2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biraz daha iyi canım fitil verdim şimdi ama üst 4 diş şişmiş ya umarım diştendir bu durum zaten panik atak var bende olumsuz düşünmek istemiyorum
Korkma canım bişey yoktur insAllah da 38 çok çok yüksek degil ki senin korktugun ne? Yani aklına gelen kötü senaryo ne? Merak ettim yahu

Yardımcı olarak cevap veriyorum; neden neden nedennnn uyusalar da biz de uyusak.
bu gece daha bi fena sanki
Bizim de ya iki dk uyumadım daha inanır Muş’un kesin inanırsın ondan sende de var canları sağ olasıcalar ya pek tatlılar başı sıcak ama ateşi yok uyuyamıyor minnoşum dizin de mi diş yoksa calpıl mu versen

Ay vanım ikinize de çok geçmiş olsun ya üzüldüm
Teşekkür ederim ebrum
Hoşbuldum canım hatırladım ben seni nasılsın bebiş nasıl
Benim bebiş iyi canım biz grubun vukuatlilarindaniz yaramazlıkta sinir tanımiyoruz kafasını delip göz kenarını kanatan hatta burnunu kıracak şekilde düşen Haydocum her hafta düzenli olarak rontgene giriyoruz güllük gülistanlık senin bebisin nasıl balım ismi ne
Of offf çok çok geçmiş olsun canım ya neler olmuş bu arada hoşbulduk ben şahsen hatırlıyorum senigüzel mesajın için teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım geçti gitti şükür

Seni bilmem mi canım tabii ki hatırlıyorum bekliyoruz çok geçmiş olsun bu arada üzüldüm yaa
Teşekkürler canım

Yaa aslı neler gelmiş başınıza bir misafir geldi olaylar olaylar. Geçmiş olsun hem sana hem de eltine
Sağol susamcim Allah'tan çabuk atlattık
Canım burada sular çok sıkıntılı ya sürekli bı mikrop kapma olayı var tek bende değil yani benim de bünye zayıf hemen kaparım kusma olunca da tansiyonum yerlerde oluyo
Geçmiş olsun canım tüh kötü olmuş ya üstüste gelmiş
Bu arada çaki kızın doğum günü kutlu olsun
Teşekkürler canım çaki kızım büyüdü darısı Haydo ya
Dilzaaaarrr kesinlikle uyuttun diye olmuş 7 de uyudu sistem çöktü gördün mü kız ne güldüm ya manyak seni arada güncelleme sanalim diye fake atıyorlar o ana denk geldin zaar
Neraba arkadaşlar Rayk atmayı abone olmayi unutmayın teşekkürler dunurcanim doğum günü spontane gelişti pasta keseriz sadece derken üç beş balonla da süsledik çok kutlama tarzı olmayacaktı aslında ama oldu
Evet ya alt dişi yamuk neden öyle ki bak dikkatlerden kaçmamış kaynana değil mi
Kız yamuk muu valla tekrar bakicam öylesine dedimdi attım tuttu gibi oldu biz onu yamuk dişli de severizzzzz kiii
Sahhashshah çek beni besiye jadem Allah'ım ne şanslıyım dünüre bak be burdan nazar çıkmaz beee hiç oyle düşünmuyirum
He bir de ailem yazmış Aslihaydo kendin kaşındın bebeğim
Ya ama hayır yaa gelmeyin üstüme
Amanın kuzum aslım çok geçmiş olsun yazık elticiğine de bununla gelmiş geçmiş olsun
Sağol canım benim

Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiç çok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk
Teşekkürler canimm
Aslihaydo gecmis olsun canim. Ben yeni gordum resimlerinizi Masallah. Kizininda nice yaslari olsun saglicakla.
Sağol canım benim

Umuttepe de tüp bebek için bekleyen varmı acil cvp verirmisiniz kasım 2020rapor çıktı hala yok haberr

Umuttepe de tüp bebek için bekleyen varmı acil cvp verirmisiniz kasım 2020rapor çıktı hala yok haberr
Canım grupta tüp bebek için bekleyen yok , keşke yardımcı olabilsek . Ama şunu söyleyim , ben Ankara’da yaptırmıştım üç kere tüp bebek , Zübeyde hanımda . Raporun çıktıysa zaten ilaçlar vs de ona göre çıkmıyor mu , direkt raporun çıktığı gün başlaman gerekiyordu . Süresi çok uzun değildi raporun 1 ay kadar filandı diye hatırlıyorum . Sistem orda da aynı ise bir yanlışlık vardır mutlaka arayıp hastahaneden bilgi al derim .

Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer
İpek in kaseye el atması 1 saniye miksere yapışması 2 yere düşmesi 3

Misscim harika manzara ben de kızımı böyle yetiştireyim bari. Zaten yemek yaparken paçalarıma yapışma sebebi tamamen tezgahın üstünü merak etmesi. Kucağıma alınca herşeyi bu bu diye gösteriyor. Şu öğrenme kulesi varya ondan babama sipariş ettim. Elinden gelir ahşap işleri beşik ve mama sandalyesi yaptı annemlerde duruyor. Bunu da yapıcak eve getireceğim. En çok mutfakta kullanırız herhalde. Sandalyeyi denesem hep çıkmak isteyebilir ama evde biri daha lazım ona arkadan tutmak için o imkan yok maalesef.

Komşular bizim evi bakarken kendi evlerini biza kiralayan emlakçı kardeşler başka ev gösterirken eşimi çok sevip bizim bi ev var deyip gelmiş bakmışlar bu eve öyle tuttul aile apartmanı yani eltiler var sizin gibi ama nasıl anlaşıyorlar bilemem
Bebiş bende İnternete bakıyorum tarife ıslak kurabiye yazıyorum ama şeker miktarını yarısı kadar ekliyorum 1 barsaksa yarım bardak gibi yav sen daha ne yapacan pasta yapmak her baba yiğidin harcı mı ben hazır alacağım mesela

Ya miss benimki mutfakta iş yaparken bile kucak istiyor paçama tırmanıyor ayağa kalkıyor falan oyalanmıyır hiçbir şeyle ne yapabilirim sence salonda kendi kendine oynuyor oyun köşesi var orda 20 dk kadar takılıyor
Ay evet kafayı çevirmeye gelmiyor bende elinde neler buluyorum geçen koltuğun vidasını sökmüş oynuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…