2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben de onu soracaktım. Eski ismi neydi BKGK nin
@bharkk eski adı bahar yani kızı karya

Saol canım Allah razı olsun bu kez kimseye haber vermediler aileler dışında sürekli ne oldu sonuç belli mi diye sorup bunaltıyorlar psikolojik baskı oluyor yıpranıyorlar çok zor bir süreç Mevlam yardımcıları olsun hayırlısı ile sağlıkla doldursun kucaklarını inş
aynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri
Ahhh canım ya Bi konuşsalar da anlasalar dertlerini
Hay Allah aşı etkiler mi o kadar Bi sorsaydın aile hekimine belki kulak ya da boğazdır
Bende 8.gün kanama olunca bakıp öğrenmiştim Ayşemin varlığını çok zor günlerdi şükğr bugünümüze
Ah canım senle bizim bu yorgunluğumu yoğunluğunu ne olacak bilmem. Allah güç kuvvet versin zamanını bereketlenir sin Ata kuzuma da şifalar versin eski güzel günlerine dönsün mışıl mışıl uykusunda anneciği dinlensin
Ben geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi
Fırsatın varsa hiç durma hemen yat az da olsa uyuyabilen kendine gelirsin biraz

Sordum aradım getireyimmi böyle böyle dedim, aşı bazı çocuklarda ateş bazılarında huysuzluk yapar, huysuzlugu asidandir dedi. Olmazsa içim rahat etsin dersen bugünde bekle, yarın getir dedi.
Bu arada inşallah tüp bebek ten, olumlu sonuçlar alırlar. Sende hala olursun en güzelinden.

N Nehir8077 dünden beri yoksun sanki bahar sen ve çocuklar iyisinizdir inş. BKGK sanada yazacaktım yoksun diye de şu yeni adın aklıma gelmedi Bi türlü
Canim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde
Ya ben de onu soracaktım. Eski ismi neydi BKGK nin
Baharkk cnm

Ben ağzına bakamadım göstermiyor hiç sıpa çıkınca gör em anca hayırla çıkarsınlar inşallah kuzum

N Nehir8077 bahar canım duru da bogazlarin yanindaki lenf bezlerine bak. Tukuruk bezleri lenf bezleri şisebilir.huysuzluk deyip geciyorlar.ama is oyle olmayabiliyor.aşılarında ilaclar gibi bissuru yan etkisi var.aşı kartına yazdıkları en sık gorülenler.isterseniz aşı olduktan sonra ebeden prospektüsü isteyebilirsiniz. Sürekli takip et.gözleri devriliyor mu? Ishal vs var mı? Kabız? Döküntü? Ateş? Durmayan ağlama? Daha burda sayıp kimseyi tedirgin etmeyeyim ama sen iyice gözle.anne kalbi hisseder en ufak anornallikte git doktora canim.gecmis olsun

misskokulumm misss gördum ki sizii maşAllah size ne sıcak bir görüntü içim ısındı maşAllah Göktuğun o parmağı yerim ki neyi işaret ediyor acaba minik paşaaam sen de kızlarında prenses gibisiniz ama o büyük kiz nedir öyle oyy Allahim tututu masAllah bu arada çocukların üçu de sana benziyor

Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Oy oyyy Allah huzurla oturmak nasip etsinönü de acik havadar daha nolsun..denize doydun biraz da yesile doy canim
Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
Geçmiş olsun aysecigime noldu ki acaba?
Oyy oyy tempoya bak.. canım benim tabi yorulursun bu tempoda..kim olsa yorulur..acaba kahvaltısını bari baba yaptirsa sen boyle yorulmasan olmaz mi? Yaptiramaz mi?

Ben çok kararsısçzım yaptır diyen de var yaptırma diyen de bilemedim bir türlü doktorumuz öneriyor ama
Ben de yaptirmadim ve kimler yaptirmadi merak ediyorum doğrusu bu arada calişmalarinda basarilar diliyorum canım eşine de hayırli teskereler olsun hayirla kavusun insAlllah. Hanimaga nasıl bakalim cilveleniyor mu o da sana minnoş SonsuzUmut

Kız o benimkinde de var gel gel de 5 6 adım atıyor tek eli Bırak tek parmağı tutunca bile yürüyor ama kendi gitmiyor bir yere ya çınarda koşuyor ha sana beenşmki de öyle aceleci bunlar ağzını yediklerim

Ah canım benim ne incesin bitti kuzum dolap geldi bugün onuda yerleştirdim ohh oda tamam Allah razı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…