Annemde kalıyorım 3 gündür canım biraz okudum konuştuklarınızı ama yazma fırsatım olmadı bi türlü
Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali moduAhh canım ya dur gitme foto geldi senin için @şekerpare5939 den
Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhaldeYa yesimler geriden geliyor ya herhalde bildirimlere bakmıyorlar diye mesaj attim.ikisine dejadem gördü dünürüm de görür ya.insAllah kizmamistir dünürüm
Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.Sorma canım ya buraya bile yazıyorum sürekli Bi koşturma halindeyim sanki mutfakta olupta oturup çay kahve içip gün yapıyorum. Üzüldüm kırıldım ben acımı unutayım diye durmaz oturmaz koşturma halindeyim ki en ufak bir boşlukta dünya başıma yıkılıyor içim darlanıyor adamın yaptığına bak çok kızdım çokk
Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazımAh keşke mama olayımız olabilse. Çok denedik 2 3 ay öncesine kadar pes ettik artık biberon tutmuyor. İçmiyor mama. Bazen çok daralıyorum yemiyor çeşit çeşit yapıyorum diyorum mama içseydi verir yatırırdım. Meme doyurmuyor artık tabi. Yok sütüm çabuk bitiyor. Geçen yine diyordum eşime denesek mi tekrar mama olayını ama alıp alıp döküyoruz hepdolu Bir şekilde yatırdığım yok hiç.Kaşık maması veriyorum bazen oda işte zar zor ne kadar yerse
Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki
civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor
Bu gece var bişey sanırım. Biz de 3 ten beri uyanığız dön dön uyuyamıyor. Şu poposu da aklıma takıldı acımıyor gibiydi ama belki kaşınıyorsa çocuk haklı. Evi dolandık geldik kucağımda emzirerek pış pış yapıyorum. Uyumak üzere sanırsam.
Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksaKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.Hugo ya benzemiyor mu yaagülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Bunla geçmiş olsun kuzum. Yaz gelsede açsak bezsiz kalsalar biraz hava alsa popolarıKızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.
Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.
Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak
Kalppare
Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallahKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Aslı yaaaHugo ya benzemiyor mu yaagülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Gece düzenini oturtamadım ben bi. Uyudu sonra ama yine uyudu uyandı döndü durdu. Ayakta uyuyorum valla eve gidince yatmayı umuyorum başarabilirsemcivan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor
Islak mendil değil de pamuk kullansan daha iyi gelir belki. Ben şimdiye kadar kullanmadım hiç. Çok nadir misafirlikte yada acil kaka değişiminde kullandım. Sanki koku yapıyor. Açtığımda diğer değişim için öyle farkediyorum su pamuk en güzeli. Annemi de alıştırdım oda öyle. Hemen su ısıtıp temizliyoruzKızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.
Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.
Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak
Kalppare
Amin canım inşAllah hayırlısıyla sağlıklı bı evlat versin canım daha fazla uğraşmazlar ve tutar inşallah
Maşallah ya en sevimli HugoHugo ya benzemiyor mu yaagülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Aynen canım ya bende ancak gece bakıp yazabiliyorum oda çok uykum oluyor ama dün gece @şekerpare5939 atraksiyon yapınca açıldı uykumGünaydın yağmurlu bir Mersin’den. Güzel bir hafta olsun inşallah
Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali modu
Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhalde
Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.
Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazım
Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksa
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.
Yumurta beyazı ayşeye de pişik yapıyor kaç kez denediysem öyle oldu o yapmış olabilirKızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.
Kalppare
Ya o stresi bilen için ne zor ne heyecanlı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın onlara da tüm isteyenlere de nasip etsin inşNasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah
Aslı yaaasabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme
Canım benim çok teşekkür ederimeggplantlover hoş geldin , seni ve renkli yazılarını görünce evindeki soba geldi hemen aklıma , içim ısındı ha bir de bahçendeki kediler Alerji durumunuzun hafiflememesine üzüldüm . Bizim de baştan beri beslenme konumuz sıkıntılıydı hala aynı . Ek gıda alımı nerdeyse sıfır , mamayla besleniyoruz . Dişleri biz de 6 ayı doldurunca çıkardık , aynı zamanda o zaman sürünmeye başlayıp , 11. Aya girince de yürüdük .
Beni susuzluk çok zorluyor yaburadaki oruç sorusunu asli okuyunca farketmem, bakar kör oldum iyice.
sağlığım yerinde olursa ben tutacağım canim. illa ki zor oluyor ama daha fazla oruç borcu olmasın diye tutacağım. hem büyüdüler de ac da kalmazlar diye. insallah diyeyim de ne olur ne olmaz yi e
Evet canım valla patatesle beslendim 4 ay. İnşallah zamanla geçecekOohh ne güzel canım gözün aydın tadını çıkar
Allah Allah ne oldu ki farklı bişey mi yedi
+1 bende varım kızların ikisi de aynı babaay hele o yorumlara deli oluyorum ay kızma ama aynı baba demezler mi bide tamam bozuluyorum bana benzesin isterdim ama hoş yabancı değil babaya benziyor da başkasına benzese sıkıntı sevdik ki aldık adamı varsın benzesin canları sağ olsun benim güzel kızlarımın
Hevesini kırmayayım canım sen dene yine ama ben çok severdim aynaya bakmayı kendimi görmeyi gelip geçip aynalara bakıp canım kendim diye sevmişliğim çok vardır ama sonuç ortada
Ahh canım ya çok zor ama en azından senin diyette olmaman güzel çok halsiz güçsüz kalıyordum diye hatırlıyorum seninle tekrar yazışmak güzel inş çınarın güzel haberlerini de yaz bize
Aynen canım ya aklıma geldin zaten hemenya tamam saolsun yapıyor hep de söylerim teşekkür ederim de kendi yaptığı çok iş ben hiç bişey yapıyormuşum gibi davranıyor neyse ki akşam canım canım diye dolanıyor da pas vermedim zaten de kızlar çıldırmış gibiydi onlarla uğraşmaktan. Maç ta berabere bitmiş ohhh olsun
Canım teşekkür ederimTebrik ediyorum uykuyu da halletmiştin bende o cesaret yok vallahi
Geçer inşallah kuzum
Bu saate kadar anca okudum yanıtlıyorum daha sizin fotoları görmedim. Hiç işim bitmiyor. Saol kuzum teyzem daha iyi dün öğlen onun balkonda piknik yaptık denize nazır eşim balık pişirdi herşeyimizi hazırladık gittik mutlu oldu. Zaten haftanın 5 günü gidiyorum yemek götürüyor um alkah bu gününü aratmasın senden de allah razı olsun unutmsmıssın
Ah komşum çok acısı var hep ağladı son birkaç gün dişler çıkmadı çıkmadı arka arkaya geliyor perşidan oldu. Burnu da sıkıntılı yine şu sıralar
Canım biz bebe viksi kullanıyoruz. Burun deliklerinin altına az sürüyoruz o açıyor biraz. Gündüz de bolca yıka akar o zaman rahatlar
Umut da büyüyecek kuzum. İşin zor rabbim gücünü kuvvetini arttırsın üzerine rakip firma geldi dikkat çekmek istiyor. Sabırlar diliyorum
Ben de çok darlanıyorum. Sonra bugünü ne çok beklediğimi söylüyorum kendime anın tadını çıkarıyorum. Oğlumla beraber deliriyorum.
Kim bilir
Tüm güncellemeler gece bizde de. Uyku saatini aşırı etkiliyor
Ne tatlıydınız ailecek musmutlu yaşları olsun GÖKTUĞ um. Hepinize bayıldım kocaman maaşallah
Acaba gece mama mı versen belki memeyle tam doymuyordur.
Göremedimmmmm
Görenedimmmm
Çok geçmiş olsun canım hiç şakası yok lsnet virüsün
Dikzarım seviyorum seni
Atam da sevdirmeye bayılır kendini. O da öper sever sevgi yumağı oluyoruz çok tatlı. Erkekler daha net ifade ediyor duyguları sanırım bu çağda
Kıyamam Çınar’a çabucak atlatsın herşeyden yesin inşallah
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Bdsha değişir belki dilzarım
Ben tutacağım kısmet olursa . Gerçi benim birçoğunuz kadar ana öğün değil sütüm emiyor ama 1 yaş başka şeyler de yiyorlar sonuçta borç artmasın
Allah allah uzun sürdü sanki
Biz İnstagram dan takip ediyoruz birbirimizi çocukları an be an görüyoruz.
Canım benim tatlıya bağlanmasına sevindim kısa sürede
Bizim de bahçede 2 kediyle başkamıştık beslemeye duyan geliyor sabah japıda bir sürü kedi birikiyor yemek de seçiyorlar
Hoş geldin kuzum Atanın dişi de alttan iki tane yeni çıktı. Doğmak için gösterdiği aceleyi yaşamına yansıtmadan ağır ağır arkadan geliyor yürüyemiyor daha
Bilemedim kuzum çok geçmiş olsun
İnşallah bu yıl atanacaksın kuzum bu arada eşin ne zaman gidiyor askere
Bizde de durum aynı çok az kişi bana benzetiyor
Göremedimmmm
Anca okuyorum görmedim kuzum
Keşke herkes biraz sahip çıksaeggplantlover kedilerin yavrulama potansiyelini hesap edememisim dogru dedin o ayrıntı önemli masAllah sana ne güzel bi hareket Rahmanin sessiz kulları onlar..sen de onlara yardim eden bi melek
Çınar yürüyor neredeyse artık. Karşısına geçip gel dediğimde geliyor ama çok hızlı geliyor. Onun için de biraz denge kurmakta zorlanıyor. Yavaş yavaş gelse yürüyor rahatça. Tek Elini tutuyorum mesela rahat yürüyor. Yerim totosunu onunBizde büyüyoruz işte diş miş derken ömür geçiyorharaket var olmaz mı yürüyor mu çınar benimki yürümüyor henüz totoyu kaldırası yok
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim. İnşallahAnnemde kalıyorım 3 gündür canım biraz okudum konuştuklarınızı ama yazma fırsatım olmadı bi türlüdoğum günü resimlerinizi çok beğendim ne güzel bi ailesiniz maşallah
eggplantlover hoşgeldin aramıza tekrardan egg seni gördüğüme sevindim Çınarın alerjisi inşallah ne olduğu belli olur da ona göre bir yol izlersiniz
Geçmiş olsun canım tekrardan. Yumurta beyazı yapmıştır belki dediğin gibi. Makat bölgesinde kızarıklık var mı? Bana doktorum demişti alerjinin bulgularından biriymiş.Kızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.
Kalppare
ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an.Islak mendil değil de pamuk kullansan daha iyi gelir belki. Ben şimdiye kadar kullanmadım hiç. Çok nadir misafirlikte yada acil kaka değişiminde kullandım. Sanki koku yapıyor. Açtığımda diğer değişim için öyle farkediyorum su pamuk en güzeli. Annemi de alıştırdım oda öyle. Hemen su ısıtıp temizliyoruz
kuzum benim yaaa tam bir sevgi pıtırcığı.Kime ne yazacaktım acaba başka unuttum kızlarokul işlerimi de hallettim yatacam topuklarım ağrıyor artık yarın okula sınav yapmaya gidecem bir mutluluk var içimde
Oğlum da işte bugün tırmanmaya öğrendi tezzeleri camın önündeki kanepeye tırmanıyor ayağa kalkıp dışarı bakıyor kedi gibi aynı.ellerini bırakıp 2-3 adım attı yerim minik adamonun harici öpüşme, sarılma, gelip bacağıma koluma yatma, kendini sevdirme aynı işte iyice kıskandıram sizi
sagolasin teyzesi , hepimiz için duana aminn diyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah yardımcıları olsunKızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
sagolasin Aslı teyzesi. pasta faslinda da böyle acayip ucayip şekiller yaparsa neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?