2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bana da böyle söylemişti doktor bizde meğerse enfeksiyon kapmış aynı zamanda ama çok ağlıyordu Eylül altında başka bir şey olabiliyor Allah korusun
Geçmiş olsun bizimde öyle oldu geçenlerde, ağlamasıda yoktu. Sadece ufak ateş vardı, iştah yoktu.sonra o ates bı anda 40 ları gördü. Meğer mikrop almış crp yükselmiş.
Bende etrafımda pek yapan görmedim. Örnek gorumcenin kızı 20 yaşında. Suyunu bile annesi getirir.
Sağolasın dünürüm Göktuğ'um kızımı üzmez bundan eminim. Bende duruyu alistiriyorum. Geçen poğaça Yaptık, malzemelerden az bir parça umutun kabına koydum Yogurtturdum Azda uğraşmadı. Onun pogacalarini tepsinin kenarında pişirdim. Eşim bunlar daha güzel olmuş çıtır çıtır dedi. Kızımda arada elini soktu ama abisi izin vermedi. Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorlar. Yemek yapabilmek için, bazı şeylere dahil ediyorum. Ama oğlum sanki daha yetenekli mutfakta.
Benim gözü tok dünürüm, yarım saate bile mutlu oluyor.

Ben çay içtim yanına da kurabiye sizin yüzünüzden değil ama kendinizi suçlu hissetmeyin komşularım bi şeyler getirmişti off çok havalıyım tabağı boş vermeyim diye basitten kurabiye yaptım
Vaaaay mikemmel demek burada komsular edindin ne mutlu sana havalisin ve beceriklisin tabisi jadem senin elinden ne kurtulmuş meselasi ben hala browni kurabiye deneyecegim bi deneyemedim ama bugun yavruskolarima pasta yaptim rica etsem su browni kurabiye tarifini bana yazsana be canım

Asyanın şu pozisyonda sandalyeden. Atlaması 3.5 saniye falan sürer
Kızz sorma ilk koydum benim oğlanı 1 ayı geçmiştir sanki düşmez gibi geldi koydum ne bileyim döndüm arkamı pat yerdeaannaa bu duramıyor demek daha dedimbir daha öyle şey yapmadım ama kendi de dikkatli artık adım atmıyor boşluğa. Nerde canı yansa dikkat ediyor şükür tedbirli oluyor. Bugün ocaktaki tavaya uzanıyordu yerden direk boyu yetiyor sapını çevirdim hemen çok tehlikeli zamanlar. Sağsağlim atlatsaydık bir

Hahahhahahhaha Allah senden razı olsun ne guldurdun yaa Asim.yarin sabah bi guncellemeyle uyan kuzum annen sevinsin o kadar umut etmis aristolara kadar gitmiş kant falan ay koptum yaa

Vaaayy super bir bilgi tesekkur ederim kendi adıma S Sonsuzsukurler hakikaten nerdesin?

Hicc kıskanmadıgmi belirtmek isterim.. yoo hayir tabi çatlamadim da masAllah betuş sana kızım sana benzer mi

Ooo kötü olmus canim..gecmis olsun..Allahtan fark etmissiniz..daha da beteri olmamış

Çok geçmiş olsun Bahar o süreci biraz dışarıdan okudum çok üzülmüştüm şimdi iyi demi çocuklar?

ay baharım sağol güzel tavsiyen için. hemen denedik bekledik gelen olmadi ama olsun çok iyi fikir ✌
aman allahimmm ne yaman çelişki bub kuzum ben senin yerinde olsam full tembellik yapardım
Allah allah nasıl kırmış kıyamam e ne olacak şimdi

Bana da atar mısın cecenim
hiçbirşey
gecmis olsun canim. tuh kötü olmuş, benim buyuk kizimin kırık çıkmıştı. sizin tamdı sonra kırıldı de mi? dis doktoru anomalili disler olabilir demişti o zaman.
kırık değildi eminim. herşeyi kemirmektwn dusmekten oldu da hangi ara bilemiyorum.
Allahtan bir kısmı kırılmış tırtık da zamanlar düzelir. Geçmiş olsun..
sagol canim. cook minicik kimse farketmez bile. ben kontrol ediyordum yeni dis var mi diye oyle gordum
Doğumgünü için MAGNET yaptırıyorum kızlar örneğini attılar çok hoş. Ayrıca afiş yön panosu ve balonlar gelecek hepsinin çalışmasını attılar çok hoş
ay cok begendim yarina iletisime geçecem çok da uygun
kirik o kadar minik ki ama iyi ki yazmisim ne guzel bilgiler edindim tesekkur ederim
havuclu kek oh missss
Bebek saçları çok güzel bende kıyamıyorum ya hem oyuncak doğurmuş um kendime ya resmen oynuyorum saçlarıyla tek tek örüyorum falan kıtamam
ah ne guzel. örgü toka bandana neyse bende oğlumun önü düz arkası kıvır kıvır saçlarını seveyim. kararsız kalmış civanım az annem az babam demis
Aaa nasıl kırmış ya çok şaşırdım her buldukları ağzına götürüyorlar tabş
bende öyle tahmin ediyorum çünkü ana tanıklık edemedim
mersini seviyorum ben ya
parça bulamam çok minik hem civan yemiştir kesin tospik
ay bahar iyi ki annen varmış. cok geçmiş olsun canim.
sağol canim.
ya dilzar civan kitap yiyor yani kağıt görmesin her türlüsü peçete magnetler kitap kutu felan. kaç kez çıkardım ağzından. deli olacam. şarki demissin benimki alttan yaylı sanki valla kapı ziline oynamaya hazir sipa. sar sar makarayi yapiyoruz ama halay müziği candır
Parcayi buldun mu bari? Yuttu mu acaba? Gecmis olsun kiyamam yakisiklima ..surup ve sut sonrasi bir yudum da olsa su icirmeyi ihmal etme canim.önemli ⚘ curumesi kolaylasiyormus icmezse.
sagol canim. yeni bir bilgi daha teşekkür ederim.
şekerparem vücudun iyileşme mekanizması dogru ama kuvvetlenme kısmını doğru bulmuyorum. mantıklı değil zaten. çocuklar düse düşe aslında dengeyi kontrolü öğreniyorlar. hangi kaş grubuna ihtiyaç olduğunu farkediyor. doğru kullanmaya çalışmak da bi nevi egzersiz. ne kadar cok olursa o kadar kuvvetli.misal yeğenim top çok seviyor çok hızlı koşuyor halbu ki çok düşerdi ama şimdi öyle değil koordinasyon u iyi. arel se tam aksine ziplamayi seviyor. ıkisinde ayrı kaş grupları çalışmış oluyor. hangi filmmis merak ettim.

Ayy masAllah masAllah aliye de mi ogretsem netsem basit isler veriyorum ama

Ben izledigim filmlerin isimlerini hep unuturum ki helinim ya..bi hint filmiydi dövüslu movüşlu galiba
Ya guclenmek icin kirmak ya da incitmek cok sacma bence de. Vucut bi nevi yama ediyor desene.. kas grupları ile ilgili soyledigin ne kadar dogru tesekkur ederim canim

Şöyle bi tur kapatalım bari hep beraber gidelim
Geçen yaz çocuktan önce bir tur yapalım dedim de havası suyu çarptı beni . Gerçi turdaki bir çok kişi de ben gibiydi , çoğu cırcır olmuştu
Sınavlar ertelendi bizim , 12 ler yapılacak sadece haftaya . Bu haftada sorumluluk sınavlarını yapıyoruz .
Evet gerçekten zor
kızlar civan dişini kırmış ben şok oldum görünce. alt ucu tırtıklı minik bir kısmı artık bizimle değil. nerde ne zaman oldu artık içim bi kötü oldu ama yapacak birşey de yok
Civanım nerde yitirmiş dişini geçmiş olsun .

Simdi nasil canim? Gecmis olsun kuzuya⚘
Biraz daha iyi canım fitil verdim şimdi ama üst 4 diş şişmiş ya umarım diştendir bu durum zaten panik atak var bende olumsuz düşünmek istemiyorum

Eklentiler

• 219B468D-2A49-4A66-8263-C23830170466.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
Çok tatlılar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…