Çok çekme canım bırak aksin temizlensin..tıkalı degil ya..eğer geçmezse doktora görünün.odasına soğan koymak da iyi geliyormus.bi de ıhlamur içir.çok iyi geliyor.gecmis olsunYaa benim oglanin burnu sel oldu bi anda apretorle cektk baş edemeyince ama yine yine devam edio su resmen ya saniyesine geri gelio. Sizce niye oldu kinapmam lazm bi oneri verin bana
Hiç mi azalma olmadı ya kıyamam gecmis olsun.Hoşbulduk canım nasılsınSorma ya yürütmeye çalışıyorum ben bu yavaşlığa gelemem ana deyip atliyo emekleyerek gidiyo gideceği yere
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın, çocuklar nasıllar? Üstümde uyuyor geceleri, iyi ihtimalle de aramızda, çok yorucu ya sorma. Ama işte hayatimin merkezi oldu resmen essek herifgüler yüzü yetiyor mutlu olmaya vallahi. Egg in kuzusu hala alerjiyle boğuşuyor maalesef yavrum.
HoşbuldukÇok geçmiş olsun kızın için, inşallah tekrarlamaz.
Yaa miss dimi ne günlerdi. Ne çok ağlardı benim sıpa. Şimdi unutturmak ister gibi o kadar güler yüzlü ki maşallahGöktuğ kırk gün ağzına bir parmak bal çalmış meğer Aynen iletişim arttı o kadar güzel ki şu zamanlar, en tatlı zamanları bence Benimki ayakta durduğunu fark edince nasıl sırıtıyor görsen ama korku var hala zamanla cesaretlenecekler inşallah
Ben de takım düşünüyorum canım nereden aldın?
Bu sey degil mi ya? BenAy hakkaten öff yaagüzel kıyafetler giydirince çekerim arada artık, bundan sonra yaşlarına yalnız ben bu sefaletten ne zaman kurtulacağım bilmiyorum. ben hiç kendime bakmaz oldum. kızla bazen ben de çekileyim diyorum çekip bir bakıyorum yok anam benden olmaz diyip boşveriyorum
Evet canım öyleymiş teeee 3. Ayda dedi başlayalım diye de biz yaptırmadıkBeksora 3 dozmu doktorunuzmu soyledi
koç burcu diye mi boyle inat ve sinirliler ya@nzh99 sagol yesimim Ata cigima gecmis olsun karya da sabah kustu iki kez mamadan sonra az az ama bende korktum fakat suan iyi gibi sadece cok huysuz ve sinirli disleride kasiniyor bir yandan bitmedi gitti su dis sıkıntımız
Helinnnnn geçmiş olsun canim ya insallah hemen toparlarlar. Karya da agliyor herseye eline kablo almis surukleyecek oyalansinda birseylee yapayim diye verdin kabloda uzun takıliyor agla agla agla en son aldim elinden ama nasil agliyor burnundan sumukler aka aka sinirlerim bozuldu benimde ya birde kule yapiyordum ben uzerine koyuyor koyamayinca ağlıyor oraya buraya vuruyor kendine vuruyor bu ne sinir anlamadim ya biz kendimze de vurmuyoruz bu cocuk bunu nerden ogrendiki esim dislerindendir diyor yanagina vuruyor
@dilzar gecmis olsun canim ya gazdir insallah
Ya ben bu evde durup battaniye altina girip uzanmayi o kadar cok ozledimki. Valla ne zaman oyle uzanip dinlenecegim bilmiyorum..
oyyy kuzuma ne de yakışır masallah. mis canim isim kısımları taş ya dikkat edin. bizimki kirildi ucagi. sayfaya da yazdim yenisini ginderelim isterseniz dediler sadece kargo benden olmasi sartiyla ama hastalik girdi araya kaldi oyle.Yarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri
yaa asım ya valla keşke azcik sıkıştırıp sevmek nasip olsaydı böyle anlattıkça gözümde canlaniyor ama ellerim bomboş kaldı yaw@Susam_tanesi sagolasin canim. kizim iyi şükür, seviniyor iyi oldu diye. galiba yumurtami bitirmedim de ondan oldu diyor. sagolsun hep annemin lafları.
damadın acemi keman virtozleri gibi giyyy giyyy başimizi şişiriyor. galiba dis sıkıntısı var. geceler ayri, gündüzler ayri.
cok da güldürüyor beni gecen yatagin altından bir oyuncak toplarken basimi çarptım gayriihtiyari bir elimle basimi tutarken bir elime yatağa vurdum. baktim kosa kosa gelmis bir eli yatakta bir eli basinda bana bakıyor bir de gülerek. öğrensin diye uğraştığım şeyleri yapmaz ama beni taklit ediyor tosbik surat.
yemeği ağzından çıkardı diye parmağımı sallıyorum ağzından çıkardığı yemeği bana ikram ediyor oyle de cömert gönüllü
benim güzel gelinim nasil? peri kızı hallerinden çıktı mı ipek kuzucugum?
blip hoşgeldin canim. nasilsin? oğlun nasıl oldu canim ? benim ki de civelek bu arada yeter ki opeyim mest oluyor sipa. ustunde yatmasi da keyifli ama zor da bi yandan kolay gelsin canimAmiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzelbenimki de aynı hastasıyım Ben de bakayım canım sağ ol. Bizimkiler her şartta gülüyor gibi ya güler yine merak etme Göktuğ bey
ah susam bir cilveli de bende var öpücükler hava da uçuşuyor. nasil cilveli. bi de arel den gördüğüm birşey var ben onu nasıl seviyorsam o da yapıyor yani şöyle yanına yatayım bi bakıyorum yüzümü saclarimi okşuyor sırtımı sıvazlıyor öpüyor aş - gim diyorÇıktı çıktı çoktaaan dün 11.ay fotosunu çekeyim dedim kendini de beni de bitirdi bir poz yakalayamadan dağıldık en son uyuyakaldı. Evin içinde pır dönüyor. Her odaya izimizi bıraktık o kadar ki foto çekecek toplu bir arka plan bile bulamadım evdeen son uyandıktan sonra yakaladım şükür bu da böyle bitti. Artık foto video çekemez oldum twitty nin canavar hali gibi geziyor ortalıkta.
Bu sizin bebelerin erkek olmasından mı acaba yaa maşallah onlarabizim kızdan hiç böyle şeyler görmüyoruz. Aylardır öpmeyi öğretmeye çalışıyorum yok. Uyurken sarılayıö diyorum popoyu dönüp yatıyor Sarılmayı bile işten gelince özlememiş olmasa yapmayacak. Oyuncu kuş bizim kız. Eve geldiğimde meme özlemini giderdikten hemen sonra oyuncaklarıyla kitaplarıyla bişeyler anlatmaya çalışıyor bana. Günün özetini geçiyor herhalde
Çok geçmiş olsun kuzuya önemli bişey değildir inş. Bu arada ev hanımlığına laf söylemek ne hadde çalışmak daha kolay hiç bana göre değil ev hanımlığı fulll mesai okulda en azından teneffüs öğle arası boş ders falan vardı Bi kahve içip kitap okuyup iki laflıyorduk arkadaşlarla o bile ne kadar kıymetliymiş evde hiç iş bitmiyor hele ki mutfaktan hiç çıkamıyorum evi alırken en çok mutfağa heves edip almıştım şimdi midem bulanıyor sürekli mutfakta olmaktaneveeeet ev hanımligi da cok monoton diyenlerin alnını karislamak lazim. ne alaka, oysa hergün ayri bir serüven, ayri bir macera. okula gitsem dersim belli sınıfım belli. en fazla bir öğrenci düşer (Allah korusun) yatılı okul tecrubem var, bir kız evlenmek icin kaçmıştı ama bunlar coook nadir olaylar canim. ama ev oyle mi hergun denisik denisik.
mesela bugün ayy üzerimde bir melankoli var, hiiic is yapmayacağım, battaniye altında elimde kahve zapping yapacağım diye güne başladım. öğleden sonra Asimi da ablalara paslayacaktim, onda da anlaştık mutabıkiz yani.
çocuğu uykuya yatırdım, yatirmadan önce de kucuk kizima eba tviden ders açtık o da ders yapacak. neyseeee Asim dalmak üzere içerden bir ağlama sesi ama içli içli. acaba ablayla mi kavga ettiler şu bu derken, yatırdım koştum. karnım ağrıyor dedi ama öyle böyle değil. terlemis boncuk boncuk. eli ayağı buz kesmiş. götürdüm salona, battaniyeye sarıp isitayim acaba üşüdü mu derken lonk diye
neyse Allahtan battaniyeyi bariyer niyetine kullandik. benim aklıma hemen apandisit geldi. esimi aradım. bal serbeti içir, yarim saate geliyorum dedi. icirdim bakktim rengi geldi. az gelme ben randevu alayım dedim. saat 15.00 randevu aldik ama birseyler de yedi. toparladı şükür. o iyi oldu diye sevinen benim Rahim ve yumurtaliklar da başlamasın mi horona.iki büklüm oldum, bir senedir tik yok, bugünü mü buldunuz hey gidimin heyyyy. neyse önce agri kesici sonra sıcak dusla onu da ekarte ettik. (bu arada hala adet olmadim) düzeldim şükür. Karadeniz'de kala kala havasına benzedik zaar. sabah sağanak yağışlı şimdi güneşliyiz.
tabi bu kadar olaydan sonra ne melankoli kaldi ne birsey. kalktım salonu supurdum. mecbur çamaşır attım. cocuklar gibi şenim şimdi.
kizimin da Ya gaz agrisiydi, ya taş mi var ki insallah yoktur. gözleme devam yani.
En güzeli canım hem sana hem çocuklara iyi gelir inş.@nzh99 yeşimcim civan daha iyi gibi ama arel daha kötü şimdi de. gece civan dune göre daha iyiydi ama bu sefer arel kötüydü sonuç uykusunu yine alamayan ben. bu akşam babamlara geçecez valla. azcik modumuz değişsin. ablam da yoruldu bizle. yengeler yeğenler kalabalığa karışalım atlatalım da evimize geri gelelim diyorum
Ooo şifalı olsun paşama1 yaş aşılarını da olduk 6 ay rahatız
Yine Bi danışırdın canım doktora ama 18 aya kadar normalBu arada bıngıldağı kapanan var mı? Ebe kapanmamış d vitaminine devam etsen iyi olur doktora da bi danış dedi ama benim bildiğim 18. Aya kadar kapanmayabiliyor
@dilzar kuzum geçmiş olsun kızımıza da inşallah tek seferliktir devamı gelmez. Senin keyif de yarım kalmış yarın yaparsın inşallahben de neye heveslensem olmaz o yüzden anlık yaşarım bugün tam senin hayalindeki 1 saati ben yaşamış olabilirim 6 saat dersler bitti. Aralarda öğlen yemeği işini hallettim son ara da da oğlanı uyuttum. Yarım saat dersten sonra kafam kazan gibi sabah da evi toparlanıp derlemiştim baktım iş yok meyve çekirdek koydum açtım masumiyet dizisini yattım uzandım bir ara içim geçer gibi oldu hatta akşama yemeğim kolaydı iyi oldu bana da darısı başına yarın için
Çok heyecanla bekliyoruz bakalım inş keyifli geçer fotoları int ten mi bastırdı fotoğrafçıdan mıYarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri
canim ya herkesin kendi kararı baharın dedigi gibi karışmak da istemem ama aşı hassas konu ya. ilk hastam menenjitten dolayı hipotonik bir çocuktu. yani herşey normal doğum büyümesi felan ama bi menenjit çocuk hamur gibi. bi de yakisikli icin erir. onun icin ben yaptirma taraftariyim. 2 doz yaptırdım 3. de 13. ayda yaptiracam pekistirme dozu 4. kez olsa da olur olmasada sart degilEvet canım öyleymiş teeee 3. Ayda dedi başlayalım diye de biz yaptırmadık
Umut beksorayi 2 doz oldu bitti demişti doktor. İlk dozu 15 aylık ikinciyi 18 aylikken, yarın aile hekimine sorayım bari eksikmi olduk.Evet canım öyleymiş teeee 3. Ayda dedi başlayalım diye de biz yaptırmadık
geldik canim babamlardayiz. babam da bugun kotu bir gun geçirmiş. bacaklarına sırayla kupa tedavisi kuru iğne bantlama sıcak uygulama ve masaj uyguladımÇok geçmiş olsun kuzuya önemli bişey değildir inş. Bu arada ev hanımlığına laf söylemek ne hadde çalışmak daha kolay hiç bana göre değil ev hanımlığı fulll mesai okulda en azından teneffüs öğle arası boş ders falan vardı Bi kahve içip kitap okuyup iki laflıyorduk arkadaşlarla o bile ne kadar kıymetliymiş evde hiç iş bitmiyor hele ki mutfaktan hiç çıkamıyorum evi alırken en çok mutfağa heves edip almıştım şimdi midem bulanıyor sürekli mutfakta olmaktan
En güzeli canım hem sana hem çocuklara iyi gelir inş.
Ooo şifalı olsun paşama
Yine Bi danışırdın canım doktora ama 18 aya kadar normal
Missim seni Ayakta alkışlıyor saygıyla eğiliyorum önünde
Çok heyecanla bekliyoruz bakalım inş keyifli geçer fotoları int ten mi bastırdı fotoğrafçıdan mı
Ihlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr yaÇok çekme canım bırak aksin temizlensin..tıkalı degil ya..eğer geçmezse doktora görünün.odasına soğan koymak da iyi geliyormus.bi de ıhlamur içir.çok iyi geliyor.gecmis olsun
Hiç mi azalma olmadı ya kıyamam gecmis olsun.alerji maalesef öyle haa deyince geçmiyor ki..hele bi de toksin yükü bitmezse üstüne yeni alerji bile gelisebiliyor.selamimi iletir misin? InsAllah çabucak toparlar
Besige alıştırmaya bak derim..büyüdükçe zor olur canım..ne yapsalar iki gülümseme yetiyor hayata döndürmeye herseyi unutuyoruz..iyi ki varlar
Olur canım ben kendim de izlemiyorum onun için en azından yapabilirsem ilk 3 sene düşünmüyorum izletmek ama herkesin kendi kararı tabi kiAslinda en iyisi ama ben gundz nadiren aciyorm aksam illaki açılıyo tv malesf oyle oyle alisti
Dimi ya bi de resmen o cocuk bu cocuk degl yatip olarak evrim geçirdi cocugum benim
Ihlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr yayavrm smdi yatio burnu akiyo belli hâlâ yutkunuyo da genzinde de akinti var gbi geldi.
Çok geçmiş olsun yaIhlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr yayavrm smdi yatio burnu akiyo belli hâlâ yutkunuyo da genzinde de akinti var gbi geldi
Bence devam sütü içiyorsa ona devam et son yayınlarda inek sütü 3 yaşa çıkarıldı maalesef onlarda onun gibiAa onu duymamıştım bi araştırayım sağol canım
3 tane miiiiKızamık kızamıkçık kabakulak, su çiçeği diğeri neydi bilmiyorum canım 3 aşı. Bana da menenjiti 1 yaştan sonra yaptır demişti pazartesi kan değerlerine baktırmak için bŞka bi doktora gidecem bakalım o ne dicek
Olumlama tavsiye ederim arkadaşım netten videolar var maalesef sen bilinç altın hatta çevre bile sizi buna çekiyor olabilirgenel bir sorum olacak. hayatta istediğim ne olduysa hiç kolaydan ulaşamadım. hep birşeyler çıkar engeller engeller uğraştırır. vazgeçmem de çabalarım mutlu son olur şükürya ama bu ara öyle birşeyler oluyor ki engel de değil şansızlık kismetsizlik ne yapsam bilemedim. çevremdeki herkes de farkındadır bizim işlerimizin böyle olduğunu çekiyor muyuz ne anlamadim göz mü var.
ornek verim bir işe giriselim dedik dolar borç aldık dolar fırladı şimdiyani girdigimiz işte de sıkıntı oldu kâr olur mu bilmiyorum ki daha o iş için de ekstra uğraş lazım.
ne yapayım bi tavsiye verin bana
Olumlu haberler almışlar inşallah daha da güzel haberler alırlar . Çok sevindim onlar adına . Devamı da güzel gelir inşallahDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş
Belki de soğuk da olmuş olabilir canım ama sanmıyorum . Tam dibinde değil aslında camın beşik . Ben şimdiden ayırdım odayı ama içimde hep bir acaba var . Doğru mu yapıyorum bilemiyorum . Tam da ayrılık kaygısı yaşadıkları aylarda . O ogretmen61 sen de ayırmıştın sanırım odasını deniz in değil mi ?Oyy masallah kuzuma. Canim besik camin önünde ya soguk olmus olabilr mi
Ben yanindan ayrilamiyorum ne oda ayirmasi hic durmuyor esimde besige alistir diyor ama kiyamiyorum yanimda guzelce uyuyoruz yerde biraz is cikti bize yere yatak yap toplasaglik olsunda.
olabilir haklısın canim deniyeyim teşekkür ederimOlumlama tavsiye ederim arkadaşım netten videolar var maalesef sen bilinç altın hatta çevre bile sizi buna çekiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?