2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ne güzel olurdu

Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Allah'ım guzel mevlam hayırlı sonuçlar nasip etsin korktuğuna uğratmasın sağlıkla kucağına alsın bebeğini

Çok güzel özetlemişsin ellerine sağlık

Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Allah hatırlısı ile nasip etsin canım İnş yerleşme kanamasıdır az ise muhtemelen öyledir

Hepsi aynı yaaa

Allah yardımcısı olsun umarım yerleşme kanamasıdır

Ooo ne çok çiftimiz varmış ahhahah bir arada cidden düşünemiyorum.
Biz Zara’nın turşusunu kurarız muhtemelen çünkü çünkü babasını da üstüne vereceğim için kimse almaz

Kız ilk tezgah çıkarmamızda bizimki de öyleydi Tarzan gibi sağa sola saldırdı hep sonra sonra alıştı medenileşti yaa o kuleler çok kullanışlı kesinlikle ama pahalı da işte ne güzel dedenizin elinden gelmesi süpermiş
Şöyle ki canım mama sandalyesine koyuyorum bazen elma veriyorum eline şükür dişlerin ne işe yaradığını anladı ısırıyor bazen yiyor bazen oynuyor. Yere koyup önüne tava tencere veriyorum cezve alıp onunla tüm evi geziyor tak tak sesini seviyor sanırım. Olmadı tencerenin içine biraz kurufasulye koyuyorum alıyor döküyor ağzına alıp çıkarıyor falan cupcake kapılarını veriyorum silikon. İşte 5 dk 5 dk oyalanırsa ne ala. Dünkü gibi oyalanası yoksa hiçbişey kar etmiyor. Salonda oyuncaklariyla nadir oynuyor öyle bizim tepemize falan çıksın. Biriyle oynasın yakalamaca, saklambaç, kitap okunsun falan öyle geçiyor bakalım.
Kızzz maşşallah herkesi tekk tekk yazmışsın poğaça lar kekler bizden düşünemiyorum o kadar çocukla gezme nasıl olur ki
Sen şimdi çalış çocuklar zor oluyordur oğlanı azcık bize göndersene
Ya yakın olsak verirdim 5 dk zaten yabancılaşma da yok fazla alışır hemen başlar yatmaya kedi gibi sevilmek için
Allah yardımcıları olsun yerleşme kanamasındır inşallah canım haber et bize de

Benimki ne çok sakin ne çok dalgalı ortası oldu sanırım ama kurtlu asla yerinde durmuyo

Umudum- senanın peşinden yemek yedircem diye koşardı belki karadeniz havası iyi gelir iştahı açılır diyeceğim ama annesine iyi gelmemiş baksanıza
minikbebegim9640 da kv çekiştirirdi herhalde

Uzun zamandır sesleri çıkmayan rose2626 H hansela ve kızımın adaşının annesi Doga Delisi vardı listemizde ama pek girmiyorlar artık. Bebişler boş bırakmıyor sanırım

Yüz yüze eğitim, canlı dersler, sınavlar derken bir de kız biraz rahatsız pek giremiyorum.5 dakika girip anca son sayfayı okuyabiliyorum. Yazacak vaktim olmuyor

Ay kıyamam ya baya büyük seninki de
Yok canım büyük değilde sürekli elimi kullandığım için biraz sinir bozucu oldu.
N Nehir8077 canım sen de mi yandın geçmiş olsun
Sağol canım.
Geçmiş olsun cano
Ooo umut elde kalır mı hiç o deniz gözleriyle Bakması yeterli
Sağol canım. Eee kaldı ama kısmet yok, kardeşi yol aldı
N Nehir8077 canim senin de bayağı var, eli surekli kullanmak zorunda olduğun için el yanığı da zorlar. insallah çabucak geçer cancagizim
Yok büyük değilde ters bı yer.

Ooo ne çok çiftimiz varmış ahhahah bir arada cidden düşünemiyorum.
Biz Zara’nın turşusunu kurarız muhtemelen çünkü çünkü babasını da üstüne vereceğim için kimse almaz
Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

Kız zara ya ben talip olayım, ama babası sana kalsın. Yada anasına ver gitsin. Günah kız benim oğlum aşksız büyümesin. Sen bı düşün taşın hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama

Ooo ben verdim gitti artık babasını ikna ederseniz etmezsiniz bilemiyorum
Babasını da alaydınz rahat ederdim. Ama
İkna ederiz olmadı iç güvesi veiririz olmazmi. Babada sana kalmış olur. Ek olarak damadada sen bakarsın. Allah'ım ben çok rahat edicem. Kızımın sorumluluğu misskokulumm , Oğlumda sende. Hayat bana güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…