2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne kadar istesekte TV telefon ilgisi olmasın diye oluyor ya benimki de hemen başını uzatıyor teleanca gecce yazıyorum bende çoğu zaman gündüz de asya uyuyunca

kucugu 8de odaya aldım uyuttum. büyüğü benim uykum var diye 9du sanirim odaya aldım 11due uyandim o da uyumuş. küçük ağlar geldim onu emzirip uyuttum. eeee şimdi de kendimi uyutacam. bugün böyle olsun çok yorulduk
iyi geceler bol muhabbetler

Pandemi bebesi olmaları daha kötü vücut bağışıklık kazanamadı ki yel esse alır mikrop görse alır inşallah hemen iyileşir kuzum

Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşer ben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff

Kız esas senden bana bulaştı ben uzun uzun hiç yazmam ki normalde
İpek kuzum burda olsa hemen sanatçı kişilikleri birleştir em ama uzak en azından ailem orda belki bir araya geliriz ha S Susam_tanesi
Ben cesaretini kutlarımda pekiştirmek olur gidip direk parmağını prize sokrasıın diye korkuyorum
Sözler var ama ikna edici değil kız demekki daha alamadım verim ay bazen Asya ile fotolarımza bakıyorum hala inanmadığım oluyor

İnşallah hayırlısı ile bulursunuz kuzum araba can valla çocuk olunca bizde hep isterdik cesaret edemiyorduuk hamile kaldım diğer ay araba aldık sıkıştırdı ama olsun
İnşallah annen hemen satar arsasını da rahatlarsınız

O kadat haklı isyan barındıran ama minnoş komik bi mesaj ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…