2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de aynı ya çok etkiliyor ağır geliyo diyen çok fazla gördüm bi yandan yaptırmak da lazım ama bilmiyorum ya
Ne bileyim devletin aşılarını bile yaptırmadı benim arkadaş ikizlerinde 2 ay aşısından sonra alerji, kolik vs başladı yani o aşıyı sorumlu tuttu. Ben de şimdi bir de özel aşıyla eziyet ettirmeyim diyorum bir yandan. Pandemi var zaten azami ölçüde temas kuruyoruz insanlarla da.menenjit de bulaşıcı bulaşma ihtimalini de azaltıyoruz aslında bu şekilde Kızlarda yoktu bu aşılar küçüğüm 8 yaşı bitirdi o zaman hiç adı bile geçmiyordu hastalık yok muydu 8 yılda mı çıktı ki ortaya diyorum. Hastalığın da adını sanını hiç duymamıştık A tipi B tipi vs vs

Yarın doğum günü kutlamamıızı yapacaz biz Göktuğ'a Helinnnnn in tavsiyesi üzerine papyonlu takım aldım kızların elbiseleri vs hazır. Annem babam abimler olacak akşam inşallah keyifli geçer
Fotoğrafları bastırdım onalr da geldi bugün. Bakıp bakıp ayy uyyy vayyy diyoruz akşamdan beri

ayy hadi bekliyoruz fotolarını. yakışıklı prens, guzel ablalar ...

Benim çoğu arkadaşım da öyle ya. Aşı karşıtı da değilim ama ağır olduğunu bile bile yaptırmak da pek içimden gelmiyor evet menenjit bulaşma ihtimali az şu süreçte de of kafalar karışık

S Susam_tanesi sagolasin canim. kizim iyi şükür, seviniyor iyi oldu diye. galiba yumurtami bitirmedim de ondan oldu diyor. sagolsun hep annemin lafları.

damadın acemi keman virtozleri gibi giyyy giyyy başimizi şişiriyor. galiba dis sıkıntısı var. geceler ayri, gündüzler ayri.

cok da güldürüyor beni gecen yatagin altından bir oyuncak toplarken basimi çarptım gayriihtiyari bir elimle basimi tutarken bir elime yatağa vurdum. baktim kosa kosa gelmis bir eli yatakta bir eli basinda bana bakıyor bir de gülerek. öğrensin diye uğraştığım şeyleri yapmaz ama beni taklit ediyor tosbik surat.

yemeği ağzından çıkardı diye parmağımı sallıyorum ağzından çıkardığı yemeği bana ikram ediyor oyle de cömert gönüllü

benim güzel gelinim nasil? peri kızı hallerinden çıktı mı ipek kuzucugum?

@missko
insallah bakalim misim. ben de artık kurmam hayal mayal. battaniyeyi buldum mu yumulacagim.

Hoşgeldin blup Nisan bebeleri pek kurtlu bı hareketli daha
Hoşbulduk canım nasılsın Sorma ya yürütmeye çalışıyorum ben bu yavaşlığa gelemem ana deyip atliyo emekleyerek gidiyo gideceği yere
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın, çocuklar nasıllar? Üstümde uyuyor geceleri, iyi ihtimalle de aramızda, çok yorucu ya sorma. Ama işte hayatimin merkezi oldu resmen essek herif güler yüzü yetiyor mutlu olmaya vallahi. Egg in kuzusu hala alerjiyle boğuşuyor maalesef yavrum.
K Kuf hosgeldin. minik kuzunun da senin de iyi olmanıza sevindim.
Hoşbulduk Çok geçmiş olsun kızın için, inşallah tekrarlamaz.
Yaa miss dimi ne günlerdi. Ne çok ağlardı benim sıpa. Şimdi unutturmak ister gibi o kadar güler yüzlü ki maşallah Göktuğ kırk gün ağzına bir parmak bal çalmış meğer Aynen iletişim arttı o kadar güzel ki şu zamanlar, en tatlı zamanları bence Benimki ayakta durduğunu fark edince nasıl sırıtıyor görsen ama korku var hala zamanla cesaretlenecekler inşallah
Ben de takım düşünüyorum canım nereden aldın?

Maşşallah güler yüzleri hiç solmasın benimki de pek yılışık, öpüşgen bir oğlan oldu ki sorma instagramda papyon.kravatt sayfasına yaptırdım canım pantolon kemerinde ismi var falan o modellerden. Fiyatı da piyasaya göre oldukça iyi. 2 günde geldi kumaşı kalitesini de beğendim umarım yarın paşa da rahat eder içinde bol bol güler

Amiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzel benimki de aynı hastasıyım Ben de bakayım canım sağ ol. Bizimkiler her şartta gülüyor gibi ya güler yine merak etme Göktuğ bey

Hadi bakalım meraklandim şimdiden. Yarın olsada görsek. Güzel dolu dolu bir gün geçirirsiniz inşallah hep beraber. Sizlere iyi eğlenceler

Çıktı çıktı çoktaaan dün 11.ay fotosunu çekeyim dedim kendini de beni de bitirdi bir poz yakalayamadan dağıldık en son uyuyakaldı. Evin içinde pır dönüyor. Her odaya izimizi bıraktık o kadar ki foto çekecek toplu bir arka plan bile bulamadım evde en son uyandıktan sonra yakaladım şükür bu da böyle bitti. Artık foto video çekemez oldum twitty nin canavar hali gibi geziyor ortalıkta.

Amiin. Ay çok severim sokulgan bebe ne güzel benimki de aynı hastasıyım Ben de bakayım canım sağ ol. Bizimkiler her şartta gülüyor gibi ya güler yine merak etme Göktuğ bey
Bu sizin bebelerin erkek olmasından mı acaba yaa maşallah onlara bizim kızdan hiç böyle şeyler görmüyoruz. Aylardır öpmeyi öğretmeye çalışıyorum yok. Uyurken sarılayıö diyorum popoyu dönüp yatıyor Sarılmayı bile işten gelince özlememiş olmasa yapmayacak. Oyuncu kuş bizim kız. Eve geldiğimde meme özlemini giderdikten hemen sonra oyuncaklarıyla kitaplarıyla bişeyler anlatmaya çalışıyor bana. Günün özetini geçiyor herhalde

Uyanıp duruyor benim oğlan da bir ayarsızlık var bu akşam da hayır olsun inşallah. Yatırdım 9 buçukta beri 2 kez uyandı tekrar sallıyorum bakalım uyuyacak inşallah
S Susam_tanesi twitinin canavar hali hakıyamam ipek böceğine deme öyle ay şu aylık çekimler de bitti ya şükürler olsun ya kurtulduk hepsi bir ayrı stresti kızlara 13-14 diye devam edecem dedim de öfff anneee yaaa dediler gözlerini devirip

Ay hakkaten öff yaa güzel kıyafetler giydirince çekerim arada artık, bundan sonra yaşlarına yalnız ben bu sefaletten ne zaman kurtulacağım bilmiyorum. ben hiç kendime bakmaz oldum. kızla bazen ben de çekileyim diyorum çekip bir bakıyorum yok anam benden olmaz diyip boşveriyorum

Dünürüm işine karışmak gibi olmasın ama kızın o aşıya yetismemis sanırım. Aşı 2013 de Türkiye'de kullanılmaya başlamış. Sanıldığı gibi ağar bir aşı değil. Tabi 3 aylık 6 aylık devlet aşıları ateş yaptıysa buda yapabilir. Hem sadece cocuktan geçmiyor, yetişkin birinden bile alabiliyor. Evet pandemiden dolayı biyerlere gitmiyoruz, ama iki gün sonra havalar ısınacak. Alışveriş merkezlerine de başka kalabalıklarada gireceğiz. Okul hayatıda var, ne bileyim ben tek doz olarak yaptıricam 14 aylık olunca.

Olur olur merak etme şöyle 2 yaş bitsin biraz laf söz anlasınlar ellerinden tutup gezdirme devrine gelince rahatlarız kendimize de bakarız. Şimdilik küçükler daha

Kıyamam ya ahh yavrum ya

Yok canım niye işime karışmak gibi olsun doğru diyorsun 4 doz toplam vurulması gereken aşı bexero 3 doz Nimenrix yada menektra 1 doz. Haklısın ya ne bileyim tehlikeli de bir hastalık Allah korusun. Bulaşmaz diyoruz ama geçen Göktuğ virütik hastalık geçirdi mesela hastanede yattık ser sefil olduk o da bulaşıcıydı demek yeterince izole de değiliz

Beksora 3 dozmu doktorunuzmu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…