- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Ne bileyim devletin aşılarını bile yaptırmadı benim arkadaş ikizlerinde 2 ay aşısından sonra alerji, kolik vs başladı yani o aşıyı sorumlu tuttu. Ben de şimdi bir de özel aşıyla eziyet ettirmeyim diyorum bir yandan. Pandemi var zaten azami ölçüde temas kuruyoruz insanlarla da.menenjit de bulaşıcı bulaşma ihtimalini de azaltıyoruz aslında bu şekilde Kızlarda yoktu bu aşılar küçüğüm 8 yaşı bitirdi o zaman hiç adı bile geçmiyordu hastalık yok muydu 8 yılda mı çıktı ki ortaya diyorum. Hastalığın da adını sanını hiç duymamıştık A tipi B tipi vs vsBen de aynı ya çok etkiliyor ağır geliyo diyen çok fazla gördüm bi yandan yaptırmak da lazım ama bilmiyorum ya
ayy hadi bekliyoruz fotolarını. yakışıklı prens, guzel ablalar ...Yarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri
Benim çoğu arkadaşım da öyle ya. Aşı karşıtı da değilim ama ağır olduğunu bile bile yaptırmak da pek içimden gelmiyor evet menenjit bulaşma ihtimali az şu süreçte de of kafalar karışıkNe bileyim devletin aşılarını bile yaptırmadı benim arkadaş ikizlerinde 2 ay aşısından sonra alerji, kolik vs başladı yani o aşıyı sorumlu tuttu. Ben de şimdi bir de özel aşıyla eziyet ettirmeyim diyorum bir yandan. Pandemi var zaten azami ölçüde temas kuruyoruz insanlarla da.menenjit de bulaşıcı bulaşma ihtimalini de azaltıyoruz aslında bu şekilde Kızlarda yoktu bu aşılar küçüğüm 8 yaşı bitirdi o zaman hiç adı bile geçmiyordu hastalık yok muydu 8 yılda mı çıktı ki ortaya diyorum. Hastalığın da adını sanını hiç duymamıştık A tipi B tipi vs vs
insallah bakalim misim. ben de artık kurmam hayal mayal. battaniyeyi buldum mu yumulacagim.D dilzar kuzum geçmiş olsun kızımıza da inşallah tek seferliktir devamı gelmez. Senin keyif de yarım kalmış yarın yaparsın inşallahben de neye heveslensem olmaz o yüzden anlık yaşarım bugün tam senin hayalindeki 1 saati ben yaşamış olabilirim 6 saat dersler bitti. Aralarda öğlen yemeği işini hallettim son ara da da oğlanı uyuttum. Yarım saat dersten sonra kafam kazan gibi sabah da evi toparlanıp derlemiştim baktım iş yok meyve çekirdek koydum açtım masumiyet dizisini yattım uzandım bir ara içim geçer gibi oldu hatta akşama yemeğim kolaydı iyi oldu bana da darısı başına yarın için
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin blupNisan bebeleri pek kurtlu bı hareketli daha
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın, çocuklar nasıllar? Üstümde uyuyor geceleri, iyi ihtimalle de aramızda, çok yorucu ya sorma. Ama işte hayatimin merkezi oldu resmen essek herifGeçmiş olsun canımAllah şifa versin kuzulara insAllah
Haahhahah sana da bu yakışır jademkari koca edebiyat mezunu degil miydiniz? Sanattan uzak olması mömkün değel ucundan kıyısından sanatçı ruhlu olur bu yavru
Iyiyiz cok şükür blupçumsen nasılsın nasıl geçiyor bebekle hayat? Sağlık problemleriniz nasil oldu? Böbrek ve bıngıldak? Uyku problemi bizde de mevcut Egg in bebegi nasil oldu? Alerjisi iyidir umarım.
Amim canım ne güzel dedin
Görümcenin kıyamamasi icin abisini de sevmesi gerek tabi kisen kötü şeyler yaşadın canım..ne diyim bilemiyorum ki. Ben genelleme diyorsun sandım ama genelleme demedim demissjn zaten.normalde de onca kötülüğe ragmen hep saygili davrandın esinin ailesine..Allah karsiligini versin insAllah
Geçmiş olsun canım damadımanasıl oldu kuzum şimdi? Neden oyle oldu ki acaba? Elifin de sindirim sıkıntısı var neden olduğunu da anlayamadım uyku problemi yaşıyoruz acaba bi güncelleme mi yaşıyoruz nedir?
Dualarına yine amin diyorum güzel kalplim
Bugün ikinci defa kadayıf tatlısı duydum..evren bana kadayıf tatlısı yap mesaji mi veriyor nedirafiyet olsum canim
Hayalini kurarken daha o anda Ali üstüme atlaar o kahve yerlere dökülür ya da yanarız diye düşünmeye başlıyorumD dilzar in çocuklar bizimkilersen biraz daha büyük oldugu için annelerinin dinlenmesini anlayışla karşılardilar lakin gene de nasip olmamış
Hoşbulduk
Yaa miss dimi ne günlerdi. Ne çok ağlardı benim sıpa. Şimdi unutturmak ister gibi o kadar güler yüzlü ki maşallahK Kuf seni görmek ne güzeleski günler gözümün önünden geçti. Doğum yaptığımız zamanlar sıra sıra merakla bekleyişler benim oğlanın ilk 40 gün kuzu gibi olması sonra aslana dönüşümü seninkinin gaz sıkıntıları kimyon çayları ağlamaları Oyyy Oyyy ne zor günlerdi ya. Yine ağlıyorlar da en azından nedenini az çok kestiriyoruz şükür. Bizler iyiyiz evden bir yandan canlı dersler, kızların dersleri, yemek temizlik tabi hepsi Göktuğ un çevresinde gelişiyor. Hepimiz onun askeri olduk benimki de 4-5 adım atıyor ama seri değil unutursa yada yakından gel gel le kandırırsak falan. Öyle işte şükür günümüze
Ben de takım düşünüyorum canım nereden aldın?Yarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri
Hah şöyle taktik maktik yok bamm bamm bamm@missko
insallah bakalim misim. ben de artık kurmam hayal mayal. battaniyeyi buldum mu yumulacagim.
Maşşallah güler yüzleri hiç solmasın benimki de pek yılışık, öpüşgen bir oğlan oldu ki sormaHoşbulduk canım nasılsınSorma ya yürütmeye çalışıyorum ben bu yavaşlığa gelemem ana deyip atliyo emekleyerek gidiyo gideceği yere
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın, çocuklar nasıllar? Üstümde uyuyor geceleri, iyi ihtimalle de aramızda, çok yorucu ya sorma. Ama işte hayatimin merkezi oldu resmen essek herifgüler yüzü yetiyor mutlu olmaya vallahi. Egg in kuzusu hala alerjiyle boğuşuyor maalesef yavrum.
HoşbuldukÇok geçmiş olsun kızın için, inşallah tekrarlamaz.
Yaa miss dimi ne günlerdi. Ne çok ağlardı benim sıpa. Şimdi unutturmak ister gibi o kadar güler yüzlü ki maşallahGöktuğ kırk gün ağzına bir parmak bal çalmış meğer Aynen iletişim arttı o kadar güzel ki şu zamanlar, en tatlı zamanları bence Benimki ayakta durduğunu fark edince nasıl sırıtıyor görsen ama korku var hala zamanla cesaretlenecekler inşallah
Ben de takım düşünüyorum canım nereden aldın?
Amiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzelMaşşallah güler yüzleri hiç solmasın benimki de pek yılışık, öpüşgen bir oğlan oldu ki sormainstagramda papyon.kravatt sayfasına yaptırdım canım pantolon kemerinde ismi var falan o modellerden. Fiyatı da piyasaya göre oldukça iyi. 2 günde geldi kumaşı kalitesini de beğendim umarım yarın paşa da rahat eder içinde bol bol güler
Hadi bakalım meraklandim şimdiden. Yarın olsada görsek. Güzel dolu dolu bir gün geçirirsiniz inşallah hep beraber. Sizlere iyi eğlencelerYarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz bizGöktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Çıktı çıktı çoktaaan dün 11.ay fotosunu çekeyim dedim kendini de beni de bitirdi bir poz yakalayamadan dağıldık en son uyuyakaldı. Evin içinde pır dönüyor. Her odaya izimizi bıraktık o kadar ki foto çekecek toplu bir arka plan bile bulamadım evdeS Susam_tanesi sagolasin canim. kizim iyi şükür, seviniyor iyi oldu diye. galiba yumurtami bitirmedim de ondan oldu diyor. sagolsun hep annemin lafları.
damadın acemi keman virtozleri gibi giyyy giyyy başimizi şişiriyor. galiba dis sıkıntısı var. geceler ayri, gündüzler ayri.
cok da güldürüyor beni gecen yatagin altından bir oyuncak toplarken basimi çarptım gayriihtiyari bir elimle basimi tutarken bir elime yatağa vurdum. baktim kosa kosa gelmis bir eli yatakta bir eli basinda bana bakıyor bir de gülerek. öğrensin diye uğraştığım şeyleri yapmaz ama beni taklit ediyor tosbik surat.
yemeği ağzından çıkardı diye parmağımı sallıyorum ağzından çıkardığı yemeği bana ikram ediyor oyle de cömert gönüllü
benim güzel gelinim nasil? peri kızı hallerinden çıktı mı ipek kuzucugum?
Maşşallah güler yüzleri hiç solmasın benimki de pek yılışık, öpüşgen bir oğlan oldu ki sormainstagramda papyon.kravatt sayfasına yaptırdım canım pantolon kemerinde ismi var falan o modellerden. Fiyatı da piyasaya göre oldukça iyi. 2 günde geldi kumaşı kalitesini de beğendim umarım yarın paşa da rahat eder içinde bol bol güler
Bu sizin bebelerin erkek olmasından mı acaba yaa maşallah onlaraAmiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzelbenimki de aynı hastasıyım Ben de bakayım canım sağ ol. Bizimkiler her şartta gülüyor gibi ya güler yine merak etme Göktuğ bey
Ay hakkaten öff yaaUyanıp duruyor benim oğlan da bir ayarsızlık var bu akşam da hayır olsun inşallah. Yatırdım 9 buçukta beri 2 kez uyandı tekrar sallıyorum bakalım uyuyacak inşallah
S Susam_tanesi twitinin canavar hali hakıyamam ipek böceğine deme öyle ay şu aylık çekimler de bitti ya şükürler olsun ya kurtulduk hepsi bir ayrı stresti kızlara 13-14 diye devam edecem dedim de öfff anneee yaaa dediler gözlerini devirip
Dünürüm işine karışmak gibi olmasın ama kızın o aşıya yetismemis sanırım. Aşı 2013 de Türkiye'de kullanılmaya başlamış. Sanıldığı gibi ağar bir aşı değil. Tabi 3 aylık 6 aylık devlet aşıları ateş yaptıysa buda yapabilir. Hem sadece cocuktan geçmiyor, yetişkin birinden bile alabiliyor. Evet pandemiden dolayı biyerlere gitmiyoruz, ama iki gün sonra havalar ısınacak. Alışveriş merkezlerine de başka kalabalıklarada gireceğiz. Okul hayatıda var, ne bileyim ben tek doz olarak yaptıricam 14 aylık olunca.Ne bileyim devletin aşılarını bile yaptırmadı benim arkadaş ikizlerinde 2 ay aşısından sonra alerji, kolik vs başladı yani o aşıyı sorumlu tuttu. Ben de şimdi bir de özel aşıyla eziyet ettirmeyim diyorum bir yandan. Pandemi var zaten azami ölçüde temas kuruyoruz insanlarla da.menenjit de bulaşıcı bulaşma ihtimalini de azaltıyoruz aslında bu şekilde Kızlarda yoktu bu aşılar küçüğüm 8 yaşı bitirdi o zaman hiç adı bile geçmiyordu hastalık yok muydu 8 yılda mı çıktı ki ortaya diyorum. Hastalığın da adını sanını hiç duymamıştık A tipi B tipi vs vs
Olur olur merak etme şöyle 2 yaş bitsin biraz laf söz anlasınlar ellerinden tutup gezdirme devrine gelince rahatlarız kendimize de bakarız. Şimdilik küçükler dahaAy hakkaten öff yaagüzel kıyafetler giydirince çekerim arada artık, bundan sonra yaşlarına yalnız ben bu sefaletten ne zaman kurtulacağım bilmiyorum. ben hiç kendime bakmaz oldum. kızla bazen ben de çekileyim diyorum çekip bir bakıyorum yok anam benden olmaz diyip boşveriyorum
Kıyamam ya ahh yavrum yaAnammm bebem yanmış ya aklıma geldi akşam mantı yemişti bir kasesonra da geldi gitti su içti. Baktım 3. Ye kalkınca aklıma düştü su verdim çöle düşmüş gibi içti yavru susamış ya yazık dilleri de yok ki anlatsınlar
Yok canım niye işime karışmak gibi olsun doğru diyorsun 4 doz toplam vurulması gereken aşı bexero 3 doz Nimenrix yada menektra 1 doz. Haklısın ya ne bileyim tehlikeli de bir hastalık Allah korusun. Bulaşmaz diyoruz ama geçen Göktuğ virütik hastalık geçirdi mesela hastanede yattık ser sefil olduk o da bulaşıcıydı demek yeterince izole de değilizDünürüm işine karışmak gibi olmasın ama kızın o aşıya yetismemis sanırım. Aşı 2013 de Türkiye'de kullanılmaya başlamış. Sanıldığı gibi ağar bir aşı değil. Tabi 3 aylık 6 aylık devlet aşıları ateş yaptıysa buda yapabilir. Hem sadece cocuktan geçmiyor, yetişkin birinden bile alabiliyor. Evet pandemiden dolayı biyerlere gitmiyoruz, ama iki gün sonra havalar ısınacak. Alışveriş merkezlerine de başka kalabalıklarada gireceğiz. Okul hayatıda var, ne bileyim ben tek doz olarak yaptıricam 14 aylık olunca.
Beksora 3 dozmu doktorunuzmu soylediYok canım niye işime karışmak gibi olsun doğru diyorsun 4 doz toplam vurulması gereken aşı bexero 3 doz Nimenrix yada menektra 1 doz. Haklısın ya ne bileyim tehlikeli de bir hastalık Allah korusun. Bulaşmaz diyoruz ama geçen Göktuğ virütik hastalık geçirdi mesela hastanede yattık ser sefil olduk o da bulaşıcıydı demek yeterince izole de değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?