2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sorma helin yaa ipek de aynı. Artık peçeteleri gözümün içine bakarak yiyor. Gizli saklı kağıt peçete sürekli ağzında. Dün biz babasıyla telefonla konuşurken kaşla göz arasında yaptığım o ıslak mendil kapağı içindeki hayvan resimlerini sökmüş yemeye başlamış bi baktım inek yok yerinde, ağzından çıkardım. Sonra da aferin kızım doğru hayvanı seçmişsin dedim gerçi kuzuyu yese daha iyiydi ama

Ya ahahah yerim ben onun kararsız saçlarını bizimkinin saçları bana benziyor

Günaydın gerçi bu sabah gün çok erken aydı bize 5 te uyandı Ayşe Hatun bide keyifli gülüyor oyun istiyor falan ben gözümü açamıyorum parmağını sokuyor gözüme burnuma saçımı çekiyor sıpa.. Neydi zoru bilmem sabah sabah neyseki 6.30 da uyuttum zorla ama ben pert gözümden uyku akıyor öğleden sonra sıvav görevi var okula gidicem iki öğretmen arkadaşın eşleri pozitif onlarda henüz bişey yok beraber görevliydik salı günü artık hızla yayılıyor ve çok yakınımızda Allah korusun

Oyyy baya yaramazlıklar başlamış sizde yahu düşe kalka büyüyecekler zaten duru benim kızın adı. Suan onun da burnunun üstü sıyrıldı yaramazlık nedeniyle

Geçmiş olsun bahar ya iyi ki eşin varmış çok zor olur hele ki kokusu. Annen gelmiş gözün aydın biraz nefes alırsın sende iyi olur.
Yaptıkları keki herkese anlat canım fotosunu çek çeşitli açılardan durumuna falan koy dedelere ninelere at sonra gelsin çeşit çeşit kekler pastalar
Bende akşam yemeyinde masa kurma ve toplama görevi verdim zeynebe gururla yapıyor söylene söylene ev hanımı olmak çok zormuş diyormuş babasına tek yaptığı tabak kaşık koyup kaldırmak
Ayy masAllah masAllah aliye de mi ogretsem netsem basit isler veriyorum ama
Öğret tabi dünürüm
Akşam yazı geldi 3 mayısa ertelendi haftaya olan sınavlar
Günaydın güzel anneler uyanmış hazırlanmışım , Sena kuzusu da uyuyor hem de . Ama bir mesaj gelmesin mi kar tatili diye Hayattaki şansım
Ohh ne güzel işte süpermiş
Ayşe de dün akşam kapı duvara çarpmasın diye yerdeki tampon var ya onu emiyordu iştahla

Aslihaydo canımcım çok geçmişler olsun şimdi nasılsın amann dikkat et çok yoruldun bu ara ee bünyede zayıf hemen düşüyorsun eee tabi nazar faktörü de var hep Maşallahhhh dedik ama literatüre geçeçek iki eltisiniz elticiğin nasıl oldu onada hep maşallah demiştik ama bizden değildir benceminik prensesinde doğum günü kutlu olsun ne güzel pozlar onlar öyle tam bir youtubıra yakışır like ladık çok haydo nasıl kalabalığa alışkındı zaten el üstünde gezmiştir paşambugün mü gidiyor misafirlerin

Tur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldi kendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraber Helinnnnn kızların saçını örer N Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir Kalppare D dilzar Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur SonsuzUmut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir O ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker@BlupBlupBlup @cecen eggplantlover Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz S Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım ve ben bütün bebekleri yerim kapanış

Spontane liğe prenses elbise ve balonlar da dahil birden olmuş işte kuru kuruya pasta kesilir mi benim fenomen kızıma Aaa nasıl Rayk alır o zaman
Ya valla bu ne ya yana gelince küçük kardeşin mi diye falan sorarlar kaldıramam bak farkettiysen asla ben zayıflamıyırun sana kilo aldırmak daha kolay
Yamuk diş kız valla ama bi gülüşü var ooo

Ne güzel yazmışsın öyle eline sağlık

sagolasin canim, hepsi cok güzel. Asimcikla kavanoz kapağını yapariz insallah. aslinda buzlu olan da guzel ama hala direkt ağzına atıyor o yuzden cesaret edemem. kari ilk gördüğünde ellemeden direkt ağzıyla yemişti. küçük kuçu bizim ki. banyo sungerlerini de bulunca yemiş, dolabından almış, Fare gibi kemirmis sağını solunu.

Teşekkürler teyzesi Haydo önce ağladı tabi yabanciladi ama sonra çok alıştı bana gelmiyordu artık gittiler sabah erkenden çıktılar canım

Ya harikaaaa ne güzel yazmışsın yeşimim en can alici noktalar en güzeli de asyam ve haydomun kavuşması şimdi bı torpil geçeyim

Sungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.

Teyzesi canım aynı gece hiç uyumadım da sabah iyi kalktı . Çok yükselmiyor ama kendini belli ediyor ateşi

Selamlarr kızlar benim oğlan dün sabah öpüş koklamasını yapmadığım için mi ağlaktı diye test ettim sabah rutin sarılma, yalama, ısırma hareketlerimizi dün yapmamıştım bugün hepsini yaptık sevgi yüklemesinden sonra güne başladık çok şükür dünkü mızırtısından eser yok şuana kadar hatta yengeçi öğrettim hemen kaptı yengeç napar diyorum işaret ve baş parmağını kapatıp açıyor kıııııttt kıttttt yaparmış sevişgen çocuğum benim

Evet kuzucum çok haklısın oyun oynuyor şimdi biraz çorba içti teyzesi gece kötüydü ama daha iyi sanki çok şükür teşekkür ederiz

Günaydın güzel anneler uyanmış hazırlanmışım , Sena kuzusu da uyuyor hem de . Ama bir mesaj gelmesin mi kar tatili diye Hayattaki şansım
Hangi yaşta hangi koşulda olursa olsun istersen yoldan dön kar tatili haberi güzeldir insanın içini heyecan ve sevinç doldurur

Shahahshaa zaten zayifsin duyan da kilodan patliyosun sanacak ve dünürüm aa en içten gülüş en en ennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…