Yaptık yaptık canım dün çok yorulmuşum Göktuğ u uyuturken uyuyakalmışım sabah attım
Yaa kızımın ablası gibi durmakmisskokulumm göktuğcum iyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsun. Nasıl da güzel olmuşsunuz ailecek harika görünüyorsunuz. Boyunca kızın var ablası gibi görünüyorsun kocaman bir maşallah size
Amin canım çok teşekkür ederimmisskokulumm canim cok güzel görünüyorsunuz ailecek. masallah size. coook güzel yıllarınız olsun, nice güzel günler görün insallah
Teşekkürler canım helinim takımı herkes çok beğendimisskokulumm masalllaahhhhh size çok güzelsiniz. bir ömür böyle mutlu olun huzurlu olun sağlık hep sizinle olsun. yerim o güleç suratimi
Oldu vallahi canım elbise de giyince iyice genç kız havasına girdimisskokulumm maşallah size ,büyük kızın maşallah boyunca olmuş . Senin boyun da maşallah uzundu . Öpüşgen göktuğ gelin beni sevin der gibi öyle sempatik iyi ki doğmuş
Beklentini karşılayabildiysem ne mutlu Dünürüm çok teşekkür ediyorum amin inşallahmisskokulumm maşallah dünürüm her birinize, hepiniz çok güzel görünüyor sunuz. Herşey bir biri ile uyumlu. Damadıma ayrıca maşallah, çok tatlı damadım diye demiyorum, tam isirmalik lokum. Nice sağlıklı yıllarınız olsun hep birlikte
Aslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim gerçekten çok güzelmiş Allah bahtını şansını güzel etsin onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
Aşk olsun daha ne olsun, beklentimin çok çok üstünde oldu. Hepsinizi çok beğendim tabi en çok damadımı.Yaptık yaptık canım dün çok yorulmuşum Göktuğ u uyuturken uyuyakalmışım sabah attım
Yaa kızımın ablası gibi durmaken sevdiğim cümle susammm çok teşekkür ederim canım
Amin canım çok teşekkür ederim
Teşekkürler canım helinim takımı herkes çok beğendi
Oldu vallahi canım elbise de giyince iyice genç kız havasına girdidün ölçtük boyu 180 olmuş daha uzamasa bari Göktuğ un güldüğü resimlerde ben iyi çıkmamışım aksi gibi atmadım onları
Beklentini karşılayabildiysem ne mutlu Dünürüm çok teşekkür ediyorum amin inşallah
Yaaaa deme o zaman möllers bir tık önde benim için yazın balık tüketimi artmıyor bizde pek sürekli veririm sanırım ama tavsiyen için teşekkür ederim canım benimBen oğlumda morlles kullandim çokta memnundum. Tadı kötü değil severek içiyordu. Sonra kizada verdim oda sevdi. En son eczacı occean tavsiye etti, morlerse bu kadar para verme, hem sadece kışın kullanıyorsun, occean al hem yaz kış kullan dedi aldım. Yaz kış kullanmak cazip geldi. Tadı o kadar berbatki. İkisinde ne zaman versem şakır şakır kustu.
Teşekkürler canımmisskokulumm doğum günü çok güzel olmuş bennde diyecektim dediğin gibi uzunmuş cidden diye Kızın maşallah sana benziyor çok güzel ayyy bence de daha uzamasın uzun boylu erkek bulmak çok zor
Ama benim favorim küçüğü var onda belli cimcimelik
Allah bağışlasın maşallahkuzucuklara
Maşallah çok güzel boyu posuTeşekkürler canımküçük betüş evimizin cimcoş kızı o aminnn
Destek alsan aslında kuzum pedagojik olarak sende rahat edersinUmut bugün benim sabrımı zorluyor bı yanını sıkmamak için, yüzüne bakmıyorum. Aylardır bıktım ya sürekli sıvı şeyler istiyor, vermezsem ortalığı yıkıyor. Verincede koltuğa döker oradan içerdi bı dünya iş çıkarırdı. Aştı kendini köpek gibi parkelere döküyor oradan içiyor. İyice pislik oldu, sabah sabah hem koltuğa hem parkeye ayran dökmüş oraları yalıyor. Üstleri battı ev battı iki dk yalnız kalamiyir. Kızın altını degisiyordum dolaptan koca şişeyi almış. En son doktor kontrolünde senin oğlun çok şımarık demişti. Evet bencede çok şımarık üstelik adi. Haha haha diye gülüyor ben kizdikca.
İpektış öyle istemiş annesiKızlar şimdi farkettim ipek in alt tek dişi çıkmıştı. Üst ön dişlerden biri kabarmış ama çıkmamış. Üst ön dişin yanındaki diş çıkmış meğersem daha yeni farkettim. Bu ne saçma bir sıra yaa alttan bir dişten sonra üst yan diş geldi
Ben bulamadım eltisiniAslihaydo misafirlerin gelmiş hoşgelmişler sana da kolay gelsin. Etiketlemişsin ya kişileri biraz eltini stalklamış olabilirim gerçekten çok güzelmiş Allah bahtını şansını güzel etsin onlar ısparta da mı yaşıyorlar?
HeyooooAaaa neredesiniz millet kimse yok mu huuu
Olabiliyor öyle canım dişler sırasız çıkmayabilir. Yakındır ön üstler de çıkar.Kızlar şimdi farkettim ipek in alt tek dişi çıkmıştı. Üst ön dişlerden biri kabarmış ama çıkmamış. Üst ön dişin yanındaki diş çıkmış meğersem daha yeni farkettim. Bu ne saçma bir sıra yaa alttan bir dişten sonra üst yan diş geldi
Kız nasıl bulamadın üstten 2.etiketkediği kişi storydeBen bulamadım eltisinibir sürü kişi ekli
Selam ebru naptın nasılsın Sivasta mısın halen? Döndün mü evine?Heyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?