2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Emziriyorum aktif ama sağlıklı besleniyorum ben emzirme içeceği çok kullandım geceleri çok yedim psikolojik çoğu sürekli bir yeme halindeydim . Kendimi motive ettiğim bir İnstagram açtım
Süpersin canım ya nasıl yaptın onu maşallah ben evde durunca aldıkça alıyorum havalar düzelsin yürüyüşe başlayacağım diyorum ama o zamanda ramazan gelir hiç yapamam böyle giderse sonum hiç iyi görünmüyor

Sorma valla kolay olmuyor ama İnan artık bacaklarım ağrıyordu genç yaşta şu an ki halim sizden kiloludur ama daha yolum uzun

Kızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Allah gonullerine göre versin canim
Hugo ya benzemiyor mu yaa gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
ya asli hem sen hem de haydo çok tatlı
Gece düzenini oturtamadım ben bi. Uyudu sonra ama yine uyudu uyandı döndü durdu. Ayakta uyuyorum valla eve gidince yatmayı umuyorum başarabilirsem
düzen mi ahhh sevgi ne desem. ama canıma tak etti. arelin tuvalet işini civanin da uyku işini çözmem lazım. yoksa hayatım hiç normallesmeyecek. bodoslama gidiyoruz
Kuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördüm aşırı kilom vardı biliyorsunuz
bende 21 kilo verdim ✌ ama bilinçli değil yani sadece iki çocuk koşturmacasi ve uykusuzluk buna bağlıyorum. son 1 aydır çok baş dönmesi yaşıyorum hemen hemen her gün 10 kez belki. saç dökülmem de azalmadi hala. kansizliga bagliyorum. destek de almadim. uzun süre ilaç kullanınca bunalmıştım ama sanırım tekrar başlamam lazım.
Yaaaa maşşallah sana canım ne güzel vermişsin ne yaptın aç mı kaldın emziriyorum musun? Etkiledi mi emzirmeni
speedy sen o tempoyla vermissindir de hamurisiyle de alirsin ama bence bosver ye. tempon xok yogun senin. bi de diyet le zorlama kendini.
Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
e ama bunlar da çok güzel. ben mersinde binalar arasında öyle boğulmuş hissediyorum ki. hele de müstakil evde büyüyen biri olarak.
Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
şu mevsim geçişleri mi hasta etti bu çocukları ya. cok geçmiş olsun canim.

Selam kizlar yazamadim anca okuyabildim yazdıklarınızı
S Susam_tanesi canim gecmis olsun gecer insa onemli birsey degildr bence
D dilzar Masallah resimlerinizi gordum nice guzel yaslari olsun
Jadesi yeni evin hayirli olsiun gule gule oturun
eggplantlover canim hoşgeldin. Çınar ın alerjiside umarim çabucak gecer.

Cok geçmiş olsun canim umarim daha iyidirler

Çok teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. İnşallah amin

Sorma valla kolay olmuyor ama İnan artık bacaklarım ağrıyordu genç yaşta şu an ki halim sizden kiloludur ama daha yolum uzun
Bende doğumdan sonra vermiştim baya bir iki kilom kalmıştı annemin zamanında hamilelik kilomunda altına düştüm ama sonra nasıl hızla birden aldım anlayamıyorum bişeyler yapmam lazım ramazan da olunca iftarı abartmazsam gider belki

Helinnnnn canım dışarı falanda çıkmıyor garibim bilmem nasıl hasta oldu geçen balkona kuşları görsün diye çıkarmıştım cam balkon ama soğuktu yine çok durmadık gerçide ordan mı kaptı bilmiyorum. Pek nazlı bunlar pandemi bebekleri evden dışarı çıkarmayınca en ufak bir değişim etjiliyordu Zeynep sokakta büyüdü maşallah hergün mutlaka çıkarır yürüyüş yapardık hala da etkilenmez soğuktan hasta olmaz kolayca

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor
Hay Allah ne oldu bu gece bu bebelere ya bu sabah dayak yemiş gibi gözümü açtım
Kızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Allahım onlara dünya tatlısi gönül meyvesi güzel bir evlat nasip etsin insAllah canım..hatirladikça dua edecegim..selamlarımızi ilet dua ettiğimizi söyle tanımadan edilen dua belki daha da kabul olur bilemeyiz
Hugo ya benzemiyor mu yaa gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa?? sen bu tatlışkoya (ifadesi aynen bu ->) nasıl ama nasıl hugo dersin hııi ben de esefle kınıyorum
Dünürüm seni yakalamam zor ama denk geleceğiz.kıyamam cok yoruluyorsun bunu buradan bile hissediyorum.Ata da cok zorluyor anlaşılan InsAllah kısa zamanda hersey senin icin kolaylaşır canım
Bizimki elini poposuna vuruyor arada..kızarıklık da var ya hay Allah.yine mi alerji mi? Alerjiyse neye kafayi yicem gene baharat katmıştım yemeklere bu ara keseyim bari.
Ben oglumda pamuk kullandim ama bunda üşendim ya..yikamaya calistim ama banyo yolunda kucagimda yaptı vazgeçtim belki ıslak mendilden olmuştur gercekten.en iyisi bırakayım bu ara ya karnım acıyor artik taşimaktan iyice ağırlaştılar
Dene bakalım ben de hiç denemesim..ama hep merak etmisimdir.benim es kisisi lahanayi hic sevmez yapinca da yer ama soylene soylene..tabak bitince de oo fena degilmis bana lahana da yedirdin ya der güler ya yicen ama söylenmesen olmaz derim ben de.almaz da..anca ben alirsam
Kuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördüm aşırı kilom vardı biliyorsunuz
Oo maşAllah ebruuu tebrik ediyorum
Ben kedi aşığıyım ama üst dairemde 32 kedi olmasını istemem açıkçası
Bu arada bende gördüm kızlar şekerparemi Aaa elif kuzum anneden almış güzelliğini
Yaaa sensin güzel elif bana benziyor demeniz cok hosuma gitti haaa

aynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri

N Nehir8077 dünden beri yoksun sanki bahar sen ve çocuklar iyisinizdir inş. BKGK sanada yazacaktım yoksun diye de şu yeni adın aklıma gelmedi Bi türlü
Sağol canım Duru ne gece ne gündüz uyumuyor. Sallatmiyorda zorla uyutmaya çalışıyorum, 10 dk 10 dk uyuyor 3 saat ayakta gece gündüz bu durumda. Ne derdi var anlamıyorum. Nasıl bu kadar uykusuz duruyor. Sürekli esniyor ağzı yirtilacak, ama direniyor. Sabaha kadar oturduk hasta gibide değil. Sadece uyutmaya çalışırsam katılır casina ağlıyor. İstahtada bı gerileme var, anlam veremiyorum. Duruyu uyuturken bakıyordum buraya, oda ağlıyor kaçıyor saklarken, okuyamıyorum, okursam yazamıyorum. Böyle bizde durumlar. Cuma aşı oldu o geceden beri böyle. Aile hekimini aradim aşı huysuzluk yapmıştır diyor. Nasıl bir huysuzluk sadece uyku reddi

Bravo EBRU nasıl başardın ben de versem keşke
Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Evin içi huzurlu oldu mu her yer deniz her yer huzur olur. Güle güle oturun
Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
Kıyamam üşütüyorlar kuşun kanadından kapıyorlar. Bu arada abinler hep dualarımda. Ben dayanamayıp 8. Gün test yapmış belli belirsiz çıkınca da gidip kan vermiştim. Şükür rabbim Ata mı nasip etti. Darısı abinlere zor süreçler. 2 güne bir kan tahlili vs. Sonucu muazzam. İnş kucaklarına aldıkları gün olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…