Geçmiş olsun bizimde öyle oldu geçenlerde, ağlamasıda yoktu. Sadece ufak ateş vardı, iştah yoktu.sonra o ates bı anda 40 ları gördü. Meğer mikrop almış crp yükselmiş.Evet bana da böyle söylemişti doktor bizde meğerse enfeksiyon kapmış aynı zamanda ama çok ağlıyordu Eylül altında başka bir şey olabiliyor Allah korusun
Bende etrafımda pek yapan görmedim. Örnek gorumcenin kızı 20 yaşında. Suyunu bile annesi getirir.Kısmet canım bugün okulda arkadaşlar konuşuyordu aynı mevzuyu bazılarının hiç yapmıyormuş şikayet ediyorlardı. Çocuktan çocuğa da fark var işte. Göktuğ u da yetiştiriyoruz o da tezgah üzerinde sürekli yada yanıma sandalye koyuyorum üstünde dikiliyor beni izliyor. Yetiştiriyorum çekirdektendurucuğa kolaylık olsun diye dünüşüm
Uyumuşum bu arada ağlama sesine uyandım yarım saat sonra nasıl iyi geldi anlatamam
Vaaaay mikemmelBen çay içtim yanına da kurabiyesizin yüzünüzden değil ama kendinizi suçlu hissetmeyin komşularım bi şeyler getirmişti off çok havalıyım tabağı boş vermeyim diye basitten kurabiye yaptım
Kızz sorma ilk koydum benim oğlanı 1 ayı geçmiştir sanki düşmez gibi geldi koydum ne bileyim döndüm arkamı pat yerdeAsyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer
Hahahhahahhaha Allah senden razı olsun ne guldurdun yaa@Aslihaydo kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim.Kalppare ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.
Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.
sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy
ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii
Kesme jadem kız çocugu kucukken tokaya alıştı alıştı yoksa cok zorBende kestirmem ya kendi saçıma kıyamıyorum şimdi hanım kıza da kıyamıyorum yaz geçsin perçem bile keserin
Sonra duzeliyor jademEvet ya alt dişi yamukneden öyle ki bak dikkatlerden kaçmamış kaynana değil mi
Vaaayy super bir bilgiS Sonsuzsukurler neredesin bebeyimses ver hele
Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun
Hicc kıskanmadıgmi belirtmek isterim.. yoo hayir tabi çatlamadim daYemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyorazcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim
Simdi nasil canim? Gecmis olsun kuzuya⚘Almila bugğn de ateşli 38 i çok geçmiyor ama yine de belli ya sanırım diş ateşi başla bir belirti de yokyani inş diştir
Ooo kötü olmus canim..gecmis olsun..Allahtan fark etmissiniz..daha da beteri olmamışSelam kizlar yurumeye baslayan cocugunda pesinden kosmak cok zormus gercekten birde oturmak istemiyor turluyor surekli Allah can sagligini versin.
Hepinizede kolaylıklar diliyorum.
Annem yanima geldi biraz ilgileniyor en azindan bugunlere şükür.
Dun gecede mutfak lavabosu tikanmis su tasti her yer su oldu cok pis bir koku esimle ben gece 2 ye kadar ugrastik cok sukur halletti ama parke biraz sismis birde uykusuzluk tabi karyada 1 bcuukta uyandi 3 e kadar uyumadi kzuum. Bizde durumlar boyle.
Geçmiş olsun bizimde öyle oldu geçenlerde, ağlamasıda yoktu. Sadece ufak ateş vardı, iştah yoktu.sonra o ates bı anda 40 ları gördü. Meğer mikrop almış crp yükselmiş.
Bende etrafımda pek yapan görmedim. Örnek gorumcenin kızı 20 yaşında. Suyunu bile annesi getirir.
Sağolasın dünürüm Göktuğ'um kızımı üzmez bundan eminim.Bende duruyu alistiriyorum. Geçen poğaça Yaptık, malzemelerden az bir parça umutun kabına koydum Yogurtturdum Azda uğraşmadı. Onun pogacalarini tepsinin kenarında pişirdim. Eşim bunlar daha güzel olmuş çıtır çıtır dedi. Kızımda arada elini soktu ama abisi izin vermedi. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorlar. Yemek yapabilmek için, bazı şeylere dahil ediyorum. Ama oğlum sanki daha yetenekli mutfakta.
Benim gözü tok dünürüm,yarım saate bile mutlu oluyor.
Sağol canım benim İyiler Allah'a şükür.Çok geçmiş olsun Bahar o süreci biraz dışarıdan okudum çok üzülmüştüm şimdi iyi demi çocuklar?
Aynen cnm tam yatacakkn mutfaktayken oldu Allahtan esim vardi onun evde olmadığı bir zamanda olsaydi ben altından kalkamazdım sagol cnmOoo kötü olmus canim..gecmis olsun..Allahtan fark etmissiniz..daha da beteri olmamış
ay baharım sağol güzel tavsiyen için. hemen denedik bekledik gelen olmadi ama olsun çok iyi fikir ✌Canım gece yapması devam ediyorsa önce gece uykuda yapmasını bitirmek lazım. iki ay sonra basliyacaksinya zaten 3 yaşında olacak neredeyse. gece yatırmadan önce tuvalete getir. Şimdiden geceleri olsun bir iki denemiş ol. Gece yapmaları bitecek. 2 ay sonra bir anda bezsiz bırakacaksın, zaten büyüdü itiraz edecek. Hem ozaman alt yapı oluşmuş olur. 2 ay sonra işin daha kolaylaşır. Gece zaten bezi yenileyip yatırıyorsun. Bezi takmadan getir, yapsın yapmasın oraya gitmeye alışsın. Bezsiz hayata geçtiğinde itirazı az olur. Umut tekrar altına yapmaya başlamıştı, ben duruyu oturttum onun gözünün önünde. Arel çok korkarsa civani gosterebilirsin.
aman allahimmm ne yaman çelişki bubBugün evdeyim. Eşim okula gitti sınavlar başladı 1 gün izin aldım. Tek başıma Ata ya daha rahat baktım. Beraber kahvaltı ettik yemek pişirmeme izin verdi. Sonra çıktık yukarı oynadık uyuttum indim mutfağa ağlayan kek yaptım eşim sever oturdum size yazıyorum hatta arada çamaşır yerleştirdim. Ya keşke çalışmasaydım. Ev çok güzel
hiçbirşeyAllah allah nasıl kırmış kıyamam e ne olacak şimdi
Bana da atar mısın cecenim
kırık değildi eminim. herşeyi kemirmektwn dusmekten oldu da hangi ara bilemiyorum.gecmis olsun canim. tuh kötü olmuş, benim buyuk kizimin kırık çıkmıştı. sizin tamdı sonra kırıldı de mi? dis doktoru anomalili disler olabilir demişti o zaman.
sagol canim. cook minicik kimse farketmez bile. ben kontrol ediyordum yeni dis var mi diye oyle gordumAllahtan bir kısmı kırılmış tırtık da zamanlar düzelir. Geçmiş olsun..
ay cok begendim yarina iletisime geçecem çok da uygunDoğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
kirik o kadar minik ki ama iyi ki yazmisim ne guzel bilgiler edindim tesekkur ederimS Sonsuzsukurler neredesin bebeyimses ver hele
Helinnnnn civanımın dişi kırılmış geçmiş olsun canım süt dişleri daha hassas oluyor aklınızda bulunsun darbe alıp sallanır falan hemen elinizle yerine oturtun biraz tutun öyle tekrar etle kaynıyor sağlamlaşıyor zamanla. Bir de diyelim mi büyük parça kırıldı sütün içine koyup o parçayı hemen diş hekimine gidip yapıştırtın sütün içinde dokuları bozulmadan kısa bir süre kalıyor dişin. Günün acil yardım bilgileri de benden olsun
havuclu kek oh missssYemeğimi yaptım okula gittim geldim Gökkuş uyuyor. Betüş gitmeden havuçlu kek yapmıştı pişirmiş geldim ki ev mis gibi kek kokuyorazcık uzandım gözümü kapatsam uyanır mı ki benim oğlan Bi deneyim
ah ne guzel. örgü toka bandanaBebek saçları çok güzel bende kıyamıyorum yahem oyuncak doğurmuş um kendime ya resmen oynuyorum saçlarıyla tek tek örüyorum falan kıtamam
bende öyle tahmin ediyorum çünkü ana tanıklık edemedimAaa nasıl kırmış ya çok şaşırdımher buldukları ağzına götürüyorlar tabş
mersini seviyorum ben yaCanım biz evde ayşeye çok hızlı pratik ve gözler falan fırıl fırıl baktığı için sincap(lazcası=çikilaz) diyoruz
İlahi Helin ya güldürdün beni evet soğuk memleket buralar ama eskisi kadar değil ne yazıkki küresel ısınma bizim çocukluğumuzda yağan karın 3/1i yağmıyor şimdi. O yüzden yağan en ufak kara seviniyoruz ben bayılıyorum çam ormanlarının beyaza bürünmesine sanki tüm kiri çirkinliği örtüyor huzur veriyor bana. Kesinlikle katılıyorum doğduğun yaşadığın iklime göre şekilleniyorsun çok sıcağa hiç gelemem en yüksek 38 dereceyi görürüz Burda onda da kaçacak yer arar dağlara yaylalara atarız kendimizi antepte görev yaptım oranın insanı kemiklerimi ısınmadı daha üşüyoruz dedikleri havalarda ben sıcaktan nefes alamıyor darlanıyordum
Susamcım ya ne kadar hislisin bayılıyorum senin ipeğe yaklaşımına empati kurana çok güçlü bir bağını olacak büyüyünce inş
Bez bırakma olayında da sakın acele etme başa sararsın vaktini onlar öyle güzel belirliyorlar ki Zeynep bezini çekip çıkarmaya çalışırdı öğğğ öğğğ derdi çok sıkıntısız bıraktık sonrada çok şükür hiç tuvalet problemi yaşamadık
Şekerpare sevinmez mi hemde nasıl sevindi camdan balkondan alamadım bir tutam kara eklemek için. En son babasıyla apartmanın önüne indiler de biraz geçti hevesi ama annelerin oraya gidemedik ne zamandır keşke orda olsaydık lçköpeğimizle kızakla kayardık sesi içim cız etti ayşecik te çok mutlu oldu perdeleri çektik karın yağışını izledi kar şarkıları dinledik alkışladı falan
Dilzar ya ne güzel anlatmışsın ilahiiii kocaman bir gülümseme ile okudum
Oyy kıyamam kesme tabi banyo sonrası o örgülere nasıl kıyılır. Bende çok heves ediyorum ama ayşeciğin saçı yok zeynebimin saçlarına bayılıyorum ama o da ellettirmiyor salık seviyor bizim küçük ergen
Allah Allah ya geçmiş olsun nasıl oldu ki
Ooo süpermiş ben hala netleştiremwdim kafamda öyle çok şey var ki yapmak istediğim ama hayaller hayatlar olacak galiba
Diş hekimi bir kardeşin olması bunu gerektirir
Tabi ki uyanır hemen test edilip onaylanmıştır ne zaman denediysem uyandı benim kiler
İnş
Diştendir ama 37 civarında olur diyor ya doktorlar sen takipte kal yine de
Ayşeden önce çalışırken evde olmayı çok seviyordum eşim işte Zeynep okulda oluyordu işlerim çabuk bitiyor kitap kahve keyfi yapıyordum ne iyi geliyordu ama şimdi kendime hiç vakit ayıramıyorum okulda olsam hastalık olmasa atölyemi öğrencilerimi boya kokularını özledim arkadaşlarla sohbeti boş derslerde ki kaçamakları falan filan ama o tempoya girince ev özleniyor evde olunca okul
parça bulamam çok minik hem civan yemiştir kesin tospikOyy tatli kiz dişlere bak hele :)
Tesekkurler canim. Kizmak lazim bencede cocuk ogrensin yapmamasi gerektiğini sadece ben bazen bagiriyorum iste stres oldugumda. Annem geldi simdi yanimda cok şükür fakat 2 kisi yetişemiyoruz dun yine 2 kez düştü babasiyla annem vardi yaninda napalim Allaha emanet ettim dusuyor ne kadar pesinden kossakta engel olamıyoruz. Rabbim korusun
Masllah canim hoşgeldin. Baharkk ben senin sayende su bebevo kamerayi almistim cok isimi goruyor oradan hatirlarsin belki :)
Gecmis olsun canim suan nasilsin.
Bizimkide peşpeşe cikariyor alt yan disin digeri patliyor simdide cok zorluyor
Aaa geçmiş olsun nasil yaptiki acabaparcasini buldun mu
Masallah Misss sendede ne bilgiler var
ay bahar iyi ki annen varmış. cok geçmiş olsun canim.Selam kizlar yurumeye baslayan cocugunda pesinden kosmak cok zormus gercekten birde oturmak istemiyor turluyor surekli Allah can sagligini versin.
Hepinizede kolaylıklar diliyorum.
Annem yanima geldi biraz ilgileniyor en azindan bugunlere şükür.
Dun gecede mutfak lavabosu tikanmis su tasti her yer su oldu cok pis bir koku esimle ben gece 2 ye kadar ugrastik cok sukur halletti ama parke biraz sismis birde uykusuzluk tabi karyada 1 bcuukta uyandi 3 e kadar uyumadi kzuum. Bizde durumlar boyle.
sağol canim.Kızlar da büyüyünce size sırdaş dost olur öyle deme ya
Kız sizinkiler niye sevdirmiyor bak cidden şaşırıyorum benCoolluk beyle bişey demek ki benimki sırnaşık ya hiç cool değil
Ay çok geçmiş olsun Helin ya
ya dilzar civan kitap yiyor yani kağıt görmesin her türlüsü peçete magnetler kitap kutu felan. kaç kez çıkardım ağzından. deli olacam. şarki demissin benimki alttan yaylı sanki valla kapı ziline oynamaya hazir sipa. sar sar makarayi yapiyoruz ama halay müziği candırbiz de kitap okuyoruz. ama cani darsa fırlatıp atıyor kitabi. (anasi kilikli cani darlaniyor onun da) islak mendil kapağı yok bizde onu sevdim ama. baska bir sey düşüneyim kapak yerine.
parmak kuklasiyla bas parmağım şarkısını söylüyoruz. küçücük boyu var türlü türlü huyu var, bazı şarkıları hiç sevmiyor, söyleyince yırtıyor kendini, ceviz adam mesela. favori sarki atem tutem ve esek senin agzinla
makarnayı ben de deneyeyim. sagolasin canim
sagol canim. yeni bir bilgi daha teşekkür ederim.Parcayi buldun mu bari? Yuttu mu acaba? Gecmis olsun kiyamam yakisiklima..surup ve sut sonrasi bir yudum da olsa su icirmeyi ihmal etme canim.önemli ⚘ curumesi kolaylasiyormus icmezse.
şekerparem vücudun iyileşme mekanizması dogru ama kuvvetlenme kısmını doğru bulmuyorum. mantıklı değil zaten. çocuklar düse düşe aslında dengeyi kontrolü öğreniyorlar. hangi kaş grubuna ihtiyaç olduğunu farkediyor. doğru kullanmaya çalışmak da bi nevi egzersiz. ne kadar cok olursa o kadar kuvvetli.misal yeğenim top çok seviyor çok hızlı koşuyor halbu ki çok düşerdi ama şimdi öyle değil koordinasyon u iyi. arel se tam aksine ziplamayi seviyor. ıkisinde ayrı kaş grupları çalışmış oluyor. hangi filmmis merak ettim.Canım bisey duymustum.minik minik dusmeler kemikte ince catlaklara sebep oluyormus ama minimal.zararsiz.ama vucut burayo saglamlastirmaya calisip oradaki kemigi daha da kalinlastiriyormus.duse duse kuvvetleniyorlar mi acaba?Helinnnnn imdaat bu bir delinin attigi bi taş mı? Bir filmde izlemistim..
Bahar bu arada kızmak demeyelim de uyarmak diyelim.ses tonumuz normal olmali..cok ürkek de yetistirmemek lazim..sonra dışarı yöneliyorlar canim.
Ayy masAllah masAllahÖyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlarbknz:foto
Ben izledigim filmlerin isimlerini hep unuturum ki helinim ya..bi hint filmiydi dövüslu movüşlu galibaay baharım sağol güzel tavsiyen için. hemen denedik bekledik gelen olmadi ama olsun çok iyi fikir ✌
aman allahimmm ne yaman çelişki bubkuzum ben senin yerinde olsam full tembellik yapardım
hiçbirşey
kırık değildi eminim. herşeyi kemirmektwn dusmekten oldu da hangi ara bilemiyorum.
sagol canim. cook minicik kimse farketmez bile. ben kontrol ediyordum yeni dis var mi diye oyle gordum
ay cok begendim yarina iletisime geçecem çok da uygun
kirik o kadar minik ki ama iyi ki yazmisim ne guzel bilgiler edindim tesekkur ederim
havuclu kek oh missss
ah ne guzel. örgü toka bandananeyse bende oğlumun önü düz arkası kıvır kıvır saçlarını seveyim. kararsız kalmış civanım az annem az babam demis
bende öyle tahmin ediyorum çünkü ana tanıklık edemedim
mersini seviyorum ben ya
parça bulamam çok minik hem civan yemiştir kesin tospik
ay bahar iyi ki annen varmış. cok geçmiş olsun canim.
sağol canim.
ya dilzar civan kitap yiyor yani kağıt görmesin her türlüsü peçete magnetler kitap kutu felan. kaç kez çıkardım ağzından. deli olacam. şarki demissin benimki alttan yaylı sanki valla kapı ziline oynamaya hazir sipa. sar sar makarayi yapiyoruz ama halay müziği candır
sagol canim. yeni bir bilgi daha teşekkür ederim.
şekerparem vücudun iyileşme mekanizması dogru ama kuvvetlenme kısmını doğru bulmuyorum. mantıklı değil zaten. çocuklar düse düşe aslında dengeyi kontrolü öğreniyorlar. hangi kaş grubuna ihtiyaç olduğunu farkediyor. doğru kullanmaya çalışmak da bi nevi egzersiz. ne kadar cok olursa o kadar kuvvetli.misal yeğenim top çok seviyor çok hızlı koşuyor halbu ki çok düşerdi ama şimdi öyle değil koordinasyon u iyi. arel se tam aksine ziplamayi seviyor. ıkisinde ayrı kaş grupları çalışmış oluyor. hangi filmmis merak ettim.
Geçen yaz çocuktan önce bir tur yapalım dedim de havası suyu çarptı beni . Gerçi turdaki bir çok kişi de ben gibiydi , çoğu cırcır olmuştuŞöyle bi tur kapatalım bari hep beraber gidelim
Sınavlar ertelendi bizim , 12 ler yapılacak sadece haftaya . Bu haftada sorumluluk sınavlarını yapıyoruz .Evet ya çok zor çift maske ders anlattığını düşünemiyorum yarın 8 saat 8 lere dersim var evdeyim hiç çok falan diye şikayet etmiyeceğimAllah kolaylık versin vaka sayıları çok arttı Burda öğleden sonra haber geldi milli eğt müd bu hafta tsin sınavlar demiş herkesi Bi telaş aldı gelecek haftanın sınavlarını da bu haftaya çektiler okulların kapanması yakındır
Evet gerçekten zorÇok zor gerçekten senin durum. Yemeyen bebek çok zormuş. Şükür tabi bu dertlerimize. Eve doğru düzgün yemek yapmıyorum hep oğlana onu yemedi bunu yer belki o taneli geldi çok kustu biraz daha süzeyim yok şu yok bu derken hiç çıkamıyorum mutfaktan işten gelince. Bide yedirme Faslı geziyoruz peşinde ama yiyor yine. Uğraşmasak yemeyecek oyalıyoruz hep yerken. Bu işin bi uzmanı yardım desteği var öı bilmiyorum ama al bencede çok yoruluyor gerçekten anne. Eşim sağolsun hep yedirirken hazırlarken hep yanımda. Tek olsam çok daha zor olurdu.
Civanım nerde yitirmiş dişini geçmiş olsun .kızlar civan dişini kırmışben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Biraz daha iyi canım fitil verdim şimdi ama üst 4 diş şişmiş ya umarım diştendir bu durum zaten panik atak var bende olumsuz düşünmek istemiyorumSimdi nasil canim? Gecmis olsun kuzuya⚘
Geçmiş olsun kuzum benim yaAynen cnm tam yatacakkn mutfaktayken oldu Allahtan esim vardi onun evde olmadığı bir zamanda olsaydi ben altından kalkamazdım sagol cnm
Çok tatlılar yaaaaÖyle tabi önceleri sadece yanımda dururlar sonra mixeri tutarlar sonra yumurta kırmaya başlarlar derken malzemeleri alıp koyma ve en son hadi kendiniz yapına döneriz biz. kızlarda süreç böyle işledi.sen de önce yanlarında ol harika süper olmuş falan derken motive olurlarbknz:foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?