Daha gençken dediğin geçen seneden bahsediyor sun galiba.Havayı kim kaybetmiş ben bulayım çıtırsenin güzel görüşünden o yoksa ben ne havalıydım gençken gözüme kalem sürüp rimel sürünce batıyor gözüme o kadar unutmuşum
Cigite de bakabilirsinHiç aklımda yokken heveslenip çekim işine giriştimbana kıyafet önerisi olan var mı acaba. Erkek salopet tulum tarzı bişey bakıyorum ama karar veremedim tam. Bu tarz nasıl olur acaba.
Canım ins ta dan link attım Bi bak hoşuna giderseYok cnm yeni açılan biryer aslında spa için randevu almıştım. Yeni açılıyor burası çekim de yapıyorlarmış. Ekstra bi ücretle. Kıyafet yokmuş pandemi nedeniyle kıyafet ayarlamıyoruz dedi. Senin dediklerin nasıl acaba?
sagol canim baktım bi ama yine yarım kaldı illa bi iş çıkıyorGönderdim kuzum
havalar ısınsın yaylaya gideriz biz yasaklarla başka da birşey yapamayız ya zaten neyse ama manzarası doğası şahanedir ben hakkımı orda kullanayımOoo tutmayın beni artıkgezme vaktidiryeter evde oturduğum sağol güzel dünürüm ya yine fotoo çekineceğiz bazen yapma diyorum bazen yap off çok aradayım cuma günü de doğum günğ
alıntılar karıştı sen abla beni. yap doğumgünü ya. yani öyle süsleme felan değil ama bi pasta ve onun ifadesi fotoğrafla bu ani. bidaha 1 yaşında olmayacak asyamiz❤Serinin devamı gelmeli hepinizden bekliyorum atın kendinizi doğaya öyle iyi geliyor ki
Ya bende beslenmeyi kessem benşm kız beni keserdediğin gibi emdiğinden değil dün öyle yorulmuşum ki beşiğe koymayı bırak meme açık yatmışım eşim koydu beşiğine
benim mail felan da hep helindir. nickname gibi değil aslında. kızım olursa helin olur diye düşünmüştüm herşeyi de onla butunlestirmistim ñeyse ki abimin bir kizi oldu ismini helin koydular bende evin koyarım dedim bu sefer ama yine olmadi kimse kız doğurmadıYine sen yine Excel tablosuya o buradaki adı benimsemek bende de var hatta biraz önce instadan helinn yazıp aradım göndermek için
canim seri olanı sevdim ben. canlı renkler güzel oluyor . bizim takımlar komple 150 tl di. gömlek ask-i papyon pantolon. 2 günde de geldi. istersen onu atayım bak bi.Hiç aklımda yokken heveslenip çekim işine giriştimbana kıyafet önerisi olan var mı acaba. Erkek salopet tulum tarzı bişey bakıyorum ama karar veremedim tam. Bu tarz nasıl olur acaba.
Unutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederim
Ben de kullanmıştım onu , daha 3-4 aylık filandı sanırım. Günde bir kez sıkmıştık biz de . Burun olayı çok etkiliyor çocukları .Unutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederimUmudum-
Ben pek giremiyorum artık. Zaten sizler kadar aktif de yazamıyorum. Bir kosusturmadir gidiyor.
Dün ya da bir önceki gündü tam hatırlayamıyorumZeyay1420 di sanırım. Kızının burnu akıyordu. Benim kızın da epey aktı. Doktor serum fizyolojik yetmiyorsa sabah akşam rhinfant burun spreyi sık dedi. Ya geçeceği vardı ya da işe yaradı artık bilemiyorum iki güne kesti geniz akıntısini da. Umarım geçmiştir tabi buna gerek kalmadan.
Ne kadar güzel söylemişsindesene hepsi aynı zamanlarda kurtlandivalla uyandırdım ben ya. gece uykusunun yerini hiçbirşey tutmuyor. çok fena yaramaz oldu bu ara. yetişilmiyor valla
kesinlikle katılıyorum. çekirdek aileyi korumak benimsetmek de lazım. ileride ki planım pandemi bitmiş bebeler de büyümüş az yani anlıyorlar doğumgünü. 2 doğumgünü artı 4lu çekirdek kutlama
ne diyem baharım Allah yardımcımız olsun
ben kalabalık ailede büyüdüm şekerparem ama o çekirdeği de arzulamadım desem yalan olur. anne de olmayınca çekirdek hiç olmadi sanki. yeğenler kardeş oldu abimler baba gibi ablam anne gibi yengemler sagolsun yeri geldi abla yeri geldi anne oyle buyuduk iste. simdi oglanlari cok gotururum isterim bilsinler geniş aileyi ama çekirdeği hissetsinler. bak bunu kv ve kb da çok hissediyorum ve hoşuma gidiyor. güven veriyor insana. daha bi huzurlar sanki eşim ve görümcem ve artık benNe kadar güzel söylemişsinevet doğru kalabalık da güzel ama bence bebeklerimzie sorsalar annem babam kardesim yanımda olsun daha ne olsun derler
Olur bi bakabilirim.sagol canim baktım bi ama yine yarım kaldı illa bi iş çıkıyor
havalar ısınsın yaylaya gideriz biz yasaklarla başka da birşey yapamayız ya zaten neyse ama manzarası doğası şahanedir ben hakkımı orda kullanayım
alıntılar karıştı sen abla beni. yap doğumgünü ya. yani öyle süsleme felan değil ama bi pasta ve onun ifadesi fotoğrafla bu ani. bidaha 1 yaşında olmayacak asyamiz❤
benim mail felan da hep helindir. nickname gibi değil aslında. kızım olursa helin olur diye düşünmüştüm herşeyi de onla butunlestirmistim ñeyse ki abimin bir kizi oldu ismini helin koydular bende evin koyarım dedim bu sefer ama yine olmadi kimse kız doğurmadı
canim seri olanı sevdim ben. canlı renkler güzel oluyor . bizim takımlar komple 150 tl di. gömlek ask-i papyon pantolon. 2 günde de geldi. istersen onu atayım bak bi.
Öyle deme kuzum..sen esin yavrun iyisiniz ya❤ olumlu bak moralini düşürme..evet zor..ama kaderSağlık olsun tabikuzum ama bu hastalığa ok fazla şeyi feda ettik ona canım sıkılıyor benşm kendi adıma
Özur dilerim istemsiz güldümBen bi tablo yapmıştım ya karışınca ordan açıp bakıyordum baka baka oturdu. Yine bazen doğum günlerine bakmak için kullanıyorum aradainstada da fotoları gördükçe alıştım ama bazen birinin fotosuna falan bakacağımda buradaki rumuzu yazıp aramaya kalkıyordum o çok komik oluyor şimdi herkesin rumuz+gerçek ad eşleşti bende Yeni arkadaşlara ancak alışacağım ama. Bi de ben önceden bu kadar aktif olmadığım için pek tanımıyorum.
Şirket aracı da nimet en azından varJadesi evet canim suan sirket araci var ama sebir dışı sıkıntı esim istemiyor e cocuk yokken bir canta al cik istedigin yere git simdi bebegin esyalari zaten sığmıyor bir yere birde virus var bitmeyen oda bitmiyor zaten araba sart oldu. Bakalim hayirlisi artik. Senin gölcükte ne isin var :) bende gebzedeyim yolun duserse gel kahve icelim ,
Senin doğa resimlerini hasretle bekliyorum ben kendi adıma inşallah biter de şu virüsAllah önce annenin gönlüne göre müşteri sonrada size hakkınızda hayırlı bir araç nasip etsin. Çok amin
Aynen öyle canım yavruların doğumları doğum günleri hep böyle oldu ne yapalım sağlık olsun. Dünden beri baya üzülmüştüm de baktım değişen bişey yok olacağına bıraktım artık
Ayşe anlamıyor onun için sorun değil tabi de Zeynep ve yeğenim çok hevesliydiler bide Ayşe çok güzel mum üflüyor diye sayıları habire pasta taşıyor eve ona üflemek için sağlıkolsun ne yapalım güzel günlerde daha çok kutlayacağız yaşları olur inş
Ayyy ne güzelmiş havale düzelsin de biz gidemiyoruz seni bari izlerizbende severim değişik yerler görmeyi ne planlar vardı da sağlık olsun inş gelsin artık güzel günler
Evet benzer rumuzlarda karışıklık oluyordu bende de ama instayla birleşince tam oturdu herkes yerli yerine
En güzelini yapmışsin dünürcanımAynen öyle canım yavruların doğumları doğum günleri hep böyle oldu ne yapalım sağlık olsun. Dünden beri baya üzülmüştüm de baktım değişen bişey yok olacağına bıraktım artık
Ah geçen sene koca göbekli yürürken tısıldayan bişeydim tam bu günlerdeDaha gençken dediğin geçen seneden bahsediyor sun galiba.
Doğal guzelsin işte daha ne istiyorsun. Rimele kaleme ihtiyacın yok.
Nasıl güzel düşünüyorsunben kalabalık ailede büyüdüm şekerparem ama o çekirdeği de arzulamadım desem yalan olur. anne de olmayınca çekirdek hiç olmadi sanki. yeğenler kardeş oldu abimler baba gibi ablam anne gibi yengemler sagolsun yeri geldi abla yeri geldi anne oyle buyuduk iste. simdi oglanlari cok gotururum isterim bilsinler geniş aileyi ama çekirdeği hissetsinler. bak bunu kv ve kb da çok hissediyorum ve hoşuma gidiyor. güven veriyor insana. daha bi huzurlar sanki eşim ve görümcem ve artık ben
Yayla varsa ne hacet başka şeye riske gerek yoksagol canim baktım bi ama yine yarım kaldı illa bi iş çıkıyor
havalar ısınsın yaylaya gideriz biz yasaklarla başka da birşey yapamayız ya zaten neyse ama manzarası doğası şahanedir ben hakkımı orda kullanayım
alıntılar karıştı sen abla beni. yap doğumgünü ya. yani öyle süsleme felan değil ama bi pasta ve onun ifadesi fotoğrafla bu ani. bidaha 1 yaşında olmayacak asyamiz❤
benim mail felan da hep helindir. nickname gibi değil aslında. kızım olursa helin olur diye düşünmüştüm herşeyi de onla butunlestirmistim ñeyse ki abimin bir kizi oldu ismini helin koydular bende evin koyarım dedim bu sefer ama yine olmadi kimse kız doğurmadı
canim seri olanı sevdim ben. canlı renkler güzel oluyor . bizim takımlar komple 150 tl di. gömlek ask-i papyon pantolon. 2 günde de geldi. istersen onu atayım bak bi.
Öyle taş Rabbim sağlık versin belki sonra yaparız bizde bi onla bi onla derken 6 7 kere pasta keserizÖyle deme kuzum..sen esin yavrun iyisiniz ya❤ olumlu bak moralini düşürme..evet zor..ama kaderüzme kendini..benim ailem de gelemedi..yaza gittigimizde bir pasta yaparız keseriz dedik 1.5 yas partisi pandemi sayesinde buçuklu yaşlari da kutlayacagiz sanırım
Bak işte hiç yoktan bissuur anı birikecekÖyle taş Rabbim sağlık versin belki sonra yaparız bizde bi onla bi onla derken 6 7 kere pasta keseriz
İbana da at o tabloyu yaBen bi tablo yapmıştım ya karışınca ordan açıp bakıyordum baka baka oturdu. Yine bazen doğum günlerine bakmak için kullanıyorum aradainstada da fotoları gördükçe alıştım ama bazen birinin fotosuna falan bakacağımda buradaki rumuzu yazıp aramaya kalkıyordum o çok komik oluyor şimdi herkesin rumuz+gerçek ad eşleşti bende Yeni arkadaşlara ancak alışacağım ama. Bi de ben önceden bu kadar aktif olmadığım için pek tanımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?