2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyledir eminim ama ne bileyim çok yoruyor. Yere veya yatağa oturup emzirince kaçıyor azıyor. Ayakta olunca yoruyor kendini itiyor ağlıyor. Bilemiyorum napacağımı.. her gün yeni bir şey ekliyor sanki ve hepsini yapmadan uyumak istemiyor gibi.

Ben de yıllarca adını karpuz sanıyordum “karbuz”muş, söyle de şaşırsınlar
Ben çook severim memleketimi bütün ailem orda olduğu için sık sık gideriz. Küçük ama sıcak bir yer
Karbuz muu hemen iletiyorum

Ben gece çok darlanıyorum ya her saat başı uyanıyor gündüz de deliksiz 2 3 saat uyuyor. Gece saymayı bırakıyorum artık. Dün eşimi kaldırdım 5 gibi Daha duramadım. Emziriyorum sallıyorum uyuyor. Hop bi saat dolmadan kalkmış oturuyor hemen beşiğin içinde. Yanımda da uyuyamıyor bu ara kımıl kımıluykusu var sıpanın uyumak istiyor ama dalamıyor dalınca da en fazla bi saat Gündüz güzel uyuyor gece niye böyle yapar anlamıyorum.

Sağol canım çok teşekkür ederim kiloyu boşver sağlıklı olsunlar tek. Huzurla sağlıkla büyüsün hepsi

Benimki de gündüz fazla uyuyor sanki azaltmak lazım gibi ama kıyamıyorum da. Dediğin gibi kesintisiz 2,5 saat uyuduğu oluyor özellikle ilk uykusunu. Gece mıy mıy artık sabah olsa diyorum biran önce. Gündüz 2 uyku toplam 2-3 saat olacakmış bizimkilerin aylarında

Bizimde iki evet. 3 gündür tek uyku yaptığı 3 saati geçtiği oluyor yeni bi düzen mi yaptı kendine anlamadım normalde iki yapıyorduk hep. Gece uykuları çok hafif bakalım derinlere ineriz inşallah

ebru_can_ebru oyuncak sormuşsun canım. Biz oyuncak tan çok Pet şişe, tava tencereyle oynuyoruz artık oyuncakları bir süre kaldırdım. Kule ve legoları seviyor ben yapıyorum o bozuyor, kendi de yapmaya çalışıyor yapınca seviniyor falan. Cario mu markası bebek boyalarından aldım deneme yaptırdım kağıtta gezdiriyor ama çoğunlukla ağzına atma derdinde. Kaldırdım şimdilik. Büyük sorular kitabını alacağım çok övüyorlar onu da. Bu ara hayvanlara çok ilgili elime kukla gibi bişeyler geçirip hayvan sesleri çıkarıyorum seviyor baya

Çok güzelmiş eltin canım ama sen ayrısın

Benim umut da benzer.
Hala da ayni kizdigimseyleri bilir yapar guler.
Ipleri vermisiz biz canim coktann.
Korktuğu birinin yanında yapamaz mesela cok taskinlik.
Sabret sonra uzulup pisman oluorsun eminim.

Kiskanclik 2 yassendromu da var sizde cok fena o donem umut bana degil komple aileye kok sokturmustu.

Tepkisiz kalmak lazim sert sekilde uyarip saniirm ama el mi yaman bey mi yaman yapiorlar genelde.

Sen simarttin bunu
Hasta diye nazladin
Her dedigini yaptin bunlar da fiks tepkilerdir.
Ama goruorum gunes de sinirli ve aksi.en basit mememi isriyor kotu adam siritisi yapiyor..
Genetik huy mizac mi bilmem.

Cok kucuk daha bahar umut ya tam zirvedeyken ilgi bölündü e hareketli ve sinirli yapiisi da var.

Zor isler rabbim sabir versin. Zamanla sakinlesecektir inşallah.

Evet kizlar ortama giris yapiyorum bu cocuklarin uyuyacagi yok biri memede biri cizgi filmde.

Nasilsiniz neler yapiorsunuz.
Cok soğudu cok donduk.
Umut sumuklenmis.
Gelen bir seyyok da tikali burnu ne yapmali bilmiorum

Şükürüm ya maşallah güneş kız umutu geçti direk atraksiyon peşinde survivor parkuru vız gelir güneşe
İş bankasının hareketli kitaplar serisi var çok seviyordu Zeynep şimdi ayşenin de ilgisini çekiyor parmağıyla hareket ettiriyor falan bakabilirsin onlara

S Sonsuzsukurler dün gördüm ya o Güneş nasıl çıkmış Allah esirgesin sana da yardım etsin canım arkadaşım
Sagol missim amin insallah.
Ben umuttan talimliydim de paslanmisim tabi.
Masallah cok fena

Dogumgununuzu kutlamissiniz canim Nazar degmesin diyorum ben de rabbim ayirmasin.

Evet zEyaycim etkinlik yapamiyoruz biz ne guzel ben de heves ediorul o kitaplara bakayim ben de dedigin yere

misskokulumm misim ya maşallah ne güzelsiniz öyle bayıldım size hele ki doğumgünü çocuğu tam mıncıklayarak sevmeli ya o kızlara ne demeli büyük kız maşallah ya boyun kadar ve abla kardeş gibisiniz ya betüşle ne demeli tam cimcime. Maşallah güzel ailenize Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin neşe katsın neşenize yuvanızı şenlendirsin

N Nehir8077 kuzum bir bildiğim bir tavsiyem yok maalesef. tek bildiğim geçecek. Allah sabrını gücünü bol etsin. Umutcuguma da sakinlik versin
Sağol canım benim kafa o kadar gitmişki, bildirimleri gördüm ne yazdım begenmisler dedim, benim acil B12 leri arttırmam lazım.
Şimdi okudum benim sinir çoktan geçmiş, olay unutulmuş. Çünkü o kadar olağan bir durumki alıştım artık. Canları sağolsun. Allah sağlık versin onlarda haklı enerjisini atamıyor, canı sıkılıyor oyun arıyorlar. 40 dan sonra yaptık peş peşe, herşeyin bedeli var. Hakkını vermem lazım. Kirsin doksunler Allah bana sağlık verdiği sürece her kahırlarını çekerim.

Evett benzermiş güneşimle o zaman.
Oda tirmanma olacak tepeler yuksekler.
Ben de kaldirayim bari kovasina basip cikiyordu bugün yuksek koltuga.

Umutu vermiştim ben biraz spora.
Abisiyle iyice coşarlar belki de değişmez Gunes canim. Ablasindan da etkilenmiştir o zaman senin küçüğün.

Bakalim neler beklior bizleri saglikli olsunlar da hareketli olsunkar napalim.
Gider insallah cimnastiğe cok iyi olur.
Umutun da futbola vardi yetenegi aslinda da pandemi iste.

Bakınız itinayla ipler bebelere teslim edilir operasyonuudur bu sayin seyirciler bakınız ben

Onlar da bizi cekerler insallah baharcim rabbim güzel anlasabilmeyi nasip etsin evlatlarımıza.
Baksana missimmin kizi boyu kadarmış masallah biz de goruruz insalah o Gunleriii

@şekerpare5939 dünürcanım yoksun sanki ortalarda bugün çok giremedim bende şöyle hızlıca baktım sayfalara da göremedim seni. Alim elifcik iyisinizdir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…