2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yerim o hügoyu ne tatlı olmuş. Misafirler gelmiş gözün aydın. Eltini de göremedim. 1 gün girmiyorum çok şey kaybediyorum.
Paylaştım canım
Nasıl heyecanlı ,nasıl stresli bekleyişler . En geç 12 gün sonra güzel haberlerini almak da nasip olsun inşallah

Aslı yaaa sabah sabah çok güldüm o nasıl bir benzetme

Amin canım inş

Maşallah ya en sevimli Hugo

sagolasin Aslı teyzesi. pasta faslinda da böyle acayip ucayip şekiller yaparsa neden olmasın.

grubumuzun biskolata erkeğini hugoya benzetmeni de esefle kınıyorum... ☺☺
Ama benziyo

ya asli hem sen hem de haydo çok tatlı
Sen de öylesin canım
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa?? sen bu tatlışkoya (ifadesi aynen bu ->) nasıl ama nasıl hugo dersin hııi ben de esefle kınıyorum
Kın kın kinandim ya la
Çabuk gelip alayım damadımı ben kızı sana vermesem mi ya bi gözüm korktu oğluna bunu yapan kızıma neler yapmaz
İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum
Ahahah aşıklar aynı ya benimki de böyle bugün eşimin arkadaşı dedi ki gülme Asya güzelliğin gidiyor
Shahahaahh ay ya Tipsizler

Kabız ishal ateş yok. Durmayan ağlama da yok. Sadece uyumak istemiyordu, zorlaya zorlaya 1 saatte uyutuyor, 10 dk sonra kalkıyordu. Cuma gecesi başladı, kalkıp oyun oynamak istiyor. Ama uykusuzluktan keyif alamıyordu bı sure sonra. Yatma şekline soktugun anda evet durmayan bir ağlaması var. Bir iki kafası goysumde uyuyor, bıraktığımda uyanıyor. Dalmada zorlanıyor derin uyuyamiyor. Boğazları dan supelendim ama ondada çubuk kraker kek çikolata yiyebiliyor. Yemek yemek istemiyor. Kulağında sıkıntı olsa çok ağlar dedi doktor. Valla şekercim bilmiyorum, devam ederse yarın getircem. Gozleri devriliyor mu dedin.
nasıl yani uyku bastırıyor mu diye sordun. Oyun oynuyor sürekli esniyor gözlerini ovaliyor.

Aaaa tamam şimdi oldu

Nereye yetişiyorlarsa cıbık krakerim yaa

Benimde sesim kısıldı, gözlerimin altı morardı. Cuma dan beri böyleyiz, diken üstünde uyuyor uyudugundada. Aşıda böyle yapmazki, öyle diyorlar ama. Zannetmiyorum ya bı derdi var, yada bir atakta.
ah bahar hastalığı bitti atağı başladı biz ne zaman stabil bir moda geçecez
Kan ilacını ihmal etme canım sana da kocaman bir maşallah gerçekten iki çocuklu hayat daha zordur eminim ben biriyle baş edemiyorum canı sağ olsun kuzumun
evet baslim bencede hem eşimin söylenmesinden de kurtulurum ikisi bi arada çıkıyor ama haşatimizi çıkara çıkara
ya hiç sorma arel bile bazen tam derdini söyleyemiyor vücudu morluklarla dolu. o kadar hareketli ve düşerse sonuç bu. ne diyim Allah beterinden korusun böyle böyle büyüyecekler

İştee şu en son cümlen gönlümü fethetti şekercim betüş renkli gözlü ama bence de siması benziyor benim küçüklüğüme.Gökkuş un işaret edeceği o kadar şey vardı ki şaşırdı neye saldıracağını o akşamsağol canım
Kızlar özel menenjit aşılarıni yaptırmayanlar kimler?
Ben de yaptırmadım gelecek ay başlıycam inşallah

Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya

Eklentiler

• 20210322_215759.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 42
Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
canim geçmiş olsun. dudağı kötü olmuş ya. nasıl düştüğünü görmemişsiniz uyutmasamiydin acaba ilk aklıma o geldi ve dudağı kötü olmuş izin verir mi ki az soğuk koysan

Ya çok geçmiş olsun of kıyamam yaa çok düşüyorlar çok hareketliler. Bir şey sürülür mü hiç bilmiyorum ya. Doktora sormak daha mantıklı sanırım. Muhtemelen bir şey yapma soğuk kompres uygula sadece der ama sen sor bence yine de

canim geçmiş olsun. dudağı kötü olmuş ya. nasıl düştüğünü görmemişsiniz uyutmasamiydin acaba ilk aklıma o geldi ve dudağı kötü olmuş izin verir mi ki az soğuk koysan
Ya uykusu vardi bende hata ama az oynat telefnla knusurkn oynatiyodn smdi de oynat dedm kovaliyodu kaciyodu oglmda mutfagn o kapida bekliyodu kocam da sagolsn bekleyp tv a bakti bu sefer de brden agladi ses bile gelmedi darbe alacak. Bnde uyuttum ki agzini acıtmasin iyice dedmm bilemiyorm napacagimi. Cok sinirlendm kocama da kavga ettk. Uyandignda sabah soguk mu koysam gec mi olur ya

kızları öper anneleri de şikayet edermiş çok komik değil miii

Ayşecik hasta bugün ya hafif ateşi var hapşırıyor ve tek taraflı burun akıntısı var ayakta durmaya bile hali yok hemen çöküveriyor olduğu yere
Oy kuzum kıyamam geçmiş olsun
Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama
Bence daha güzel ben yeşili saha çok severim
Ben bi tane daha yapmayacaktım ama bu kadın beni baştan çıkaracak bide oda sevmezmiş beni aaaa boşuna mı doğurdum derim
Ahaaa miss in amacı şimdi anlaşıldı hepimizi üçletecek

Bu arada ben de bugün ipek e öpmeyi öğrettim sonunda Yanağıma ağzı açık yapışıyor şimdilik çok gülüp sevindiğim için onun da hoşuna gitti ama yanağı ben veriyorum ancak öyle. Buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…