2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm doğum gününü yaptınız mı, resim beklemedeyim
Yaptık yaptık canım dün çok yorulmuşum Göktuğ u uyuturken uyuyakalmışım sabah attım
Yaa kızımın ablası gibi durmaken sevdiğim cümle susammmçok teşekkür ederim canım
misskokulumm canim cok güzel görünüyorsunuz ailecek. masallah size. coook güzel yıllarınız olsun, nice güzel günler görün insallah
Amin canım çok teşekkür ederim
misskokulumm masalllaahhhhh size çok güzelsiniz. bir ömür böyle mutlu olun huzurlu olun sağlık hep sizinle olsun. yerim o güleç suratimi
Teşekkürler canım helinim takımı herkes çok beğendi
misskokulumm maşallah size ,büyük kızın maşallah boyunca olmuş . Senin boyun da maşallah uzundu . Öpüşgen göktuğ gelin beni sevin der gibi öyle sempatik iyi ki doğmuş
Oldu vallahi canım elbise de giyince iyice genç kız havasına girdi dün ölçtük boyu 180 olmuş daha uzamasa bariGöktuğ un güldüğü resimlerde ben iyi çıkmamışım aksi gibi atmadım onları
Beklentini karşılayabildiysem ne mutlu Dünürüm çok teşekkür ediyorum amin inşallah

Ben de stalkladım ya kız. Kafalar hep aynı çalışıyor

Aşk olsun daha ne olsun, beklentimin çok çok üstünde oldu. Hepsinizi çok beğendim tabi en çok damadımı.

Ayy dur bende merak etmiştim Aslihaydo etkisini stalkkıyım hemen

misskokulumm doğum günü çok güzel olmuş bennde diyecektim dediğin gibi uzunmuş cidden diye Kızın maşallah sana benziyor çok güzel ayyy bence de daha uzamasın uzun boylu erkek bulmak çok zor
Ama benim favorim küçüğü var onda belli cimcimelik
Allah bağışlasın maşallah kuzucuklara

Yaaaa deme o zaman möllers bir tık önde benim için yazın balık tüketimi artmıyor bizde pek sürekli veririm sanırım ama tavsiyen için teşekkür ederim canım benim

Teşekkürler canım küçük betüş evimizin cimcoş kızı o aminnn

Hareketli kitap alacağım almilaya kızlar siz eğitici neler kullanıyorsunuz? Tahta tak çıkarlardan aldım normal karton bebek kitapları var meyveler hayvanlar vs.halka oyunu var dokun hisset kitapları var birde şu helezon var büyük boy . Bul tak kutusu var değişik alternatifler arıyorum

Kızlar şimdi farkettim ipek in alt tek dişi çıkmıştı. Üst ön dişlerden biri kabarmış ama çıkmamış. Üst ön dişin yanındaki diş çıkmış meğersem daha yeni farkettim. Bu ne saçma bir sıra yaa alttan bir dişten sonra üst yan diş geldi

Destek alsan aslında kuzum pedagojik olarak sende rahat edersin

İpektış öyle istemiş annesi hayırlı olsun kolay olsun inşallah

Olabiliyor öyle canım dişler sırasız çıkmayabilir. Yakındır ön üstler de çıkar.
Biizm de 4 tamamlandı üst yanlar geliyor sanırım çok sinirli sürekli ısırma peşinde havuç verdim eline kendi yemedi bana yedirdi yemedikçe ağladı. Bitti tekrar getirdim devam etti midem 3 havuçla doldu bu akşam hiç ağlamadığı kadar herşeye ağladı. Yemek yemiycem diye ağladı, balona vurmayacam diye vs vs iyice sendromluyduk halbuki uykusunu da güzel uyumuştu. Anlamadım eşim de tutturdu fotoğraf paylaşıyorsun nazar mı oldu yoksa çocuğa diyegündüz baya iyiydi dışarı falan çıktık akşam bozdu bakalım inşallah hasta faln olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…