Süpersin canım ya nasıl yaptın onu maşallah ben evde durunca aldıkça alıyorum havalar düzelsin yürüyüşe başlayacağım diyorum ama o zamanda ramazan gelir hiç yapamam böyle giderse sonum hiç iyi görünmüyorEmziriyorum aktif ama sağlıklı besleniyorum ben emzirme içeceği çok kullandım geceleri çok yedim psikolojik çoğu sürekli bir yeme halindeydim . Kendimi motive ettiğim bir İnstagram açtım
Ağzının tadı evinin huzuru neşesi eksik olmasın o zaman bütün manzaralar deniz olur canım benimYenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Ay çok güzel önü açık misYenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Sorma valla kolay olmuyor ama İnan artık bacaklarım ağrıyordu genç yaşta şu an ki halim sizden kiloludur ama daha yolum uzunSüpersin canım ya nasıl yaptın onu maşallah ben evde durunca aldıkça alıyorum havalar düzelsin yürüyüşe başlayacağım diyorum ama o zamanda ramazan gelir hiç yapamam böyle giderse sonum hiç iyi görünmüyor
Aynen öyle kendine sınır koy 8 de ara öğün yap yeme hemen giderAkşamları geç saatte yemezsem veririm valla
Aynen canım zprlanmayız diye düşünüyorum tutarım bendeJadesi nasip olursa bende tutucam oruç borcum hamilelikte ki duruyor hatta üç aylarda alıştırma yapmaya başladım bile artık üç öğün yemek yiyorlar Allah Bi kolaylık verir inş
Allah gonullerine göre versin canimKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
ya asli hem sen hem de haydo çok tatlıHugo ya benzemiyor mu yaagülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
düzen mi ahhh sevgi ne desem. ama canıma tak etti. arelin tuvalet işini civanin da uyku işini çözmem lazım. yoksa hayatım hiç normallesmeyecek. bodoslama gidiyoruzGece düzenini oturtamadım ben bi. Uyudu sonra ama yine uyudu uyandı döndü durdu. Ayakta uyuyorum valla eve gidince yatmayı umuyorum başarabilirsem
bende 21 kilo verdim ✌ ama bilinçli değil yani sadece iki çocuk koşturmacasi ve uykusuzluk buna bağlıyorum. son 1 aydır çok baş dönmesi yaşıyorum hemen hemen her gün 10 kez belki. saç dökülmem de azalmadi hala. kansizliga bagliyorum. destek de almadim. uzun süre ilaç kullanınca bunalmıştım ama sanırım tekrar başlamam lazım.Kuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördümaşırı kilom vardı biliyorsunuz
speedy sen o tempoyla vermissindir de hamurisiyle de alirsin ama bence bosver ye. tempon xok yogun senin. bi de diyet le zorlama kendini.Yaaaa maşşallah sana canım ne güzel vermişsin ne yaptın aç mı kaldın emziriyorum musun? Etkiledi mi emzirmeni
e ama bunlar da çok güzel. ben mersinde binalar arasında öyle boğulmuş hissediyorum ki. hele de müstakil evde büyüyen biri olarak.Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
şu mevsim geçişleri mi hasta etti bu çocukları ya. cok geçmiş olsun canim.Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
Cok geçmiş olsun canim umarim daha iyidirlerGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik
Herkese sevgiler
Çok teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. İnşallah aminSelam kizlar yazamadim anca okuyabildim yazdıklarınızı
S Susam_tanesi canim gecmis olsun gecer insa onemli birsey degildr bence
D dilzar Masallah resimlerinizi gordum nice guzel yaslari olsun
Jadesi yeni evin hayirli olsiun gule gule oturun
eggplantlover canim hoşgeldin. Çınar ın alerjiside umarim çabucak gecer.
Bende doğumdan sonra vermiştim baya bir iki kilom kalmıştı annemin zamanında hamilelik kilomunda altına düştüm ama sonra nasıl hızla birden aldım anlayamıyorum bişeyler yapmam lazım ramazan da olunca iftarı abartmazsam gider belkiSorma valla kolay olmuyor ama İnan artık bacaklarım ağrıyordu genç yaşta şu an ki halim sizden kiloludur ama daha yolum uzun
Hay Allah ne oldu bu gece bu bebelere yacivan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor
Allahım onlara dünya tatlısi gönül meyvesi güzel bir evlat nasip etsin insAllah canım..hatirladikça dua edecegim..selamlarımızi ilet dua ettiğimizi söyleKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa??Hugo ya benzemiyor mu yaagülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Dünürüm seni yakalamam zor ama denk geleceğiz.kıyamam cok yoruluyorsun bunu buradan bile hissediyorum.Ata da cok zorluyor anlaşılanGünaydın yağmurlu bir Mersin’den. Güzel bir hafta olsun inşallah
Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali modu
Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhalde
Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.
Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazım
Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksa
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.
Bu gece var bişey sanırım. Biz de 3 ten beri uyanığız dön dön uyuyamıyor. Şu poposu da aklıma takıldı acımıyor gibiydi ama belki kaşınıyorsa çocuk haklı. Evi dolandık geldik kucağımda emzirerek pış pış yapıyorum. Uyumak üzere sanırsam.
Bizimki elini poposuna vuruyor arada..kızarıklık da var yaKızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.
Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.
Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak
Kalppare
Ben oglumda pamuk kullandim ama bunda üşendim ya..yikamaya calistim ama banyo yolunda kucagimda yaptı vazgeçtim belki ıslak mendilden olmuştur gercekten.en iyisi bırakayım bu araS Susam_tanesi ben de su ve pamukcuyum. olmadi ıslak mendili yıkasın canim bakıciniz. ama su kullanınca kurulamaya daha dikkat etmek gerekiyor. ben Müslin bezleri popo kurulacak için kullanıyorum artık
bazen dokunan bir gida ya da deterjan vs vs daha sonra da etkileyebiliyormus. küçük kizim için doktor bardağın dolması gibi demişti. son damlanin bardağı taşırdigini sanariz ama dolduran diğer damlalar var demişti. (doktorun sa edebiyatcisina denk gelmişiz iyi mi? ) önce vucut tepki vermeyebilirmis.
ama bence ipek kuzumun ki pisige bağlı. Asimda da olmuştu çünkü
Dene bakalım ben de hiç denemesim..ama hep merak etmisimdir.benim es kisisi lahanayi hic sevmez yapinca da yer ama soylene soylene..tabak bitince de oo fena degilmis bana lahana da yedirdin ya der gülerdun komsum sagolsun bir poşet lahana getirmiş. iki saat sonra da esim markete gitti bilin bakalım ne almiiiss Brüksel lahanası. yani elimde bir poşet yerli Karadeniz bir poşet Brüksel olmak üzere iki poşet lahana var.
gideyim de az Brüksel lahanası tariflerine bakayim. fazla yediğimiz bir sey de değil..
Oo maşAllah ebruuuKuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördümaşırı kilom vardı biliyorsunuz
YaaaBen kedi aşığıyım ama üst dairemde 32 kedi olmasını istemem açıkçası
Bu arada bende gördüm kızlar şekerparemi Aaa elif kuzum anneden almış güzelliğini
Helinnnnn canım dışarı falanda çıkmıyor garibim bilmem nasıl hasta oldu geçen balkona kuşları görsün diye çıkarmıştım cam balkon ama soğuktu yine çok durmadık gerçide ordan mı kaptı bilmiyorum. Pek nazlı bunlar pandemi bebekleri evden dışarı çıkarmayınca en ufak bir değişim etjiliyordu Zeynep sokakta büyüdü maşallah hergün mutlaka çıkarır yürüyüş yapardık hala da etkilenmez soğuktan hasta olmaz kolayca
Sağol canım Duru ne gece ne gündüz uyumuyor. Sallatmiyorda zorla uyutmaya çalışıyorum, 10 dk 10 dk uyuyor 3 saat ayakta gece gündüz bu durumda. Ne derdi var anlamıyorum. Nasıl bu kadar uykusuz duruyor. Sürekli esniyor ağzı yirtilacak, ama direniyor. Sabaha kadar oturduk hasta gibide değil. Sadece uyutmaya çalışırsam katılır casina ağlıyor. İstahtada bı gerileme var, anlam veremiyorum. Duruyu uyuturken bakıyordum buraya, oda ağlıyor kaçıyor saklarken, okuyamıyorum, okursam yazamıyorum. Böyle bizde durumlar. Cuma aşı oldu o geceden beri böyle. Aile hekimini aradim aşı huysuzluk yapmıştır diyor. Nasıl bir huysuzluk sadece uyku reddi
Bak bende şimdi yazdım uyutmaya çalış ağlar, iyi uyuma de mutlu olmaz. Her iki türlude sıkıntı. Ne oluyor ben anlamıyorum.aynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri
Bravo EBRU nasıl başardın ben de versem keşkeKuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördümaşırı kilom vardı biliyorsunuz
Evin içi huzurlu oldu mu her yer deniz her yer huzur olur. Güle güle oturunYenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Kıyamam üşütüyorlar kuşun kanadından kapıyorlar. Bu arada abinler hep dualarımda. Ben dayanamayıp 8. Gün test yapmış belli belirsiz çıkınca da gidip kan vermiştim. Şükür rabbim Ata mı nasip etti. Darısı abinlere zor süreçler. 2 güne bir kan tahlili vs. Sonucu muazzam. İnş kucaklarına aldıkları gün olur.Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?