Yaa dünürüm ne tatlışsınGeçmiş olsun dünürüm. O kadar sempatiksin ki herşey senden elektrik alıyor. Allahım korumuş şakaya gelmez vallahi. Elifim de kafasını mı vurmuş kıyamam kaçıncı vukuat. Bunla geçmiş olsun
Oo geçmiş olsun dünür enistemizeSevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler
Cokkkk tesekkur ederizz sekerparemmmAllah mutlu mesut anali babali uzuuuunn bir ömür nasip etsin güzel gözlü Karyamıza
Karya nadir bulunan bir isim olduğu icin bulamadım.ama böyle bisey yaptım
Prenseslere bu yakisir çünkü❤
Sorma ya Tam halaycıSonsuzUmut zarayla halay çekmek istiyorum o nasıl bir kulak ve ritm duygusudur. 41 kere maaşallah Kuzummm benimm
Sekerparem benim kizda gozumun onunde dusuyor birsey yapamiyorum sok oluyorum o sira sanirimYaa dünürüm ne tatlışsın
Evet ya bu kız biraz sakar ve heyecanlıyürürken bodoslama gidiyor hayir babasi da arkasindaydi hemen
Tutamadim dedi..biraz kavga etmis olabilirim
Çogu düşmeler babasina bıraktığımda oluyor..elif'i de ali gibi büyük sanıyor
Oo geçmiş olsun dünür enistemizeay cok zor bel ağrısı ya
Sen de cok yoruluyorsun haliyle simdi..insAllah çabucak iyilesir canım.. damadima sevgiler..kv tembihledi anneni üzme yorma dedi de
Kizz cok tatlıydı bende gorum Masallah yaSorma ya Tam halaycıçekeriz canım beraber Zara başı alır atayı da Tutar elinden başlar halaya
Halay başı lazımsa söyleyin Kızlar yollayayım
Zaten hanımağamın yapacağı dans halay olurduhalk oyunlarına yönlendiririm büyünce bende çok severim
İyi ki doğmuş karyamız nice mutlu güzel yaşları olsunKizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
Ayy güldürdün beni yaSekerparem benim kizda gozumun onunde dusuyor birsey yapamiyorum sok oluyorum o sira sanirim
Gecen gitmis plates topuna yuvarlandi dustu kiz top bir yana hali bir yana esim bir yana uctu
Cok guzel olmus eline saglik :)Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün
Teskkr ederiz canimİyi ki doğmuş karyamız nice mutlu güzel yaşları olsun
Tşkrler teyzoşuKizz cok tatlıydı bende gorum Masallah ya
Masalalh Karya kızımıza iyi ki doğmuş sağlıkla büyüsünKizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
Uzaktan bakisti şapkayla alma teşebbüsleri hüsranla sonuçlandıçok güzel Aslicim,tam fenomene yakışır bir şapka olmus. aman haydonun eline geçmesin ☺☺
Teşekkürler susammmBen ona her an şahidim şekerim gülebilirsin istediğin kadar
Harika olmuş
Teşekkürler efeniimDaha ne olsun muhteşem olmuş canimellerine emeğine sağlık
Bu de kendine beceriksiz diyorelinle diktiğin çoraptan bebekleri unutmadım ben
Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün
Yoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor
Ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim biraz daha iyi şimdi ekran görüntüsü aldımUnutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederim@Umudum-
Ben pek giremiyorum artık. Zaten sizler kadar aktif de yazamıyorum. Bir kosusturmadir gidiyor.
Dün ya da bir önceki gündü tam hatırlayamıyorumZeyay1420 di sanırım. Kızının burnu akıyordu. Benim kızın da epey aktı. Doktor serum fizyolojik yetmiyorsa sabah akşam rhinfant burun spreyi sık dedi. Ya geçeceği vardı ya da işe yaradı artık bilemiyorum iki güne kesti geniz akıntısini da. Umarım geçmiştir tabi buna gerek kalmadan.
amin canım benim. inşallah arkadaş olduklarını da görmek nasip olurAllah Allah öyle çok rastlanan akılda olacak bi isim değil tuhaf olmuşya olsun Civanım şaşkın bakışlım abisine sırdaş olur arkadaş olur ömürleri güzel olsun
yeniköyde canim ama namrun da var bi evimiz kv lere ait. uzak geliyor orasi bi de yeni koy sakin ve cok acik etrafi. bir gun birlikte gidelimSevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler
İlerde bir kızın olur inşallah Helin im. Çok da güzel olur. Namrun a mı çıkıyorsunuz yaylaya
caaanim mühendisim minicik düzeltme yapiverecem civan 10 nisan. bu arada geçen 3000 sayfa öncesine gidip doğum anını yazdığım yeri buldum. o gün birçok kişi doğum yapmış yasakların geldiği gündü. çoğu yok şimdi okuyunca bi duygulandım. 4 saatte bitivermis bende herşey. herkes canim dünürüm umudumu sormuş. o zamanlar çok aktif değildim hatırlamıyordum ama duygulandirdi
oyyy oyyy güzeller güzeli karyam prensesim iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun. annesi ayrı kendi ayrı güzel güçlü kadınlar bir ömür birlikte huzurlu mutlu sağlıklı olun ❤❤❤Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdikcok şükür bu günlere..
yaaaa çok güldüm valla ama iyi geldi sagolasinYoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor
sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydimAllah mutlu mesut anali babali uzuuuunn bir ömür nasip etsin güzel gözlü Karyamıza
Karya nadir bulunan bir isim olduğu icin bulamadım.ama böyle bisey yaptım
Prenseslere bu yakisir çünkü❤
ben niye göremedim ya. zara çok uzakta değilsin. adana dibimiz. civan da masallah her ritm var. sen ara civan bir ekip kuralımSorma ya Tam halaycıçekeriz canım beraber Zara başı alır atayı da Tutar elinden başlar halaya
Halay başı lazımsa söyleyin Kızlar yollayayım
Zaten hanımağamın yapacağı dans halay olurduhalk oyunlarına yönlendiririm büyünce bende çok severim
Günaydın haydom uyumadı mıGunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?