2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şimdi burda açıkça yazmiyim canım İnsta son paylaşımdan bakabilirsin
Meraklı team iş başında ya ben severim Ankarayı 2 yıl önce Eskişehir dönüşü büyük park vardı ya adını unuttum şimdi Melih Gökçek projesi kocaman oraya gitmiştik iyi ki gitmişiz ne güzeldi biz hayran olmuştuk. Kız kardeşim şimdi demir yığını oldu orası deyince çok üzüldüm. Gezemediğimiz bikaç bölümü kalmıştı. Kızları 29 ekimde aldım götürdüm Anıtkabir i ziyaret ettik. 23 nisanda da meclis binaları falan müzeler baya kültürel geziler yapardık. İnşallah şu hastalık bişekilde ortadan kaybolursa Göktuğ la da gezmek nasip olur

İyiyiz canım ne iyi yaptın özledik valla
Bebiş iyi ya yaramazlık olmaz mı yürüme var givi yok gibi arasında 1 aya yürür gibi geliyor senin sıpa erkenci çıktı desene seçmek gibi olmasın diğer kızlarıda özledik valla Kaç ayımız geçti neticede

Zor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta

C cecenn Cherrygum hosgeldiniz. kuzulara da 41 kere masallah. cok şekerler

Hoş bulduk canım.
Aynen hepsi çok şekerler.

Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten zordu ilk zamanlar. Hala pek kolay gelmiyor bana gerçi ama varlıklarına bin şükür ederek geçiyor günler. Şimdi baya tatlandılar hepsi iletişim de olunca arada çok güzel oluyor. Bizimde biraz daha düzene girdi uykular şükür

Hoş buldum canım. Yok yok olmaz inşallah fırsat buldukça burdayım artık bir yere gitmeyi düşünmüyorum

Helinnnnn yetiş bacımmm bugün otururken bacak bacak üstüne atmıştım bende dizimde lif kopması falan var çocukluktan kalma. Tam bacağımı kaldırdım ki dizim döndü çok acı hissettim kitlendim yavaş yavaş zorla açtım dizi şimdi de gevşeklik var diz kapağımda. Boşluk hissi ve arada ağrı. Napıyım dinlenince geçer mi sence?Var mı bana bir tavsiyen çıtır anne

Ay Allah korumuş canım ya iyiki bir şey olmamış 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor
Sana da çok geçmiş olsun buhar yanığı da yanıpın her türlüsü de çok kötü büyük değildir inşallah

Zor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta
Dur hele kız acele etmeyesşn seneye yazın başlıycaz hep bir ben önce lazımlık sonra çok geçmeden klozet e geçtim kızlarda. Yere basınca korku duymadılar ama klozete baştan alışırlarsa temizlik vs daha kolay olur tabi. Ben bugün D dilzar ın tavsiyesiyle klozette taharet musluğu yardımıyla yıkadım poposunu baya hoşuna gitti arada oturtsam mı dedim bir an

Ahh ne isterim seninle şöyle kahve içmeyi karşılıklı sohbet etmeyi naifliğinden hayata bakan güzel yüreğinden faydalanmayı şöyle yeşile karşı 2 Yeşim otururuz sonra Ata kuzumu alıp mıncırırım beni o sever Asya hanım çatlar kenarda

yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de. kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. iste böyle bir şey. ebru_can_ebru

Son düzenleme:
Şöyle bi tur kapatalım bari hep beraber gidelim

Creyyy Hoşgeldin ne iyi yaptın sizi yeniden görmek ne güzel
Ahh canım ya asıma da sana da çok büyük geçmiş olsun
Nasıl güzel bir yüreğin var canım ya seni okudukça ferahlıyorum hep yaz olur mu
Cecen senn de Hoşgeldin ne iyi ettiniz sizi yeniden görmek ne güzel
Bugün gönderdiğin kişiyi bende takip ediyorum okuyunca içim Bi cız etti Zeynebin doğumu daha dün gibiydi geçti gitti Bi güne gelmedi büyüdü bugün ilk dişi döküldü nasıl heyecanlandım duygulandım büyüdü kızım diye Ayşe de öyle ne zorluklar ne sıkıntılar ne telaşlardaydım geçen yıl bak şimdi yaşına girecek Rabbim yavrularımızın güzel günlerini göstersin inş
Abantta güzeldir ama Gölcük bambaşkadır hele ki yedigöllere sonbaharda gel tam bir görsel şölen herzaman bejlerim

Seneye yaz mı? Ben bu yaz sonu belki olur diyordum yaa. Olmaz mı ki? Erken mi?

Aman allahım çok geçmiş olsun kuzum ya Enfeksiyon olsa belli eder kendini yaranın resmî var mı bakayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…