2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa benim oglanin burnu sel oldu bi anda apretorle cektk baş edemeyince ama yine yine devam edio su resmen ya saniyesine geri gelio. Sizce niye oldu ki napmam lazm bi oneri verin bana
Çok çekme canım bırak aksin temizlensin..tıkalı degil ya..eğer geçmezse doktora görünün.odasına soğan koymak da iyi geliyormus.bi de ıhlamur içir.çok iyi geliyor.gecmis olsun

Hiç mi azalma olmadı ya kıyamam gecmis olsun. alerji maalesef öyle haa deyince geçmiyor ki..hele bi de toksin yükü bitmezse üstüne yeni alerji bile gelisebiliyor.selamimi iletir misin? InsAllah çabucak toparlar
Besige alıştırmaya bak derim..büyüdükçe zor olur canım.. ne yapsalar iki gülümseme yetiyor hayata döndürmeye herseyi unutuyoruz..iyi ki varlar

Bu sey degil mi ya? Ben

koç burcu diye mi boyle inat ve sinirliler ya civan da bazen dişlerini sikarak bi bagiriyor noliyor ya diyorum bu bizi de parçalar korkuyorum valla
oyyy kuzuma ne de yakışır masallah. mis canim isim kısımları taş ya dikkat edin. bizimki kirildi ucagi. sayfaya da yazdim yenisini ginderelim isterseniz dediler sadece kargo benden olmasi sartiyla ama hastalik girdi araya kaldi oyle.
yaa asım ya valla keşke azcik sıkıştırıp sevmek nasip olsaydı böyle anlattıkça gözümde canlaniyor ama ellerim bomboş kaldı yaw
Amiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzel benimki de aynı hastasıyım Ben de bakayım canım sağ ol. Bizimkiler her şartta gülüyor gibi ya güler yine merak etme Göktuğ bey
blip hoşgeldin canim. nasilsin? oğlun nasıl oldu canim ? benim ki de civelek bu arada yeter ki opeyim mest oluyor sipa. ustunde yatmasi da keyifli ama zor da bi yandan kolay gelsin canim
ah susam bir cilveli de bende var öpücükler hava da uçuşuyor. nasil cilveli. bi de arel den gördüğüm birşey var ben onu nasıl seviyorsam o da yapıyor yani şöyle yanına yatayım bi bakıyorum yüzümü saclarimi okşuyor sırtımı sıvazlıyor öpüyor aş - gim diyor eriyorum tabi o ara ben. civan da inatla başını yüzüme getirir öpeyim diye emerken de parnikler itinayla tek tek öpülür mest oluyorum mest❤

Çok geçmiş olsun kuzuya önemli bişey değildir inş. Bu arada ev hanımlığına laf söylemek ne hadde çalışmak daha kolay hiç bana göre değil ev hanımlığı fulll mesai okulda en azından teneffüs öğle arası boş ders falan vardı Bi kahve içip kitap okuyup iki laflıyorduk arkadaşlarla o bile ne kadar kıymetliymiş evde hiç iş bitmiyor hele ki mutfaktan hiç çıkamıyorum evi alırken en çok mutfağa heves edip almıştım şimdi midem bulanıyor sürekli mutfakta olmaktan
En güzeli canım hem sana hem çocuklara iyi gelir inş.
1 yaş aşılarını da olduk 6 ay rahatız
Ooo şifalı olsun paşama
Bu arada bıngıldağı kapanan var mı? Ebe kapanmamış d vitaminine devam etsen iyi olur doktora da bi danış dedi ama benim bildiğim 18. Aya kadar kapanmayabiliyor
Yine Bi danışırdın canım doktora ama 18 aya kadar normal
Missim seni Ayakta alkışlıyor saygıyla eğiliyorum önünde
Çok heyecanla bekliyoruz bakalım inş keyifli geçer fotoları int ten mi bastırdı fotoğrafçıdan mı

misskokulumm miss alinkn doktoru yakin bir doktor arkadasinin kizini bu menenjit türünden kaybetmis.milyon da bir görülüyor dedi.ama denk geldi dedi. Ben yaptırmadım..çünkü zaten toksin yükü fazla benim yavrularda..alerjileri var..daha agirlasmasini koah astim bronşite çevirmesini istemedim..Ali koca cocuk hala alerjik tepki veriyor.korktum ben de arkadasın gibi.devlet aşılarını yaptırdım ama. Fakat 4 yaşa gelen kızamik aşısıni atlayacagım alinin biraz toparlanmaya ihtiyacı var. Nornalde 7 8 yasta yapilan aşıyı erkene almışlar.belki ilerde yaptırırım bilmiyorum.zaten önceki dozlarü oldu.belirli oranda bir koruyuculugu vardır diye düşünüyorum.menenjit asilarini da ilerisi icin düşünüyorum.14 yasa kadar zamani var diye hatırlıyorum

Evet canım öyleymiş teeee 3. Ayda dedi başlayalım diye de biz yaptırmadık
canim ya herkesin kendi kararı baharın dedigi gibi karışmak da istemem ama aşı hassas konu ya. ilk hastam menenjitten dolayı hipotonik bir çocuktu. yani herşey normal doğum büyümesi felan ama bi menenjit çocuk hamur gibi. bi de yakisikli icin erir. onun icin ben yaptirma taraftariyim. 2 doz yaptırdım 3. de 13. ayda yaptiracam pekistirme dozu 4. kez olsa da olur olmasada sart degil

geldik canim babamlardayiz. babam da bugun kotu bir gun geçirmiş. bacaklarına sırayla kupa tedavisi kuru iğne bantlama sıcak uygulama ve masaj uyguladım inşallah iyi gelir. en azından ilgim iyi gelecektir. özlemişim de uygulama yapmayı

Ihlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr ya yavrm smdi yatio burnu akiyo belli hâlâ yutkunuyo da genzinde de akinti var gbi geldi

Aslinda en iyisi ama ben gundz nadiren aciyorm aksam illaki açılıyo tv malesf oyle oyle alisti

Dimi ya bi de resmen o cocuk bu cocuk degl ya tip olarak evrim geçirdi cocugum benim
Olur canım ben kendim de izlemiyorum onun için en azından yapabilirsem ilk 3 sene düşünmüyorum izletmek ama herkesin kendi kararı tabi ki

Olumlama tavsiye ederim arkadaşım netten videolar var maalesef sen bilinç altın hatta çevre bile sizi buna çekiyor olabilir

Olumlu haberler almışlar inşallah daha da güzel haberler alırlar . Çok sevindim onlar adına . Devamı da güzel gelir inşallah
Belki de soğuk da olmuş olabilir canım ama sanmıyorum . Tam dibinde değil aslında camın beşik . Ben şimdiden ayırdım odayı ama içimde hep bir acaba var . Doğru mu yapıyorum bilemiyorum . Tam da ayrılık kaygısı yaşadıkları aylarda . O ogretmen61 sen de ayırmıştın sanırım odasını deniz in değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…