2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok zor gerçekten senin durum. Yemeyen bebek çok zormuş. Şükür tabi bu dertlerimize. Eve doğru düzgün yemek yapmıyorum hep oğlana onu yemedi bunu yer belki o taneli geldi çok kustu biraz daha süzeyim yok şu yok bu derken hiç çıkamıyorum mutfaktan işten gelince. Bide yedirme Faslı geziyoruz peşinde ama yiyor yine. Uğraşmasak yemeyecek oyalıyoruz hep yerken. Bu işin bi uzmanı yardım desteği var öı bilmiyorum ama al bencede çok yoruluyor gerçekten anne. Eşim sağolsun hep yedirirken hazırlarken hep yanımda. Tek olsam çok daha zor olurdu.

Amin Elif kuzum da çıkarsın hadi kanka takip et bizi
Ay evet bu sıra favorisi lovely şarkısı asla ninni den hoşlanmıyor 3 şarkısı var onları dinlemekten kusacam
Gözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz
Amin canım inş huy kalmasında

Evde Ayşenin lakabı sincap yani onun Lazca versiyonu sen de sincap deyince hoşuma gitti
Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin
Oooo o da kötüymüş canım ya ali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor ama kendi hic dökmedi cok şükür
Yaa kuzum ne kötü olmuş gecmis olsun ya cok acır ama günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer
Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemiz sen de çok yorma kendini damadıma sevgilerrr kalplerrrr
Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin
Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar
Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa
Susam beni bugun duygusallastirdi helinim ama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum S Susam_tanesi sayesinde
Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine ya ah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer

Sorma tam bir oyuncu sıpa. Şimdi de yanıma geldi yine. Torba uyku tulumu içinde tırtıl gibi duruyo isircam bi yerini zor tutuyorum kendimi

Canım öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı ömürleri olsun Asım beyimizin.
Dilzarcim çok geçmiş olsun yanikta en korktuklarimdan. Çok değildir inşallah diyeceğim, ama hastaneye gittiğine göre fazla sanırım. Eskiden yanık sarilmaz geç iyileşir, iz kalır derlerdi hep açık bırakırlar dı. Sardiklarina göre yanlış bilgi demekki. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Sorma tam bir oyuncu sıpa. Şimdi de yanıma geldi yine. Torba uyku tulumu içinde tırtıl gibi duruyo isircam bi yerini zor tutuyorum kendimi
Benim kiz accık kel bugün ilk defa bi anten topladim..aklimdan çıkmıyor nasil dert ettiysem evlat kokusu cennet kokusu sev koklaaa. Büyüyecekler ahh susamm ahhh yaktin beni S Susam_tanesi durup dutup büyüyecekler diyorum bi yandan hüzün bi yandan sevinc öte yandan kaygı

Son düzenleme:
Ah canım ya çok kötü olmuş içim gitti. Evet büyükte değilmiş, kocamanmış. Çabucak iyileşsin açısı çabuk geçsin.

ebru_can_ebru ebruuu neden canının kurabiye istedigini anladim..forumda kurabiye oylamasi varmış gece gece cesit cesit kurabiye gördüm..Allahim sabaha varabilsem
Herkes bana karşı anam babam ben napayım aklıma iş düşürdüler gece gece eşim hiç tatlı sevmez tabi zayıf da nasıl sinir oluyorum ona bilsen ya bir insan nasıl sevmez diyorum canım istemiyor diyor evdeki çikolatalar beni ye diyor bana hep mesela

Yaa antenini sevsinler onun benimki de tülübaş, tüy gibi hala saçları azıcık Allah'tan sevilmeyi seviyor da şap şup sabahlar olmamacasina öpüyorum Valla bir yaş bile su gibi geçti, zaman acımasız şekerpare

Kalorisi düşük tatlılar yap kendine, çikolata bihter yiyebilirsin. Tatlı çok seviyorsun hiç yemiyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…