.

D dilzar dünürüm mesajına heyecanla başladım endişeyle devam ettim gülerek bitirdim. Duygulardan duygulara attın bizi. Ev hanımlığı zormuuş ki ne zormuş ben de çalışmadığım dönemde anladım. Özellikle de çocukla çook zor. Nasıl şimdi kızçen iyi mi? Tekrar ağrısı kusması oldu mu? Benim damat napıyor asıl? Bu battaniye mevzusuna o ne cevap verdi ablasından önce onun uyanarak duruma el atmasını beklerdim ama gerek kalmamış

Bu arada bıngıldağı kapanan var mı? Ebe kapanmamış d vitaminine devam etsen iyi olur doktora da bi danış dedi ama benim bildiğim 18. Aya kadar kapanmayabiliyor
Bizim de az kalmış dedi ama bence kapalı geçen ay hastane maceramızda doktor kapanmış demişti. D vitamini 7.aydan sonra hiç kullanmadık biz. Kaç cm Denizin kafa çapı canım?

K Kuf seni görmek ne güzel eski günler gözümün önünden geçti. Doğum yaptığımız zamanlar sıra sıra merakla bekleyişler benim oğlanın ilk 40 gün kuzu gibi olması sonra aslana dönüşümü seninkinin gaz sıkıntıları kimyon çayları ağlamaları Oyyy Oyyy ne zor günlerdi ya. Yine ağlıyorlar da en azından nedenini az çok kestiriyoruz şükür. Bizler iyiyiz evden bir yandan canlı dersler, kızların dersleri, yemek temizlik tabi hepsi Göktuğ un çevresinde gelişiyor. Hepimiz onun askeri olduk benimki de 4-5 adım atıyor ama seri değil unutursa yada yakından gel gel le kandırırsak falan. Öyle işte şükür günümüze

Insallhhh Rabbim kalbimiz gbi icimiz gbi hayatlar yaşatsn hepimize

Yaa benim oglanin burnu sel oldu bi anda apretorle cektk baş edemeyince ama yine yine devam edio su resmen ya saniyesine geri gelio. Sizce niye oldu ki napmam lazm bi oneri verin bana

Bizim de az kalmış dedi ama bence kapalı geçen ay hastane maceramızda doktor kapanmış demişti. D vitamini 7.aydan sonra hiç kullanmadık biz. Kaç cm Denizin kafa çapı canım?
47 ölçtü bugün canım 9 aylıkken gittiğimdd bıngıldağı 1.5 1.5 demişti doktor

D dilzar kuzum geçmiş olsun kızımıza da inşallah tek seferliktir devamı gelmez. Senin keyif de yarım kalmış yarın yaparsın inşallah ben de neye heveslensem olmaz o yüzden anlık yaşarım bugün tam senin hayalindeki 1 saati ben yaşamış olabilirim6 saat dersler bitti. Aralarda öğlen yemeği işini hallettim son ara da da oğlanı uyuttum. Yarım saat dersten sonra kafam kazan gibi sabah da evi toparlanıp derlemiştim baktım iş yok meyve çekirdek koydum açtım masumiyet dizisini yattım uzandım bir ara içim geçer gibi oldu hattaakşama yemeğim kolaydı iyi oldu bana da darısı başına yarın için

47 ölçtü bugün canım 9 aylıkken gittiğimdd bıngıldağı 1.5 1.5 demişti doktor
Bizimki de 47 cm. Daha kapanması için zaman var sen elinle bakınca geliyor mu yumuşaklık? Benimkinde de var daha açıklık dedi biraz ama bırak vitaminleri artık kullanmama gerek yok kendi kapanır dedi.zaten doktora gidecekmişsinşz endişelenme o ne diyecek bakalım bence önemsizdir. Bu arada aşılar da tamam mış geçmiş olsun canım

Yaa benim oglanin burnu sel oldu bi anda apretorle cektk baş edemeyince ama yine yine devam edio su resmen ya saniyesine geri gelio. Sizce niye oldu ki napmam lazm bi oneri verin bana
Geçmiş olsun canım ya nezle mi oldu ki enjektörle burnuna serum fizyolojik sıkabilirsin hafif öne eğip kafasını diğer taraftan çıkar. Nette videoları da var nasıl yapılacağının.

Doktora da ilk defa devlete götürecem inşallah memnun kalırım bakalım o ne dicek. Sağol canım eylüle kadar rahatız aşı konusunda. Sen menenjit yaptırmış mıydın Göktuğ'a

Doktora da ilk defa devlete götürecem inşallah memnun kalırım bakalım o ne dicek. Sağol canım eylüle kadar rahatız aşı konusunda. Sen menenjit yaptırmış mıydın Göktuğ'a
Biz Su çiçeği yapılmadı bize onu bekliycez. Menenjit lere hiç başlamadık biz canım bilmiyorum kararsizim aslında yaptırıp yaptırmamak konusunda

Geçmiş olsun canım ya nezle mi oldu ki enjektörle burnuna serum fizyolojik sıkabilirsin hafif öne eğip kafasını diğer taraftan çıkar. Nette videoları da var nasıl yapılacağının.
Suan yok bi yandan da uykusu var yatamio uyuyamio napacagm bilemedm. Insallh nezledr virüs olmasn da ondan korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…