2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Klozete direk nasıl alıştırdın Ya ben kaçırdım onu Başlıkla mı yaptın çocuklar için oluyor ya
Çif kapaklı klozet kapağı ile. Kapağı değiştirdim öyle oturdu. Evet biri küçük biri büyük, tak çıkar olmasın diye.
Amin canım inşallah görürüz o günleri hep beraber.
Zor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta
15 aylikken duruya 6 aylık hamileydim. Hatta buradada yazmıştım. Tam o dönemde bezini sökmeye başlamıştı. Gebelikten dolayı çok vc ye gidiyordum. Onda hep merak uyandi. Sürekli banyoya girmeye başladı. Bende ilk direk oturttum. Hamileyim zor oluyor diye kapağı değiştim. Sürekli git gel öğrendi. Ama her defasında çiş şarkısını söylenti bana, tuvalete gitmeyi seviyor, en çokta poposunun yıkanması birde elinin yıkanması onu heveslendiriyor

Ay canım ne kötü olmuş öyle basit anlattın ki hiç böyle düşünmemiştim. Çok çok geçmiş olsun

Sizde bizim gibi erkencisiniz 9 ayına girdiği gün yürüdü o gün bu gundur aralıksız yürüyor durmadan

Hoşbuldumm sağolasın hepsi çok tatlı maşallah
Ayyy yalnız değilmişiz o zaman Zara da öyle sadece yemek yerken mama sndelyeisnde oturuyor onun dışında uyanık olduğu her saniye yürüyor
dilzarım fena olmuş ya geçmiş olsun

Hoşgeldin canım özledik sizleri iyi oldu yazdığınız Eylül nasıl iyi mi ya fotolarını var ama hepsi sınırlaması var yazıyor göremedim ben

Ah kuzum geçmiş olsun ya sen daha iyi bilirsin ama diş ateşi 37 yi geçmiyor diyorlar ya üşümüş olabilir mi Sivas serindir şimdi
Ah ne biliyorsam o bildiklerimden geliyor başıma bacım evet kuzum takipteyim alından düşük seyredince diş olabilir mi dedim normal ateşimiz 37 bizim

sevdi mii ohh ne güzel. sevindim bak, bizim ki de alıştı iyice ama hic cis yapmadi içine. ben tembel anayım 2 yaşından önce tuvalet eğitimine girmem galiba. zaten dil gelişimi de uygun değil. bir abaaa diyor, az buçuk delll diyor sanki. baba nennnee o kadar.

Susamcım benim genç kız sen benim şarkılarımsın, gözleri aşka gülen ve lovely şarkılarını çok seviyor ninni neymiş Aaa bebekler dinler onu
Aaa Ankara da mogan var eymir var yapay biraz ama ben severdim Ankara da pek değişik bi şey yok

Bu baya baya yanmış ya içim acıdı bakınca oyyy çok geçmişler olsun

Nasıl duygulandım
Hay allah ya bebeleri anlamak mümkün değil meyve falan da mı yemiyor?
Hiç bir şey yemiyor . Sevdiği şeyleri anlamak da mümkün değil . Eserse arada biraz yiyor . Hah sevdi diyorum , farklı bir zMnda aynı besini yine veriyorum kabul etmiyor . Yaptığım şeylerin tadına bile bakmıyor . Bir kaç ay daha bekleyip yardım alacağım bu konuda sanırım.
Derse giriyorum , bir de çoğu zaman unutuyorum . İnternet imkanı olmayıp soru getiren çocuklar var nasıl geri çevireyim . Kazasız atlatırız inşallah bu yılı .

D dilzar
Bugün minik Asım pasamızın dogum günüsümüymüş sabah beri aklımda lakin telefonumda bi acaiplik var.surekli sim i takin diyor

Iyi ki doğdun Asım paşa annenin yüregine bir de erkek evlat lezzeti tatırdin..ömrün de yüzün gibi tatlı olsun ne şanslısin böyle güzel bir anneye iki güzel ablaya sahipsin hanımların kıymetini bil bak pervane oluyorlar etrafında Allah anali babalı kardesleriyle musmutlu bir omür nasip etsin...baba da ol dayı da ol dede de ol ama en önemlisi ii yürekli bir adam ol bu da hediyemiz

Oo blupcum ben çok değiştim her gün girer yazarım 2 gün geriden gelmiyorum artık tamam yine anında yazmıyorum ama baya gelişme var doğum sonrası daha güzel oldu buralar hem bende çalışmıyorum artık vaktim oluyor

Oyyy canım çok amin çok nice güzel yıllara

İşsizler olarak online oluyoruz bize de yaradı bu durum valla çok iyi oldu

Hemencik atlatsinlar inşallah ya, bebekler çocuklar hasta olmasın hiç.
Çok güzel bir şey yaptın, iyi ki yaptın. Her şey güzel olsun inşallah Melisa için
Hay maşallah tamam o zaman yeni internet Explorer benim çekil önümden
İşsizler olarak online oluyoruz bize de yaradı bu durum valla çok iyi oldu
Ya ben de işsizim ben neden yetişemiyorum benim oğlanın totosu kurtlu durmuyor ki iki dk bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…