Ay kıyamam ya baya büyük seninki deÇikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
Ay inşallah kötü bir şey değildirKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Ay ne güzel olurduah senin damat çok hareketli yetişemiyorum dünür. ablama diyorum kundak bebesiydi uslu olur diye çok umutlanmıştım ama abisini örnek almayı tercih etti sanirim.
hahaha susam ya. valla çocuğa kitap okumak zor yalayıp yutma derdinde kendileri. geçicidir umarım ne diyi.
asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura
ah baharım çok geçmiş olsun. sende sadaka çıkar ya. neler neler yaşadınız şu son 1 ayda
şükür dilzarin gibi büyük değilmiş
ah canim inşallah yerleşme kanamasıdir tutunur bebiş annesini babasını mutlu eder
Allah'ım guzel mevlam hayırlı sonuçlar nasip etsin korktuğuna uğratmasın sağlıkla kucağına alsın bebeğiniKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Çok güzel özetlemişsin ellerine sağlıkAslihaydo canımcım çok geçmişler olsun şimdi nasılsın amann dikkat et çok yoruldun bu ara ee bünyede zayıf hemen düşüyorsun eee tabi nazar faktörü de var hep Maşallahhhh dedik ama literatüre geçeçek iki eltisiniz elticiğin nasıl oldu onada hep maşallah demiştik ama bizden değildir bence minik prensesinde doğum günü kutlu olsun ne güzel pozlar onlar öyle tam bir youtubıra yakışır like ladık çok haydo nasıl kalabalığa alışkındı zaten el üstünde gezmiştir paşam bugün mü gidiyor misafirlerin
Allah hatırlısı ile nasip etsin canım İnş yerleşme kanamasıdır az ise muhtemelen öyledirKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
sagolasin canim, hepsi cok güzel. Asimcikla kavanoz kapağını yapariz insallah. aslinda buzlu olan da guzel ama hala direkt ağzına atıyor o yuzden cesaret edemem. kari ilk gördüğünde ellemeden direkt ağzıyla yemişti.küçük kuçu bizim ki. banyo sungerlerini de bulunca yemiş, dolabından almış, Fare gibi kemirmis sağını solunu.
Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
asya ve haydo
sena ve civan
karya ve arel
duru ve göktuğ
elif ve ata
zeynep ve ali
ipek ve asım
ayşe ve deniz
asıl buluşma burda bence...offff ne koparlar aşıklar. bu arada zara ve umut yalnız kalmış sankicinar duru deniz sizi de düşünmek lazım. ay tam kreş oldu . bi oyun havası dans havası. kızlar ssss dokunma öpme sevmem modunda erkekler öpücük atsin göz kırpsın sevgi pitirciklari.
tuttum ben bu işi gidelim tura
Geçmiş olsun canoÇikolata aşkına he.
Sağol canım benim ki gercekten büyük değil, birde sert deri. Eki Görüntüle 2809141
Kız ilk tezgah çıkarmamızda bizimki de öyleydi Tarzan gibi sağa sola saldırdı hepİpek in kaseye el atması 1 saniye miksere yapışması 2 yere düşmesi 3
Misscim harika manzaraben de kızımı böyle yetiştireyim bari. Zaten yemek yaparken paçalarıma yapışma sebebi tamamen tezgahın üstünü merak etmesi. Kucağıma alınca herşeyi bu bu diye gösteriyor. Şu öğrenme kulesi varya ondan babama sipariş ettim. Elinden gelir ahşap işleri beşik ve mama sandalyesi yaptı annemlerde duruyor. Bunu da yapıcak eve getireceğim. En çok mutfakta kullanırız herhalde. Sandalyeyi denesem hep çıkmak isteyebilir ama evde biri daha lazım ona arkadan tutmak için o imkan yok maalesef.
Şöyle ki canım mama sandalyesine koyuyorum bazen elma veriyorum eline şükür dişlerin ne işe yaradığını anladı ısırıyor bazen yiyor bazen oynuyor. Yere koyup önüne tava tencere veriyorum cezve alıp onunla tüm evi geziyor tak tak sesini seviyor sanırım. Olmadı tencerenin içine biraz kurufasulye koyuyorum alıyor döküyor ağzına alıp çıkarıyor falan cupcake kapılarını veriyorum silikon. İşte 5 dk 5 dk oyalanırsa ne ala. Dünkü gibi oyalanası yoksa hiçbişey kar etmiyor. Salonda oyuncaklariyla nadir oynuyor öyle bizim tepemize falan çıksın. Biriyle oynasın yakalamaca, saklambaç, kitap okunsun falan öyle geçiyor bakalım.Ya miss benimki mutfakta iş yaparken bile kucak istiyor paçama tırmanıyor ayağa kalkıyor falan oyalanmıyır hiçbir şeyle ne yapabilirim sence salonda kendi kendine oynuyor oyun köşesi var orda 20 dk kadar takılıyor
Ay evet kafayı çevirmeye gelmiyor bende elinde neler buluyorum geçen koltuğun vidasını sökmüş oynuyordu
Kızzz maşşallah herkesi tekk tekk yazmışsınTur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldikendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraber@Helinnnnn kızların saçını örer N Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir @sekerpare5939 D dilzar Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur SonsuzUmut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız @nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir O ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar @asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde @Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın @ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları @Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker @BlupBlupBlup @cecen @eggplantlover @Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz @Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım ve ben bütün bebekleri yerim kapanış
Ya yakın olsak verirdim 5 dk zaten yabancılaşma da yok fazla alışır hemen başlar yatmaya kedi gibi sevilmek içinSen şimdi çalış çocuklar zor oluyordur oğlanı azcık bize göndersene
Allah yardımcıları olsun yerleşme kanamasındır inşallah canım haber et bize deKızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Benimki ne çok sakin ne çok dalgalı ortası oldu sanırımKonuşma dilin Trakya ağzı mi peki ay çok severim ben
Bu kadar çabuk iyileşme varsa bence uyaran eksikliği bu ve çok ama çok sevindim böyle olmasına
Hatırlıyorum canım seni hatırlamaz mıyım hiççok geçmiş olsun ya sana da eltine de. Hoşbulduk
Yazmamıştım daha önce canım. Evet benim oğlanın adı da Denizya seninki de bazen dalgalı bazen durgun mu benim oğlan gibi, isimle alakalı diyor eşim sanki ben Deniz koydum adını
Tur olayı bana çok gelmedi ya 1 kere katıldım daral geldikendini beğenmiş kız grubu dikkat çekme çabası olan ergen grubu falan çok farklı kişiler vardı o yüzden siz varsanız varım yoksa gelmem
Sena kuzuma yemek yedirmeye çalışırız hep beraber@Helinnnnn kızların saçını örer N Nehir8077 güzel sakin sohbeti ile bizlere bilgiler verir @sekerpare5939 D dilzar Aslihaydo bizi güldürür ve bizim haydo ile Asya hanım kavuşur SonsuzUmut sınav muhabbeti yaparız onla kenarda ders çalışırız @nzh99 sakin naif yapısı ile huzur verir O ogretmen61 deniz kuzumla reelsler çekerken belki bizimkileri de araya katar @asysss kızları bize kahve getirir belki S Susam_tanesi ile şöyle dertleşip bi köşede ağlarız sevgisiz bünyemizde @Helinnnnn kuzum ile sağlık üzerine hasbihal ederiz @BGKG ile karya hanımı yürütürüz çıldırırım birlikte misskokulumm betüş bize kek yapar belki tur için sende poğaça lar hazırlarsın @ebru_can_ebru biz yemeyiz ama onları @Zeyay1420 bizim harika resimlerimizi çeker @BlupBlupBlup @cecen @eggplantlover @Cherrygum ile olmadıkları zaman neler olmuş onları konuşuruz @Sonsuzsukurler kuzum sana da nefes olur güneşi tutmaktan yaramazlıklara engel olmaktan ne kadar olursa atladığım varsa özür dilerim herkesi yazmaya çabaladım ve ben bütün bebekleri yerim kapanış
Yüz yüze eğitim, canlı dersler, sınavlar derken bir de kız biraz rahatsız pek giremiyorum.5 dakika girip anca son sayfayı okuyabiliyorum. Yazacak vaktim olmuyorUmudum- senanın peşinden yemek yedircem diye koşardı belki karadeniz havası iyi gelir iştahı açılır diyeceğim ama annesine iyi gelmemiş baksanıza
minikbebegim9640 da kv çekiştirirdi herhalde
Uzun zamandır sesleri çıkmayanrose2626 H hansela ve kızımın adaşının annesi Doga Delisi vardı listemizde ama pek girmiyorlar artık. Bebişler boş bırakmıyor sanırım
Yok canım büyük değilde sürekli elimi kullandığım için biraz sinir bozucu oldu.Ay kıyamam ya baya büyük seninki de
Sağol canım.
Sağol canım. Eee kaldı ama kısmet yok, kardeşi yol aldıGeçmiş olsun cano
Ooo umut elde kalır mı hiç o deniz gözleriyle Bakması yeterli
Yok büyük değilde ters bı yer.
Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Ooo ne çok çiftimiz varmış ahhahah bir arada cidden düşünemiyorum.
Biz Zara’nın turşusunu kurarız muhtemelen çünkü çünkü babasını da üstüne vereceğim için kimse almaz
Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorumKız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
İkna ederiz olmadı iç güvesi veiririz olmazmi.Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?