2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa yaptık bi çılgınlık anam nasıl özlemişim gezmeyi tozmayı resmen içim açıldı huzur doldum gelin sizinle de gidelim yada bekle yazın arkadaşım evleniyor ben gelirim kayseriye

Ben geç kaldım işte mecbur hazırsan alcam tam gönlüme göre bir yer buldum hazırlanıp gelmesi 1 hafta sürüyor

Yaaa yaptık bi çılgınlık anam nasıl özlemişim gezmeyi tozmayı resmen içim açıldı huzur doldum gelin sizinle de gidelim yada bekle yazın arkadaşım evleniyor ben gelirim kayseriye
Bakınca burdan bile içim açıldı neyi ettiniz ya bizde bugün Bi çıkalım diyorduk oda ayşecik hasta kaldı yineöyle çok özledim ki doğada olmayı havalar ısınsın ayşecik te yürümeye başlar alır kızlarım çıkarım o dağ senin bu dere benim gezeriz diye hayallerle avutuyorum kendimi. Zeynep bu aylarındayken 1 hafta tatile gitmiştik ne güzelmiş kafamız alışsın çocuk demiştim gerçekten alıştı çok gezenti bir aileydik corona illetinden önce

Yaa bende tatile gitmek istiyorum evliligimizin ilk zamanlarinda iki kez voyage yaptik tabi o zaman uygundu fiyatlar simdi 1 maas bile yetmiyor. Ama tekrar gitmek istiyoruummm yaaa offf

Zaten öyle büyük çaplı bişey değildi kv gil ve bakıcısı gelir diye düşünüyordum annemler de hava güzel olursa ayarlayabilirlerse gelecekti. Onlar zaten gelemezler artık da diğer kimse de yürüme mesafesinde değil. İzin alıp hafta içi yapsam eşim de izin alacak kpeder işlerini ayarlayacak görümcemin okulu

Eşim zaten sevmez böyle şeyleri sağlık olsun da 3 kişi kutlarız diyor. Bayramdan sonra da yasakların kalkacağı belli değil ki hem 1 ay geçmiş olacak onu da pek istemiyorum aman yaa her şey yarım yamalak oldu. Allahtan foto çekiminde pasta yaptırmışım o bari güzel oldu

Zara’nın annesi diyince bir hoşuma gitticivanın annesi
AA neresiymiş söylediği yer yazar mısın bende sipariş vereceğim bugğn olmazsa oradan veririm

Çok fazla giremiyorum artık. Eskiden en azından bir göz gezdirir arada yazardım şimdi neredeyse okumak için bile vakit bulamıyorum. Günün rutin işlerinin yanında bir de e-ticarete başlamak için uğraşıyorum. Her fırsat bulduğumda onları araştırıyorum. Güzel ve kolay bir yol bulursam hepinize tavsiyelerim olur

Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama asıl bunu yazmak için girmiştim. Gece beslenmesini hemen hemen kesmek üzereyiz. Akşamları ben daha önce muhallebi veriyordum. Bir saat kadar sonra da mama içirip uyutuyordum. Şimdilerde akşam öğününü yoğurt-pilav, kıymalı patates, makarna-yoğurt gibi daha tok tutan menülere çevirdim. Ne zaman böyle yese gece genelde sadece bir kez su içmek için uyanıyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Tabi herkes gece beslenmesini kesmiş benim haberim yoksa bilemem

Valla yaramazlık kazalarinda liste başını kaptirmayiz biz sunuculuğu da
Bende de arada Zeyay1420 ve @dilzar karışıyor onu da Kk dan bakınca hemen hatırlıyorum
Ya varya hele ben ilk zamanlar instayi demiyorum sonsuz şükürler sonsuz umut minik bebegim umudum misskokulum falan corbaydi bende en karışığından aşure çorbası hem de minik umudum kimdi miss bebeğim kimdi umutsuzum kimdi derkeeeen şimdi mıh gibisiniz aklımda ama öğrenmek aylarımı aldı a dostlar
Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşer ben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff
Hiç yoktan fotonuz var kiz Dünürcan ayy aşk dünür bayıldım bu arada dünkü fotolara ne güzel gezmissiniz sefan olsuuunn

Canım çınar da 3 gündür tek uyku yapıyor. Bugün sabah 7 de kalktı. Normalde 10 gübi uyuması 11 gibi kalkması lazımdı ama 12 ye kadar uyumadı direndi. 12 de yattı. Uyanana kadar dokunmayacağım çünkü 2. uykuya vakit yok.

çok cok iyi etmişsiniz. valla bize bile iyi geldi.
Zara’nın annesi diyince bir hoşuma gitticivanın annesi
AA neresiymiş söylediği yer yazar mısın bende sipariş vereceğim bugğn olmazsa oradan veririm
instadan atayım canim
valla beslenmeyi kesersem o beni kesecek kıvamda. emdiginden de değil ha. sakinliyor devam ediyor sonra uykuya. valla isim var bu bebeyle
Benim içinde Zara'nın kayınvalidesi dense benimde çok hoşuma gider
zara'nin kayınvalidesi nasilsiniz
11i 20 gece uyudu 1 de uyandırdım. daha erken gibi. akşam yemeğinin hemen üstüne uyuyor elim ayağım birbirine giriyor. çok huysuzdu dün. ama yakındır tek uyku zamanı gibi. ya abisi gibi olsa işime gelir. çünkü şu anda küçük sabah ve öğleden sonra uyuyor büyük öğlen. hiç çıkamıyoruz bi yere. ikisi öğlen uyusun ben de az sakin sakin durayım

Kızlar doğum günü yasaklar vs kötü denk geldi evet ama üzülüp bu özel günü kendinize dar etmeyin. Biz tek basimiza baktik büyüttük ilk günden beri yasaklarla boğuşarak..bunu da atlatırız ne olacak?
Hem.yasak olmasa da hangininiz cesaret edip kalabalik çagiracakti ki? her türlü daha sakin olacaktı 2020 öncesine göre
Anne baba çocuk ile de kutlanir niye kutlanmasin? Allah can sağlığı versin..üzmeyin tatli canınızı..❤

Kayınvalide olmakta ayrı bir güzel. Bı havaya girdim yahu.
Jadesi kadar havalı olmasakta örnek alıyorum tabisi.

Sağol canım iyiyiz Allah'a şükür. Evdeki memnuniyet sizlerle uğraşıp duruyorum. Evet ikisi aynı zamanlarda uyusalar azda olsa rahat edeceğiz. Ama malesef olurmu öyle şey. İlla biri nöbete duracak yalnız kalmak yasak.

Ayyy evet ya bende miskokukım minikbebeğim umudum sonsuzşükürler bende de çorbaydı rumuzlar benziyor ya ondan Ahahah Aynn insta da çok karışıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…