2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aynen cok nazlilar ya. simdi civan uyusun diye ugrasiyorum yok nasil agliyor ama uyitmayinca da ayni huzursuz off anlamadim derdi ne geceden beri
Ağızı var dili yok vardır bir ızdırabı . Ata da çok ağlıyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Mevsim geçişleri de hırpalıyor sanırım kıyamam boncuk gözlüme

Isıtıyoruz valla hemen cezveye koyuyorum bir dakka durmadan ısınıyor ıslak mendille yaptım bir iki kere soğuk değiyor kaçıyor alıştı oda

Dünürüm oturduğum yerde gözüm kapanıyor direniyorum. Sabah bir fasıl Eve gittim ataya kahvaltı yemedi yumurta peynir istemedi mama yapıp içirdim daireye geldim. Öğlen ona çorba bize pilav yaptım. Çorbasını içirdim geldim. Baba oğul dolaşmaya çıktılar. Gidince ata uyusa ben de kıvrılacağım gözümü açamıyorum

Ben geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi

Bu ara azaldı yine iştahı dişi çıkacak heralde. Bazen yapıyorum bişey yemiyor sevmiyor.Gece diyorum yatmadan içebilse keşke diye de yok. Kaşık maması var tok tutsun diye ondan vermeye çalışıyorum

Bak bende şimdi yazdım uyutmaya çalış ağlar, iyi uyuma de mutlu olmaz. Her iki türlude sıkıntı. Ne oluyor ben anlamıyorum.
aynı durum çok iyi anlıyorum
Ağızı var dili yok vardır bir ızdırabı . Ata da çok ağlıyor anlamıyorum çok üzülüyorum

Mevsim geçişleri de hırpalıyor sanırım kıyamam boncuk gözlüme
noldu ya bebelere

Vallahi bu gecede aynısını yaparsa ki yapacak. Öğlen uykularını bile uyumuyor. Yarın aile hekimine gösteren boğazına kulağına baksın, bı derdimi var yoksa. Şaşırdım çünkü.
uyudu şükür ama çok zor oldu. bizde asi da yok ki niye böyle oldu bilmiyorum ve çok uykusuzum boğazım ağrıyor. her gün ayrı bi aksiyon bebelerle

Çok teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. İnşallah amin
Canım hoşgeldin kusura bakma bı hoşgeldin diyemedim. Bizim ev biraz karışık. Bu arada benim adımda değişti. Ben baharumutduru. Hatırlar mısın bilmem.
Biraz biraz okudum. Çınara sağlık sıhhat diliyorum. En kısa zamanda geçer inşallah alerjisi.

uyudu şükür ama çok zor oldu. bizde asi da yok ki niye böyle oldu bilmiyorum ve çok uykusuzum boğazım ağrıyor. her gün ayrı bi aksiyon bebelerle
Benimde sesim kısıldı, gözlerimin altı morardı. Cuma dan beri böyleyiz, diken üstünde uyuyor uyudugundada. Aşıda böyle yapmazki, öyle diyorlar ama. Zannetmiyorum ya bı derdi var, yada bir atakta.

Ne kusuru canım teşekkür ederim Hoşbuldum hatırlıyorum tabi fotoğrafından tanıdım hatta çok teşekkürler Çınara iyi dileklerin için amin

Benimde sesim kısıldı, gözlerimin altı morardı. Cuma dan beri böyleyiz, diken üstünde uyuyor uyudugundada. Aşıda böyle yapmazki, öyle diyorlar ama. Zannetmiyorum ya bı derdi var, yada bir atakta.
Canım dişler ne durumda? O mu rahatsız ediyor acaba?

Kan ilacını ihmal etme canım sana da kocaman bir maşallah gerçekten iki çocuklu hayat daha zordur eminim ben biriyle baş edemiyorum canı sağ olsun kuzumun

Pek kolay olmadı ama kuzum zorluyorum kendimi

Bizde de çok ana öğün gibi değil emiyor ama yemek vermezsen arıyor ayrı hepsinin yeri artık
Uzun sürdü de sor adaşına gidebiliyor mu bir yere aksilikler üst üste geldi işte

Ayy bizimde asilar yaklasiyor zaten uyumuyor benm kizda saat basi donuyor tekrar yatiriyorum insallah asilar agir gelmez yoksa valla nsparim bilmem

Çocukbakmanın bile mesaisi çok sert eski hanımlar nasıl yetişiyormuş onca işe hayret üzülürsün tabş uf desekalbim kırılıyor benimde haklısın inan seni en iyi biz anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…