2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde çok sevgiler gönderiyoruz Ata beye
Kozlar ya almilanın alından 37.2 koltuk altı 38.3 ateşi var diş döneminde oldu mu sizde alt iki geçen hafta öıktı
Allah Allah diş çıktıktan sonra ateş olmamıştı bizde. İlk patlamaya çalışırken olmuştu diş gözükünce geçti. Belki başka dişleri geliyordur baktınmı iyice
Hoşbuldum canım

Cecenimmm seni çok özlemiştim ve merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Yaşlarına geldi kuzular. Senin Doğumun en sonlarda olmuştu merakla bekliyordum bugün Doğum yaptı mı yaptı mı diye. Çok şükür bugünlere
Gerçekten Burda can olduk susamım Mersin’de eviniz var söylemeye gerek yok. Öperim İpek böceğimi.

Baktım da bı almila sağı solu belli olmaz süpriz yapabilir Sağol teyzesi çıkarırsa yazarım size

Canım benim duygulandım.

Hoş buldum canım.

Selamlar kuzucuk

Benim için çok kıymetlisin canım bende çok özlemiştim gerçekten. İyi olduğunuza çok sevindim bende. Aynen ya en son doğum yapan bendim sanırım. Ne günler geldi geçti zaman su misali.

O resimde ki ballı lokmayı yerim maşallah Ya çok tatlı olmuş çok

Hoşbuldumm nasılsın bebeğin nasıl teşekkür ederim büyüdü bizimki kocaman oldular

Yaa baksen yaramaza duru elinden asla tutturmuyor zaten dokunulmaktan pek hoşlanmıyor kendileri
İyiyiz bizde hanımağamın peşinde dolanıyoruz işte bizde 10 aylık yürüdük o zamandan beri rahat oturmak yok

C cecenn hoşgeldin sen de
EYLÜL çok tatlı maşşallah. Nasılsın bak öyleydi böyleydi derken büyüttük bebeleri nasıl zordu ilk zamanlar sizi görünce o günlere gittim sabahçı tayfaydık biz gerçi ben hala o zamanlar 6 da uyanıyordu benimki şimdi şükür 7 yi geçiriyoruz biraz

sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz
S Susam_tanesi bugun gözümün yaşı hep akmaya müsait..cok duygulandim paylaşımina..renk kattin bugunume düşüncelerime..tesekkur ederim canim arkadasim
ama neden şekerparem neden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlım nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle
ve çok geçmiş olsun ya bi sadaka mi çıkarsan dilzarcim
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var neler
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hi
sagol canim daha gecmedi yetistin ilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar.
Kızlar Coco'dan haberi olan var mı? Helinnnnn sen iletisimdeydin sanırım nasıl gidiyor acaba kızın eğitimi?
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…