2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa çok iyi fikir ya ben lavaboda yıkamaya cebeleşiyorum kaka çok olduğunda falan yıkıyorum da zor oluyordu. Bakayım da ben de öyle yapayım korkmazsa. Ben de ısıtmıyorum Bayadır pamuk kullandım hep yeni yeni ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum kaka olunca

dun komsum sagolsun bir poşet lahana getirmiş. iki saat sonra da esim markete gitti bilin bakalım ne almiiiss Brüksel lahanası. yani elimde bir poşet yerli Karadeniz bir poşet Brüksel olmak üzere iki poşet lahana var.

gideyim de az Brüksel lahanası tariflerine bakayim. fazla yediğimiz bir sey de değil..

Aynen kuzum çok şükür keyfimiz yerinde öyle yaparız bir aya düzelir artık
Oyy ben nerelere gidem modundayım ev taşı diş geliyor sanırım yine 2 gündür perişan etti beni saat başı uyanıyor adet oldum üstüne
Keşke yardım edebilsem sana ya
Boşver bence sanmam tutacağını mama tadını sevmiyor bence o kilosu mu az yemiyor diye mi endişe ediyorsun

Tam bir çılgınsın arkadaşım

Bende bilmiyorum pek ya biz de ancak Sivas lahanası oluyor

Ben Bi pişirdim geçen brüksel lahanası klasik kuşbaşı et patatesle falan fena değildi. Oğlan işte 1 tanesini oyunla falan yemiştir

Ben kedi aşığıyım ama üst dairemde 32 kedi olmasını istemem açıkçası
Bu arada bende gördüm kızlar şekerparemi Aaa elif kuzum anneden almış güzelliğini

Yaaaa maşşallah sana canım ne güzel vermişsin ne yaptın aç mı kaldın emziriyorum musun? Etkiledi mi emzirmeni
Emziriyorum aktif ama sağlıklı besleniyorum ben emzirme içeceği çok kullandım geceleri çok yedim psikolojik çoğu sürekli bir yeme halindeydim . Kendimi motive ettiğim bir İnstagram açtım

Kuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördüm aşırı kilom vardı biliyorsunuz
Ben de doğumdan sonra güzel kilo vermiştim. Emzirirken de diyet falan yapmıştım ya Çınar'ın alerjisi sebebiyle. Doğumdan önceki halimden bile zayıf olmuştum. Taa ki benim diyet bitene kadar. Şimdi kilo aldım 5 kilo kadar fazlam var maalesef. Ama çok yediğimden değil, geç saatte yediğimden.

Yaaa boşa demiyoruz hızlı gonzales diye
Yerim o koltuk tırmanan butları bizimkide yataktan inmeyi öğretiyorum koltukta öğrettim alçak o kolay yatak yüksek ya aman bi oynadı uyku öncesi hoşuna gitti adrenalin tutkunu olacak belli kendi 5 6 adım atıyor benimki ama sonra pıt oturuyor cesareti yok olsa Ohoo

SonsuzUmut 6 saat çok iyi inşallah muvaffak olursun kuzum emeğin karşılıksız kalmasın
Sağol miss ama ben bu sene gk gy anca çalışıyorum ama yılmak yok devam seneye de,

Hiç üzülme 5 kilo dediğinin 1 aylık işi var

Sabah erken kalkıldı okulcular yollandı derslere girildi ayşecik uyurken öğle yemeği hazırlandı kestirmeden ortalık toplandı dünden zaten ev temiz bulaşık mak çalıştırdım yarım saate Zeynep gelir o gelene kadar boşum bir bardak çay aldım ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…