Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.Klozete direk nasıl alıştırdın Ya ben kaçırdım onuBaşlıkla mı yaptın çocuklar için oluyor ya
Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.Ben de yazın beklerim Samsun’a gel benim misafirim ol adaşım yazın 1 buçuk ay oradayız orman içinde evimiz mutlu oluruz misafir etmek isteriz çok mutlu olurum
Markettekilerde katkı maddesi olabilir baharım. Biz yerken istemişti tattırdık. 2 yaş sonrası deniyorsa acelesi yok beklesinler
Ne diyim kuzum sana. Hamdolsun Allah vermiş sağlıklı bebelerimiz var. İnan bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan vardır. Çocuk sabır işi emek emek keyfini çıkara çıkara zevkle büyütmek lazım. Ben çok keyif alıyorum evet çok zor ama bir gülüşü beni benden alıyor. Siz ana kız arkadaş gibi olun ben yapı olarak kızan bağıran depilşmdir zaten de Ata ya hiç kızamam herhalde.rabbim sabır versin güç versin. Geniş bir yürek versin Baharcım
Ata da küçük doğdu ama 35 in sonundaydı.
Komşuların nazarı Ata da yoruyor yoksa o özünde de yardımcıdır. Hamilelik boyunca tüm ev bazen yemek de dahil ondaydı. Sağlık olsun ne diyeyim
Oy kuzum bu dişler ne yordu kuzuları şimdi nasıl acaba
İnşallah pozitifi paylaşmak nasip olur.
Biraz nazara geldi biraz yoruldu sanırım
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar versin. Zaman su gibi akıyor
Senin yaşa +10 la annelikte yolun başında olsam da, heryaşın ayrı güzelliği ve özelliği olduğu kanısındayım. Önemli olan yaş almak ruhu genç tutabilmek. Heryaşımı sevdim ama 40 ın başları bambaşka oldu. bu yaşta anneliği bahşeden rabbime hamdolsun
Susamım çok etkiledi beni. Dairede okudum. Gözlerimden akıverdi. 1 yılda ne kadar hızla değişip büyüdüler. Her anları o kadar özel ve güzel ki...Her öğrendiği ile mutlu olmak, küçücük dünyasında kapladığımız kocaman alan. Sağlıkla büyüsünler anneli babalı inşallah
Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Kıyamam Ayşeme geçecek inlsllah Ata da öyle genelde şu sıralar dişler yoruyor çok bebeleri
Baharım hiç öyle düşünmüyorum ben. Küçücük Bebeğim var diyorum kendime daha iyi bakıyorum Allahım yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi, anneli babalı, meslek sahibi yapmayı mürvetlerini görmeyi nasip etsin .
15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyorZor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta
Ay canım ne kötü olmuş öyle basit anlattın ki hiç böyle düşünmemiştim. Çok çok geçmiş olsunyaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey.
Ayyy yalnız değilmişiz o zaman Zara da öyle sadece yemek yerken mama sndelyeisnde oturuyor onun dışında uyanık olduğu her saniye yürüyorSizde bizim gibi erkencisiniz9 ayına girdiği gün yürüdü o gün bu gundur aralıksız yürüyor durmadan
Hoşbuldumm sağolasın hepsi çok tatlı maşallah
dilzarım fena olmuş ya geçmiş olsunyaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey.
Hoşgeldin canım özledik sizleri iyi oldu yazdığınız Eylül nasıl iyi miİyi akşamlar herkese
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Ah ne biliyorsam o bildiklerimden geliyor başıma bacımAh kuzum geçmiş olsunya sen daha iyi bilirsin ama diş ateşi 37 yi geçmiyor diyorlar ya üşümüş olabilir mi Sivas serindir şimdi
sevdi mii ohh ne güzel. sevindim bak, bizim ki de alıştı iyice ama hic cis yapmadi içine. ben tembel anayım 2 yaşından önce tuvalet eğitimine girmem galiba. zaten dil gelişimi de uygun değil. bir abaaa diyor, az buçuk delll diyor sanki. baba nennnee o kadar.Dur hele kız acele etmeyesşn seneye yazın başlıycaz hep birben önce lazımlık sonra çok geçmeden klozet e geçtim kızlarda. Yere basınca korku duymadılar ama klozete baştan alışırlarsa temizlik vs daha kolay olur tabi. Ben bugün D dilzar ın tavsiyesiyle klozette taharet musluğu yardımıyla yıkadım poposunu baya hoşuna gitti arada oturtsam mı dedim bir an
Susamcım benim genç kız sen benim şarkılarımsın, gözleri aşka gülen ve lovely şarkılarını çok seviyorŞekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım
Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttumŞimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı
Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.
Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan
Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun
Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışızçook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.
Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem
Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı..
Bu baya baya yanmış ya içim acıdı bakınca oyyy çok geçmişler olsunyaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey. ebru_can_ebru
sagolasin canim...tesekkur ederizzz.. heruf 1 yasinda oldu
Nasıl duygulandımKızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim
Hiç bir şey yemiyor . Sevdiği şeyleri anlamak da mümkün değil . Eserse arada biraz yiyor . Hah sevdi diyorum , farklı bir zMnda aynı besini yine veriyorum kabul etmiyor . Yaptığım şeylerin tadına bile bakmıyor . Bir kaç ay daha bekleyip yardım alacağım bu konuda sanırım.Hay allah ya bebeleri anlamak mümkün değilmeyve falan da mı yemiyor?
Derse giriyorum , bir de çoğu zaman unutuyorum . İnternet imkanı olmayıp soru getiren çocuklar var nasıl geri çevireyim . Kazasız atlatırız inşallah bu yılı .Okula geldim sınav görevim var aman bir tedirginim ki sorma ilk kez öğrencilerle bir aradayım yavrularım özlemiş ler gelip konuşmak sarılmak istiyorlar ne illet Bişey miş bu hastalık nasıl uzak kaldık bende çift maske tırım tırım kaçıyorum çocuklara görünmeyeyim diye ama acayip tedirginim Allah derse giren arkadaşlarımın yardımcısı olsun
Ay kuzum benim baya yanmış çok geçmiş olsunyaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.kiz ben 7 aylık hamileyken göbeğimi yakmış insanim da bu cok zonkluyor. kolumu asagi sarkitamiyorum. kırık gibi hep yukarıda durursa iyi,aşağıda durunca sızlamaya başlıyor. Eki Görüntüle 2808212 iste böyle bir şey. ebru_can_ebru
Oo blupcum ben çok değiştimÇok geçmiş olsun canımhoş şimdiye geçmiştir bile belki ben Jadesi bin tahtını sallıyorum geriden gelme konusunda İşte çaydanlığı alıyor içine oyuncak koyup karıştırıp kapağını kapatiyor bana uzatıyor hüp yapıyorum çay içmiş oluyorum
Oyyy canım çok amin çokD dilzar
Bugün minik Asım pasamızın dogum günüsümüymüşsabah beri aklımda lakin telefonumda bi acaiplik var.surekli sim i takin diyor
Iyi ki doğdun Asım paşaannenin yüregine bir de erkek evlat lezzeti tatırdin..ömrün de yüzün gibi tatlı olsun ne şanslısin böyle güzel bir anneye iki güzel ablaya sahipsin hanımların kıymetini bil bak pervane oluyorlar etrafında Allah anali babalı kardesleriyle musmutlu bir omür nasip etsin...baba da ol dayı da ol dede de ol ama en önemlisi ii yürekli bir adam ol bu da hediyemiz
İşsizler olarak online oluyoruzOo blupcum ben çok değiştimher gün girer yazarım 2 gün geriden gelmiyorum artık tamam yine anında yazmıyorum ama baya gelişme var doğum sonrası daha güzel oldu buralar hem bende çalışmıyorum artık vaktim oluyor
Bi ara yazdı şehir değiştirmiş komşusu kızına Eğitim veriyormuş iyiye gidiyormuş şükürKızlar Coco'dan haberi olan var mı? @Helinnnnn sen iletisimdeydin sanırım nasıl gidiyor acaba kızın eğitimi?
Hemencik atlatsinlar inşallah ya, bebekler çocuklar hasta olmasın hiç.sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz
ama neden şekerparemneden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlım nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle
ve çok geçmiş olsun yabi sadaka mi çıkarsan dilzarcim
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var neler
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hi
sagol canim daha gecmedi yetistinilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar.
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin
Hay maşallah tamam o zaman yeni internet Explorer benim çekil önümdenOo blupcum ben çok değiştimher gün girer yazarım 2 gün geriden gelmiyorum artık tamam yine anında yazmıyorum ama baya gelişme var doğum sonrası daha güzel oldu buralar hem bende çalışmıyorum artık vaktim oluyor
Ya ben de işsizim ben neden yetişemiyorumİşsizler olarak online oluyoruzbize de yaradı bu durum valla çok iyi oldu
Ay çok sevindim daha da iyiye gider inşallah.Bi ara yazdı şehir değiştirmiş komşusu kızına Eğitim veriyormuş iyiye gidiyormuş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?