2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O ogretmen61 sen neredesin canım sanki yazmadın 2 gündür gibi
Annemde kalıyorım 3 gündür canım biraz okudum konuştuklarınızı ama yazma fırsatım olmadı bi türlü doğum günü resimlerinizi çok beğendim ne güzel bi ailesiniz maşallah
eggplantlover hoşgeldin aramıza tekrardan egg seni gördüğüme sevindim Çınarın alerjisi inşallah ne olduğu belli olur da ona göre bir yol izlersiniz

Günaydın yağmurlu bir Mersin’den. Güzel bir hafta olsun inşallah
Ahh canım ya dur gitme foto geldi senin için @şekerpare5939 den
Gitmiştim kuzum gözümü açamıyorum çoğu zaman bu kadar uykusuzluk sarsmazdı aslında ama şu sıralar hep bir uyku hali modu
Ya yesimler geriden geliyor ya herhalde bildirimlere bakmıyorlar diye mesaj attim.ikisine de jadem gördü dünürüm de görür ya.insAllah kizmamistir dünürüm
Dünürüm tüm iletileri bitirip öyle yanıtlıyorum geriden gelince yine anı kaçırıyorum kızar mıyım saygı duyuyorum tercihine. Elif Ervayı istemeye gelene kadar görürüz birbirimizi herhalde
Çok haklısın mutfak hiç bitmiyor ki. Aşçı gibiyim ben de çıkamıyorum üzülüyorum sonra da çocuğumla geçireceğim zaman mutfakta geçiyor diye.
Evet hatırladım kuzum yazınca. İşe de gidiyorsun uykusuzluk fena. Bi çözüm lazım
Daha on dakka uyuyamadım. Eşimde öyle 11 de yattı ama bir türlü uyuyamadı sürekli uyanıp duruyor. Zaten gece uyanır dururdu bu sefer hepten şaşırdı. Sabaha ne kaldı ki

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor

Kızlar bizde uyuyamayanlar kervanındayız
Bu arada sabah abimlerin transferi var dua eder misiniz onlar için
Bu gece kantarın topuzunu kaçırmış yine bebeler. Ata 11 buçuğa kadar sallattı kendini . Gece bir kere kalktı. Şimdi mılırdanıyordu. Babasının yanına koydum. İusulca çıktım odadan güne bşrazbgeç başlasınlar adam başa çıkamıyor yoksa
Hugo ya benzemiyor mu yaa gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.

Kızlar günaydın. doktor dün gece cevap yazmış ne olduğunu anlayamamış bişey mi değdi pamuk mu bulaştı falan demiş. Sonra ben ağızdaki pamukcuk gibi deyince travakort önerdi yani mantar ilacı. Sonra sabah altını alırken beyazlıklar gitmiş kırmızı iz üstüne hafif sivilce gibi kalmış onu attım yatarken bepantol sensiderm sürdüğümü söyledim. Travokort tan vazgeçti sensiderm e devam et dedi.

Belki de yumurta beyazı kollarındaki gibi tahrişe sebep oldu ama ıslak bez bölgesi olunca öyle oldu bilmiyorum ki. Kollarına da sensiderm sürüyorduk.

Bakıcıya da dedim biraz havalandır ıslak mendilden sonra kurula kremi sür bakalım nasıl olacak

Kalppare

Bunla geçmiş olsun kuzum. Yaz gelsede açsak bezsiz kalsalar biraz hava alsa popoları

Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah
Hugo ya benzemiyor mu yaa gülünce istemsiz kahkaha atıyoruz acilen diğer dişlerin çıkması gerek
Aslı yaaa sabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme

civan da aynı uyumuyor ya çıldıracam. neden anlamadim valla. tıkalı da değil burnu. ama yok az az uyuyor uyaniyor
Gece düzenini oturtamadım ben bi. Uyudu sonra ama yine uyudu uyandı döndü durdu. Ayakta uyuyorum valla eve gidince yatmayı umuyorum başarabilirsem

Islak mendil değil de pamuk kullansan daha iyi gelir belki. Ben şimdiye kadar kullanmadım hiç. Çok nadir misafirlikte yada acil kaka değişiminde kullandım. Sanki koku yapıyor. Açtığımda diğer değişim için öyle farkediyorum su pamuk en güzeli. Annemi de alıştırdım oda öyle. Hemen su ısıtıp temizliyoruz

Allah hayırlısıyla sağlıklı bı evlat versin canım daha fazla uğraşmazlar ve tutar inşallah
Amin canım inş
Maşallah ya en sevimli Hugo
Aynen canım ya bende ancak gece bakıp yazabiliyorum oda çok uykum oluyor ama dün gece @şekerpare5939 atraksiyon yapınca açıldı uykum
Yumurta beyazı ayşeye de pişik yapıyor kaç kez denediysem öyle oldu o yapmış olabilir
Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah

Aslı yaaa sabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme
Ya o stresi bilen için ne zor ne heyecanlı Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın onlara da tüm isteyenlere de nasip etsin inş

Canım benim çok teşekkür ederim Senin bebiş neden yemiyor? Alerji mi vardı sizin de ?

Beni susuzluk çok zorluyor ya sona doğru ben pert hele o tam yaza gelen zamanlar
Bende tutayım canım aynen ya borç aldı başını gidiyor

Evet canım valla patatesle beslendim 4 ay. İnşallah zamanla geçecek çok teşekkür ederim

Canım teşekkür ederim yaa ne güzel bebeleri de görüyorsunuzdur oradan Olsun canım yürür yakında. Her bebek farklı

Bizde büyüyoruz işte diş miş derken ömür geçiyor haraket var olmaz mı yürüyor mu çınar benimki yürümüyor henüz totoyu kaldırası yok
Çınar yürüyor neredeyse artık. Karşısına geçip gel dediğimde geliyor ama çok hızlı geliyor. Onun için de biraz denge kurmakta zorlanıyor. Yavaş yavaş gelse yürüyor rahatça. Tek Elini tutuyorum mesela rahat yürüyor. Yerim totosunu onun

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim. İnşallah

Geçmiş olsun canım tekrardan. Yumurta beyazı yapmıştır belki dediğin gibi. Makat bölgesinde kızarıklık var mı? Bana doktorum demişti alerjinin bulgularından biriymiş.

ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an. ben de ıslak mendil kullanmiyorum ama iki aydan sonra ben direkt soğuk suyla isliyorum pamuğu. hatta sıkı dur, 4 aydan sonra da klozet taharet musluğuna geçtik. kakadan sonra önce pamukla alıyorum sonra suyla iyice fosur fosur yıkıyorum ya.

kuzum benim yaaa tam bir sevgi pıtırcığı.
sagolasin teyzesi , hepimiz için duana aminn diyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah yardımcıları olsun
sagolasin Aslı teyzesi. pasta faslinda da böyle acayip ucayip şekiller yaparsa neden olmasın.

grubumuzun biskolata erkeğini hugoya benzetmeni de esefle kınıyorum... ☺☺

S Susam_tanesi ben de su ve pamukcuyum. olmadi ıslak mendili yıkasın canim bakıciniz. ama su kullanınca kurulamaya daha dikkat etmek gerekiyor. ben Müslin bezleri popo kurulacak için kullanıyorum artık

bazen dokunan bir gida ya da deterjan vs vs daha sonra da etkileyebiliyormus. küçük kizim için doktor bardağın dolması gibi demişti. son damlanin bardağı taşırdigini sanariz ama dolduran diğer damlalar var demişti. (doktorun sa edebiyatcisina denk gelmişiz iyi mi? ) önce vucut tepki vermeyebilirmis.

ama bence ipek kuzumun ki pisige bağlı. Asimda da olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…