Kız sen bizim buralardan mısın?Yaa antenini sevsinler onunbenimki de tülübaş, tüy gibi hala saçları azıcık Allah'tan sevilmeyi seviyor da şap şup sabahlar olmamacasina öpüyorum Valla bir yaş bile su gibi geçti, zaman acımasız şekerpare
Hic valla insan gece gece kurabiye gorur de nasil uyur yaHerkes bana karşı anam babam ben napayım aklıma iş düşürdüler gece geceeşim hiç tatlı sevmez tabi zayıf da nasıl sinir oluyorum ona bilsen ya bir insan nasıl sevmez diyorum canım istemiyor diyor evdeki çikolatalar beni ye diyor bana hep mesela
Bende baktım onlara en çok hangini beğendin. Sabah hangini yapicanebru_can_ebru ebruuu neden canının kurabiye istedigini anladim..forumda kurabiye oylamasi varmış gece gece cesit cesit kurabiye gördüm..Allahim sabaha varabilsem
Yiyorum tabi yoksa uzun soluklu diyet olmuyor ki çok zor geçiyor Netten araştırıyorum bende hafif kalorisi düşük tatlılar . Haftada 1-2 sütlü tatlı hakkım var ama bazı geceler birtakım kaçamaklar oluyorKalorisi düşük tatlılar yap kendine, çikolata bihter yiyebilirsin. Tatlı çok seviyorsun hiç yemiyormusun.
Ah bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlarHic valla insan gece gece kurabiye gorur de nasil uyur yatırım tırım aradim evi belki bi puskevit neyin bulurum dediim amma yok mutfak dolaplari da karşı hahahha
Kararsız kaldim baharim..oylama da galiba bi cocostar kurabiyeye bi de kus yuvasina oy verdim.ama hepsi guzeldi vallaBende baktım onlara en çok hangini beğendin. Sabah hangini yapican
Kaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.Yiyorum tabi yoksa uzun soluklu diyet olmuyor ki çok zor geçiyor Netten araştırıyorum bende hafif kalorisi düşük tatlılar . Haftada 1-2 sütlü tatlı hakkım var ama bazı geceler birtakım kaçamaklar oluyor
Creyyy Hoşgeldin ne iyi yaptın sizi yeniden görmek ne güzel
Ahh canım ya asıma da sana da çok büyük geçmiş olsun
Nasıl güzel bir yüreğin var canım ya seni okudukça ferahlıyorum hep yaz olur mu
Cecen senn de Hoşgeldin ne iyi ettiniz sizi yeniden görmek ne güzel
Bugün gönderdiğin kişiyi bende takip ediyorum okuyunca içim Bi cız etti Zeynebin doğumu daha dün gibiydi geçti gitti Bi güne gelmedi büyüdü bugün ilk dişi döküldü nasıl heyecanlandım duygulandım büyüdü kızım diye Ayşe de öyle ne zorluklar ne sıkıntılar ne telaşlardaydım geçen yıl bak şimdi yaşına girecek Rabbim yavrularımızın güzel günlerini göstersin inş
Abantta güzeldir ama Gölcük bambaşkadır hele ki yedigöllere sonbaharda gel tam bir görsel şölen herzaman bejlerim
Hoşgeldin canım özledik sizleri iyi oldu yazdığınız Eylül nasıl iyi miya fotolarını var ama hepsi sınırlaması var yazıyor göremedim ben
Gözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz
Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin
Oooo o da kötüymüş canım yaali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor ama kendi hic dökmedi cok şükür
Yaa kuzum ne kötü olmuşgecmis olsun ya cok acır ama günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer
Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemizsen de çok yorma kendini damadıma sevgilerrr kalplerrrr
Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin
@Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar
Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa
Susam beni bugun duygusallastirdi helinimama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum @Susam_tanesi sayesinde
Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine yaah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer
Ben o anteni 1 yıl beklemisim vermemAh bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlaro kızçenin antenini yerim çevremde ki herkes bir yaş bir tıraş diyor bana bizim de saçımız çok uzun değil ama ben kestirmeyeceğim
Kaç fincan içiyorsun bende öyleydim varya ne çektim azaltana kadar eskiden sigara kahve içerdim sonra sigarayı bıraktım. Gebe kalınca da deli gibi kahve seven ben bir tiksindim bir sene içemedim şimdi de 3 maxKaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.
Bizde çok mutlu olduk gerçekten kalan kaçaklara da selam gönderelim gelsinlerHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki gelmişim tekrar burdayım. Böyle güzel karşılayacağınızı bilsem daha önce cesaret ederdim. Çok mutlu oldum gerçekten güzel anneler
Ay evet ya erkek olsa belki ama belki olabilir diBen o anteni 1 yıl beklemisim vermemo kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm
Ne zaman doğum günü partisiKararsız kaldim baharim..oylama da galiba bi cocostar kurabiyeye bi de kus yuvasina oy verdim.ama hepsi guzeldi vallayarina baska islerim var dogum gunu hazirliklari valla gece gece tayli bisiler buldum ve yidimm zafer benim
Sigara bende kullanıyordum bıraktım. Duruya hamile iken. Bende de tersi oldu sigardan sonra, kahveye dadandim. 8 felam iciyorumdur aştığımda olur. Bende çok iştahlı biriyimdir, sadece benim sevdiğim şeyler pek kilo yapan şeyler değil. Yoksa ne gecem ne gündüzüm vardır yerim yani boş durmam. Eşim kave icerken görsün, mesela der seni kave kurutuyor, çok zararlı diye bı başlar. Benim keyfim kaçar, bı o zaman icmedigim oluyor. Ama hep aklımda kalıyor gecede olsa içiyorum.Kaç fincan içiyorsun bende öyleydim varya ne çektim azaltana kadar eskiden sigara kahve içerdim sonra sigarayı bıraktım. Gebe kalınca da deli gibi kahve seven ben bir tiksindim bir sene içemedim şimdi de 3 max
Yok kız Trakya değil has iç Anadolu gadiniyimKız sen bizim buralardan mısın?tülübaş sözü bizim burda kullanılır..trakya da
Zaman dursa daha mi iyi blupboşver aksın..ama en guzel en ozel sekliyle aksın
Bu arada coco yu sormussun..tekirdaga tasindi o.. bi ozel egitimci ayarlamis.komsu da olmuslar.insAllah duzelecek
Kahve bende aşırı gerginlik yapıyordu biliyor musun bildiğin bağımlılık yani bir süre sonra içsem de gerilmeye başlıyordum çünkü sürekli vücut uyaran alıyor almila senin yüzünden uyumuyor diyen de çok oldu kafein sütten geçiyor diyeSigara bende kullanıyordum bıraktım. Duruya hamile iken. Bende de tersi oldu sigardan sonra, kahveye dadandim. 8 felam iciyorumdur aştığımda olur. Bende çok iştahlı biriyimdir, sadece benim sevdiğim şeyler pek kilo yapan şeyler değil. Yoksa ne gecem ne gündüzüm vardır yerim yani boş durmam. Eşim kave icerken görsün, mesela der seni kave kurutuyor, çok zararlı diye bı başlar. Benim keyfim kaçar, bı o zaman icmedigim oluyor. Ama hep aklımda kalıyor gecede olsa içiyorum.
Sende çok fazla içiyormuşsun kahveyi bende sigara kahve ikilisini çok seviyorum ara ara içerim ama ben çaycıyım hele kaçak çaya bayılırım bir demlik içerim geceleri sonra sabaha kadar 100 kere tuvalete giderimSigara bende kullanıyordum bıraktım. Duruya hamile iken. Bende de tersi oldu sigardan sonra, kahveye dadandim. 8 felam iciyorumdur aştığımda olur. Bende çok iştahlı biriyimdir, sadece benim sevdiğim şeyler pek kilo yapan şeyler değil. Yoksa ne gecem ne gündüzüm vardır yerim yani boş durmam. Eşim kave icerken görsün, mesela der seni kave kurutuyor, çok zararlı diye bı başlar. Benim keyfim kaçar, bı o zaman icmedigim oluyor. Ama hep aklımda kalıyor gecede olsa içiyorum.
Yaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle miKızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim
Ay kuzum ya acı gerçekler 108 i gördüm malesefSende çok fazla içiyormuşsun kahveyi bende sigara kahve ikilisini çok seviyorum ara ara içerim ama ben çaycıyım hele kaçak çaya bayılırım bir demlik içerim geceleri sonra sabaha kadar 100 kere tuvalete giderim
Fiziğin maşallahne iyiyorsan aynen devam tabi yaradalı olanları birde çok hareketlisin belli ben biraz ağırım elim hızlı ama gövdemyavaş
ebru_can_ebru yazacaktım sana 21 kilo verdiğine çok şaşırdım ben seni hiç kilolu görmüyorum normal geliyordun hep bana maşallah valla sana da çok iyi kilo vermişsin benim de kilom iyi ama çok göstermiyorum allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?