2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bak bu güzel haber
canim şimdi için diyeceğim soğuk uygulama yap ve dizlik varsa mutlaka tak ve yorma. doktora gitmen lazım misss. yani klinik muayene ile karar verir ama ani dönme durumlarında bağlarda sıkıntı oluşabiliyor. mr isteyip emin olmayı tercih edebilir klinik muayene şüphe uyandırsa. dizlik tak yoksa bandaj yap ve çok yük verme. tedbirli olmakta fayda var zarar yok canim.
canim sarkitinca dolasim artıyor ve ısınıyor ağrı oluyordur. hiç de küçük birşey değil bu hafife alıyorsun bi de. çok üzüldüm valla. kantaron yağı sür daha sonra iz kalmaz.
15 ay ha. arel hiç istemiyor ya dalga geçiyor bi iki sonra kaçış. 2aya en geç başlayacam halıların kalkmasını bekliyorum zaten ondan yana bi sinyal de almadim. korkulu rüyam resmen

coook tesekkur ederim canım. ne kadar ince yureklisin. sagolasin. dualarına aminn diyorum. aminnn

Yoldan çıkarmayın beni kızlar yapöayın birinde fıtık oldum diğerine ne olurum bilmem bizim bi huni vardı toplu aslım alacaktı noldu ki

D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.

D dilzar iki ay olacak ben de yaktım kolumu buharda hala izi duruyor. Su topladı patladı falan. Seninkini üçte biri belki ama o bile acayip acıyordu ya çok geçmiş olsun fena yanar o şimdi.
sana da geçmiş olsun canim. yanik her türlü zormuş onu anladım. yanmasi ayri da agri yapmasa. Asimcigi kucağa alırken zorlanıyorum. essek sıpası bir de yolmaya çalışıyordu sardirdim da kurtuldum.☺

O zaman kenara çekildim tecrübeli anne zamanı gelince haber edin bana annem pek aceleci ya ona göre biz her şeyi hemen yapmışız aynı performansı bekliyor bizimkilerden de

Kız bu mu büyük değil Aaa baya kocaman bu geçmişler olsun canım

Daha yolumuz var desene bekleyelim bakalım

sana da geçmiş olsun canim. yanik her türlü zormuş onu anladım. yanmasi ayri da agri yapmasa. Asimcigi kucağa alırken zorlanıyorum. essek sıpası bir de yolmaya çalışıyordu sardirdim da kurtuldum.☺
Ya sorma o merak yok mu o merak Deniz de elimdeki egzamaya bi tırnak takıyor vicdansız bebe, feleğim şaşıyor valla

Evet ya çok zor çift maske ders anlattığını düşünemiyorum yarın 8 saat 8 lere dersim var evdeyim hiç çok falan diye şikayet etmiyeceğim Allah kolaylık versin vaka sayıları çok arttı Burda öğleden sonra haber geldi milli eğt müd bu hafta tsin sınavlar demiş herkesi Bi telaş aldı gelecek haftanın sınavlarını da bu haftaya çektiler okulların kapanması yakındır

Ooo buyurun geçin blup hanım şimdi sen düşün kız bizimkiler az mı anam yürümesen de evin her köşesinde nerde tehlikeli yer varsa oradayız en sevdiğimiz şey kablolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…